Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

eFootball PES 2021 (Season Update)

lake79

Well-Known Member
pes21.jpg
Nimi: eFootball PES 2021
Julkaisija: Konami
Alustat: PC, PS4, Xbox One
Lajityyppi: Urheilu, jalkapallo
Julkaisu: 15.9.2020
Kotisivut: https://www.konami.com/wepes/2021/eu/en/all/

Standard Edition: 25€ https://www.konami.com/wepes/2021/eu/en/all/page/order#ps4_standard
Club Edition: 35€ https://www.konami.com/wepes/2021/eu/en/all/page/order

Sieltä se sitten pamahti. 20% saa alennusta, jos ennakkotilaa pelin PES 2020/Liten menusta.

Trailerista selviää että todennäköisesti Chelsea on uusi partneri, kun Milanit putosivat pois. Lisäksi Giggs, Guardiola ja Lampard ovat uusia managereita. Bonukset ovat myös vähintäänkin kohtalaiset paketeissa.
 
Viimeksi muokattu:
Kieltämättä on kyllä hyvät paluubonukset ihan perusversiossakin! 25 euroa hintaa, jolla saa siis päivityksen, 2000 pojoa ja iconic legendoja. Laskin, että itsellä on nyt jo kasassa 11 legendaa 2020 versiossa, maanantaina tulee se taattu skoutti, josta siis tulee 12. legenda ja ensi viikolla pitäisi myös tulla vielä torstaina se legenda-agentti. Nyt on siis jo varmistettuna, että saisin 4 kpl iconic momentseja seuraavaan versioon ja hyvät mahdollisuudet on myös, että saisin 2020 versioon 13 kpl legendoja kerättyä, joka takaisi tuon maksimin eli 5 kpl bonusta seuraavaan versioon.

Ilmeisesti tästä on kuitenkin fyysinen versiokin tulossa ja jos se on tosiaan tuon samat 25 euroa, niin kaipa sen joutuu hankkimaan, kun nuo palaavien pelaajien bonukset ovat kuitenkin noin hyvät.
 
Nyt kun pöly on laskeutunut hypettymisestä PES 2022-pelin suhteen ja näki tämän hinnan ja odotti yön yli, niin en ole ollenkaan varma haluanko maksaa pelistä. 25-35€ hinta PES 2020 uudelleenpelaamisesta tuntuu naurettavan paljolta, etenkin kun ottaa huomioon että 2020 on surkein PES koko sen historiassa, niin pelinä kuin gameplayn osaltakin onlinessa. Toivon että saan jostain rafflesta ilmaisena taas, mutta ostopäätös venyy kyllä vähintään julkaisuhetkille.
 
Siis mtjööh miten Milanit voi pudota pois, läkskö koko Serie A samalla? Vai lähtikö Milanin stadikka vaan?
 
Oliko edes järkeä avata uutta keskustelua täysin copypaste-pelille? Nämä samat myclub-höpinät oltaisiin käyty PES 2020-toikissa.
PES-somekanavat on vain ilmoituksia legendalisäyksistä ja kiitosviestejä omasta unelmatiimistä. :(

Mielummin olisi puhuttava itse pelistä ja sen sisällöstä, mutta ne taidetaan jättää Pes 2022:een.
 
Hop ylös tämä. 00.00 alkaa pelaaminen ennakkotilanneilla. Itse tilasin ManU-edition tästä.
 
Match Dayta tuli väännettyä huolella ja nautin aikalailla joka hetkestä gameplayssa, miinus pari aivan kyrpää vastustajaa glitchien yritysten ja long ball spämmäysten + yhden tapauksen kanssa joka rupesi "taunttaamaan" mua johtotilanteessa. Kikkaili yrittämään maalivahdilla ja muutenkin piti pilkkanaan. En ole koskaan ymmärtänyt noita huonoja voittajia, täytyy olla todella huono itsetunto kun tuollaista vetelee. Ignore lauloi komeasti. Eli siis huomaa että on selvästi parempi ja 4-1 johtotilanteessa alkaa nolaamaan huonompaa vastusta, ei näin...

Aika hyvin palkintojakin sai, kun pelaajia tuli hitonmoinen kasa ja GP:täkin runsaasti. Toivottavasti nyt jumankauta Konami ei taas muuta tuota gameplayta siksi oksennukseksi, mitä PES 2020 Match Day oli.
 
