Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mäkihyppy- ja olympiavideopelit kautta aikojen

käkikotka

Well-Known Member
Ootteko pelannu näitä?Onko näistä mihinkään?

Taas katellu TV2:sen talviurheilua ja oishan se hienoaku olis joitakin huippu talviurheilupelejä..

Ennen oli Ski Jump International ja Deluxe Ski Jump..PS2:sessa oli kans jotai Alpine Skiingiä ja Skispringrenii PS2-aikakaudella..
 
Tekis nyt semmosen mäkihyppypelin mis luodaan oma hyppääjä ja sitten valitaan kansalaisuus. Senjälkeen aluksi kuuluisi kansalliseen ryhmään ym continental-cupiin ja ois tarkotus saada paikka maansa maajoukkueesta ja sitten tavoitella menestystä maailmancupissa,mäkiviikoilla ja MM/olympiakisoissa. Myös hyppääjän taidot kehittyisivät esim.ponnistusvoima, lentotaito.
 
Mäkihyppy on niin pienen piirin peli, ettei kauheasti kannata tehdä.

Tosin itselle kelpais vaikka Switchille remasteroitu versio orkkis ski jumpista 2d:na.
 
Saisi joku tehdä pitkästä aikaa pelin olympialaisista. Ovat kadonneet kuin pieru saharaan. Tuota Steepin olympia -lisäriä en laske riittäväksi, siitä kun ei löydy oikein lajeja. Viimeisin taitaa olla Lontoo 2010. Nyyh.
 
Jatkanu Ski Jump Manian pelaamista..kyl nää molemmat 1 ja 3 on hyviä pelejä!!

Tuleekoha kohta Ski Jump Mania 4??
 
YLÖS!

5 maailmancup osakilpailuvoittoa tullu otettua Ski Jump Maniassa!Ukkokin kehittyny kivasti..

Nythän pelin tekijöiltä on tullu uus peli Biathlon Mania..yleisurheilu!
 
Tälläisestä mäkihyppypelisä tuonne Indiepelit yleisesti ketjuun kirjoittelin aiemmin... lisäksi kuvia on sit kans Omia kuvakaappauksia & videoita peleistä ketjussa..

Ultimate Ski Jumping 2020
Äärimmäisen yksinkertaiset kontrollit mutta toimivat :) elikkäs lähtöän napautus, ponnistukseen napautus, ilmassa sitten etu- ja takanojaa ohjaillaan .. lopussa sitten laskeutumiseen napautus.. toki napautuksissa ajoitus on kaiken a ja o jotta lopputuloksesta tulis mahdollisimman hyvä ja kyllähän ne ilmassa tehdyt ohjausliikkeet kanssa vaikuttaa. Tosin tais olla jokin arcade ja simulation valinta kans, jotta ilmeisesti myös jollain tasolla ainakin syvyyttä mahdollisesti mukaan saa lisää.

Ihan hupaisa tuollainen pienen hetken peli ! Ei tästä välttämättä hirveästi pidemmän päälle syvyyttä sinänsä löydy mutta vähintäänkin yllätävän mukavaa hetken hupia, siellä sun täällä, jos aikaa sillain tiukan niukasti ja vain jokunen minuutti ois saatava kulutettua niin siihen tämä on erinomainen tapaus :)

On tässä kuitenkin kampanjaakin tarjolla.. kiertueella voi valkata mitä mäkiä ottaa mukaan.. niitä suht paljon ja tosiaan on pientä, isoa, lentomäkeä.. takapihan tönöä.. se on kans kiva että voi karsintakierroksen kans halutessaan ottaa mukaan.. multiplayeria jne… sitten oman hyppääjän puvustus muokkaukset jne….

Kiva retrografiikka joka sopii tänän mainiosti ! aivan kuin nenä päähän :)

Kiva pikku peli pitkästä aikaa mäkihypyn parissa, näitä ei nyt viime aikoina turhan tiuhaan tahtiin ole tullut !

