Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PES 2021 - MyClub

lake79

Well-Known Member
On varmaan korkea aika perustaa myös MyClubille oma ketjunsa, jotta itse pelistä keskusteleminen jää pelin omaan ketjuun.

Tänne siis nostot, toiveet, pelit ja kaikki MyClub-pelimuotoon liittyvät asiat.



Infot jne löytyy tuosta videolta helpoiten. Varmaan kaikki MyClubia pelaavat tietävät ainakin jollain tasolla, kuka PESEP on.

Mutta tästä vielä sivulta mitä vaaditaan PES 2020 -> 2021 bonuksiin: https://www.konami.com/wepes/2021/eu/en/all/page/about_product#continue
 
Noniin. Sain suspensionin PES 2020-peliin, eikä missään syytä asialle, mutta sen täytyy olla pelien keskeyttämiset. Toinen rike, joten 7 päivää bannia ja pelitilastojen resetointi, joten tämä kai sitten tarkoittaa että menetin juuri Match Dayn maksimibonukset = 4 pelaajaa.

GG @lake79

Mutta onhan perseestä, ettei Konami anna bannista mitään syytä. Vain automaattinen viesti PES-pelissä ja kun kyselin asiaa supportista, tuli vain copypasteviesti säännöistä. Jälleen yksi asia, jossa Konamin pitää parantaa asioita.
 
Noniin. Sain suspensionin PES 2020-peliin, eikä missään syytä asialle, mutta sen täytyy olla pelien keskeyttämiset. Toinen rike, joten 7 päivää bannia ja pelitilastojen resetointi, joten tämä kai sitten tarkoittaa että menetin juuri Match Dayn maksimibonukset = 4 pelaajaa.

GG @lake79

Mutta onhan perseestä, ettei Konami anna bannista mitään syytä. Vain automaattinen viesti PES-pelissä ja kun kyselin asiaa supportista, tuli vain copypasteviesti säännöistä. Jälleen yksi asia, jossa Konamin pitää parantaa asioita.

Oot quitannu matseista kesken kaiken ja sait bannit ? Miten tuo on mahdollista. :D
 
Ei enää montaa päivää julkaisuun. Meinaako moni hommata ?

Itse taidan tuon ManU editionin ostaa.

Kai tähän jotain pieniä parannuksia on tehty vaikka pelin perusrunko on 2020.
 
Eka päivitys tulee vasta lokakuun lopulla, siihen asti mennään PES 2020 päivityksellä. Jeesus kristus Konami...

 
Juuh elikkäs. Eka striimi 9.30 tiistaina. Avaan agentit ja käynnistelen MyClubin ekaa kertaa tuolloin. Pelkän ManU-version ennakkotilasin tuossa eilen illalla.

 
MyClub startattu. Ihan kivoja ukkoja tuli noilla veteran bonus pyöräytyksillä.

Iniesta, Gullit, Del Piero, Carlos ja Inzaghi.

Sit tuli viel hankittua ManU edition lisäksi Juve ja Barca kun varmistui, että jokaisesta sai 3K myclub coinssia ni oli niissä ns. value kohdillaan. Onpahan myclub coinsseja koko vuodeksi ni saa pyöräytellä agentteja.. :D
 
Kertokaa hyviä syitä miks tää kannattaa hankkia?

Edellinen siis 19 mulla..

Osta jos kiinnostaa. Sen verran halpa peli kyseessä ni en nää mitään syytä olla ostamatta jos myös 20 jäi välistä...

Jos myclub kiinnostaa ni kannattaa ladata se pes 20 lite ja main menun kautta ostaa mieleinen club edition, saa -20% hinnasta pois.
 
Osta jos kiinnostaa. Sen verran halpa peli kyseessä ni en nää mitään syytä olla ostamatta jos myös 20 jäi välistä...

Jos myclub kiinnostaa ni kannattaa ladata se pes 20 lite ja main menun kautta ostaa mieleinen club edition, saa -20% hinnasta pois.

Master Leaguen takia tätä on tullu pelattua..hakkasin hullunlailla esim.PS2-aikojen 4 ja 6 versiota..
 
No niin, hankittua tuli. Joutusin kuitenkin poikkeuksellisesti hankkimaan digiversion, kun ei paikallisesta Prismasta, Cittarista, eikä Gigantista löytynyt. Prismassa oli kuitenkin viime vuoden versiota hyllyssä, mutta tätä ei henkilökunnan mukaan ole tulossa heille fyysisenä ollenkaan. Kumma juttu. Noh Storesta sitten ostin karvan alle 30 eurolla. "Helppoa" kyllä, mutta useamman tunnin siinä sai latautumista odotella, vaikka Elisan 100/10 onkin liittymänä. Silti siihen 39 gigaan meni aikaa hyvä tovi.

Alunperin ajattelin, että kannattaako tätä edes tuohon hintaan ostaa, koska on "vain season update". Jo yhden pelatun matsin pohjalta voi sanoa, että kyllä tuohon hintaan kannatti. Toki peruspeli on sitä samaa, hyväksi todettua, mutta jo ensimmäisessä matsissa huomasin, että pallon fysiikka on hieman muuttunut viime vuodesta taas realistisempaan suuntaan. Vähemmän "magneettisesti" se on pelaajan jaloissa kiinni ja fiilis pallon kanssa on realistisempi ja yllättävämpi. Ei mikään iso muutos, mutta huomattava kuitenkin ja ainakin ensimmäisen testin perusteella selvästi eteenpäin. Muutenkin fysiikkamoottoria on vähän vissiin säädetty, koska pelaajien törmääminen ja nahistelu tuntui luontevammalta ja realistisemmalta. Ei mitään isoja juttuja, mutta hienosti on taas viilattu vähän paremmaksi sieltä ja täältä. Kyllä tästä sen 30 euroa maksaa ihan hyvinkin. Varsinkin, jos myclubia tykkää pelailla, kun tuolla rahalla saa sinnekin sen 2000 pojoa eli 20 euron edestä valuuttaa.

