Blood & Truth

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
xBlood__Truth_Key_Art_1557829102.jpg,qitok=CwZObOvy.pagespeed.ic.yaf2axT1IK.webp

Alustat: PS4 (PSVR)
Kehittäjä: SIE London Studio
Julkaisija: Sony Interactive Entertainment
Julkaisupäivä: 29.05.2019
Virallinen kotisivu: https://www.playstation.com/fi-fi/games/blood-and-truth-ps4/
KonsoliFIN-pelisivu: https://www.konsolifin.net/peli/blood-truth

Pue PlayStation VR -lasit päähäsi ja ryhdy erikoisjoukkojen eliittisotilaaksi nimeltään Ryan Marks – koe vauhdikas räiskintäpeli täynnä Hollywood-leffojen räjähtävää toimintaa ja draamaa. Pelin on innoittanut PlayStation VR Worldsin huippusuosittu The London Heist -kokemus.

Mukaansatempaava seikkailu on täynnä eeppistä asepeliä ja räjähdysherkkiä kohtauksia. Lähde epätoivoiselle tehtävälle pelastamaan Marksin rakkaimmat kylmäverisen rikollispomon käsistä. Hyödynnä erikoiskoulutuksesi ja kiipeä rakennusten seiniä, soluttaudu salaisiin laitoksiin, kylvä tuhoa erilaisilla tehokkailla tuliaseilla ja tee lukuisista aseistetuista konnista selvää.

==============================================================================

Kävin Lontoossa pelailemassa pätkän tulevaa Blood & Truth -räiskintää. The London Heistin henkinen jatko-osa.

 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tuo Blood and Truth on kyllä pakko ostaa. Vaikuttaa niin mielenkiintoiselta tekeleeltä.
 
Blood & Truthin arvio, @jryi käsialaa:


Haastattelu aiheesta allekirjoittaneen toimesta:

 
@jryi Onko koko pelissä olemassa Lokia/ tehtävänantoa mitä nyt pitäisi tehdä? Ihan puhtaasti tsäkällä pääsee pelissä eteenpäin kun ampuu kaikkea mitä eteen tulee tai ihan sattumalta löytää jotain mikä vie tarinaa eteenpäin.

Nyt on menossa kohtaus jossa ei ymmärtääkseni kuulu ampua ketään mutta haluisin tietää mitä kuuluu tehdä?

Jos tuollanen loki on olemassa niin millä se avataan?
 
@jryi Onko koko pelissä olemassa Lokia/ tehtävänantoa mitä nyt pitäisi tehdä? Ihan puhtaasti tsäkällä pääsee pelissä eteenpäin kun ampuu kaikkea mitä eteen tulee tai ihan sattumalta löytää jotain mikä vie tarinaa eteenpäin.

Nyt on menossa kohtaus jossa ei ymmärtääkseni kuulu ampua ketään mutta haluisin tietää mitä kuuluu tehdä?

Jos tuollanen loki on olemassa niin millä se avataan?
En muista tuollaista lokia nähneeni tai kaivanneeni, sen verran suoraviivaista menoahan tuo oli.

Oliko siinä jokin tehtävä, jossa ei ammuttu kaikkia? Itse en kyllä muista, että olisin kauheasti joutunut pidättelemään liipasinsormea.
 
Oli aikamoinen action pläjäys, hyvä maku jäi pelistä. Kahdella pelisessiolla pelasin läpi ja jäi kaipaamaan lisää vielä. Kyllä olisi mukava pelata noita tehtäviä vapaalla liikkumisella, en niin tuosta ”node” liikkumisesta välitä vaikka ihan hyvin toimikin. Ja se harmitti kun ei pääse taaksepäin menemään ollenkaan.
Täytyy vääntää myöhemmin uudestaan läpi ja keräillä noita kerättäviä ja sen sellaisia. Ja onhan tähän tulossa ilmasta lisäsisältöäkin. Selvästi yksi laadukkaimmista vr peleistä mitä löytyy.
 
Oliko siinä jokin tehtävä, jossa ei ammuttu kaikkia? Itse en kyllä muista, että olisin kauheasti joutunut pidättelemään liipasinsormea.

Tuossa on tullut jokunen tilanne jossa pitää tappaa hiljaa tai tulee vaikeeta.

Mut tosiaan ite oon niin tottunu siihen et peli kertoo mitä nyt pitää tehdä?

Nyt tuohon tulee vastaus niistä keskusteluista joissa viedään tarinaa eteenpäin. Eikä se lue missään oikeassa yläkulmassa koko ajan.
 
Viimeksi muokattu:
Ihan ok menoa näin alussa mutta eihän tämä optimaalinen ole vr-pahoinvoinnista kärsivälle.. nuo liikkumiset aiheuttaa surkeiden apuverhojen kanssakin huonoa oloa jo tunnin sessiossa. En ymmärrä miksi tuota ei voi hoitaa kunnolla, nyt apuverhot tulee hiljakseen päälle vasta liikkumisen alun jälkeen vaikka se pahin kohta on juuri siinä alun liike "kiihdytyksessä". Lisäksi tuohon voisi olla suoraan verhojen koon säätö omanmaun mukaan ja/tai liikkuminen olisi sitä teleporttaamista.
 
Tänää meni täällä koko hieno peli läpi. :)

Kyllä tää on mulle se paras VR peli jota oon pelannu. Monta asiaa saatu toimimaan samaan pakettiin. Ainoo miinus jonka nyt keksii on se että tuossa node liikkumisessa ei taaksepäin pääse. Monta todella "elokuvamaista" kohtausta joita en tässä sen tarkemmin mainitse. Pelaa peli läpi niin tiedät.

