Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Warface

Lingoon

Member
Tällainen oli ilmestynyt ladattavaksi ilmaiseksi Xbox 360:lle ja jo aiemmin ilmeisesti PC:lle, mutta ketjua ei vielä ollut olemassa. Crytekin uusin tuotos kyseessä. En ole vielä ehtinyt testata, mutta onko jollakin jo kokemuksia pelistä?

Viralliset sivut: warface.com
 
Vastaus: Warface

Muutamia kertoja testasin beta vaiheessä, mutta ei paljon jäänyt mieleen. Moninpelissä pystyi heittäytymään vaikka kulman takaa ja yllättää vihollinen(tai tulla itse tapetuksi). Sitten pystyi kaverin auttamaan esim. katolle ja sitten vastavuoroisesti kaveri pystyi auttamaan sut myös ylös.
Ja sitten siinä oli tota pelihahmon kustomointia, mutta oli beta vaiheessa niin kökön näköinen, ettei innostanut. Perusräiskintää. Tämä siis boksilla.
 
Vastaus: Warface

Ite koettanu tätä vähän pc puolella pelata, mutta jotenkin ei vaan tunnu iskevän. Tähtääminen tuntuu jotenkin tahmealta, ja monesti kuolet ennen kuin nopeatkaan refleksit kerkeää tekemään mitään. Lisäksi tdm mapit ovat perus ahdasta varastoa/kontti viidakkoa. Cooppia en ole vielä kokeillut, enkä tiedä kyllä jaksaako tätä enää edes käynnistää, koska parempiakin pelejä on.
 
Vastaus: Warface

Tuli eilen pitkästä aikaa sitten Betan otettua pikasavut kokoversiosta ja kyllähän tämä kolisee. Varsinkin pommin pläntti hauskaa ja olisi jopa aika taktista jos pelaisi kavereiden kanssa. Tämän tiimoilta herääkin kysymys että miksi kukaan ei juuri pelaa tätä? Ohjauksen kanssa mulla ei mitään ongelmaa, napithan on "COD TM" ja tuntuma on Crysis pelien jäljiltä tuttu. Äkkiseltään se voi kyllä tuntua monelle oudolta mutta siihen adaptoituu parissa tunnissa.

Harmi ettei ole Onelle tätä (eikä ilmeisesti edes suunnitelmissa) Hieman karkea ulkoasu on oikeastaan ainoa isompi vika pelissä. Frame rateakin voisi samalla nostaa. Taitaa olla kolmenkympin luokkaa joka tosin riittää tähän "hidastettuun CODiin" hyvin. Täytyy toivoa että peli olisi menestys ja Xbox One portti nähdään joskus. Kyllä maistuisi!

Mutta tosiaan, ei maksa mitään ja ihan jeppis kamaa! Aulasysteemit on jaoteltu vimpan päälle. Ensimmäisenä valitaan EU region eli jenkkien kanssa ei ole pakko pelata megapingillä. Kaikki muutenkin toimii, on votekickit ja muut pelit sekä rensselit joita saattaa puplalla tarvita. Jokaisen 360 omistajan kannattaa tätä kokeilla jos ampuskelupelit napostelee!
 
Vastaus: Warface

(Xbox 360)4kk sitten näköjään kysytty, mutta vaatii gold-jäsenyyden. Aivan loistava peli,kunhan pelin toimintoihin ja nopeuksiin tottuu. Itse olen pelannut warfacea siitä asti kun se on ilmestynyt, mutta nyt crytec ilmoitti, että sulkee warfacen 1.4.-15 ja uusia pelaajia ei enää oteta. Crytec ei ole maksanut palkkoja ajallaan/lainkaan ja se on aiheuttanut useiden kehittäjien lopputilin ottoon. Olisiko muuten hyvää fps-peli ehdotusta? Onko tuo Counter-Strike GO suosittu?
 
Vastaus: Warface

Harmi ettei ole Onelle tätä (eikä ilmeisesti edes suunnitelmissa) Hieman karkea ulkoasu on oikeastaan ainoa isompi vika pelissä. Frame rateakin voisi samalla nostaa. Taitaa olla kolmenkympin luokkaa joka tosin riittää tähän "hidastettuun CODiin" hyvin. Täytyy toivoa että peli olisi menestys ja Xbox One portti nähdään joskus. Kyllä maistuisi!

Katoskatos, ja runsaat neljä vuotta myöhemmin voin vastata itselleni että KYLLÄ_se tulee viimeinkin Onelle. Pleikkarille taisi tulla jo? Jokin esiversio tai muuta vastaavaa? Onkos kukaan testannut?

Jotain ennakkopaketteja voi täältä jo ostaa. Voi kai pelata peliä aiemmin kuin muut tai muuta vastaavaa, sitten kun julkaistaan peli tulee olemaan F2P. Avoin Beta ensi viikonloppuna Xboxilla, todellakin pitää tarkastaa. Beta ladataan kai Insider hubin kautta.

