Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Subnautica: Below Zero

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
20180219_SN_BZ_EA_UWE_Home-1254x485.jpg


Nimi: Subnautica: Below Zero
Kehittäjä: Unknown Worlds
Julkaisija: Unknown Worlds, Bandai Namco
Alustat: Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Switch, PC
Lajityyppi: Selviytyminen
Julkaisu: 14.05.2021
Kotisivut: https://unknownworlds.com/


Sukella jäätävään vedenalaiseen seikkailuun muukalaisten planeetalla. Below Zero sijoutuu kaksi vuotta alkuperäisen Subnautican jälkeiseen aikaan. Palaa planeetalle 4546B paljastamaan totuus tappavan salaisuuden takana.





 
Pari tuntia olin uimassa ja ihan alussa vielä, mutta on tämä sitä tuttua Subnauticaa ja jos ekasta tykkäsi, niin kyllä tästäkin tykkää :)

Perkuleen ahdistavaa edelleen, kun lähtee syvemmille vesille ja alkaa kuulumaan kaikkea ihme ääntä, eikä mitään näy. Tällä kertaa ovat hieman enemmän yrittäneet panostaa tarinaankin ja ainakin alun perusteella ihan hyvin ovat onnistuneet, vaikka tuosta muutoksesta eivät kaikki olekkaan tykänneet.

Illemmalla jatkuu syvyyksien tutkiminen :)
 
Tulipa vedettyä tämä läpi ja n. 20h näytti pelikello lopussa. Hyvä peli kokonaisuutena ja jos tykkäsi ensimmäisestä osasta niin varmasti tykkää tästäkin. Ainoa isompi valittamisen aihe oli tuo maanpäällinen isompi lumialue, josta en tykännyt yhtään. Kylmäpuvun ja sen kulkuneuvon kanssa tuo nyt rupesi menettelemään, mutta kyllä nämä ovat elementissään kun veden alla ollaan. Itselleni tärkeänä asiana myös suomitekstitys on pelin ps4 versioon lisätty mitä ei julkaisussa vielä ollut.
 
Ylös Bottom