Aseista ehdotton suosikki on tuo melko lopussa löydetty Pumppuhaulikko. :D Kiipeilykin oli lopulta aika hauskaa kun hoksasi miten se toimii. Kannattaa tosiaan pitää vähintään toisella kädellä kiinni koko ajan.

Ihan mielenkiinnolla odotan mitä nuo tulevat haasteet on?

Kuinkas helppo tää on aloittaa uudestaan. Ei nopealla vilkauksella löytynyt mitään "Play new Story" tai jotain sen suuntaista. Yksittäisiä tehtäviä pystyy pelaamaan uudelleen.
 
Läpi ammuskeltu ja loistava, ainakin top 3 parhaimman vr pelin joukossa mitä löytyy tällä hetkellä. Kokonaisuudeksi antaisin 9/10

Lue vain jos olet pelannut tarinan:
hyvin tehty peli kokonaisuudeltaan. Pieniä hankaluuksia ja ärsyttävyyksiäkin löytyy. Aseen laitto selkään pois kädestä hankalaa, sai taistella kerran jos kolmannenkin että ase lähti kädestä. Noissa takaa-ajo kohtauksissa meinasi hermot loppua kesken kun niissä kuoli ainakin sata kertaa kun ei vaan ampuminen/lataus toimi niin nopeasti kun pitäisi moottoripyörä tyyppejä lahdata. Pari kertaa alkoi bugaamaan kun aseet jäi leijumaan eteesi ja kerran näkökyky hävisi äkisti ja kuoli sen takia.

Hauskin kohta pelissä oli kun ensin sniikkailet asuntoon ja sieltä löytyy lautaselta kolme keksiä niin kun nappaa kädellä keksin ja vie suun kohdalle niin hahmo haukkaa paloja ja syö keksin:D Hauska kevennys ammuskelun joukkoon.

Lisää tällaisia pelejä sopisi olla markkinoilla. Ehdottomasti vr pelien parhaimmistoa tällä hetkellä.
 
En muuten ole tännekään muistanut kirjoittaa.
Tämä on tullut pelattua jo kahdesti läpi ja oli aika pitkälti sitä mitä odotinkin eli pidempi london heist.
Ekalla kierroksella kyllä hieman häiritsi se jatkuva sähköboxien auki ruuvaaminen ja sulakkeiden irroittelu tai mitä milloinkin, sillä tuosta tuli elävästi mieleen wii pelit joissa oli kaikkea tuollaista ihan vaan sen takia, että siinä on kaikkea tuollaista.
Esim metroid prime 3 jossa oli katkaisijoita joita käytettiin ottamalla siitä kiinni ja vetämällä itseä kohti, sitten käännettiin wiimotea ja työnnettiin se koko höskä takaisin. Kaiken olisi voinut tehdä ihan napin painalluksella, mutta uuden teknologian takia kaikki piti tehdä vaikeamman kautta, koska immersio, syyt ja nintendo.

Toisella kierroksella nuo ei enää häirinneet varmaan sen takia, koska tarkkaan tiesi kuinka monta niitä on joten niistä ei pahemmin enää välittänyt.
Toinen läpipeluu tuli myös vedettyä helpoimmalla tasolla jolloin kaikissa aseissa on laser tähtäin ja tuon ansiosta nautein pelistä paljon enemmän mitä normalilla.
Ei siinä mitään vikaa ole, että aseilla täytyy tähdätä ihan oikeasti kuten vaikka farpointissa, mutta itse tykkään enemmän siitä kun peli tuntuu pelatessa siltä miltä kovimmat action leffat näyttää. Ei niissä tyypit katolta toiselle hyppäämisen lomassa tihrusta aseen tähtäimen läpi. Ne vaan osoittaa vihun suuntaan ja osuu siihen.

VPD:n sekoilujen takia tämä tuli alunperin ostettua diginä kun tilattua peliä ei näkynyt lupauksista huolimatta ja meinasin jo pyytää rahat takaisin, mutta fiilikset oli toisen läpäisyn jälkeen niin korkealla, että halusin tämän myös fyysisenä hyllyyn ja lopulta 1.5kk tilauksen jälkeen sain kuin sainkin sen.
Eipä noihin silti yhteensä mennyt kuin 36e joka taitaa olla pelin normaali hinta.

Tuli myös tuota rytmipeliä kokeiltua enkä tajua miten niihin tauluihin pitäisi osua, koska tuossa moodissa ei ole tähtäintä ollenkaan.
Sama kuin yrittäisi codissa vetää pistoolilla lonkalta headshotteja juoksevaan viholliseen.
 
Tätä pystyy haaste osioissa pelaamaan aim pyssyllä.
Kiekon ammuntaa , pahvi maaleja jne
Siellä on viikko kisoja, ja nimet" marmoritaulussa"
 
Tämä on tällä hetkellä tarjouksessa (PS Plussalaisille 15,95), latasin viikonloppuna ja pelasin pois.

Minäkin tykkäsin pelata tämän helpolla tasolla, niin muistutti enemmän toimintaleffaa. Ja samat miinukset mitä monilla muilla, vapaalla liikkumisella ja Aimilla tämä olisi ollut vielä kivempi. Mutta ihan mainio paketti näinkin.
 
Ylös Bottom