Battlefield V - Taistelutyyleistä toimivin

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Pitkästä aika Bäfä joka ei mene julkkarissa näillä näkymin hankintaan.
Samoin täällä. Toinen Bäfä joka jää hankkimatta, edellinen oli 2042. Alaspäin on tultu jyrkkää rinnettä sitten Bad Company 2:n päivien.

Katsotaan uusiksi kun tuovat keväällä Battle Royalen.
 

Fabre#4

Well-Known Member
...Bäfä joka ei mene julkkarissa näillä näkymin hankintaan...Ei sillä että huono olisi, mutta RDR2 vie nyt vain kaiken peliajan.
Sama juttu täällä. Peli näyttää hyvältä, kiinnostavalta ja laadukkaalta, mutta on muita pelejä RDR 2 etunenässä kesken, joten ei ole aikaa tälle tässä vaiheessa. Todennäköisesti kuitenkin hieman myöhemmin menee ostoon ja ainakin striimejä täytyy muutamilta puolitutuilta hieman katsella, niin pääsee makustelemaan.

Vastaavasti CoDia en olisi ostanut missään tapauksessa. Muutamaa striimiä siitä katsellut ja näyttää todella tylsältä ADHD-hillumiselta kuten aina ennenkin.
 

Zod

Member
Tuleeko tähän myös pelimuotoja joissa ei ole mitään panssarivaunuja ja lentokoneita käytössä kuten oli edellisessä bäfässä?
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Peli on nyt auki origin access jäsenille, en tiedä miten xbox puolella on asiat.

Kattoo jos illalla jaksais ottaa tyypit.
 

SgtGekko

Member
Gameplay videot alkavat täyttää Youtubea ja täytyy sanoa että kovalta näyttää, vielä pitäisi viikko odotella että PS4:lla pääsee aloittamaan kunnon rähinät. TIetää jo että tämä tulee syömään 80% kaikesta ajasta seuraavien kuukauden ajan, saa nähdä ehtiikö Red Dead Redemptionin pelaamaan loppuun, vai joutuuko siihen palaamaan joskus hamassa tulevaisuudessa.
Vieläkin ihmettelen joitain asioita, esim. eikö tankin kk-ampuja pääse mitenkään suojautumaan vai onko ajatuksena todella olla harjoitus maalitaulu viholliselle?
 

Mimmo

Member
Eiköhän tuota aika pian oo Huuto.netti pullollaan. RDR2 tosiaan kesken enkä periaatteesta tue tuota firmaa ja sen tyyliä ostamalla uutena. Peli kuitenkin paranee viikkojen ja kuukausien aikana, julkaisussa itse asiassa melkonen raakile ja buginen kuten Jackfrags arvostelussaan kertoo, kaikki ikoniset WW2 lokaatiot ja aseet huutavat poissaoloaan. Ja kun lisäsisällöstäkään eivät ota maksua niin pistää epäilyttämään niiden laatu ja julkaisutiheys, iso plussa silti toki että premiumista on luovuttu. Oisi nyt silti heti julkaisussakin voinut laittaa vähän lihaa pelin luiden ympärille.

Jackfrags kertoi myös päässeensä pelaamaan toista (!) seuraavan 6 kuukauden julkaistavasta DLC-mapista ja lyttäsi sen ihan täysin, tuntui todella kiirehdityltä. Siltä vaikuttaa koko pelikin sisältönsä puolesta, vaikka onkin eittämättä pelattavuudeltaan viihdyttävä ja hauska.
 

SgtGekko

Member
Eiköhän tuota aika pian oo Huuto.netti pullollaan. RDR2 tosiaan kesken enkä periaatteesta tue tuota firmaa ja sen tyyliä ostamalla uutena. Peli kuitenkin paranee viikkojen ja kuukausien aikana, julkaisussa itse asiassa melkonen raakile ja buginen kuten Jackfrags arvostelussaan kertoo, kaikki ikoniset WW2 lokaatiot ja aseet huutavat poissaoloaan. Ja kun lisäsisällöstäkään eivät ota maksua niin pistää epäilyttämään niiden laatu ja julkaisutiheys.

Jackfrags kertoi myös päässeensä pelaamaan toista (!) seuraavan 6 kuukauden julkaistavasta DLC-mapista ja lyttäsi sen ihan täysin, tuntui todella kiirehdityltä. Siltä vaikuttaa koko pelikin sisältönsä puolesta, vaikka onkin eittämättä pelattavuudeltaan viihdyttävä ja hauska.
Tilattu jo pari kk sitten. Lisäsisältöön varmasti vaikuttaa kuinka paljon micromaksut tuovat lisää liikevaihtoa.
 