Kyllä nyt urheiluhampaan digitaalista bittikolotusta paikataan oikein kunnolla niin tämän ja tuossa aiemmin mainutun todella mainon nyrkkeilyn tahtia yllä pitäessä.



------------------------------------------------------------------

Retrospektiivi... ketjussa on aikoinaan tälläinen viesti tullut laitettua...

RTL Biathlon 2008 (PC ja PS2) & (C64) Winter Games Biathlon
Saksan suunnalta näitä kovasti väsäsivät useamman vuoden ajan vuosipäivistyksinä, samoin tuli mäkikyhhypelisarjaa kans.

Saksalaisten käsialaa on niin kansikuvassa (ja takakannessa) poseeraavat Magdalena Neuner, Kati Wilhelm sekä Michael Greis), muun maan tähdille ei siis ole annettu sananvaltaa tällä kertaa naamaansa esitellä.

17 eri kisaa tähän otettu eri puolilta Eurooppaa toki ja taitaapi olla hyvin pitkälti nuo lisenssoitu, siis nimiensä puolesta, ei taida mitään yksi yhteen kurvailua olla ja laserskannattua meininkiä kuitenkaan kuten nykyään autopelien puolella on tapana mainostaa. Seassa myös Suomen oma paikka elikkäs Kontiolahti ! :) löytyy paikkoja myös kuten Oberhof, Östersund, Rurhpolding, Holmenkollen joissa vaikkapa on MM-kisoja ja Maailman Cupeja vuosi toisensa perään järjestetty, sekä melkoiset kemut tuppaavat aina varsinkin Sakan maalla olemaan katsomossa paikan päällä, siellä suuria juhlia ja tapahtumia ovat aina… todella suosittu laji nimittäin Saksassa.

Kilpailumuodoissa, löytyy niin takaa-ajoa, sprinttiä, massalähtöä. Viralliset säännöt jne… jopa Career mode löytyy :) siinä hepulla on Speed, Technique, Stamina, Power ominaisuudet joita sitten koetellaan kehitellä peremmiksi.. lisäksi löytyy pari Special Skillsiä kans.

Itse hiihtäminen on staminan kanssa taitelua, erityisesti sen mittarin kanssa. Vedetäänkö missä vaiheessa turboruuvia pohjaan ja hapoille, vauhti hiihdettäessä nousee aivan julmetusti joksikin aikaa, mutta se saattaapi kostautua sitten ammunnassa. Sekä jos liian ylitse vetää hiihtämällä, niin sitten alkaa jo perushiihtäminenkin hyytymään melkoisesti, kun pidetään matkavauhtia yllä joka on suunnilleen samaa sitten kuin kaikilla muillakin..

..sellaista taktista pelisilmää vaativaa. Toimii ihan kohtalaisesti. Pidemmän päälle ja pidemmissä pelisessioissa ehkä hivenen tylsää mutta ei surkeaa kuitenkaan.

Hiihdetttäessä kuvakulma on takaapäin. Ampuessa sitten silmistä kuvattu.

Ampumapaikalla pitää ottaa myös tuuli huomioon. Itse pitää täysin tahdata ja hengitystä voi ihan hetkisen ajan aina pidättää joka ei sitten heiluta tähtäintä niin paljon vaan pitää sen hetken aikaa vakaana. Toki jos on äärettömän hengästynyt ja pulssi huitelee hirmuisissa lukemissa niin sitä vähemmän siitä hengityksen pidättämisestä on apua pelaajalle. Aina ampumisen jälkeen sihtauksen aina heittää huitsin nevadaan joten se pitää tehdä joka kerta uudelleen sit, hakeminen siis. Riippuen kisamuodosta niin tulee joko aikasakko, tai sitten pitää lähteä hiihtelemään sakkoringille.

Peliä voi tahkota moninpelinä joko vuorotellen pelaillen ja ajalla ottaa miehestä mittaa. Tai sitten on myös kahden pelaajan Split Screen, jolloin näkee reaaliajassa että kumpi onkaan edellä !

