Battlefield V - Taistelutyyleistä toimivin

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Saavat kyllä säväyttää todenteolla jos meinaavat CODin voittaa, loppujenlopuks Battlefield 1 oli aika pannukakku.
 

Jani-P

Member
Saavat kyllä säväyttää todenteolla jos meinaavat CODin voittaa, loppujenlopuks Battlefield 1 oli aika pannukakku.
Taitaa vielkin tuleva CoDi voittaa ainakin myyntiluvuissa tämän bäfän, jopa Infinite Warfare myi paljon enemmän kuin Battlefield 1, vaikka IW sai paljon negatiivista palautetta niskaan. COD myy jo pelkän nimen perusteella, siihen on vaikea Bäfän vaikuttaa.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
WW2 confirmed.

Edit: ei laajennus passia, joten mapit on ilmaisia. Tulee vaan mieleen eräs Battlefront 2, toivon että EA on ottanut opikseen.

Traileri, ei siitä nyt oikeen mitään jääny käteen. Gameplaytä odotellessa.

 
Viimeksi muokattu:

SeveriS

Active Member
Eipähän tuo traileri sitten iskenyt ollenkaan muhun. Aivan liian ADHD-meininkiä.. :D Ei oikein aivot pysynyt perässä!
 

Metropolit

Member
Pakko sanoa, että en ole hirveän vaikuttunut tosta trailerista. Bf1 trailerista olin ihan myyty heti, mutta tästä en kyllä yhtään. Tuntui kuin en olisi edes katsonut välillä ww2 peliin liittyvää traileria, No toivottavasti multiplayeri vakuuttaa paremmin, kun nähään siitä kuvaa. Plussaa kuitenkin siitä, että pakettiin kuuluu heti kaikki, että ei ole enää rahastusta premium passeilla.
 

xboxjoni

Member
On kyllä iso pettymys tuo traileri. Tulee mieleen joku WW2 versio Fortnitesta. Toivottavasti johtui vain trailerista, johon olivat halunneet saada vähän kaikkea ja sitä ADHD:ta mukaan saamaan ne kiinnostumaan, joihin tuontyyppinen mainostaminen uppoaa.

Hyvää oli ainakin, että Premium katoaa ja lisäosat on jatkossa ilmaisia.
Itse kaipaisin ihan vanhanliiton synkempää versiota II Maailmansodasta nykypäivän grafiikoilla ja tuolla pelimoottorilla. Nyt jäi jotenkin kuva, että pelistä tuleekin sellainen humoristisempi versio, jossa kaikilla on omannäköisensä ja muokattavat hahmot vähän niinkuin tämä trailerissa ollut nainen, jolla oli joku metallikäsi jne.
Noh, kuten sanoin vähän liikaa iski Fortnite vibat tuosta, eikä mitkään veriset ja synkät taistelut.
 

Miika_-

Well-Known Member
Muuten kyllä ihan hyvä traileri mutta kuten xboxjoni sanoikin niin verta ja synkkyyttä kaipaan lisää kyllä myös.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Fortnitestä puheenolleen mikäli ymmärsin oikein niin Battlefield on paininut vuosia tuhoutumisen määrän kanssa, onko sitä liikaa tai liian vähän. No tämä on ratkaistu sillä että ainakin tiettyjä paikkoja voi rakentaa takaisin. En tiedä onko se oma modinsa vai ihan perus mekaniikka pelissä, niin vähän aihetta käsittelivät.
 

Jani-P

Member
Olipas kökkö traileri, tommosta ADHD settiä josta ei ota selvää ja antaa väärän kuvan miten oikeasti moninpeli toimii.

Jos tähän laittas omat fiilikset tosta esityksestä:

+ Premium passi poissa ja ei voi ostaa gearia oikealla rahalla
- Rakentelu ei mun mielestä kuulu Battlefieldiin missään nimessä, jos jokin rakennus tai seinämä on hajotettu sen pitäisi pysyä hajotettuna.

Ristiriitaset fiilikset, ainoastaan premiumin passi poisto oli kiinnostavin asia.
 

lake79

Well-Known Member
WW II aikas hemmetin kaukana tuosta trailerista. Muutenkin koko show täyttä kuraa juontajasta lähtien.

Odotan kunnes on EA Accessissa, katsotaan sitten miltä vaikuttaa. Mutta sama ylemmäs, ADHD-versio vanhoista kunnon WW-naksutteluista.
 

