Biomutant

Pirate fin

Well-Known Member
biomutant_header.jpg


Nimi: Biomutant
Kehittäjä: Experiment 101
Julkaisija: THQ Nordic
Alustat: PS4, Xbox One, PC
Lajityyppi: Toimintaroolipeli
Julkaisu: 25.5.2021
Kotisivut: https://biomutant.com/

BIOMUTANT® on avoimeen maailmaan sijoittuva maailmanlopun jälkeinen kungu-fu-tarinaroolipeli, jonka taistelujärjestelmällä voit yhdistellä lähitaistelua, ammuntaa ja mutanttikykyjä.

Rutto pilaa maan ja Elämän puun juuret levittävät kuolemaa. Heimot ovat jakautuneet. Tutki sekasorron vallassa olevaa maailmaa ja päätä sen kohtalosta – oletko sen pelastaja vai johdatatko sen vielä pimeämpään aikaan?

PÄÄOMINAISUUDET:

– Koe täysi liikkumisen vapaus samalla kun ammut, käyt käsikähmään ja käytät mutanttivoimiasi
– Vaihda ulkonäköäsi muuttamalla geneettistä rakennettasi ja käytä fyysisiä mutaatioita, kuten rukoilijasirkan eturaajoja sekä piikkihäntää
– Tutki eloisaa avointa maailmaa jalan, robotilla, vesiskootterilla, kuumailmapallolla tai alueelle ominaisilla ratsuilla
– Yhdistä osia luodaksesi uniikkeja sivallus-, murskaus- ja pistoaseita, revolvereita, kiväärejä, haulikoita ja muuta
– Tarinoitsija kuvailee matkasi tapahtumia, mutta sinun tekosi ja valintasi vaikuttavat siihen, miten selviytymistarinasi päättyy. 

Noobeinstein

Well-Known Member
Kyllähän tämä pirun hyvältä AA-peliltä näyttää, mutta sen verran pitkään oli hiljaista projektin suunnalta, että olisi kiva nähdä lopullinen pelikuvan esittely siitä miltä peli näyttää ja pyörii ennen julkaisua. Lähinnä mietityttää onko pystytty säilyttämään noiden aiempien trailereiden kaltainen meininki. Meinaan niiden perusteella peli näyttää todella hyvältä.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Yllätyin, että tätä tekee tiimi, jossa on noin 20 henkilöä ja pitkä hiljaisuus johtui pelin testaamisesta ja bugien korjauksesta, eivätkä halunneet aiheuttaa tiimille liikaa paineita julkaisun kanssa.

Experiment 101 was simply using that time to keep working on the game without putting any undue pressure on the development team. It's a small team of around 20 people, and Biomutant is by all accounts a hugely ambitious game. Speaking to IGN, Ljungqvist says "it's a big game, a big bite for 20 people to chew off,” and adds that a lot of work went into fixing bugs. “It’s been a huge amount of work for QA, because it's not easy in an open-world game to find them... And then once they've been found, we have to fix them, and that's put some additional challenge on us, being a small team.” But the team wasn't willing to push the game until it was ready.

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ei oikeen auennut mikä pelin idea on tuossa gameplay videossa. Näyttää aika symppikseltä vaikka onkin selvää että pieni tiimi sen on tehnyt kun katsoo noita animaatioita ja muutenkin graffat aika yksinkertaiset. Mut kivan näköisiä hahmoja ainakin.
 

Pirate fin

Well-Known Member
En tiedä onko uutta pelikuvaa tässä haastattelussa, mutta ainakin peliä näytetään tuossa samalla.

 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Biomutant tulee suoraan julkaisussaan EA Play Pro -palveluun. Tämä ei siis ole sama kuin Xbox Game Passiin kytketty EA Play, mutta tuskin tarvitsee olla kovin kummoinen ennustaja, jos sanoo että jonkin ajan päästä peli löytyy myös perinteisen EA Playn valikoimista ja sitä kautta Xbox Game Passista.

Heitetään oma veikkaus, että puolen vuoden sisään julkaisusta peli on myös perinteisen EA Playn valikoimissa.