Peli on ihan ok. Pieninä annoksina silloin tällöin maittaa kyllä edelleen ! :) mut isompina rupeamina vähän liian itseään toistava. Kelpo ohjekirja on kans kiva lisäboonus.

Tuossapa olis vielä sitten kansi-&takakansi kuvaa kyseiselle pelille...
20240219_183456.jpg
20240219_183502.jpg

Toki itse pidän ehdottomana kukkulan kuninkaan edelleen C64:sen Winter Gamesin ampumahiihtoa, siinä on sitä magiaa edelleen. Joystickin vatkaus on hiihtäessä ihan omiaan ! mitä kontrollointiin tulee hiihtämisen suhteen… sitten mitä nopeampaa tahtia siinä teet sitä nopeammin hiihtäjä hengästyy, rytmi on kuitenkin a ja o kaikessa… sitten vähän itse riskeeraa kuinka hengästyneenä tulee ampumapaikalle ja mitä hengästyneempi niin sitä nopammin tähtäin siinä sitten menee. Yksinkertaista mutta todella toimivaa :)

Sitten on ylä- ja alamäet, alamäissä saa levättyä ja sykettä tasoitettua. Ylämäessä on kans nopeapi rytmityst tarpeen veivauksessa, mutta jos rytmi menee, lähtee myös hiihtäjältä vauhti toaalisesti.. ampuma paikalla pitää sitten itse aina ladata välissä. Noin muuten ei itse tähdätä vaan tähäin menee koko ajan ylhäältä alas yhä uudestaan ja uudestaa, sitä vinhempaa tahtia mitä kovempi pulssi.

Ratojahan tuossa ei ole kuin tuo yksi vain. Joten siltä osin eri variaatiota tule, mutta se kestää aikaa ja pelailua ihan käsittämättömän hyvin edelleen.

Pelin kuvakulmahan on suoraan sivusta hiihdettäessä ja sitten silmistä kun ammutaan.

Hyvä peli :) ajaton ja ehdoton suosikki laji kun tosiaan Winter Gamesissa on muitakin talilajeja !

Winter Games (C64) kansi...
WinterGamesCover.jpg

---------------------------------------------------------------------------

RTL Skijumpung 2007
Tälläinen sitten olis olemassa... ohjekirjasta kun kahtelee niin tässä taitaa olla niin että lentäessä kameran kuvakulma on takaapäin, kaikissa muissahan se taitaa olla aina sivulta kuvattuna.

Näyttäis olevan tuosssa Careerissa kun tekee oman ukkelin niin skill pointsejakin pisteltäväksi.

Häkellyttävästi tässä on myös suksien voitelulla roolia ja sitäkin pelissä tehdään, osuudessa pitää eri ainesosasia pistellä suhteessa saopivasti.. riipuen kelistä (pakkanen, ilmankosteus) sen voi tehdä joko itse tai palkata siihen eritasoisia ammattilaisia joilla sitten palkkapussin suuruuden tai pienuuden perusteella vaihtelee isommalla skaalalla kuinka omassa hommassa milläkin kertaa onnistuvat. Luonnollisesti voitelun onnistuessa alussa saa vauhtia enempi joten siltä osin on paremmat tsäänsit pidemmälle hypätä.

*15 international competitions in three different leagues.
*All the current world cup stadiums and several skiflying and summer jumps.
*A well-balanced melange of management and sports simulation,
*Reworked ski shop for extensive equioment purhaces.
*Detailed turotia for easy access.


Kuvat etu- sekä takakannesta...
20240219_182733.jpg
20240219_182740.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Viimeksi pelatut pelit… ketjussa tuli tälläinen jonkisen aikaa sitten laitettua…

Kesälliset olympialaiset peleineen.

Itseltäni löytyy ainakin Sydney 2000, Athens 2004, Beijing 2008, London 2012 ..kaippa tuon Tokion 2020 kisatkin vois vielä kenties testata.. onhan noissa kuitenkin aina hitusen eri lajeja sit tarjolla vaikkei välttämättä toteutus aina niin päätä huimaakaan, että suurien helmien bongaaminen näistä on vähän kuin etsisi neulaa heinäsuovasta.

