Call of Duty: Black Ops 2

The FinGuy

New Member
Nimi: Call of Duty: Black Ops 2
Kehittäjä: Treyarch
Julkaisija: Activison
Julkaisupäivä: 13.11.2012
Pelimuoto: Yksinpeli, Moninpeli, Zombit
Alusta: PS3, Xbox360, Windows, Wii(?)


ENNEN TRAILERIN JULKAISUA

Noniin. Uusi Call of Duty on nyt virallisesti julkistettu Treyarchin toimesta, nimi ja julkaisupäivä paljatuivat yleisölle muiden tekijöiden toimesta. Nimi on napattu täältä: The Tacitus Project ,mutta se on poistettu.
Pelin paljastaminen toimii mutkikkaalla tavalla.
Pelisarjan kotisivulla Call of Duty® eteen hyppää heti avatessa CALL OF DUTY WORLD REVEAL. Kun sen painaa pois rastista niin eteen ilmestyy läjä kansioita joissa lukee CLASSIFIED. Nämä kansiot ovat siirreltäviä ja jos kansion avaa, niin sieltä näkee päiväyksen milloin kyseinen kansio avautuu. (joissain kansioissa ei ole päivämäärää). Tässä kuussa avautuu joka päivä uusi kansio.

Tällä hetkellä päiväykset näkee tämän kuun viimeiseen päivään saakka. Ensimmäinen kansio sisältää ilmoituksen, että ensi kuun 1. päivänä nähdään ensimmäinen traileri. Tämä tulee ilmeisesti olemaan vasta Teaser.

Toinen kansio sisältää videon. Klikkaus johdattaa YouTubeen, tähän videoon:
[video=youtube;SNPJMk2fgJU]http://www.youtube.com/watch?v=SNPJMk2fgJU[/video]

Onko tämä kenties pelissä oleva killstreak??

Kolmas kansio sisältää tekstin TACITUS. Exectan etsittyä tarkemmin netistä, on käynyt ilmi, että TACITUS on asevalmistaja yksinpelikampanjassa.

Neljäs kansio sisältää koodin, jossa osa numeroista vaihtelee. Päivittäin osa koodista selviää. Tällä hetkellä koodin tilanne on:
34.040063,-1**.2****6**1 (*=muuttuva merkki)
Koodi kuitenkin pysähtyy joksikin aikaa: 34.040063,-118.266846231

Viides kansio sisältää lauseen: ''THE ENEMY COULD BE ANYWHERE AND IT COULD BE ANYONE''
Ja tarkemmin siis nauhoitusen/ilmoituksen. Lyhyt pätkä jossa mies sanoo lauseen.

Kuudes kansio sisältää kuvan pienestä lentokoneesta (Spy Plane?) ja reunassa on näkyy puolikas Quadrotorin(?) pyörivästä roottorista.

Seitsemäs kansio sisältää jälleen lauseen: ''THE FUTURE IS NOT AS FAR OFF AS MOST PEOPLE THINK - WE'RE NOT READY FOR IT''

Kahdeksas kansio on arvelluttava. Itse katsoisin sen olevan M16-tyyppinen ase telineessä. Ylin ''putki'' on tähtäin, keskellä on piippu ja alla on kranaatinheitin. Jää vain kysymys: Miksi kranaatinheittimen suu on tukittu?

Yhdeksäs kansio on vielä sumea. Kuvasta erottuu kämmen ja jotain nappuloita. Ilmeisesti ohjauskeskuksen tyyppinen paikka, joillekkin suuremmille ohjuksille ja tyyppi on aikeissa laukaista sellaisen???

Pelin julkaisupäivää Treyarch ei ole itse vielä julkistanut vaan tästä linkistä Black Ops 2 Title & Release Date Confirmed by Target Pre-Order Cards - News - Call of Duty: Black Ops 2 - FPS General napattu kuva on tehnyt paljastuksen.TRAILERIN JULKAISUN JÄLKEEN

SE ON WOODS!
Eli Reveal Trailer on nyt nähty ja kuultu ja kansioidenkin sisällöt ovat todella selkeitä nyt.
Peli tosiaan sijoittuu vuoteen 2025. Ihmiskunta on rakentanut aluksia ja robotteja, miehittämättömiä. Kaikkia ohjaa tekoäly ja Black Ops II lähteekin siitä liikkeelle, että vihollinen ''varastaa avaimet''. Eli pelissä soditaan siis koneita vastaan. Tällä perusteella voisi luulla, että pelissä pääsee lentelemään aikas useaan otteeseen kaikilla mahdollisilla lentohärveleillä. Ja kyllä mukana on ihan sotilas vs. sotilas kohtiakin.