Ja niin ne palaavan pelaajan bonukset! 5 kappaletta iconic moment-agenttejahan siellä odotti ja ihan mieluisia pelaajia tuli, vaikka pari onkin samaa, mitä oli viime vuoden versiossa. Roberto Carlos, Franz Beckenbauer, Pavel Nedved, Ruud Gullit ja Fernando Torres. Noiden lisäksi 100 % kulta-agentista tuli Javi Martinez, eli aikalailla paras overall, mitä voi ja siitä viikoittain tulevasta 3 pelaajan agentistakin napsahti mustan pallon Iago Aspas. Kyllä noiden ympärille on ihan kiva alkaa rakennella joukkuetta.

MyClubin aloittelun jälkeen on jo 2500 pojoa odottelemassa. Toivottavasti torstaina tulee featured agenttia, niin saa tuohon vielä vähän leveyttä lisää tiimiin ja pääsee kunnolla aloittelemaan.
 
PS4:lle Featured Match Day bonareista Messi, C.Ronaldo ja Gnabry, Iconeista ManU-editionin Beckhamin lisäksi Van Basten, Iniesta, Nedved, Torres ja Inzaghi. Näistä kaikki mut paitsi Nedved ja Torres olivat pettymyksiä. Aivan liikaa kärkipelaajia + Iniesta, jota en koskaan ole pitänyt itselleni niin mitenkään erikoisena pelaajana. Viikkoagentista perus silverkuraa toki.

Xboxille sain pelin IceCream Uploadsin striimistä, kun kirjoitin striimissä kerrotun pelikoodin nopeimmin storeen (Standard Edition). Siellä kävi vähän parempi munkki, kun siitä MyClub intron agentista ensin Matuidi ja sitten iconeista Gullit, Beckenbauer, Beckham, Bergkamp ja Rummenigge, joka on nyt noin ihan hitosti paremmin. Yksi ja ainoa Match Dayn Featured Agentti oli Xhaka, jolla ei kyllä tee juuri mitään.

@Fabre#4 Miksi ihmeessä ostit Standard Editionin kalliimmalla Storesta, kun PES 2020 menusta olisit saanut haluamasi Club Editionin alle 27 euroa. 3500? coinsia, Messi, yms jne
 
Viimeksi muokattu:
Itse ajattelin vasta hommata sitten aikasintaan lokakuun lopussa, kun sitten pitäisi olla kaikki sarjat kunnossa Konamin toimesta. Sitä ennen on kuitenkin turha aloittaa Master Leagueta ja voi hyvin pelata vielä PES 2020:sta.

Jos vaikka saisi pelin tarjouksesta vielä halvemmalla. On tässä Konamia tuettu vuosien saatossa ihan riittävästi.
 
Miksi ihmeessä ostit Standard Editionin kalliimmalla Storesta, kun PES 2020 menusta olisit saanut haluamasi Club Editionin alle 27 euroa. 3500? coinsia, Messi, yms jne

No koska enhän minä siinä enää muistanut koko PES 2020-juttua :D Olin juossut ympäri kylää monessa eri paikassa, eikä löytynyt peliä. Työnsin vain 2x 20 € koodit Storeen ja napsautin digiversion lataukseen sen kummemmin miettimättä. Lähinnä mielessä pyöri, että "Jaahas, millähän nopeudella ne Sonyn serverit suvaitsevat bittiä antaa, kestääkö puoli päivää...".

No ei voi mitään. Sain kuitenkin pelin. Tuleepahan pelailtua noilla aavistuksen nimettömämmillä pelaajilla nyt sitten ensin viikko tai pari, ennen kuin ne Barcan ja kumppaneiden featured agentit tulevat ja on taas aika nostaa joukkueeseen Messit ja kumppanit.
 


Konami veti sitten heti kärkeen paskemmat pelaajat GP-agenttiin ja parhaat coins only-agenttiin. Imekää nyt jumalauta lekaa siellä toimistolla.
 
Eikös kaikki tuontyyliset onlinepelit toimi niin, että ns. "oikealla rahalla" saa parempaa mitä pelkällä pelin sisäisellä valuutalla.

Se on kyllä todettava, että näin PES pelaajana My Club on tuntunut aika surkealta pari viime vuotta. Ja mikäli sitä vertaa siihen mitä FIFA tuo tänä vuonna FUT:n puolelle niin ero on aika mieletön. FUT:n ominaisuudet voisivat jopa itseäni kiinnostaa, mutta harmi vain FIFA:n futis ei ole enää useampaan vuoteen uponnut itselleni.

Kovasti ihmiset tykkäävät PES 2021 gameplaysta, toivottavasti tulevat datapackit ei vie peliä takaisin huonompaan suuntaan.
 
Ei kai kellään hirveesti ole gptä kerättynä vielä tässä vaiheessa jos noita haluais oikeesti kunnolla availla.
 
Mukavalta ja realistiselta tuntuu gameplay tässä. Pääosin offlinessa pelaten tämä on aina tuntunut itselle paremmalta kuin Fifat kikkoineen ja säntäilyineen.

Edelleen tilanne taitaa olla se, ettei xbox versioon saa option fileä ladattua?
 
Ylös Bottom