Ihan puhtaasta mielenkiinnosta onko tämä vieläkään sitä mitä Konami mainostaa? :D

Ainahan uusinta peliä mainostetaan että se on parasta virtuaalifutista ikinä.
 
Valitettavasti nyt näyttää vahvasti siltä että torstaina serveripäivityksessä Konami toi noin kaikki PES 2020 gameplayn huonot puolet takaisin.

Meni aikalailla välittömästi maku pelaamisesta onlinessa.
 
Kun kerran halvalla sai ja Fifaan on vielä aikaa, ni nappasin tänkin nyt kokeiluun...

Sain jostain parituhatta noita coinseja, ilmeisesti ne kannattaa puskea noihin special agentteihin? Jokusen ostin ja sieltä nasahti Alisson ja Kante :D

Tuleeko noilla scouteilla jotain käyttiksiikin pelaajia?

Edit.

Napsahti myös Lacazette ja Salah noista.
Mutta mistä tätä pääsee pelaamaan? Challengeista ei tii vastusta, Rankedissa ei vastusta ja noissa casual jutuissa näytti euroopan "huoneissa" Olevan yhteensä 17 pelaajaa?

Editinedit. No nyt pääsin peliin, vähäsen hävisin mut kai se siitä...
Taas pari mustaa palloa, Alisson toisen kerran ja Aguero
 
Viimeksi muokattu:
@Tuulis Etsi Youtubesta PESEP ja opiskele sen videoita. Kestää liian kauan alkaa vaan selittämään peli alusta.
Tänkkistä, onko tähän muuten jossain joku traineri tai practice mode? Jostain löysin jotain nappikaavioita mut koittaa niitä sit pelissä muistaa...
Äsken pelasin jannua vastaan joka päätti lähtee Mandandalla maalintekoon, ja lopulta vielä onnistu :(
 
Tänkkistä, onko tähän muuten jossain joku traineri tai practice mode? Jostain löysin jotain nappikaavioita mut koittaa niitä sit pelissä muistaa...
Äsken pelasin jannua vastaan joka päätti lähtee Mandandalla maalintekoon, ja lopulta vielä onnistu :(
Johti peliä? Pelissä on pelin jälkeen mahku laittaa vastustajia äläpelaa-listalle. Lukee siinä kun näkee vastustajan levelin jne.

Kyseessä siis ihan perus onlinejonne, joita tuolla näkee. Mä en tiedä mitään surullisempaa kuin paskat voittajat.
 
Valitettavasti nyt näyttää vahvasti siltä että torstaina serveripäivityksessä Konami toi noin kaikki PES 2020 gameplayn huonot puolet takaisin.

Meni aikalailla välittömästi maku pelaamisesta onlinessa.
Älä muuta sano. Alkuun oli kyllä nautinto pelata, ei ollut juurikaan valittamista mistään. Viimeisen viikon olenkin sitten tuskaillut ja miettinyt vaan että miksi tämä piti pilata heti alkuunsa. Tänään meni lopullisesti hermot ja poistan koko paskan tilaa viemästä.
 
Viimeksi muokattu:
Viime vuonna porukka seisoi pelit paikallaan Matchdayssa ja otti vaan rewardit pois kuleksimatta. Tälle vuodelle Konami korjasi tuon niin, että pelaaja joka seisoo paikallaan jonkin aikaa, lentää pelistä. Noh, jengi keksi korjauksen siihenkin:



Eli teippi vaan ohjaimeen ja ohjain pyödälle :D
 
Onko tietoa miten tähän on tulossa päivityksiä jatkossa? Onkohan esimerkiksi Suomen pelipaidat päivittymässä?

Hieno peli kokonaisuutena. Harmittaa kovasti kun Xboxille ei saa optionfileä..onneksi tosin Konami on keksinyt aika hyvät nimet ja logot joukkueille. Onko Microsoft antanut koskaan mitään selitystä tai toivoa sille, että option filen voisi joskus saada?
 
Suomen paidat päivittyy pommin varmasti jossain välissä, kun Euro-turnaus otetaan mukaan. Mutta olen myös aikas varma että Futisfoorumin nimimerkki Jalakapalloilija päivittää ne jo aiemmin, ellei ole jo. Veikkausliiga + maju.
 
Ylös Bottom