Battlefield V

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Battlefield V - mennään joukolla II maailmansotaan.

Julkaisu: 20.11.2018
Alustat: PS4, PC, Xbox One
Erikoista: Mukana Battle Royale -pelimuoto (ei välttämättä heti julkaisussa)Vanhempi osa viestiä:

Aikaisempia osia ajoissa vuotanut tietolähde antanut ymmärtää seuraavan Battlefieldin olevan Bad Company 3! Tämä sijoittuisi löyhästi Vietnamin sotaan. Kentät ovat tiiviitä, joka oli tunnusomaista edellisessä Bad Companyssa. Julkistus ensi kesän E3:ssa.

Mene ja tiedä, huhut ovat huhuja, mutta lupaavalta vaikuttaa. Paluu lähemmäksi nykyaikaa ja tiiviit kentät ovat sitä mistä itse pidän.

While Battlefield 1 just had its latest expansion, Turning Tides, released today, franchise fans (like me) are already looking forward to what Battlefield 2018 will be.

Well, if this recent video is anything to go by, it’ll be none other than Battlefield: Bad Company 3! This info is courtesy of AlmightyDaq, who also leaked a ton of Battlefield 1 info that turned out to be legit. Here’s some of the info we’ve compiled from the video.

Various locations in the campaign will be “mid and post-Vietnam conflict” and not include the Cold War, and will not be “historically accurate.” Game modes confirmed to be in it are: Conquest, Rush, Operations, Domination, Team Deathmatch. There will be a 5v5-centric game mode similar to Squad Obliteration.

Maps will allegedly focus on “tighter gameplay” rather than “all-out warfare” and will be similar to Bad Company 2 and Battlefield 3 maps like Oasis Grand Bazaar, Harvest Day and so on.

Regarding gunplay, there will be Vietnam and Cold War era guns, and the gun customization will supposedly rival that of Battlefield 4, which means it’s going to be robust compared to the more simplistic approach of BF1. The character, gun and vehicle customization will also be improved (think: BF4 than BF1), which should be good news for lots of players who are into that.

When it comes to vehicles, players can expect modern tanks, LAVs, helicopters and the like to make a return, The kits (classes) in Bad Company 3 will be the Engineer, Support, Assault and Recon classes, which, if true, will be similar to BC2. Allegedly, the overall gameplay will be a “faster tempo” than BF1, and will have a higher skill gap.

Finally, microtransactions won’t be a thing (at least for now), and it won’t follow the same path as the highly controversial Star Wars Battlefront II! Let’s hope this is true, and that EA has learned a lesson or two from what happened to BFII.

AlmightyDaq mentions that we should expect a reveal at E3 2018, which is where EA typically announces their big games, and that a lot of YouTubers already know of BC3’s existence though aren’t talking about it for now.

You can watch the video below to hear it all firsthand, but remember: all of these things are rumors, until proven or debunked by EA and DICE. Even if Battlefield 2018 is indeed Bad Company 3, there’s a lot of things that can change which could make the info inaccurate. We’ve reached out to EA and will update the post if and when we get a statement about this.
Lähde: https://www.resetera.com/threads/rumor-battlefield-2018-to-be-battlefield-bad-company-3.10681/
 
Viimeksi muokattu:

Fabre#4

Well-Known Member
BäFään on omasta mielestäni aina kuuluneet isommat kentät ajoneuvoineen. Bad Companyt olivat ihan hauskoja joo, mutta tuntuivat silti enemmänkin spin offeilta. Ahtaammat kartat saavat aikaan ensiajatuksen "BäFä meets CoD", joka ei ainakaan omasta mielestäni ole mikään positiivinen juttu.

Vietnamin aikakaudelle toki yläpeukkua, koska sen tyylisiä pelejä ei ole liikaa! Jos peli ei tule sisältämään kausipassilla rahoitettuja lisäkenttiä, niin saatan jopa ostaakin...
 

Kain

Well-Known Member
Bad Company 3 olisi toteutunut märkä uni. Olen itse toivonut kahden ekan osan remakeja, mutta tottahan toki numero 3 kelpaa oikein mainiosti! Mahtavaa!
 

cobalos

Well-Known Member
BF:BC3 olis kyllä kova. Kakkosen ajoilta milteimpä parhaat omat bäfä-muistot.
 

