Arcade-ajopelit

Omenanraato

Well-Known Member
#1
Edit: jatketaan jatkossa tälläisistä sega rally, Gravel jne tyyppisistä peleistä keskustelua. Jos joku oikeasti iso ja merkittävä ja oman ketjunsa ansaitseva peli joskus ilmestyy, niin tehdään oma ketju sit sille.
Näitä ei kuitenkaan hirveästi ole tarjolla ja pelaajakunta suht samaa, niin menee varmasti kootusti tässä ketjussa.

Alla alkuperäinen aloitus Gravel ketjulle.

Nimi: Gravel
Genre: Off-road ajopeli
Julkaisupäivä: Early 2018?
Alusta: PlayStation 4, Xbox One ja PC
Moninpeli: 12-pelaajaa
Kehittäjä: Milestone
Julkaisija: ?
Kotisivut: http://gravelvideogame.com
FB-sivut: https://m.facebook.com/GravelVideogame/

Milestone julkaissut uuden ajopelin, Gravel
Tietoa pelistä:
OFF-ROAD HAS NEVER BEEN SO FUN!

Milestone is proud to announce Gravel, the definitive off-road challenge: explore exotic locations, drive iconic vehicles in extreme conditions, defy the champions, and become the ultimate Offroad Master.

Gravel celebrates off-road racing by taking you to exotic locations around the world with some of the most exciting vehicles ever created. Become the Master in four exciting disciplines and be part of the greatest off-road competition ever seen, Offroad Masters: will you be able to #StealTheShow?

Unleashing the full power of Unreal Engine 4, Gravel bestows each location with an unprecedented level of detail and makes the competition fun for everyone: photorealistic graphics, dynamic time of day and weather system, accessible physics that can be enjoyed by everybody, breath-taking locations where the player can race at full speed rushing through forests, snowy mountains, dunes, deserts, impressive lighting and particle effects.

Available Summer 2017 on PlayStation 4, Xbox One and PC Steam.Traileri:


FEATURES
Wild rush game mode
The wildest locations around the world make for a perfect theater to host the Offroad Masters show. Tracks made to show yourself and crush your opponents, without holding anything back.
Cross country game mode
Wide, open maps perfect to race with opponents in checkpoint competitions or to explore freely. Drive without boundaries, and steal the show!
Speed cross game mode
Take the fight into real tracks, and show your true skills as an offroad driver!
Stadium circuit game mode
Arenas filled with spectacular jumps: feel the roar of the crowd and launch your vehicle in extreme acrobatics!
Gravel channel
Everything you do in Gravel is for the show: Offroad Masters, hosted by Gravel Channel, is the wildest offroad show on earth, and you are entitled to beat the Masters and take the top spot in the competition. Will you be up to the task?
 
Viimeksi muokattu:

Omenanraato

Well-Known Member
#2
Vastaus: Gravel

Toivottavasti olisivat vihdoin saaneet 60fps versiona ja tähän ehkä kaipaisin kunnon pädi ohjausta ennemmin, kuin rattituntumaa.

Kohta tulee Flatout 4 ja nyt vielä tämä. Tämän kaltaista peliä hiukan odotellutkin.
 
#4
Vastaus: Gravel

Videohaastattelua ja pelikuvaa: https://youtu.be/B3QHJz-LYHE?t=5m4s

Vaikuttaa monin tavoin erittäin lupaavalta. Graafisesti näyttää todella hienolta, etenkin kun verrataan Milestonen aiempiin peleihin. Videolla kerrotaan tämän johtuvan uudesta pelimoottorista, joka mahdollistaa myös mm. avoimen pelimaailman rataympäristöt, joita myös pelissä tullaan näkemään. Toteutuksessa kerrotaan nojattavan tällä kertaa enemmän arcaden suuntaan, mutta "kuoren alla" piilevän myös simulaatiota.

Pelin nimestä ei tosin voi omaperäisyyspisteitä antaa, mutta menköön nyt kunhan pelistä tulee hyvä. Ja saattaa hyvinkin tulla. :)
 
#6
Vastaus: Gravel

Vaikuttaa juuri sellaiselta peliltä, joka täyttäisi kivasti arcade kaahailujen ja simujen väliin jäänyttä tyhjiötä. Samaan loveen on toki tulossa osittain myös Dirt 4, joka sisältää sen kevennetyn ajomallin myös sekä mahdollisesti Next Car Game.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#7


On kyllä jo starttilaskurista lähtien arcadea. Grafiikka näyttää rujolta, fysiikat ei vakuuta (siis arcadeen, pitäisi olla jotenkin kevyempää, eikä noin kankeaa). Lisäksi en tykkää mistään sivuluisupisteiden keräyksestä jne. Ei nyt oikein vakuuta minua.
 