 
Piti tätä testata pleikalla, mutta en hemmetissä ala maksamaan pelistä joka oli jo edellisillä konsoleilla ihan epäonnistunut tekele :D
 
Kaikille avoin Warface Beta nyt ladattavissa Inseder Hubin kautta.

Piti tätä testata pleikalla, mutta en hemmetissä ala maksamaan pelistä joka oli jo edellisillä konsoleilla ihan epäonnistunut tekele :D

Minusta se ei ollut ihan epäonnistunut tekele, oli vähän jopa suru silloin puserossa kun tuli lähtö konsolilta. Noh, nyt ihana jälleennäkeminen ja katsotaan kuinka pahasti ajan hammas on purrut. Ehkä semisti? Toisaalta, jos pelin hinta on nolla niin mitä väliä? Jos on vaan on edelleen hauskaa kuten viimeksi. Kannattaa kokeilla, ei maksa mitn!
 
Viimeksi muokattu:
Nyt näytti olevan pleikkarin storessa ilmaispelien joukossa, niin täytyy ottaa testiin.
 
Nyt näytti olevan pleikkarin storessa ilmaispelien joukossa, niin täytyy ottaa testiin.

En ihan syttynyt Betassa. No sellasta aika suoraviivaista ja hidastempoista liimatähtäihippaa. Tässäkin pelissä jos olisi tuo ampumismalli vähän realistisempi ja nurkan kanssa kurkkaus mukana niin voisi olla vaiks mit. Mutta kyllä tuota ehkä rundipari joskus aivot narikassa veivata.
 
Ilmaispeliksi tää oli ihan ok. Etenki pommien planttaus oli kuin kevyttä 8vs8 CS:ää.

Tappoja tuli turhan helposti, monia pikkujuttuja aika jees. Jopa 5 pelaajan coop oli kivaa. Pelimuotoja paljon jne.

Mut ei tää mitään tunteita oikein herätä puoleen tai toiseen. Jotenkin koukutuin, mutta kun kaveria ei heti napannut, ei tehnyt tiukkaa itsekään lopettaa, eikä sit enää kyllä kaivannut sen pariin. Kertoo siis sen, että jotain siitä kuitenkin puuttuu.
Varmasti pelaan lisää bäfää odotellessa, mut jäänee suht nopeasti unholaan, vaikka potentiaalia olisikin.

Ehkä isoin ongelma oli ainakin tuossa pommi-pelimuodossa siinä, että kartat oli todella pieniä. Näennäisesti reittejä oli monia, mutta molemmille pomlipaikoille mentiin aina samoja reittejä.
Lisäksi kartat oli todella pieniä, minkä seurauksena molemmat tiimit veti kokoajan 4/4 äijää pommipaikoille ja siellä käytiin pienet 4vs4 matsit molemmilla pisteillä.
9 peliä 10:stä päättyi toisen tiimin kuolemiin ennen pommin asettamista. Eli ei päästä tekemään edes tehtävää, kun pieniin mappeihin on liikaa jengiä ja matsit käy todella nopeaksi.

Aikanaan CS:ää vedin vuosikausia ja tässä on tosi isot vibat sieltä, mutta juuri pelin nopeus, pieni mappi, paljon pelaajia aiheuttaa sen, ettei tän kanssa päästä samoihin meininkeihin.

Ja eikö tässä ole ollenkaan omaa squadia? Siis joudun joka matsiin kutsumaan kaverin mukaan, ei ole automaattisesti. Vaikka tein klaaninkin.
Ja miksi ihmeessä voin kutsua vain kaksi kaveria, vaikka tiimissä on 8 jäsentä.

Tosiaan lisää pelailen ja viikonloppuna varmaan enemmän vielä, mutta en jaksa uskoa muuhun kuin pelin kuolemaan suhteellisen nopeasti. Mikä on kyllä sääli, kun potentiaalia olisi pienillä muutoksilla vaikka mihin.
 
Puoli tuntia jo yrittänyt käynnistää peliä ps4:lla. Jumittaa servua valitessa ja viimeistään kun hahmoa luodaan. Onko muilla samaa; toimimaton tekele jo ennen kuin pääsee peliin asti?
 
Puoli tuntia jo yrittänyt käynnistää peliä ps4:lla. Jumittaa servua valitessa ja viimeistään kun hahmoa luodaan. Onko muilla samaa; toimimaton tekele jo ennen kuin pääsee peliin asti?

Pienien alkuongelmien jälkeen yllättävän hyvä peli! Aseisiin saa pelaamalla upgreidausta (osia), voi ostaa lisäsuojia ja niitä tulee korjata jos ottaa paljon osumaa, medic voi nostaa vain hetken aikaa jos kuolee ja roolit ovat muutenkin suht tasaisia.

Ihan kaikkia pelimuotoja en ehtinyt edes testaamaan, mutta hyvin CS-mainen meno pommin plänttäyksessä. Perus drop-shotin lisäksi juoksusta voi liukua maata pitkin ja samalla ampua; ihan hyvä lisä mutta saa nähdä muuttuuko peli lasten leikkikentäksi tai liukumäeksi jos kaikki käyttää tätä liikaa. Siitä on kuitenkin aika vaikea ampua niin saa myös helppoja tappoja jos jengi käyttää tätä väärin.
 