Jar

Active Member
Bad Company kakkosen Vietnam-lisäriä tuli pelattua paljon aikoinaan. Varsinkin mainiot kentät jääneet mieleen. Eikös ne kuitenkin olleet Battlefield:Vietnamista napattuja mappeja. Kyseistä peliä ei koskaan tullut pelattua.

En kyllä täysin ymmärrä hehkua, mitä Bad Companyt on saaneet osakseen. Yksinpelit oli kyllä jees, ne jaksoi jopa pelata loppuun, toisi kuin perusbäfien. Moninpeli itsessään ja siihen liittyvät kartat oli kyllä toteutettu hyvin , mutta reilun tuhannen mp-tunnin jälkeen oli kyllä tyytyväinen, kun seuraava Battlefield tuli markkinoille.

Elikkäs Battlefield 2018:Vietnam, kyllä kiitos. Battlefield:Bad Company 3-Vietnam, miksei sekin kävisi.
 

SkyPolaris

KonsoliFIN Alumni
Battlefield: Bad Company 2 oli se peli, joka toi minut fps-pelien maailmaan. BC2:sta tuli tahkottua tunti tolkulla kyllästymättä. Samalla tuli koettua hauskoja hetkiä satunnaisesti tavattujen suomalaisten pelaajien kanssa, varsinkin kun käytössä oli mikit. Eikös DICE aikanaan sanonut, että eivät ole kehittäneet uutta osaa Bad Company -sarjalle, koska eivät ole tarkalleen tienneet mikä oli se asia, josta pelaajat tykkäsivät?

Mikäli DICEn uusi peli olisi Bad Company 3, niin toivoisin yhtä pientä asiaa, joka oli Bad Company 2:ssa. Nimittäin ilmaiset moninpelikartat. Myöhemminhän Bad Company 2 sai DLC:t Onslaught ja Vietnam, mutta muutoin uudet kartat olivat ilmaisia.

Toisaalta odottelen myös DICEltä uutta nykypäivään sijoittuvaa Battlefield-peliä. Vielä kun saataisiin mukaan Battlefield 3 -pelistä tuttu CO-OP -mode hyvillä tehtävillä, niin olisi hyvä paketti. Battlefield 3:sta mieleenpainuvin CO-OP tehtävä oli Drop 'Em Like Liquid.
 

Aphex

Well-Known Member
Toistan vain 2016-huhuketjun vastaukseni:

Vastaus: Seuraava Battlefield Q4/2016Samat mietteet täällä. En vain usko että DICE osaisi enää tehdä yhtä hyvää peliä kuin BF:BC2, joka oli konsolipelattavuudeltaan juuri oikeassa balanssissa. Myöhemmät, varsinkin liikkumis- ja ammuntamekaniikoiltaan "realistisemmat" BF-sarjan pelit ovat loppujen lopuksi olleet pelattavuudeltaan paljon yksiulotteisempia. Tietyt ase- ja varusteyhdistelmät jyräävät liikaa, toisin kuin BF:BC2:ssa, jossa kaikki rynnäkkökiväärit olivat käyttökelpoisia, "heikoilla" SMG:llä pelaavat olivat listojen kärjessä ja tarkkuuskiväärit sopivat oikein käytettynä lähitappeluunkin. Aseita oli vähemmän mutta ne olivat paremmassa balanssissa, eivätkä niiden damagelukemat olleet toistensa kopioita (vertailun vuoksi damage chart: BC2 ja BF3). Oikealla tekniikalla aseiden latausaikoja sai lyhyemmäksi ja kranaatit ja C4 lensivät pidemmälle. Kittejä sai vaihdettua lennosta nopeasti, jolloin taistelussa oli enemmän taktisia vaihtoehtoja.

Myös liikkuminen oli hauskempaa, kun hyppäämällä pääsi korkeammalle, makuulle ei päässyt ollenkaan, turhaa kiipeämisanimaatiota ei ollut ja laskuvarjo toimi hienosti. Kenttäsuunnittelu oli konsoleiden pelaajamäärälle ihanteellista. Monessa mielessä se peli muistutti vanhoja Haloja, jotka ovat myös sisällöltään yksinkertaisempia kuin nykypelit, mutta kannustivat pelattavuuden erikoisuuksien opetteluun pelkkien asestatistiikkojen tai tavaragrindauksen sijaan.