Jani-P

Member
Jaha, uuden Jackfrags videon mukaan fortifications mahdollistaa kokonaisten tuhottujen rakennusten täys korjaamisen.
Jos joku rakennus on jo maan tasalla, ei se haittaa ku sen voi vielä korjata.

Battlefield on monta vuotta esitelly miten paikat tuhoutuu matsin aikana ja pelin kulku mukautuu sen mukaan, mutta se ei välttämättä enää pidä paikkaansa ton Bäfän kohdalla. Oliko pakko mennä matkimaan sitä Fortnitea...
 

tukholma

Member
Vähän pettymys tuo traileri. Joku kommentoi youtubessa ''tälläisenä 10-vuotias kuvittelee toisen maailmansodan olleen'' tms. Kuten joku mainitsi, toivois realistisempaa ja synkempää ww2 peliä.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vauhdikas traileri. Ei tuon perusteella vielä ehdi nappaamaan oikein mistään kiinni. Oikeaa pelikuvaa odotellessa.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Yhdyn negatiivisiin mielipiteisiin synkkyyden jne puuttumisesta. Selkeästi tuo oli yksinpelin traileri ja nainen/rautakäsi tökki.

Fortnite tyyppinen rakentelu ei ole hyvä juttu, mutta kyllähän noin muutoin asemia on oikeastikin korjattu. Se olisi siis ok, että esim ovi tms olisi hajalla, menet siihen viereen ja pidät nappia tovin pohjassa ni ovi korjautuu.
Tai joku aseen jalusta tms. Mut ei kokonaiset talot.

Sen sijaan tässä oli todella paljon hyvää. Eli esimerkiksi se miten luodit tuli talojen seinien läpi, se miten panssarivaunut meni puisten talojen läpi.
Tai miten ruumis kieri portaista alas.
Ja jos oikeasti moninpeliin saadaan tuo efekti räjähdysten jälkeen, että vähän sumenee ja lennät taaksepäin, niin se muuttaa todella paljon ja saa varovaisemmaksi. Muutoinkin tämä oli Bf1:n tutoriaalin lisäksi ainut fps peli (tai video sellaisesta) jossa itselle on tuntemus oikeasta taistelusta. Bf1:ssä ei sitä fiilistä enää sen tutoriaalin jälkeen koskaan ollut, tässä sitä voisi jo olla.
 

cobalos

Well-Known Member
Helvetinmoista sähellystä ja toisen maailmansodan henki ainakin trailerissa ihan kadoksissa. Mitä helvettiä tuo braveheart-kampauksinen ja -kasvomaalauksinen nainen tekee tuolla prosteettisen kätensä kanssa?

En tiedä haluttiinko tuossa näyttää nonstoppina niitä kuuluisia bäfä-hetkiä, mutta se sai tuon näyttämään ihan CoDin ja Fortniten äpärälapselta.

Toisaalta eihän tässä vielä nähty mitään siitä varsinaisesta pelistä tai miten uudet pelimekaniikat oikeasti toimivat. Äänet olivat taas jumalaiset, varsinkin V-raketin lento. Lisäksi hymyilytti se kohta lopussa, jossa sakemanni yrittää kuristaa pelihahmon ja ruutuun tulee "Squad spawn" -teksti. O-ou...
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Sen parempi mitä kauempana ovat historiallisesta II maailmansodasta. Käsittääkseni ovat maininneet aikakauden olevan vain viitekehys.

Tärkeämpää on pelimekaniikka, joka on (toivottavasti) uusiutunut ja päivitetty tähän päivään. Samaa vanhaa uusilla skineillä ei vaan toimi, kun kilpailu pelaajista on niinkin kovaa kun se nyt free to play -pelien puristuksessa on tällä hetkellä.
 

kauha75

Member
WW2, kiitos.
Ei premium passia, kiitos.
Ostoon menee, trailerit on mitä on mutta uskon että multiplayer on viihdyttävää kuin tähänkin asti. Kustomoinnista ja naisista nyt en jaksa alkaa inisemään, kunhan peli toimii niin hyvä.
Fortifications, hmm saa nähdä miten toimii. Ihan hauska jos voit poteron tehdä tai kk-pesäkkeen jne. Tietty ei sentään taloja uusiksi rakentaa tartteis.
Conquest ja grand operations, kyllä kiitos.
Jos nyt ei kelle satu kelpaamaan mitä sieltä on tulossa niin aina voi tosiaan jättää ostamatta pelin, simple as that.
 

MAINOS

Ylös Bottom