Veeksi

Active Member
Onko mitään kautta olut tarjouksia digiversiosta? Levyllä irtoaa siihen 50 euron pintaan. Ei oikein omaan järkeen sovi se, että maksaisi 70 euroa digiversiosta, jos levyn saa 50:llä.
 

Enemy

Well-Known Member
Pari tuntii jauhettu EA accessin kautta. Kyllä maistuu. Kuningas X:llä häikäisevän näköinen. Jos ei olis tätä kymmenen tunnin aikarajaa, niin RDR2 jäisi tauolle.
Tuosta aikarajasta johtuen taidan korkata pelin vasta julkaisussa. Mieli tekisi jo kokeilla mutta mukavampi sitten ihan rauhassa.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pelasin rundin conquestia -> ostoon. Ihan perkuleen hyvä peli ja näyttää kyllä niin leuat loksauttavan hyvältä 4k HDR ettei taida kovin moni peli samalle tasolle päästä. Meininki on hyvin nopeatempoista ja toimivaa ja ainakin tuolla rundilla kaikki pelas niinkuin pitikin.

Alun intro myös oli erittäin tunnelmallinen ja loi hyvän fiiliksen kampanjaa varten sitten joskus. Täytyy tuo 10h pelata pois alta, mutta jos ei ihmeitä tapahdu niin tässä on vuoden kovin yllätys itselle ainakin näin alun perusteella.

EDIT: Erityismaininta uudelle spawni systeemille joka kuoltuasi antaa mahdollisuuden spawnata jonkun party jäsenen luokse ja erikseen on nappi josta aukeaa se betan spawni mappi.
 
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Oli kyllä helmi matsi äsken grand operations modessa vai mikä lie olikaan. Valtaisan sodan ja satojen kuolonuhrien jälkeen ottelu päättyi tasan ja mentiin "jatkoajalle", jokaisella yksi elämä ja voittaja on se kenellä on viimeinen ukko pystyssä. Todella intensiivinen tunnelma ja jokainen varjelee elämäänsä kuin se olisi oikeasti viimeinen, leikittelevää sananvaihtoa tiimien kuolleiden kesken ja lopussa ystävälliset gg ja onnittelut voitosta. 5/5

PC master race only. :cool:

P.S On kyllä huvittavaa myös lukea kun mieslapset itkee kun näkevät pelissä naisia, itse ainakin vaihdan jokaiseen hahmoluokkaan naisen ihan vaan sen takia että saavat aivohalvauksia pelatessaan.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Kylläpä on tuntunut hyvältä. Betasta jo tykkäsin, mutta yllätti silti positiivisesti ja teknisesti toimii todella paljon paremmin. Joo Xbox One S pyörittää mukisematta.
 

Jiz

Active Member
Kyllä, saanut jo eilisestä lähtien.
Tänks,

Pitänee testata ja tuumailla ostaako.
Jos ostaa nyt tuon 4e paketin niin voiko sen päivittää tuhon 14e pakettiin sitten 10 eurolla?

edit: kiitos guugle

Onko sinulla vielä aikaa jäljellä Basic-jäsenyydessäsi? Kun päivität, muunnamme kyseisen ajan rahalliseksi summaksi, joka hyvitetään sinulle automaattisesti!
 

Omenanraato

Well-Known Member
On kyllä käsittämättömän tiukkoja matseja. Kuuden mapin jälkeen isoin ero ollu 17-0 ja kaikki muut päättyny alle 10 erolla.
On kyl hyvin tehty mapit ku on laajaa aluetta tankeille jne, toisaalta joka mapissa jalkaväki pääsee kyl suojissa. Sit aukeille voit rakentaa suojia, juoksuhautoja jne.
Äsken yhdes mapis rakensin aivan hiton ison bunkkerin keskelle mappia ja sinne tykin.

Mun mielestä todella hyvin balanssissa ja voit olla tankissa, ilmassa, maassa, tai mikä luokka vaan ja voit pärjätä.
 

Jiz

Active Member
Miltä tiimipelaaminen vaikuttaa? Osaako porukka pelata peremmin yhteen ja kannustaako peli siihen?
BF1:ssä pahimillaan pelaajat touhusi pelkästään omiaan, lähinnä sniputtelivat omassa basessa.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Miltä tiimipelaaminen vaikuttaa? Osaako porukka pelata peremmin yhteen ja kannustaako peli siihen?
BF1:ssä pahimillaan pelaajat touhusi pelkästään omiaan, lähinnä sniputtelivat omassa basessa.
Se on just parasta, että omaa tiimiä voi revata kaikki ja kuollessa ei mennä karttaan, vaan tiimipelajaan taakse, jolloin yksinäiset haahuilijat on keskellä squadia kun kaikki spawnii siihen. Väkisin siis pelaa enempi kaikki tiimiä ja toimii tosi hyvin.
 
Ylös Bottom