Edit: lisätään vielä pelaajaluokkien parempi tasapainotus. On idioottimaista että BF3:ssa ja 4:ssä pelin parhaat aseet (rynnäkkökiväärit) ja tärkeimmät varusteet (elvytys ja parannus) annetaan samalle luokalle (assault). BC2:ssa medic sai huonomman ja kankeamman aseen, ja assault-luokka sai ammuslaatikon. Tämä tosin tuotti pelin ehkä pahimman balanssiongelman: rajattomat kiväärikranaatit.

Alla vielä video, joka mielestäni ottaa esiin hyviä pointteja BC2:sta. Hardcore-näkökulmaa en tosin itse korostaisi yhtä paljoa; BC2 oli rennostikin pelattuna erittäin hyvää viihdettä - vain paremmin tasapainotettua kuin BF3-4 ja vaati pelaajalta muutakin kuin parin napin painamista.

[video=youtube;6dBuM7NBpFM]


Paluu Bad Companyn tyylisen meininkiin olisi kiva juttu, mutta toivoisin myös 1-2 osista tuttujen hahmojen palaavan kampanjaan. Ja moninpeli 12v12 tai max. 16v16.
 
Viimeksi muokattu:

nikob

Active Member
BD3 käy hyvin, olleet hyviä Bäfiä. Tämä BF1 ollut kyllä huippu peli, itse tykkään tästä historiallisista meiningistä ja siihen kuuluvista aseista ja ajoneuvoista.
Eniten ehkä odotan ehkä että tulisi WW2 teemainen Bäfä, tuon ajan massiiviset taistelut nyky konsoleilla.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Bad company 3, kyllä kiitos. Kaksi edellistä peliä ovat parhaat multiplayer mätöt joita on elämänsä aikana kokenut, jos tämä on totta ja tehty samalla kaavalla niin voi pojat mikä fiilistely alkaa E3 jälkeen. Battlefield 1 oli aluks ihan jees mut ei sitä kauheen kauaa jaksanu, BC tyyli on vaan omaan makuun paljon parempi ja BF 3 oli paljon parempi kuin 4.
 

jonatz

Member
Itsellä BF1 on ollut kovalla kulutuksella. Noin 100h takana moninpeliä. Parasta pelissä on ollut sopivan yksinkertaiset aseet. Ollaan asian ytimessä kun pelistä ei löydy minkäänlaisia lasereita tai jet-packejä.

WW2 teema olisi loistava jatkumo. Miettikääpä vaihtoehtoja etenkin kenttäsuunnittelun kautta. BF1 on hienosti otettu mukaan eri taisteluita historista, minkä vuoksi kentät on olleet melko monipuolisia. Tuoreessa DLC:ssä Turning Tides tuli mukaan myös laivasto. Samalla jatkumolla WW2 teemasta saisi todella monipuolisen tuomalla peliin eri armeijoita BF1 tyyliin USA, Britit, Saksa, Ryssä, Italia, Japani... Vastaavasti kenttiä voisi luoda eri puolille Eurooppaa, Pohjois-Afrikkaan ja lisäksi tyynenmeren rähinät. Mikseipä vaikka Suomi ja talvisota!

BC3 Vietnam teemalla oltaisiin melko tiukasti viidakossa, riisipellolla tai uidaan joessa. Aseistus olisi molemmissa vaihtoehdoissa kokolailla sama.

Liputan kyllä WW2 puolesta. Vaikka nopeasti tuntuu siltä että WW2 aikakaan kulutettiin loppuun, niin historista löytyy todella paljon mahdollisuuksia toteuttaa selkeästi erilainen peli. Pelkästään Battlefieldin laajemmat kartat (vs. COD) tekee joka tapauksessa pelistä erilaisen.
 
P

Poistettu jäsen 5945

Guest
Itsellä BF1 on ollut kovalla kulutuksella. Noin 100h takana moninpeliä. Parasta pelissä on ollut sopivan yksinkertaiset aseet. Ollaan asian ytimessä kun pelistä ei löydy minkäänlaisia lasereita tai jet-packejä.