Warface on tullut ilmaiseksi ladattavaksi Xbox Onelle viime viikolla. Siellä on pientä exclusiivista lisäherkkua nimenomaan Xboxilla pelaaville:
Exclusively on Xbox
  • The Cyber Horde raid – In a Blackwood laboratory, where experiments were being performed on people, the test subjects got out of control, killing the guards and breaking free. At this moment, vast hordes of enemies have filled the entire region, and if they are not stopped, the consequences will be unpredictable. A great job for a Warface squad!

  • PvP Bag and Tag mode – Are you the lone wolf type? Then you’re sure to like this mode! Your task is not only to survive, but also to collect the enemy’s dog tags, which remain on the ground after they die. But be careful and keep your eyes open while you’re picking up your trophies: your dog tags are tasty prey for others.

  • PvP Maps – Apart from everything else, seven exclusive PvP maps await you. There’s lots of fun to be had in the new area! Team battles on a farm, a battle against everyone in an abandoned motel, disarming explosives on the edge of the city, capturing an important case from an enemy engineering facility and surviving on three maps that differ not only in their terrain but also the scenery and even time of day!

Lähde: https://news.xbox.com/en-us/2018/10/09/warface-now-available-for-free-on-xbox-one/
 
Kyllähän tätäkin koittaa pitää kun ilmaiseksi voi, lyhyemmät roundiajat joskus oikein sopiva juttu! Tulee kai konsoleille joskus pian tässä, ellei ole jo tullut peräti.

 
No nyt on tullut vähän kokeiltua ja täytyy kyllä sanoa että ilmaiseksi peliksi on ihan yllättävän hyvä! Hinta/laadussa siis tottakai pieksee ympärikorvia lähes kaikkea. Pelihän on vähän niinkuin "rauhallisemman miehen COD" eli ei sellaista jäätävää tärinää, mutta perusidea on kaikessa yksikertaisuudessa sama point & shoot.

Vähän aikaan tuohon "Crysis kontrolliin" pitää taas totutella se tuntuu alkuun vähän oudolta. Sitten kun siitä oppimikäyrästä pääsee yli maistuu oikein hyvältä. Liimatähtäin helpottaa ampumista eli sellaista leppoissaa höntsyilyä. Alustavasti respaton pommin pläntti on paras muoto kuten "viimekin kerralla" Xbox 360 aikana taisin sanoa samaa.

Yksi asia joka pitää nostaa tapetille ja jota arvostan että kiitos ded-servereiden peli toimii tasaisesti. Ei ole sitä kuin COD että ensin pelaat toisessa pelissä kaikki toimii kuin unelma ja viholliset mm. kuolee kun niitä ampuu ihan pikkasen_sitten tulee seuraava peli ja kaikki on toisin, vihua joutuukin ampuun ihan eri määriä ja siltikään ei vältsisti kaadu. Arvostan tosi paljon tätä tasaisuutta ja sitä että on ns. reilu peli.

Ihan jees, tätä voisi pieninä annoksia pelailla vastapainoksi PUBG vaikeampaan menoon. Suosittelen muitakin kokeilemaan, ei maksa mitn!

Laitan vielä tähän pelimuodot. (Battle Royal tulee 23. päivä kuulemma)
 
No nyt on tullut vähän kokeiltua ja täytyy kyllä sanoa että ilmaiseksi peliksi on ihan yllättävän hyvä! Hinta/laadussa siis tottakai pieksee ympärikorvia lähes kaikkea. Pelihän on vähän niinkuin "rauhallisemman miehen COD" eli ei sellaista jäätävää tärinää, mutta perusidea on kaikessa yksikertaisuudessa sama point & shoot.

Mitä enemmän pelaa sen paremmalta alkaa tuntuun, kaikki toimii viimeisen päälle. Ja varsinkin nettikoodi, se on tasaista. Valikot on kyllä suoraan helvetistä ja vähän kankeet, mutta kyllä niidenkin kanssa toimeen tulee. Mutta tärkein eli core gameplay ihan jees! Tykkään todella paljon ja pelaa mielellään, tykkäsin kyllä jo männä vuosina 360 versiosta mutta siinä selvästi huonompi suorituskyky hieman pidätteli ilottelua. Tämä sen sijaan tuntuu näppiin todella kivalta ja luontevalta kunhan ensin tottuu kontrolleihin. Paras ilmainen räiskintäpeli imo, helpostikin paljon parempi kuin monen täyshintaisen pelin multi. Sisältöä on myös paljon, pelimuodoissa on taktisempaa pommin plänttiä ja Stormissa mennään eikä meinata respoilla. Aika isohkokin "Gimble suosittelee" leima tämän kylkeen!
 
Aika kova tuo Sniper luokka, nojoo taisi olla osittain vastustajan heikkoudestakin kyse kun siellä patsastellaan koko ajan jossain aukeella niin huonostihan siinä käy.

 
Ylös Bottom