Barca11910

Well-Known Member
#8
Vastaus: Gravel

Näyttää omaan silmään paremmalta kun se FlatOutin uusio versio mikä tuli :D
Onkohan Omppu julkasusta mitään käsitystä? Kesä meni jo :D
 

Omenanraato

Well-Known Member
#9
#10
Vastaus: Gravel

Milestone tekee sen taas. Näyttää suoraan sanottuna ankealta kaikin puolin. Videon perusteella posiitivista sanottavaa ei juuri löydy.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#11
Vastaus: Gravel

Milestone tekee sen taas. Näyttää suoraan sanottuna ankealta kaikin puolin. Videon perusteella posiitivista sanottavaa ei juuri löydy.
Ovat kuitenkin siirtyneet unreal4 pelimoottoriinkin, niin vähän outoa miten kliinisen ja tylsän näköiseksi saavat pelin, jonka on tarkoitus olla rentoa arcade huristelua. WRC sarjan kohdalla sen vielä ymmärsin, mutta en nyt. Odotukset itsellä tippui ihan nolliin tuon videon jälkeen.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#12
Uutta dev diaryä:

Mitään ihmeellistä tuossa ei kerrota. Se mitä on pelivideoita nähnyt, niin jotenkin tuntuu, että Milestone yrittää tehdä tästäkin semisimua, vaikka pitäis lähteä kunnolla arcadeen.

Lisäksi tuntuu, että tämä on Milestonen tapaiselle pienelle firmalle ihan liian intohimoinen projekti. Tykkään heidän visiosta ja tälläiselle pelille olisi aukko...mutta kun resurssit ja taidot ei riitä noin moneen osa-alueeseen ja tienpintoihin jne, niin taas kerran todella keskinkertaisen oloinen peli varmaan tulossa, mikä on sääli.
Milestonen täytyis karsia pelisarjoja isolla kädellä ja panostaa parin sarjan laatuun, siitä lähtis sit vasta kasvamaan. Nyt tekevät mahdollisimman monta huonon arvosanan peliä, eikä se ole hyvä tie kulkea.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#14
Eipä näytä tämäkään alkuunkaan ostamisen arvoiselta. TeamVVV on jakanut useamman videon, linkitän vain yhden:


Loeb rally vähän yritti, mutta parin kuukauden päästä tuli Codemasters Dirt Rallyllään.
Nyt Milestone ollut todella pitkään ulkona julkisuudessa tän pelin kanssa ja nyt kun se lopulta ilmestyy, näyttää jälleen keskinkertaiselta peliltä. Ja kuinka ollakaan, niin hieman ennen julkaisua on Codemasters ilmottanut tuovansa lähes suoran kilpailijan tälle, joten tämänkin voi painaa unholaan välittömästi. :(
 

pelle

Well-Known Member
#17
^ Varmaankin onrush joka ei kyllä mielestäni kilpaile gravelin kanssa.Tuo kuitenkin on yhtä hektistä arcade kohellusta kuin esim.burnout aikoinaan.
Ellei codemastersilta sitten ole joku muukin peli tulossa.

 

Omenanraato

Well-Known Member
#18
Tuota tarkoitin ja ainakin gravelia myyvät nimenomaan arcade kaahailuna, joten lasken samaan kategoriaan, vaikka Codemasters vetääkin selvästi enempi överiksi.

Milestone lähtenyt taas tuolle linjalle, että yritetään tehdä aidompaa kuin osataan ja sit yritetään samalla tehdä kuitenkin jotain arcadeakin, eikä kumpikaan toimi.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#20
Heikolta se viimeisissä videoissa näyttikin. Mut taas on tuollainen mua ärsyttävä arvostelu. Periaatteessa koko teksti on joko positiivista, tai ainakin osastoa ”meh”, mutta oikeaksi negatiiviseksi jää lähinnä musiikit, jotka nyt itse tosin laitan nollille joka pelissä kuitenki.
Sit arvosana 6. Eli oikeastaan huono peli. Mitenkään ei tekstin jälkeen jäänyt olo kutosen pelistä.
 
Ylös Bottom