WW2 teema olisi loistava jatkumo. Miettikääpä vaihtoehtoja etenkin kenttäsuunnittelun kautta. BF1 on hienosti otettu mukaan eri taisteluita historista, minkä vuoksi kentät on olleet melko monipuolisia. Tuoreessa DLC:ssä Turning Tides tuli mukaan myös laivasto. Samalla jatkumolla WW2 teemasta saisi todella monipuolisen tuomalla peliin eri armeijoita BF1 tyyliin USA, Britit, Saksa, Ryssä, Italia, Japani... Vastaavasti kenttiä voisi luoda eri puolille Eurooppaa, Pohjois-Afrikkaan ja lisäksi tyynenmeren rähinät. Mikseipä vaikka Suomi ja talvisota!

BC3 Vietnam teemalla oltaisiin melko tiukasti viidakossa, riisipellolla tai uidaan joessa. Aseistus olisi molemmissa vaihtoehdoissa kokolailla sama.

Liputan kyllä WW2 puolesta. Vaikka nopeasti tuntuu siltä että WW2 aikakaan kulutettiin loppuun, niin historista löytyy todella paljon mahdollisuuksia toteuttaa selkeästi erilainen peli. Pelkästään Battlefieldin laajemmat kartat (vs. COD) tekee joka tapauksessa pelistä erilaisen.

Juurikin tuo laajuus houkuttelee ww2 suuntaan jos nyt saisi kokea Stalingradit ja muut itä-rintaman ihmeet uudelleen.
 

nikob

Active Member
Täältä myös vahva kannatus WW2 teemalle, onko konsoleilla edes nähty Battlefieldiä WW2 teemaisena? Codeja on ollut monia, mutta se nyt on aivan eri asia kun Bäfä.
Joten kyllä tuo uutta tarjoaisi hyvin.
 

funkkari

Active Member
Täältä myös vahva kannatus WW2 teemalle, onko konsoleilla edes nähty Battlefieldiä WW2 teemaisena? Codeja on ollut monia, mutta se nyt on aivan eri asia kun Bäfä.
Joten kyllä tuo uutta tarjoaisi hyvin.

Battlefield 1942 on ww2...mut ei taida olla koskaan tullu konsoleille....harmi kyllä oli paras bäfä aikoinaan.
 
Viimeksi muokattu:

Lepione

Member
Täällä kanssa pitkään jo odoteltu Bad Company 2 seuraajaa.

Mutta onko aikaa jo vierähtänyt liikaa ja muistot ainoastaan kullanhohtoisia?

Kävin tänään muutaman pelin BC2:sta pelaamassa.

Parhaimmat muistot tästä ja BF3:sesta. Mutta uskoisin kumminkin että kokemus ei olisi enää samanlainen kuin back in the days.

BF1 on ensimmäinen peli mitä en jaksa oikeen enään pelata. Kohta rank. 100 ja päälle 200 h.

Aikaisempia Battlefieldejä tuli pelattua tuhansia tunteja ja ikinä ei pelattavuus loppunut kesken.

Ristiriitaiset odotukset täällä. Olisi kiva nähdä enemmä matskua.. mutta veteran level näytti olevan BC2 14 joten tulen tämänkin pelin varmaan ostamaan. Mitä tapahtui Veteran-programille aikanaan?
 

perti16

New Member
BF:BC ja BC2 tuli aikanaan pelattua tuhottomasti X360:lla. Kyllähän siinäkin aika kultasi muistot, kun nyt muutama kuukausi sitten kävi pelaamassa Onella. Eipä kauhean nätti enää ole ja pelattavuuskin on vähän niin ja näin. Olihan se silti taas suuri harppaus BF4-->BF1 näyttävyydeltään. Tempo tosin laski hurjasti etäisyyksien lähentyessä, mikä näiden erosta jäi suurimpana mieleen.

Bad Companyt ovat aina olleet omaa luokkaan ja paljon rennompia kuin BF1942, 2, 3, 4 ja 1. Siinä toisivat oman mausteensa ja olisi mielestäni mahtavaa vaihtelua näille vakavemmille osille.

Koska pitää ottaa esille CoD tässäkin, niin eiköhän nämä nyt ole ihan erilaisia pelejä. Itsehän tykkään Battlefieldeistä juuri sen takia, kun suurin osa työstä tehdään jalalla, eikä tarkalla ampumisella ja kyttäilyllä. Itse olen pitänyt codeja aina closecombat bäfänä.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Ehdottomasti mahdollisuus. Otetaan parhaimmat ideat pioneereilta ja jalostetaan vielä paremmiksi.
 
Ylös Bottom