Sydneyssä sai muistaakseni sitä äijää vähän muokata kykypisteillä ja sitten oli jokin treeni osuus kans ja tuollaisia mitä näissä nykyisissä ei kyllä ole ollut.

Tuli tuota Lontoota pitkästä aikaa huvikseen testattua mutta eipä tunnista Steamissa tuota Pleikkarin ohjainta, joten nappuloilla joutui sitten räveltämään ja sekös mukavaa.. esim 100m juoksutta sitten spacella naputetaan (toki siinäkin voi liian nopsasti sitä paukutella ja sekin huono juttu) niin maan perkuleesti koko matka, varmaan välilyönti tykkää hyvää ja lopussa sitten vielä toista nappia jos tekee loppuvenytyksen. Pyöräilyssä kans spacea paukutetaan menemään mutta siinä ei tarvi koko ajan sitä täysillä hakata, toki siinä kans nuolilla ohjaillaan.. ampuminen hoituu sitten hiirellä, lieköhän huomattavasti helpompaa kuin pädillä ? Uimahypyt jäi vähän heprean tasolle kun näppäimet äärimmäisen erikoisesti ja vaikeasti laitettu niin yksi suht onnistunut hyppy tuurilla ja useampi mahaplätsy mut kontrollien piikkiin menee tällä kertaa aivan täysin .. toki lajeja paljon muitakin tuossa.

Eräs yleisurheilupeli on jäänyt mieleen ! harmi ettei sen nimeä muista tuli siihen aikaan kun CD-Rom oli tosi uusi juttu ja sitten tyyliin Rebel Assaultin kanssa se peli tuli kans saatua.. jokin halppis pelihän se oli mutta ihan lootaversiona kaupasta irtosi.. erityisen siitä teki sen että siinä sai valkata että käyttääkö dopingia vai ei ! sitten oli aina tuurista kiinni että jäikö sitten testeissä kiinni ja diskattiinko, toki se sitten helpotti itse pelissä jos käytti mutta aina oli kärähtämisen mahdollisuus :D

Tässäpä olis etu- sekä takakansi kuvat Lontoosta ja Pekingistä.. jälkimmäinen taitaa lisäksi löytyä myös PS3 muodossa… Sydney peli on muuten big box loota tuolla PC:llä sitten se oli PS1:lle kans sitten konsolien puolelta…
20240219_184543.jpg
20240219_184550.jpg
20240219_184708.jpg
20240219_184715.jpg

-------------------------------------------------

Sitten kumpaistakin elikkäs kesää ja talvea olis kans tarjolla… aikoinaan tuota kesäjutskaa tuli pelattua kyllä.. tuota talvijuttua en olekaan liene ikinä kokeillut, muistaakseni tai no voi olla että siinäkin jos olis ampumahiihto niin oon varmaankin sit testannut.. vois kyllä ottaa kokeiluun nyt sitten uudestaan..

Summer & Winter: Olympic Challenge
https://www.gog.com/en/game/summer_winter_olympic_challenge

SUMMER CHALLENGE
Summer Challenge pits you against international athletes in eight graphically intense events.
Represent your country in the 400 metre hurdles, pole vault, high jump, cycling, kayaking, javelin, archery and equestrian events. Time and again you will test the boundaries of strength, speed and accuracy against the world's most skilled champions of sport. It's time for a stamina check.

