A Boy and His Blob

JTahti

Well-Known Member
  • 2D toimintapuzzle
  • Wii: 6.11.2009
  • Steam (Win, Mac, Linux): 19.1.2016
  • Xbox One: 20.1.2016
  • PS4, PS3, Vita: 28.6.2016
A Boy and His Blob on uusioversio jonkun vanhan pelikoneen pelistä. Peli on restauroitu kokonaan uusiksi ja kaikki grafiikat on käsin piirretty ja skannerilla siirretty peliin. Peli on 2d puzzle tasohyppely. Laitan linkin neljään youtube videoon missä pelintekijä pelaa pelin demoa ja esittelee sitä samalla kertoen pelin hienouksista. Pelin on määrä tulla ulos vielä tämän vuoden aikana. Kuulemma alkuperäinen versio oli tosi vaikea mutta tähän uusioversioon on laitettu kaikki nykyajan hienoudet, kuten loppumattomat elämät, tiiviit checkpointit, loppumattomat työkalut, mutta puzzleihin on keksittävä itse ratkaisu.

YouTube - E309: A Boy & His Blob Tour (Forest)
YouTube - E309: A Boy & His Blob Tour (Swamp)
YouTube - E309: A Boy & His Blob Tour (Caves)
YouTube - E309: A Boy & His Blob Tour (Gearworks)

Laitetaan tähän ekaan viestiin vielä virallinen traileri:
http://www.konsolifin.net/media/media/1279/A-Boy-and-His-Blob-Wii-DS/
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: A Boy and His Blob (Wii)

Juma, musiikkikanava mtv:n arvostelussa tätä on kehuttu yhtä hyväksi kuin Braidia.

‘A Boy And His Blob’ Review MTV Multiplayer

Final Word

"A Boy and His Blob," much like its predecessor, is a unique and challenging action puzzle game. It may be a bit too challenging for the younger Wii gamers out there, but the ones that can enjoy a good brain twisting puzzle will truly appreciate the satisfaction from solving puzzles that are on par with Jonathan Blow’s masterpiece "Braid." Whether you're a fan of the original or not, "A Boy and His Blob" is a great reason to fire up your Wii, and put your brain to the test.
 

gifu

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: A Boy and His Blob (Wii)

Huhun mukaan kaamea floppi Usassa.

Ei yllätä. Sen verran pienelle kohderyhmälle tuo peli kuitenkin on ja ne jotka muistaa minkälainen alkuperäinen a boy and his blob oli nessille kiertävät pelin kaukaa.
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: A Boy and His Blob (Wii)

Tuli ostettua peli viime syksynä käytettynä ja nyt tuli pelattua se läpi kymmenessä tunnissa. Ei tämä ehkä yhtä kova ole puzzle pelinä kuin Braid, puzzlet eivät ole niin tajunnanräjäyttäviä ja tämä on enemmän toimintapuzzle, kun taas Braid on enemmän puhdas puzzle. Kyllä tätä ihan mielellään tuli pelattua. Tässä tosiaan tulee tarpeeseen loppumattomat elämät sillä paikoitellen kuolin monta kymmentä kertaa ennenkuin pääsin vaikean kohdan läpi. Checkpointit ovat tosiaan tiiviisti ja pääsee nopeasti yrittämään uudelleen kun kuolee. Challenge tasoja pelasin vain yhden kokeeksi.
 

Tinkee

Member
Vastaus: A Boy and His Blob (Wii)

Tätä on tullut pelattua "aina välillä". Mukavan rauhallinen ja visuaalisesti kaunis pulmanratkonta. Tällä hetkellä yritän kamppailla viimeistä loppuvastusta vastaan. Challenge tasoja olen pelannut myös ahkerasti, ja niistä on tullut ihan kiitettävästi bonus juttuja, kuten video materiaalia ja kuvia pelin tekoprosessista, sekä "yö-mode". Ihan kelpo peli, ja graafinen ulkoasu on todella onnistunut. Yhdellä istumalla en tätä montaa kenttää jaksa, mutta muutaman kentän pelaaminen istumalta on rentouttavaa puuhaa :).
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: A Boy and His Blob (Wii, PS4, PS3, PS Vita)

WayForwardin upea puzzle-tasoloikkaseikkailu saapui nyt myös Pleikkareille.

A Boy and His Blob makes its triumphant return! As the boy, you feed Blob jelly beans and watch him transform into cool and useful objects to solve puzzles and escape danger. With its robust and emotionally driven story, challenging puzzles, and visually impressive art style, A Boy and His Blob marks the re-release of this 2009 cult-classic!

https://store.playstation.com/#!/en...blob/cid=EP1012-CUSA02661_00-BOYANDHISCB00000

Ilmeisesti PlayStation-porttaus on siis sisällöltään identtinen vuoden 2009 Wii-julkaisun kanssa, mutta HD-grafiikoilla ja crossbuylla. Hintaakin on vain kymppi, joten kannattaa ottaa tämä upeasti animoitu 2D-taidonnäyte talteen!
 

Exhorder

Member
Vastaus: A Boy and His Blob

Onkohan hd-grafiikoilla tehty nuo uudemmat versiot tästä? Mulla on Wiin kovolla tuo peli, mutta en ole vieläkään ehtinyt pahemmin kokeilemaan koko peliä.
 

Exhorder

Member
Vastaus: A Boy and His Blob

Nyt kun sain vähän uudemman kuvaputkitv:n, niin näkyy väritkin ja just tätä aloin pelaamaan. En tajua oikein täsätä mitään vielä. Voisi katsella gamefaqsia vähän.
 
Ylös Bottom