Anthem

Aphex

Active Member
[video=youtube;EL5GSfs9fi4]https://www.youtube.com/watch?v=EL5GSfs9fi4[/video]

Genre: Jaetun maailman RPG
Julkaisupäivä: Aikaisintaan keväällä 2018
Alustat: Playstation, Xbox ja PC
Kehittäjä: BioWare Edmonton
Julkaisija: EA
Pelimoottori: Frostbite
Virallinen sivu: https://www.ea.com/games/anthem

BioWaren uusi ip yhdistää Destinyn yhteisöllisyyttä ja Titanfallin estetiikkaa perinteisempiin BioWare-elementteihin, kuten kolmannen persoonan taisteluun ja avoimeen maailmaan. Javelin-pukuja on useita erilaisia, ja niillä voi muuttaa pelityyliään.

Avoin maailman näyttää grafiikoiden puolesta upealta, mutta tarjoaako se riittävästi omalaatuista sisältöä pystyäkseen kilpailemaan co-op -pelien herruudesta Destinyn kanssa? Itselle tulee tällaisten pelien lootista ja itseään toistavasta pelattavuudesta lähinnä hohhoijaa-reaktio. Odotin BioWaren seuraavasta isosta ip:stä jotain aivan erilaista. EA on tajunnut jääneensä rannalle Activisionin (Destiny) ja Ubisoftin (The Division) jaetun maailman lootpelien ensimmäisellä rahastuskierroksella, ja nyt tilannetta korjaamaan on laitettu studio jonka taitojen voisi olettaa olevan aivan muualla, kuten vahvassa yksinpelikokemuksessa, perinteisemmissä roolipelielementeissä ja tarinavetoisuudessa. Mielenkiintoinen kysymys on myös se, kuinka paljon Mass Effect Andromedan kehitys kärsi tämän pelin vuoksi - ainakin Frostbite-osaaminen on laitettu selkeästi tähän uuteen peliin...[/rant]
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Vastaus: Anthem [Hype]

Ei kyllä herättänyt mitään tuntemuksia itsessä, Destinyyn on verrattu paljon ja Destiny näyttää ja tuntuu paremmalta. Mutta seurataan silti mitä sieltä lopulta tulee.
 

Donitsi91

Member
Vastaus: Anthem [Hype]

Ei kyllä herättänyt mitään tuntemuksia itsessä, Destinyyn on verrattu paljon ja Destiny näyttää ja tuntuu paremmalta. Mutta seurataan silti mitä sieltä lopulta tulee.
Niin oot päässy testaamaan tätä jossain, kun osaat sanoa, että Destiny tuntuu paremmalta kuin tämä? Kerro toki lisää miltä peli tuntuu.


Peli näyttää hyvältä ja varmasti tulee annettua mahdollisuus tälle jossain vaiheessa.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Vastaus: Anthem [Hype]

Niin oot päässy testaamaan tätä jossain, kun osaat sanoa, että Destiny tuntuu paremmalta kuin tämä? Kerro toki lisää miltä peli tuntuu.


Peli näyttää hyvältä ja varmasti tulee annettua mahdollisuus tälle jossain vaiheessa.
En nyt tarkoittanut pelaamista vaan ihan yleistä fiilistä mikä siitä jäi, mutta jos et tätä tajunnut otan osaa.
 

SeveriS

Active Member
Vastaus: Anthem [Hype]

Eilen olin vielä innoissani, mutta kun katsoin trailerin uusiksi, niin ei kyllä välttämättä tee mieli kerätä loottia ja lennellä rakettirupulla. Tätä peliä kyllä aion seurata, mutta toistaiseksi on vielä meh-fiilis näytetystä gameplaysta.
 

Traddash

Active Member
Vastaus: Anthem [Hype]

Tulee mieleen PC:ltä Firefall MMO, mutta tämä taitaa saada kunnolla sisältöä. Pidin Firefallin vapaasta liikkumisesta ja rakettikengillä ja -repulla navigoinimisesta ja se mitä sijoitin kyseiseen peliin ei ollut itselle huono sijoitus. Itse taistelumekaniikka muistutti Firefallia osittain. Seurataan.
 