WINTER CHALLENGE
Experience the total rush of Winter Challenge, from the Downhill's adrenaline plunge to the razor's edge of the Luge. Compete against the world's best athletes in eight of the most exhilarating and rugged events of winter sport. With dazzling animation, beautiful graphics and endless challenge, this is the most realistic simulation of its kind
 
Ultimate Ski Jumping 2020
Tuo jäi itselleni vieraaksi, mutta voi luoja miten paljon tunteja meni nuorena Ski Jump International 2:n parissa. Ja nimenomaisesti tuon version, seuraavassa oli jo vähän hienompaa grafiikkaa. En löytänyt äkkiseltään kuin tällaisen mikroskooppisen kuvan pelistä:
sji1.png
 
Deluxe Ski Jump 4
Tästähän on demoa tarjolla jos haluaapi testata miltä tämän parissa fiilistely tuntuu ja tuolta pelin kotisivuilta voi ostella ja maksaa vaikkapa paysafe cardilla, jos ei halua luottokorttitietojaan pistellä.

”Fysiikkapäivityksen ohessa neloshyppelyn merkittävimpiin uudistuksiin kuuluvat myös vaihtuvat sää- ja valaistusolosuhteet, yksityiskohtaisemmat grafiikat, aidot hyppyäänet, vapaasti liikuteltavat kamerat sekä mahdollisuus katsella muiden pelaajien hyppyjä mäkiennätystietokannasta.”

Pelin kotisivut…
https://www.mediamond.fi/dsj4/

Deluxe Ski Jump 4 is an addictive, physics-based, ski jumping game.
Gameplay
*You control the movement of the ski jumper with intuitive mouse controls.
*First you have to do a well-timed and powerful takeoff, then find the most aerodynamic flight angles, and finally make a smooth telemark landing to please the judges.
*All your movements are simulated accurately according to real-world physics.


Offline Game
*The offline game has three different game modes: practice mode, world cup mode, and team cup mode. In practice mode you can train jumping freely from different start gates in different wind conditions. Once you know the tricks you can invite all your friends to compete in world cup and team cup hot-seat modes. You can also jump against CPU players with adjustable skill levels.

Online Game
*
The online game brings together ski jumping fans from all around the world. You can compete in non-stop world cup and team cup events and in scheduled weekly tournaments. If you are tough enough you can also take part in monthly Marathon tournaments.

Hill Records Database
*You can submit your online/offline hill records and replays of your best jumps to the global hill records database to see how you rank compared to others. The replays of other players' best jumps can be easily browsed and viewed direcly in the game.

Custom Outfits & Bibs
*You can style the ski jumpers with custom textures and lots of coloring options. It's also possible to design your very own competition bibs!

Hills
*
All the hills are modelled faithfully according to their real-world counterparts.
*The current version comes with the following hills:
Bad Mitterndorf HS200
Bischofshofen HS78
Bischofshofen HS142
Engelberg HS137
Garmisch-Partenkirchen HS142
Harrachov HS205
Klingenthal HS140
Kuopio HS127
Kuusamo HS142
Lahti HS130
Lillehammer HS100
Lillehammer HS140
Oberstdorf HS213
Park City HS100
Park City HS134
Planica HS215
Sapporo HS134
Val di Fiemme HS104
Val di Fiemme HS135
Villach HS98
Willingen HS147
Wisła HS134
Zakopane HS94
Zakopane HS134


Custom Hills
*Visit DSJ4 Hills Database to download 1000+ hills created by other players! The site contains also info how to create your own hills.

Trailer…


-----------------------------------

Winter Games 2023
Näyttäis olevan Steamissa tälläinen tapaus saatavilla.

Lajien valikoimassa näyttää olevan Curling. Ei ole tainnut suomelle tuossa lajissa oikein menestystä tulla sitten Markku UusiPaavalniemen jälkeen.. tuolloin tuli arvokisoissa kyseistä lajia seurattua että mistä oikein onkaan kyse..

..ensimmäinen kosketus bittiviihteen muodossa oli lajiin jo kuitenkin kauan ennen tuota, nimittäin jo MSX:llä ja pelinähän oli Konamin väsäämä Hyper Sports 3. Kyseisessä pelissä oli aika erikoisesti valittu lajit, joita neljä kappaletta oli.. pyöräily, kolmiloikka, curling sekä seiväshyppy.

