Bleeding Edge - 4 vs 4 PvP turpasaunaa areenalla

Gimble

Well-Known Member
Nimi: Bleeding Edge
Alusta: Xbox One, PC
Kehittäjä: Ninja Theory
Pelimoottori: Unreal Engine 4
Pelityyppi: 4 vs 4 PvP taistelu (Brawler)
Julkaisu: 24.03.2020
Kotisivu: https://www.bleedingedge.com/en
Muuta: 4K, Xbox One X Enchanced, tulee Game Pass palveluun day 1, Crossplay Xbox One <-> PC

Mitäs tähän nyt sanoisi, vaikuttaa niin uniikilta tekeleeltä, että paha sanoa oikeastaan mitään ennen kuin pääsee itse puikkoihin koittamaan. No sen voi sanoa että mielenkiintoiselta vaikuttaa ja näyttää. Ensi perjantaina kuulemme varmaankin lisää aiheesta XO19 striimissä.

Viteota aiheesta:


Random tietoa:

 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Jos on ilmottautunut joskus tekniseen Alphaan nyt on hyvä hetki käydä tarkistamassa sähköposti.
 

Gimble

Well-Known Member
Katoskatos, ihan levyversiokin tulee.


Retail announcement:


We are SUPER HYPED to announce that #BleedingEdge is coming to retail at $29.99 / €29.99 / £24.99!
You can pre-order a physical copy on #XboxOne at select retailers. Pre-orders of the retail version will also entitle you to the Punk Pack AND Closed Beta access!


break

BETA news:


Our first closed beta is coming soon on February 14... aaaaand you'll be able to play Bleeding Edge for the ENTIRE weekend!
The beta will run over the weekend of Friday Feb 14 to Monday Feb 16, exact start and end times depending on your local timezone.One more thing... streaming, screenshots and videos will be allowed for the Closed Beta! Do us proud and show off your Bleeding Edge skills by sharing your best plays and moments! Be sure to tag us on social @BleedingEdgeNT (Twitter), @PlayBleedingEdge (Insta/Facebook)


 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Bleeding Edge Developer Update

- Kolmannen persoonan toimintapeli, joten hankala verrata esim suoraan Overwatchiin
- Suurimmalta osin lähitaistelua
- Vastustajiin voi lukittautua, vertaa esim. Dark Souls.
- Väistömekaniikka lisätty
- Ei mikromaksuja
- Hahmoja voi muokata mieleisekseen perkeillä.
- Suljettu beta 14.2. - 17.2.

Pelistä tulee kokoajan parempi vaikutelma. Nyt tuntuu jo siltä, että pelaukseen heti julkkarissa. Tässä on oikeasti taitoon ja hahmovalintoihin pohjautuva mielenkiintoinen areenamätke.
 

Hattara

Member
Tullut jonkun verran katsottua pätkiä tästä pelistä, ja näyttää kyllä kieltämättä oikein hyvältä. Oma nuhapumppukin taitaa tätä vielä ihan ok pyörittää.

Ainoa mitä tajusin kun olin pelin ennankotilannut Steamin kautta, että ilmeisesti tuon Game Passin saisi myös PC:lle niin, että pääsisi betoihin mukaan. :D Mutta onneksi 30€ ei sijoituksena niin iso ollut. Nyt vaan pitää toivoa, että tälle ei käy kuten vaikkapa Lawbreakersille, joka kuoli kyllä melkein heti julkaisun jälkeen.
 

Gimble

Well-Known Member
En ole ihan sata, mutta olikohan niin että Win Store versiossa on crossplay Xbox kanssa, Steam versiossa ei?

Steamissä kai pystyy purkaan kaupan jos ei ole peliä juurikaan pelannut?
 

Hattara

Member
En ole ihan sata, mutta olikohan niin että Win Store versiossa on crossplay Xbox kanssa, Steam versiossa ei?

Steamissä kai pystyy purkaan kaupan jos ei ole peliä juurikaan pelannut?
Crossplay ja ilmeisesti cross save pitäisi olla kaikkien kolmen alustan välillä mahdollista. Eli sen puolesta ei haittaa tuo steam-versio. Ehkä silti tuota refundia voisi miettiä kun itsellä on tuo Game Passin 1€/3kk käyttämättä.
 

Gimble

Well-Known Member
Crossplay ja ilmeisesti cross save pitäisi olla kaikkien kolmen alustan välillä mahdollista. Eli sen puolesta ei haittaa tuo steam-versio. Ehkä silti tuota refundia voisi miettiä kun itsellä on tuo Game Passin 1€/3kk käyttämättä.
Se taitaa muuten vielä tänäkin päivänä olla mahdollista ladata ensin Live aikaa vapaavalintaisen määrän, max kolme vuotta ensin sisään ja sen jälkeen vasta maksaa tuo 1 € ->Käyttämätön Live aika muutetaan Game Pass Ultimate ajaksi -> On aikas järkevän hintainen Game Pass siinä! Kannattaa sitäkin vaihtoehtoa miettiä, sieltä tulee PCllekin vaikka mitä Flight Simulatoria ja muuta namia kuitenkin kohta.
 
Viimeksi muokattu:

Hattara

Member
Youtuben puolelta kannattaa ottaa seurantaan sellainen kaveri kuin Arekkz Gaming. Tekee yhteistyötä Ninja Theoryn kanssa, ja julkaisee nyt joka päivä ennen betan alkua yhdestä hahmosta guiden, missä käydään hahmon kyvyt läpi, ja vähän taktiikkaa. Ensimmäisellä videolla käsittelyssä on DPS-luokan Daemon.