Lähde:
 

Noobeinstein

Well-Known Member
Uusi video julkaistu.

Jotenkin vaikea saada kunnollista kuvaa mitenkä combat toimii kun pätkän klipit koostuu muutaman sekunnin leikatuista pätkistä ilman HUDia.

No peli vaikuttaa kyllä muuten hyvältä joten jos @Dragonfly veikkailut osuu oikeaan niin viimeistään EA Playn kautta tulee peli pelailtua. Aikaisemminkin toki jos peli saa hyviä arvosteluita julkaisussa.
 

Ippenator

Well-Known Member
Biomutant tulee suoraan julkaisussaan EA Play Pro -palveluun. Tämä ei siis ole sama kuin Xbox Game Passiin kytketty EA Play, mutta tuskin tarvitsee olla kovin kummoinen ennustaja, jos sanoo että jonkin ajan päästä peli löytyy myös perinteisen EA Playn valikoimista ja sitä kautta Xbox Game Passista.

Heitetään oma veikkaus, että puolen vuoden sisään julkaisusta peli on myös perinteisen EA Playn valikoimissa.

Lähde:
Sama ajatus ollut itsellänikin. Jään todennäköisesti suosiolla odottelemaan pelin ilmestymistä sinne. Toki jos on todellinen arvostelumenestys, niin saattaa sitä jopa sortua ostamaan omaksi aikaisemminkin.
 

J.Sunderland

Well-Known Member
Toki jos on todellinen arvostelumenestys, niin saattaa sitä jopa sortua ostamaan omaksi aikaisemminkin.

Tämä mahdollisuus on kyllä ehdottomasti olemassa myös allekirjoittaneella. Tai no, todennäköisesti niin, että ostan pelin joskus myöhemmin ja seuraavana päivänä se tulee tarjolle Game Passiin, mutta tässä on kyllä yleisesti ottaen peli, jonka erikoinen maailma kiinnostaa. Jos kokemukset pelistä on julkaisun jälkeen positiivisia, niin menee kyllä varmasti tavalla tai toisella hankintaan.
 

DestiZ

Well-Known Member
joo olen itsekkin katsellut pelistä aika paljon erilaista materiaalia ja kiinnostukseni ja mielenkiintoni peliä kohtaa on herännyt, peli onki tavallaan Immortals Fenyx Rising tapainen open world action rpg. Tosin se mikä itseäni tämän pelin kohdalla pelottaa ja huolestuttaa niin pelistä on tullut myös vähän semmonen Casual vaikutelma, että onko peli sitten liian helppo ja yksinkertainen, eli toivon mukaan pelin kauniin kuoren alta löytyy edes hiukan sitä syvyyttä ja haastetta.
 
Viimeksi muokattu:

kopolanpoika

Well-Known Member
Löytyy myös videota hahmon luonnista, vähän enemmän vaihtoehtoja kuin Immortals Fenyx Risingissa , ulkonäkö vaikuttaa myös eri ominaisuuksiin, joka kuulostaa aika hauskalle ominaisuudelle :D


Itelle kyllä vuoden mielenkiintoisin uusi tuttavuus tämä peli
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Nyt ihan kunnon game play pätkä
Miellyttää visuaalisesti omaa silmää aivan todella paljon. Sarjakuvamaisen rohkeasti käytetty väripalettia. Ei ole pyritty realistisuuteen, vaan värikkyyteen ja sellaiseen vau! -efektiin. Sitten kun vielä ruudulla tapahtuvat asiat näyttävät veikeiltä niin mikäpä tässä. Taistelu on myös hidastuksineen ja liikerepertuaareineen siistin näköistä.
 

PeWi

Active Member
Conker's Bad Fur Day Cinematic Universe -kysymys nauratti :D
Jokaisen tämän pelin kohdalla julkaistavan videon kanssa toivon, että se herättäisi isomman innostumisen, mutta vielä en ole vakuuttunut. Mukavalta sekoitukselta muista peleistä tuttuja juttuja näyttäisi olevan tarjolla, jään odottamaan arvioita mielenkiinnolla.
 
Ylös Bottom