Lajeja tässä WG 2023 pelissä näyttäis olevan tarjolla kymmenen lajin verran…
10 thrilling winter sport disciplines:
* Biathlon
* Downhill
* Super-G
* Skeleton
* Short track
* 2-man bobsled
* Ski jumping
* Ski cross
* Snowboard cross
* Curling


Trailer…


-------------------------------------

Vancouver 2010
Olympialaisten virallinen kisapeli luonnollisesti kyseiseltä vuodelta.

Kivaa näissä on toi kannessa kun on aina kyseisten kisojen logo niin talvisissa kuin kesäisissä.

Takakansi tietää kertoa että 14 lajia olis tarjolla kisailtavaksi.

Kuvat etu- sekä takakannesta…
20240220_043235.jpg
20240220_043247.jpg
 
Tuli toi Deluxe Ski Jump 4 nyt sit hankittua ja ihan nopsasti testattua.. kyllähän tuossa on aivan toisella tavalla simulaatiota mukana vallankin tuon ilmalennon aikana.. siis jos vertaa tuohon erittäin arcademaiseen Ultimate Ski Jumping 2020 peliin.. jotta sillain syvyyttä ja pitkäikäisyyttä tästä löytyy huomattavasti enempi jos tuo itse hyppääminen ja sen hallinta on se juttu joka kiehtoo..

..nimittäin alkuun tulee kyllä melkoisia harakanlentoja ja suoranaisia ”harakirejä” kun opettelee tuon hiiren käyttäymistä lennon aikana :D animointi on myös aivan toista luokkaa tässä monipuolisuus/räsynukkemäisyydellään..

..kuvakulmia mistä pelata ja katsella uusitoja on todella monipuolisesti.

Tuossa vähän ohjeita ja juttuja joita voi säädellä pelissä kuvien kera…


Deluxe Ski Jump 4 Screenshot 2024.02.20 - 03.15.51.45.png
Deluxe Ski Jump 4 Screenshot 2024.02.20 - 03.16.07.27.png
Deluxe Ski Jump 4 Screenshot 2024.02.20 - 14.42.55.55.png
Deluxe Ski Jump 4 Screenshot 2024.02.20 - 14.43.11.16.png
 
RTL Biathlon 2008 pelistä laittelin kuvia tuonne Omia kuvakaappauksia & videoita peleistä ketjuun vähän aiemmin tänään.

Tässä ois Beijing 2008 pieni kuva satsi, lajit mitkä ovat ja joku kuva itse lajin tiimellyksestä…
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.54.16.62.png
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.44.12.30.png
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.44.14.19.png
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.44.15.88.png
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.44.18.16.png
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.44.20.24.png
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.44.23.70.png
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.46.18.04.png
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.48.32.31.png
Beijing Olympics Screenshot 2024.02.20 - 20.41.23.97.png
 
Sydney 2000
Perhana kolmiloikassa pääsin just ja just hiekkakasalle asti ja vaikka tuossa lukee fail, niin kyllä ne sen mittas kuitenkin ja tuloksen sain :D Ei sentään kuitenkaan kentän pintaan tärähtänyt (mitä ainetta nyt tuohon aikaan olikaan), jotta asvaltti-ihottumalta ja kipeältä häntäluulta nyt ainakin selvittiin.. ja kyllähän kenguruiden luvatussa maassa nyt kolmiloikkaa pitää ehdottomasti kokeilla.

Alussa muuten pyörähtää päälle videota, jossa on pätkiä erilajien suurista urheilijoista joita Olympilaisissa on aiemmin esiintynyt. Tuo kavalkadimainen videopätkä näyttää pieniä herkiä heidän suorituksistaan. Todella mainio ja kiva juttu !

Pelissä on myös harjoittelusali .. jossa on ihan omat erilliset pikku harjoittelu-minipelit ! jokaisessa lajissa on kolme virtuaaliharjoittelusalin harjoitusmuotoa.. siinä kehittyy voima, suorityskyky kuin moraalitaso sitten itse olympiakoitosta varten. Ihan hauska lisä ja juttu kyllä :)

Tässä on muuten suomenkielinen ohjekirja.