Trailerin voit katsoa alta.

[video=youtube;x3tedlWs1XY]http://www.youtube.com/watch?v=x3tedlWs1XY&list=PLFC15A0DC08ACBBFB&index=1&feature=plcp[/video]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Execta

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/Xbox360 Hype]

Nuo paljastuvat numerot on koordinaatteja, jotka vievät Los Angelesiin, W Pico Bulevardin ja S Flower Streetin risteykseen. Treyarchin toimisto sijaitsee 3420 Ocean Park Bulevardilla, joten sinne nuo koordinaatit eivät osoita. Koitin Googlella etsiskellä noiden teiden risteyksestä jotain merkityksellistä, mutta ei siellä lähellä ole muuta kuin hotelleja ja Picon rautatieasema.

EDIT: Näin näköjään turhaan vaivaa, koska tuo oli jo ratkaistu. Nuo koordinaatit on samat, joissa pidettiin Black Opsin (siis sen ensimmäisen) esittelytilaisuus ennen sen julkaisua. En tiedä missä se pidettiin, mutta luultavasti jossain noiden koordinaattien hotelleista? Tästä videosta selviää tuo:

[video=youtube;aMyUmJklTpo]http://www.youtube.com/watch?v=aMyUmJklTpo&feature=player_embedded[/video]

Eli Black Ops II esitellään varmasti myös taas tuolla samassa paikassa.

Toinen juttu, mitä jotkut ovat havainneet, niin osoite www.tacitusproject.com uudelleenohjaa Next-Gen Tacticsin (eli noiden ratkaisuvideoiden tekijä) YouTube-kanavalle. :0

EDIT2: Tän aiheen pitäis muuten olla Monialustapelit-alueella. Ja voisit korjata tuohon aiheen otsikkoon tuon Xbox360 --> X360.
 

tsar

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Aika jännää settiä Treyarchilta, kun tuolla tapaa kikkailee koordinaattien ja koodien kanssa. Salee muuten tuo "THE ENEMY COULD BE ANYONE" vai mikä lie meinaa sitä, että
Woods on joku pahis.

Toivon vaan, että tämä tuntuu enemmän Black Opsilta, kuin MW3:selta (joka oli aivan täyttä roskaa, ainakin moninpelin osalta). Yksinpelin puolelta pitäisi parantaa sitä loputonta vihuspawnia.
 

Driver7

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Aika jännää settiä Treyarchilta, kun tuolla tapaa kikkailee koordinaattien ja koodien kanssa.

Toivon vaan, että tämä tuntuu enemmän Black Opsilta, kuin MW3:selta (joka oli aivan täyttä roskaa, ainakin moninpelin osalta).
MW3 on hyvä, mutta toivon, ettei tästä tule sen kaltaista. Tykkäsin Opsin rauhallisuudesta, ettei kokoajan tullut munaravaten jätkiä submachine gunit kädessä. Toivon kovasti, että zombiet tulisivat tähänkin versioon. :)
 

The FinGuy

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Toivon kovasti, että zombiet tulisivat tähänkin versioon. :)
Voisin oikeastaan ottaa tuolta tuon kysymysmerkin pois zombien perästä, koska Zombit on Trearchin lippulaiva. Monet ihmiset ovat ostaneet World at War:in ja Black Ops:inkin ihan pelkästään zombien takia.

Veikkaan, että tässä kohtaa Treyarch ''ei haluaisi pettää fanejaan'' jättämällä zombeja pois. Ja syy miksi nuo ovat hipsujen välissä on se, että todellisuudessa zombien avulla raha virtaa entistä enemmän.
 

echou

Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/Xbox360 Hype]

Näin näköjään turhaan vaivaa, koska tuo oli jo ratkaistu. Nuo koordinaatit on samat, joissa pidettiin Black Opsin (siis sen ensimmäisen) esittelytilaisuus ennen sen julkaisua. En tiedä missä se pidettiin, mutta luultavasti jossain noiden koordinaattien hotelleista?
Miksi se jossain hotellissa olisi pidetty jos seuraavasta risteyksestä löytyy LA:n messukeskus missä pidetään E3 pelimessut. Hevonperseen epätarkat koordinaatit tai sitten hotellissa oli allasbileet. :)
 

Morbicae

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Ei hitto, tää onkin taas yksi vuoden odotetuimmista peleistä! BO oli sen verran hyvä peli verrattuna MW3 tai MW2. Tiedättekös, että monen aikaan tuo traileri ilmestyy katsottavaksi?
 