Aphex

Active Member
Vastaus: Anthem [Hype]

Tarinapuolesta huolestuneille pienenä pelonlievittäjänä toimii tieto, että mm. KOTORin ja ME1-2:n kirjoittanut Drew Karpyshyn on mukana Anthemin kehityksessä. Missä roolissa, se ei tästä lyhyestä twitter-viestistä selviä, joten vielä en siirrä tätä hype-kategoriaan.
 

Kivijalka

New Member
Vastaus: Anthem [Hype]

Mielenkiinnolla itsekin odotan josko tästä saataisiin Destiny 2:lle kilpailija, varsinkin jos todella aikovat lähteä mukaan siihen 10 vuoden suunnitelmaan jonka Bungie mokasi.
 

OMI3R

Well-Known Member
Vastaus: Anthem [Hype]

The Division teki lapsen Destinyn kanssa ja siitä syntyi pieni Anthem. Trailerista tuli niin division vibat ettei mitää järkee, jopa samat "aidot pelaajat" ääninäyttelijöinä, eri maisemat, mörököllit, eli division jossain siinä destinyn tapaisissa maisemissa. Eipä siinä mitään, division osui ja uppos mutta on siinä edelleen ongelmia, vieläki tulee sitä paljon pelattua ja tämä voisi tuoda ehkä vaihtelua, paitsi jos muistuttaa niin paljon divisioona että ainoa mikä on erilaista on maisemat ja muutamat vempaimet ja lelut niin en tiedä miten pitkälle tämä jaksaa kantaa. PVP jutuista ole vielä ainakaa mitään mainittu, divisionas darkzone edelleen erittäin suosittu, niin en tiedä miten tässä vastaava toteutettais.

Kyllä tämä tutkani alla on mutta mitään suuria odotouksia en nyt tälle vielä aseta. Veikkaan että suuren hypen saattelemana ja käteen jää suht keskinkertainen tekele, riippuu nyt miten hyvin ja monipuolisesti kaikki lootti ja gearisysteemi tullaan toteuttaa.

Divisonas ainaki kaikki geari ja hahmokehtiys on paljon monipuolisempaa mitä destinys oli, siinä kun voi tehää vaikka mitä geareilla jos vaan osaa kikkailla, destinys se oli lähinnä et ku sai ne jotkut lällykät käteen niin se oli sit siinä. Kuitenkin, toivon että jos joltain matkivat niin enemmän divisionista kun destinystä, tai ehkä molemmista jotain, tai sit ihan jotain omia ideoita.
 

OK

Well-Known Member
"Anthemin julkaisua ei myöhästetä", mutta uusi julkaisuajankohta on siirretty muutamalla kuukaudella eteepäin, alkuvuoteen 2019.Voipi olla että studio pistetään pakettiin, jos Anthemille käy Andromedat. Viikko takaperin Kotaku ehti kirjoittaa viivästymisestä sekä pelin kehitysongelmista:

"Anthem, which was announced at E3 2017, is now scheduled for release in early 2019, according to three people familiar with the project. The “fall 2018” window mentioned during that E3 announcement was “never realistic,” one source said. Exact dates remain in flux—and Anthem’s developers must also plan for a beta release, an EA Access launch, and an ongoing schedule of patches and updates—but it appears unlikely to developers that publisher EA will allow BioWare to delay the game any further than March 2019, when the company’s 2019 fiscal year comes to an end. (EA, like most publicly traded companies, uses the fiscal calendar as a basis for all of its decisions, as those dates determine how investors will behave.)

...

To BioWare staff, the stakes feel higher than they ever have. As one developer told me, there’s a belief that if Anthem doesn’t live up to EA’s expectations, BioWare will look very different in the future, especially after the disappointment of Mass Effect Andromeda led to EA absorbing BioWare Montreal into the studio EA Motive.

...

