Apua! N64 ei anna kuvaa

janiperta

New Member
Tuli siis ostettua myyjän mukaan toimiva N64. Heti en päässyt testaamaan muuta kuin että punainen valo syttyi, kun virrat laittoi. Nyt sain pelin, mutta mitään ei tapahdu. Kahdella kuvapiuhalla kokeiltu, muttei lähde. Kummallakin tulee kuva snessistä. Valo on punainen, pitäisikö sen olla jotain muuta pelin kanssa? Expansion ei liene pakollinen, Marion ainakin pitäisi pyöriä? Mistäs etsin vikaa seuraavaksi? Kyllähän tuo toimimaan pitäisi saada. Kiitos jo etukäteen.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Vastaus: Apua! N64 ei anna kuvaa

Punanen valo on kyllä se mikä pitääkin näkyä. Expansion pack ei ole tarpeellinen kuin muutamassa pelissä, mutta siinä samassa holessa pelikasetin edessä kannen alla pitää olla kyllä se Jumper pack. Eli se mikä noiden konsolien sisällä tulee ihan oletuksena. Kai se on paikallaan? Voin lisää arvuutella, jos huomenna koetan pistää omaa N64:ää päälle.
 

janiperta

New Member
Vastaus: Apua! N64 ei anna kuvaa

Okei, kiitos. Kannen alla ei ole kyllä mitään, eli vika taisi löytyä... Palikkaa etsimään siis.
 

Lyrtsi

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Apua! N64 ei anna kuvaa

Juu kyllä eli jompi kumpi packeista tarvitaan. Kannattaa ostaa suoraan tuo expansion pack, jos meinaa ostaa/pelata niitä pelejä mihin sitä tarvitsee :) Ei tarvitse sitten heti jumperin oston jälkeen olla ostamassa uutta.
 

janiperta

New Member
Vastaus: Apua! N64 ei anna kuvaa

Näin ajattelin itsekin... Hintaakin näkyy suht saman verran olevan, muutaman euron erolla parempi ottaa laakista parempi.
 

MAINOS

Ylös Bottom