Samainen heppu on myös tehnyt aika kattavan 101-videon (alla) Bleeding Edgestä, jossa tuli itselle uutena tietona ainakin parry-ominaisuus, joka suurimmalta osalta hahmoista löytyy. Tuo vähän lisää taktisuutta taisteluun, kun vastustajaa ei voi vain nappia hakkaamalla voittaa, vaan pitää osata käyttää dodgea ja parrya hyödyksi, sekä tietysti eri kykyjä.


 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Closed Beta on alkanut ilmeisestikin puolisen tuntia sitten.

Itselle siunaantui ylimääräinen Beta koodi Steamiin, tässä olkaa hyvä jos kiinnostaa ottaa savut tietsikalla! Crossplay vissiin toimii Xbox kanssa, eli ei muta kuin Xbox app tulille ja partyn kautta hoituu puheet. Hyvä kommunikaatio on tässä pelissä kaiketi avain menestykseen!

PS. Please älä ole juntti, vastaa viestiin kun käytät koodin ettei muut suotta vaivaudu kokeilemaan.

TG87K-PZKGT-QB5EG
 

janneus

Active Member
Aika huono ensivaikutelma jäi kyllä muutaman pelin perusteella. Muista edes milloin olisin pelannut jotain mikä lagaa noin paljon. Siis ihan jatkuvaa tökkimistä. Kaikki vaan ilmestyy eri paikkoihin aina muutaman metrin välein. Auto aim päällä nyt saa jotain aikaan, mutta kurjaahan tuo oli. Toki, varmasti tulee toimimaan paremmin jossain vaiheessa, mut nyt kokemus oli tämä. Kaikki hahmo taitavat olla yhtä nopeita ? Joten miten tässä on tarkoitus saada kiinni toinen ? Itse pelasin dps-hahmoa jolla oli kitara aseena, ja oli kyllä paljon vaikeuksia saada ketään kiinni. Hyökkäsin sitten kenen tahansa kimppuun, niin jos kyseinen vastustaja ei halua taistella kanssani, niin tuntui että oli aika vähän mitä pystyin tekemään asialle. Se joku medicci jolla oli punainen tukka ja joku sauva kädessä niin pyöritti mua varmaan minuutin ja sai self healattua kokoajan kaikki vahingot pois. Hävisin sitten lopulta, kun oli oma healthin saaminen vähä vajaavaista. Ehdottomasti kiinnostavan oloinen tekele, mutta vaikea uskoa että tästä mitään suurta tulee. Auto aim pvp tyyppisissä peleissä on lähes poikkeuksetta huono asia. Lisää pelejä vyön alle kun saadaan lagi kuriin.
 
Viimeksi muokattu:

Enemy

Well-Known Member
Tässä tuoretta videota aiheesta. Ihan hyvin kertoillaan ominaisuuksia. Game Passin kautta menee ehdottomasti julkaisussa testiin.

 

Noobeinstein

Well-Known Member
Muutaman tunnin peliä nähneenä ja itsekin pari ottelua pelanneena täytyy sanoa, että pelissä on paljon hyvää mutta myös muutama varsin tärkeä asia puuttuu pelistä mikä saattaa estää tätä saavuttamasta suuren yleisön suosiota.

Ensinnäkin äänimaailma oli vähän vaisu ja kaikista tapoista tai kun skilliä painoi puuttui tietty voimakkuus mikä on hyvin naulattu esimerkiksi Overwatchissa ja suosituimmissa moba-peleissä. Tuo on onneksi helposti parannettavissa.

Toisekseen itseäni vähän häiritsi kuinka pelissä ei käytännössä tarvitse tähdätä jolloin erinomaisen pelaajan ja hyvän pelaajan ero jää aika pieneksi kun ero pelaajien välillä muodostuu lähinnä siinä kuinka hyvin lukee tiimiä ja osaa sijoittautua itse. Mutta ehkä tuo on tietoinen design valinta jossa yksittäiselle pelaajalle ei anneta ihan niin suuria voiton avaimia vaan joukkueena kaadutaan ja noustaan. Se on vain masentavaa jos avausminuutilta käy selväksi ettei joukkueesi ole yhtä yhteistyöhaluinen kuin vastustaja eikä sinulla itselläsi ole juuri mahdollisuuksia kääntää peliä joukkueesi eduksi.

Yksi pointti vielä mikä tulee mieleen oli se, että vaikka hahmojen animaatiot ja ulkoinen tyyli olivat loistavia, ei hahmojen skill setit loppujen lopuksi hirveän syviä olleet vaan helposti pääsi OW/moba-taustalla pelin mekaniikkoihin käsiksi mikä on toki hyvä asia, mutta pistää mietityttämään kuinka hieman yli 10 heroa launchissa jaksaa pitää pelaajien mielenkiintoa yllä jos hahmoista tai pelimuodoista ei juurikaan löydy syvyyttä.

Niin, ne pelimuodot. Overwatch sai aikanaan rapaa niskaan, kun sillä oli ainoastaan Team Fortress 2:sta tutut pelimuodot mutta tässä pelissä on vielä heikompi kattaus sillä saralla.
 

Enemy

Well-Known Member
Nyt tulevana viikonloppuna on beta jossa pääsee kokeilemaan peliä. Juuri asensin ennakkoon Game Passin kautta. Saa nähdä miten maistuu.
 
Ylös Bottom