Lajivalikoimista löytyy..
100 metrin juoksu.
110 metrin aitajuoksu.
Keihäänheitto
Moukarinheitto
Kolmiloikka
Korkeushyppy
Skeet ammunta.
100 metrin vapaauinti.
10 metrin kerroshypyt.
Painonnnosta Superraskassarja.
Ratapyöräilyn eräajo.
Koskipuhottelu K1

S3.jpg


Tunnelmakuvia..
Sydney 2000 Screenshot 2024.02.20 - 21.10.21.19.png
Sydney 2000 Screenshot 2024.02.20 - 21.12.09.54.png
Sydney 2000 Screenshot 2024.02.20 - 21.12.48.80.png
Sydney 2000 Screenshot 2024.02.20 - 21.13.59.70.png
Sydney 2000 Screenshot 2024.02.20 - 21.14.02.41.png
Sydney 2000 Screenshot 2024.02.20 - 21.14.09.43.png
Sydney 2000 Screenshot 2024.02.20 - 21.14.51.76.png

Sydney 2000 Screenshot 2024.02.20 - 21.16.52.36.png
Sydney 2000 Screenshot 2024.02.20 - 21.17.05.12.png
 
Viimeksi muokattu:
Summer Athletics (2008)
Tämänmoista kesäistä mittelöä olis kans, samainen peli löytyy vaikkapas Steamista.

Väittääpi että ois peräti 26 lajia tässä tarjolla. Pelata voi kahdessa eri moodissa.. arcade tai realistic.
SummerAthletics.jpg

Muutama kuva itse pelistä... lieköhän siinä aussipojunen "Wilhelm Murto" seivästä koklaamassa...
Summer Athletics Screenshot 2024.02.21 - 05.15.39.87.png
Summer Athletics Screenshot 2024.02.21 - 05.16.10.70.png
Summer Athletics Screenshot 2024.02.21 - 05.16.38.98.png
Summer Athletics Screenshot 2024.02.21 - 05.17.38.69.png
Summer Athletics Screenshot 2024.02.21 - 05.14.07.37.png

----------------------------------------

RTL Winter Sports : The Ultimate Challege (2008)
RTL etuliitteellä peliä kans kutsutaan.. joten saksalaisten käsiäalaa jotka ovat tehneet mm. nuo aiemmin tässä mainitut mäkihyppypelisarjan sekä amupumahiihdon.

Tästä ilmeisesti myös WS2 : The Next Challenge, jossa näyttäis tuo hiihto muuttuneen ampumahiihdoksi.

Lajit olis seuraavat..
Downhill Skiing
Super-G, Slalom, Giant Slalom.
Ski Jumping (Normal ja Large Hill)
Bobsledding (Two ja Four-Man)
Men’s Luge (Men’s Skeleton)
Speed Skating (500m, 1000)
Curling
Cross-Country Skiing
Figure Skating


WinterSports.jpg

-------------------------------

Winter Sports Games (2019)

Lajeina olis.. tämä peli näyttäis löytyvän Steamista.
- Ski jumping
- Slalom skiing
- Downhill skiing
- Bobsledding
- Sledding
- Curling


- Local multiplayer for 2 to 4 players
- Modern graphics and classic controls

WinterSportsGames.jpg


-------------------------------------

International Track & Field (1996)
Tämän samaisen pelin nimi Japanissa on Hyper Olympic in Atlanta.

Peli joka toi Track & Field pelisarjan grafiikan 2D -> 3D.

Lajeja tässä olis kaikkiaan 11
100m Sprint
110m Hurdles
Long Jump
Triple Jump
High Jump
Pole Vault
Hammer Throw
Javelin
Discus
Shot Put
100m Free Style (swiming)
ITF.jpg
 
Koetin muuttaa ketjun nimeä vastaamaan paremmin sisältöä, mutta ei tuonkaan alle esim. ampumahiihto- ja yleisurheilupelit sellaisenaan uppoa. Parempaa nimeä saa ehdotella privana.
 
Ylös Bottom