Anthem has been in development since 2012, at first under Mass Effect director Casey Hudson, who left the company in 2014 (and returned last year to lead BioWare as studio head). The game remained in preproduction at BioWare’s lead Edmonton studio for a very long time. Some close to the Anthem team have criticized that fact, suggesting that the game’s development was floundering, but veteran Anthem staff point out that most big new franchises have long gestation periods. Destiny, most notably, was in preproduction for years as the developers at Bungie tried to figure out what a persistent multiplayer shooter might look like. At points during 2014 and 2015, I heard several rumors that the Anthem project was not going well, in part because of the long-running issues that BioWare has faced with its engine, Frostbite, and in part because making a game of this nature can be an excruciating process."
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tässä taitaa olla seuraava isompi cooppikokemus tiedossa. Yhdistyy videoissa heti kaksi suosikkia, Titanfall 2 ja Destiny.

Julkaisu 22. helmikuuta 2019. Demo tulossa 1. helmikuuta.

 
Viimeksi muokattu:

Fabre#4

Well-Known Member
Muutaman trailerin ja pelikuvapätkän katsonut varovaisen kiinnostuneena, koska kyseessä Bioware. Valitettavasti peli muistuttaa tosiaan liikaa Destinyä, jonka takia ei varmasti tule ostettua. Olisivat vaan käyttäneet tähänkin peliin käytetyn ajan ja rahan siihen seuraavaan Dragon Ageen.
 

pelle

Well-Known Member
Eli edes demoa ei pääse testaamaan ilman ennakkotilausta. Noh EA on EA.
EA accessia ei lasketa, koska sekin on maksullinen palvelu.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Eli edes demoa ei pääse testaamaan ilman ennakkotilausta. Noh EA on EA.
EA accessia ei lasketa, koska sekin on maksullinen palvelu.
Eiköhän sieltä joku betatesti vielä tule ennen demoja. Haluavat rääkätä servereitä ja paikata bugeja.
 

Gimble

Well-Known Member
Ihan uljaalta tämä näyttää, mutta jotenkin vaan en syty tälle peli-idelle. Taitaa olla sarjassamme taas niitä pelejä joita täytyy päästä henk. kopht. tyypittämään että tietää koliseeko or not.

 

Alqimus

Active Member
Ihan uljaalta tämä näyttää, mutta jotenkin vaan en syty tälle peli-idelle. Taitaa olla sarjassamme taas niitä pelejä joita täytyy päästä henk. kopht. tyypittämään
Vähän samat fiilikset minullakin. Lisäksi kaipaisin sisällöstä lisää tietoa varsinkin endgame sisällöstä.

Eikös tästä muuten tullut avoin beta helmikuun alussa?
 

Fabre#4

Well-Known Member
Ei sille vaan mitään voi, että päällimmäinen tunne on erittäin iso meh, kun katsoin tuon IGN:n pätkän. Päällimmäinen fiilis ja reaktio on, että Destinyn idealla on tehty peli, joka keskittyy Falloutin mega-armorin ympärille. Haiskahtaa melkoiselta grindaamiselta ja peliltä, jossa ei ole käytetty edes puolia Biowaren tarinankerrontataidoista. Tietysti, kun EA nykyään omistaa Biowaren, niin siellä on voinut ylhäältäpäin tulla kovat ukaasit, että "nyt teette tällaisen pelin ja mekaniikat ovat näin ja näin".

Jää kyllä 99,9 % varmuudella välistä tämä tuotos.
 

Kuo5ii

Member
En ehtinyt paljoo pelailla ja muutenkaan saa kertoa muuta.
Kyllä pelattavuus ainakin oli ihan huippua mutta muuten iso kysymerkki.
Nii ja peli näytti aivan saakelisti hienomalta mitä D2.
 

Huliulikopteri

Active Member
Joo ihan hienolta tuo näytti, mutta en usko että tulee ostettua. Kun itseeni ei nappaa jos pitää paljon grindata. Jotenki sellainen vaikutelma tuli tuosta.. Mutta jos olen väärässä, arvostelut lupaa hyvää ja videot valmiista pelistä näyttää hyvältä, niin mieli saattaa muuttua.
 
Ylös Bottom