Bungien ja Activisionin tiet erkanevat – Destiny jatkossa kokonaan Bungien käsissä

  • Viestiketjun aloittaja Isaarou
  • Aloituspäivämäärä
I

Isaarou

Guest


Bungie ja Activision lopettavat yhteistyönsä. Yhtiöt kertovat tiedotteessaan, että Destiny-sarjan julkaisuoikeudet siirtyvät Bungielle, joka vastaa jatkossa itsenäisesti sarjan kehityksestä.

Yritykset eivät paljastaneet julkisuuteen eronsa syitä, mutta useiden tahojen mukaan kaksikon välit ovat olleet kireät jo pitkään.

Activision kertoi sijoittajilleen viime marraskuussa, ettei se ole tyytyväinen Destiny-sarjan viimeaikaiseen menestykseen. Yhtiö lupasi kiristää sisältöpäivitysten julkaisutahtia ja etsiä uusia keinoja tulojen lisäämiseksi.

Bungien ja Activision solmivat vuonna 2010 sopimuksen neljän Destiny-pelin ja useiden laajennusten julkaisemisesta seuraavan kymmenen vuoden aikana. Alkuperäisestä aikataulusta jouduttiin kuitenkin luopumaan nopeasti, kun ensimmäisen pelin kehitystyö viivästyi.

Bungien mukaan eron vaikutukset eivät näy pelaajille vielä lähitulevaisuudessa. Kehittäjät jatkavat Destiny 2:n päivittämistä alkuperäisen, syyskuuhun asti voimassa olevan julkaisusuunnitelman mukaisesti. Activisionin sisaryhtiö Blizzard puolestaan vakuuttaa, että pelin PC-versio toimii jatkossakin Battle.net-sovelluksen kautta.

Innokkaan markkinointihehkutuksen lisäksi Bungie nostaa esiin myös itsenäisyyden tuomat haasteet. Yhtiö kertoo tiedostavansa, että sillä on vielä paljon opittavaa.


Today, we're announcing plans for Bungie to assume full publishing rights for the Destiny franchise.

Read the full story at https://t.co/nxcJOVXAv6.https://t.co/RyD1jvi0hW pic.twitter.com/giFKmkyc9y

— Bungie (@Bungie) 10. tammikuuta 2019

Lue sivustolla...
 

MAINOS

Ylös Bottom