The FinGuy

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Tiedättekös, että monen aikaan tuo traileri ilmestyy katsottavaksi?
Tämän viestin lähetyshetkellä eli klo 9.10, Call of Duty:n kotisivut näyttävät countdownissa 35 000 sekuntia.
Ja jos en kauhean huonosti laske niin se on hieman alle 10 tuntia. Tarkoittaen, että klo 19 suomen aikaa pitäs aueta :)
 

Paavi

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Viralliset verkkosivut avattu videoineen päivineen: Call of Duty: Black Ops 2 Reveal Trailer

EDIT: No ilmeisesti tuota videota ei vielä voi katsoa. Joka tapauksessa kai tuolta jotain yksityiskohtia saa, esimerkiksi vahvistuksen tulevaisuusasetelmalle.
 

The FinGuy

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Onko jollain muulla sama probleema?
Koitan klikata tonne Black Ops 2:sen viralliselle sivulle ja tulee ilmotus: YOUR IP IS BLOCKED
 

Sande45

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Tuo ase näyttää suht nykyaikaiselta, mutta en tunnista sitä miksikään oikeaksi aseeksi (tosin aika paljon näyttää XM8:lta). On kyllä mahtavaa, jos saadaan kokonaan uusia aseita samojen kymmenissä peleissä kierrätettyjen vanhojen pierujen sijaan (Edit: ...ja M16 varmistettu :rolleyes:). Saa suunnittelijatkin vihdoin käyttää mielikuvitusta ja voi tulla hyvinkin mielenkiintoisen näköisiä tussareita.

Tässä vielä yksi teaser-sivun kuvista kokonaisena:

Näytä liitetiedosto 9259
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Sande45

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Traileria (ja vähän muutakin) pukkaa:

[video=youtube;UWUHaQ-wkkM]http://www.youtube.com/watch?v=UWUHaQ-wkkM&feature=player_embedded[/video]

Yksi juttu, joka jäi vähän ihmetyttämään: "X-47 Pegasus kill 55" (2:44). XP:tä vaikka traileri luultavasti pelkkää yksinpeliä? Tai sitten kyseessä joku spec opsin tapainen.

E: Interactive Experience
 

Gamzer

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Joo, Zombies confirmed, oon sellanen zombie fani että tästä nyt sitten tuli varma ostos. can't wait :D
 

point

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Loisto idea viedä sarjaa futuristisempaan suuntaan. Tästähän onkin jo puhuttu aiemmin, osa on sitä toivonut ja osa pelännyt. Itse ainakin otan tämän vastaan enemmän kuin mielelläni hyvänä vaihteluna jo itseään toistavalle sarjalle.
 

Make93

Well-Known Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Traileria katsoessa tuli fiilis, onko tää ollenkaan codi ? :D Ei siin...ihan mielenkiintoiselta näyttää ja ehkä ihan hyväkin että taistellaan tulevaisuudessa, toivotaan ettei treyarch mokaa...koska black ops oli sen verran hyvä peli.
 

MCeazzy

New Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Näyttää sopivan erilaiselta muihin osiin verrattuna, voisin jopa kuvitella jossain vaiheessa ostavani. Mw3 jäi väliin, ja olisi kiva saada muutakin pelattavaa tuon Bf3:n rinnalle. Hyvä kun treyarch edes yrittää jotain uutta, saapa nähdä miten peli menestyy. Olenko muuten ainoa, joka alkoi trailerin jälkeen toivomaan bf 2143-lisäriä bf3:een? :D
 

TSL9

Member
Vastaus: Call of Duty: Black Ops 2 [PS3/X360 Hype @ Q4/2012]

Ei tarvii lähteä spawnilta mihinkään, kun pikkukopterit ja pikkumönkijät ja vähän isommatkin mönkivät hoitaa homman.. tai jos haluaa liikkua niin sitten hevosilla vaan plänttipaikalle :)

.. juu leikki sikseen. onhan tuo kivaa vaihtelua tuo tulevaisuus, tottakai!
 
Ylös Bottom