Assetto Corsa - 500 YouTube-tilaajan 500km juhlakisa

#1
On tässä tullut jo puolitoista vuotta tehtyä sim racing aiheista sisältöä youtubeen ja nyt pääsi käymään niin kivasti, että tuli 500 tilaajan rajapyykki rikottua. Sitä olisi hauska juhlistaa ajamalla 500km kisa Assetto Corsassa.

Kisapäivä on Tammikuun 7. päivä, joka on sunnuntai.
Tarkoituksena olisi ajaa 500km kisa Porschen 2016 vuoden lmp1 autolla. Autoa varten tarvitsee Porshce Pack 3 -lisäosan.

Kisa aloitetaan n. puolen tunnin harjoituksilla alkaen klo 18:00, jonka jälkeen on 15 min aika-ajo. Tämän jälkeen luonnollisesti alkaa itse kisa, jonka pituus tulee olemaan 500km, kierrosmäärä määräytyy radan mukaan. Kisan kestoksi tulee n. 3-4 tuntia, aika-ajot ja harjoitukset mukaanlukien menee koko hommassa n. 4-5 tuntia.

Kisa ajetaan Spassa.

Kisa kun on vielä näin suunnitteluvaiheella, niin tulee varmasti vielä muutoksia, lisäyksiä sekä paljon muuta. Tarkemmat lobbyasetukset (kuten lämpötilat, kellonajat ymsyms) tulee myöhemmin.

Alustavasti tarkoitus on ajaa pääpiirteittäin vakiosäätöisillä autoilla. Säätää saa vain jarrubalanssia ja -voimaa, sekä bensan määrää. Toki myös renkaita saa vaihtaa eri seoksiin missä vaiheessa tahansa.

Mutta suunnitelmaa on helpompi viedä eteenpäin, kun tietää kuinka monta osallistujaa on tulossa, niin ilmoittaudu alustavasti tähän viestiketjuun, tai minulle Playstation Network palvelussa, josta löydyn nimellä Sepponaattori666.

Alustavasti osallistuvat:
Sepponaattori666
Ohjeahh
Zaneisland
Pukama
Mihalur

Toivottavasti saadaan hyvät kisat pystyyn!
 
Viimeksi muokattu:
#2
Jos ei saada kahdeksaa ilmottautunutta kuskia huomenna (6.1.) klo 20:00 mennessä, jää kisa ajamatta. Joten rohkeesti vaan mukaan niin päästään tuota endurancetyyppistä ajookin vähän kokeilemaan! Ei sitä kiinnosta lähtee viiestään hinuuttamaan useemmaks tunniks.
 
Ylös Bottom