Äänestys: Next-gen-konsolit

Mitkä tai minkä next-gen -konsolin olet ostanut ja saanut?

 • PlayStation 5

  Äänet: 204 54,0%
 • Xbox Series X/S

  Äänet: 86 22,8%
 • Molemmat hankittu

  Äänet: 57 15,1%
 • En osta toistaiseksi kumpaakaan, vanhat pelilaitteet kelpaavat edelleen

  Äänet: 31 8,2%

 • Äänestäjiä yhteensä
  378

Eliminaattori

Kielinatsimoderaattori
Ylläpitäjä
Ääntä voi tarvittaessa muuttaa, jos esimerkiksi hankkii toisenkin next-gen -konsolin rinnalle. PC:n ja konsolin/konsoleiden komboa en laittanut vaihtoehtoihin, joten niitä voi tarvittaessa kommentoida alle. En ruvennut erittelemään Series S:ää ja X:ää erikseen, enkä myöskään PS5:n levyasema- tai digimallia, joten ne ovat samassa. Äänestys on toistaiseksi avoinna, aikarajaa ei siis ole.

Tilastot kiinnostavat, siksi halusin avata ketjun.

Edit. on syytä tarkentaa, että vaihtoehto "Molemmat hankittu" tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että olet ostanut vähintään yhden kummastakin ryhmästä. Ei esim. PS5:n digimallia + levyasemaversiota tai Series X:ää + Series S:ää.
 
Viimeksi muokattu:

Fabre#4

Well-Known Member
Ennakkotilasin levyasemallisen PlayStation 5-konsolin Elisalta, kun se mahdolliseksi tuli. Sain laitteeni ensimmäisestä toimituserästä. Se postitettiin minun suuntaani 18.11. ja sain hakea sen seuraavana päivänä, virallisena julkaisupäivänä, lähipostistani.

Tällä haavaa ei ole suunnitelmissa hankkia lisää konsoleita tähän laitesukupolveen.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Xbox Series X hankittu julkaisupäivänä. PS5 tulee talouteen joskus tulevaisuudessa. Ehkä jo ensi vuonna, kun varastosaldot paranevat ja jospa saadaan joku hyvä bundle myyntiin.
 
P

Poistettu jäsen 36930

Guest
Pelikelpoinen PC sekä edellisen sukupolven konsolit löytyvät, joten kiirettä uuden sukupolven konsoleihin ei ole. Katsellaan rauhassa, jos saisivat ensi vuonna jo varsinkin ohjelmistoltaan valmiit laitteet kauppoihin.
 
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
Vielä pelaan Xbox One X:llä ja PS4 Prolla, mutta PS5 tai Xbox Series X olisi tarkoitus hommata alkuvuodesta, niin pitää toivoa että saatavuus paranee.

Toivottavasti tuohon mennessä on pahimmat bugit korjailtu käyttiksistä, niin ei tarvitse pelätä, että tulee ongelmia niiden kanssa.
 

paulsnakeheart

New Member
Ennakkotilasin PlayStation 5 -konsolin jo maaliskuussa Verkkokauppa.comista. Syksyllä sain tilannetiedotuksen ettei konsolia riittäisi minulle ensimmäisestä erästä, mutta yllätyksekseni torstaina 19. marraskuuta viisi minuuttia yli keskiyön tuli tekstiviesti, tilaus olisi noudettavissa.

Ensimmäisen pleikkarini sain vuonna 1999 ollessani vasta kuusivuotias. Kaikki Sonyn kotikonsolit on käyty läpi sen jälkeen. Välissä oli pari vuotta taukoa, kun elämässä oli muita juttuja eikä pelaamiselle riittänyt mielenkiintoa, mutta nyt mennään taas!
 

Renebauman

Well-Known Member
Molemmat hankittu. Tai Xbox Series X jo käytössä ja PS5 tulossa, kun saavat sen lähetettyä ensi vuoden puolella..
 

DarkSide

Well-Known Member
Eipä ole kumpaakaan hommattuna ja ei varmaan tulekaan. Xboxille ei hirveästi ole käyttöä, kun on suht tehokas pc ja Pleikkarin yksinoikeuksista mikään nappaa niin paljoa, että konsolin sen takia ostaisin.
 
Viimeksi muokattu:

Tikiti

Active Member
PS5 levyllisenä versiona ja en ole aikeissa hankkia mitään muuta. Tai no ehkä Series S joskus parin vuoden päästä, että pääsisi pelaamaan Banjo Kazooiet läpi ja toivottavasti silloin jo ilmestyneen uuden Orin yms. Muuten löytyy jatkuvassa käytössä olevat peli-PC ja Switch.
 
Viimeksi muokattu:

Koisju

Active Member
Kesällä rakentelin PC:n, millä korvasin Xboxin, eli nyt pelaillaan PS5:lla, PC:llä ja Switchillä.
 
Ylös Bottom