Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Black Friday 2020 - tarjoukset ja tärpit

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
PS VR v2 Mega Pack näköjään 229 € Verkkokaupassa. Gigantista lähti nuo Steelseries Pro Arctis kuulokkeet 149 € (309€)
 
Elisalla tosi kova tarjous ihan pätevästä peliläppäristä. Lähti pojalle synttärilahjaksi, kun esim Jimmsillä sama on 600e.
joku pentele vaan oli toteuttanut ton niin, että kun piti maksaa, se tyrkytti iPhone XS:ää 380 euron alennuksella. Juuri sitä ennen olin harmitellut kun iPhone x meni sivu suun verkkiksestä, joten oli pirun kallis läppäri..

 
PSVR ja kamera = 199 €.

35982448.jpg
 
Gigantissa ihan mukavasti pelejä pleikalle ja boxille. Esim metro exodus ja rage 2 17e, need for speed: heat 38e, kingdom hearts 3 18e.
 
Enempi ollut tuolla Freesync ketjussa juttua, eli ei varmaankaan kaikkien verkkokalvoille ole vielä osunut tieto siitä että Samsung QLED televisiot ovat parhaillaan Gigantissa Black Friday rabatissa. Varsinkin 55" Q60R mallissa mukavahko 25% alennus eli 600 € tänään. Muissa malleissa on myös rabattia.

Freesync ketju jossa keskustellaan ko. telkoista löytyy täältä: https://forum.konsolifin.net/thread...soleilla-sulavampaa-ruudunpaeivitystae.92629/
 
Kannattaa varautua siihen, että Nintendon konsolia eikä Nintendon konsolille saa mitään edullisesti, koskaan.
Muistelisin, että ainoa syy, miksi Nintendo myi mm. käsikonsoleille pelit epästandardeilla muistikorteilla, oli Nintendon mahdollisuus pitää hinnat paremmin käsissään.
 
Kannattaa varautua siihen, että Nintendon konsolia eikä Nintendon konsolille saa mitään edullisesti, koskaan.

Nooh pelit oli black fridaynä useissa paikoissa sutkoht halpoja mutta niillä nyt tee mitään jos ei ole konetta. Pakko kai se on vaan täydellä hinnalla ostaa se kone.
 
Citymarketissa on myös kaikki ps4 ohjaimet siihen 39,95e plussakortilla, myös kaikki uudet värit.
meiltä uupui joulupukin kontista enää rose gold, joten Citymarketia kohti. Olivat käsin kirjoittaneet, että alennus on vain mustasta, muut ohjaimet normi hintaan (65e). Netissä kuitenkin tarjous näkyi, joten kassalle asenteella ”tämä ei jää tähän”. Kassalla kuitenkin alennus tuli. Eliselkeästi haluavat ohjata perus ohjaimeen, eikä kalliisiin juuri julkaistuihin väreihin.
 
Amazon.de:ssä olisi Outer worlds peli PS4:lle 39,99 euroa. Halvin hinta, minkä olen suomalaisissa nettikaupoissa nähnyt, on noin 55 euroa.

En ole koskaan tilannut pelejä ulkomailta, niin osaatteko sanoa, toimiiko Saksan Amazonista tilatut pelit Suomesta ostetussa pleikka nelosessa? Lisäksi ymmärsinhän oikein, että tuosta tulee fyysinen pelilevy ja tietenkin sen kotelo? Tuo on muotoiltu noin, että vaihtoehdot disc tai gaming code. Onko jotain, mitä pitää ottaa huomioon, kun tuolta tilaa?

Muoks. Näköjään linkkiä ei voi laittaa, joten poistin sen. No löytyy kuitenkin pelin nimellä Saksan Amazonista.
 
Ylös Bottom