Call of Duty: Vanguard

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Nimi: Call of Duty
Kehittäjä: Sledgehammer
Julkaisija: Activision
Alustat:
Lajityyppi: FPS
Julkaisu: loppuvuosi 2021
Kotisivut:
KonsoliFIN Pelisivu:

Huhuissa tämän vuoden Call of Duty sijoittuisi vaihtoehtoiseen historian kulkuun, jossa II maailmansota ei loppunutkaan vuoteen 1945 vaan jatkuu seuraavalle vuosikymmenelle. Mikäli pitää paikkansa, jää peli hyllyyn ja tuleva Battlefield saa viedä omasta puolesta FPS kuninkuuden.

 
Viimeksi muokattu:

Make93

Well-Known Member
Ei tarvitsisi näitä julkaista enään joka vuosi, mutta varmaan tulee ostettua kuitenkin. Vaikkakin tuleva battlefield kiinnostaa tällä hetkellä paljon enemmän kuin uusi Cod.
 

Doctor Pepper

Well-Known Member
Korean sota oli niin poikkeuksellisen brutaali ja nykyäänkin tunteita herättävä, että tuskin siitä ainakaan halutaan tehdä peliä, eli siinä mielessä vaihtoehtohistoria on ihan ymmärrettävä valinta.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Korean sota oli niin poikkeuksellisen brutaali ja nykyäänkin tunteita herättävä, että tuskin siitä ainakaan halutaan tehdä peliä, eli siinä mielessä vaihtoehtohistoria on ihan ymmärrettävä valinta.
Teknisesti ottaen sotatila taitaa olla siellä päällä, joten oltaisiin kiinni yhä käynnissä olevassa konfliktissa vaikka suoria laukauksia harvemmin rajan yli vaihdetaan. Toisaalta, tuolla jenkit sotivat YK-lipun alla joten jonkinlainen kehyksen sankaritarinalle voisi siitä rakentaa.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Eurogamer laittaa pelimerkit perinteisemmälle WW2 eepokselle.

 
Viimeksi muokattu:

Tsuikkeli

Well-Known Member
Toinen maailmansekoilu kelpaa kyllä vielä itselleni, ja mielellään War-moden takaisin tuloa isompana ja parempana. Se oli minulle ja monelle muullekin edellisen osan parasta antia.
 

playboy

Member
Pitäisivät nyt vaan muutaman vuoden taukoa ja julkaisisivat sitten kerralla hyvän pläjäyksen. Cold war ja Modern Warfare kun vielä ovat aivan soivia pelejä.
 
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
Huhuja vasta, mutta Activisionilla on jo epäilys, että tämä ei menesty kovinkaan hyvin ja suunnitelmat sen varalle olisi jo valmiina.

Mutta ainahan nämä myy ihan hemmetisti, niin saas nyt nähdä.

 

Miika_-

Well-Known Member
Hemmeti vie missä on muuten uus Call of duty? Uutta battlefieldiä jo rummutetaan niin onko Activision ajanu sarjan semmoseen nurkkaan että sitä pelottaa esitellä maailmalle? :D
 

rap

Well-Known Member
Toivottavasti on yksinpeli kampanja mukana, muuten jää kauppaan. Vaikka codit kyllä myy helkkaristi, tuli sieltä millanen kikkare tahansa. Voisi verrata vaikka jonkun tunnetun maalaukseen; teos voisi olla Santeri 5v maalaama mutta kun siinä on tunnetun maalarin signeeraus, niin arvo on miljoonia.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Vaikka codit kyllä myy helkkaristi, tuli sieltä millanen kikkare tahansa.
Codit ovat menneet hyvin vahvasti urheilupelien vuosipäivityksien osoittamaan suuntaan. Nämä ovat nykyään vähän kuin rosteripäivityksiä. Pitää ostaa uusi versio, kun kaverit ostaa, että pääsee sotimaan samoissa kartoissa. Sitten siihen päälle kaupitellaan HUTin vastinetta, eli Season Passia.

Eipä siinä, Codit ovat hyviä pelejä edelleen, koska runko on niin hyvä. Pelaaminen on sulavaa ja nettisotiminen toimii hyvin. Tosin tänä vuonna kilpailu on muutamaa aikaisempaa vuotta kovempaa, kun saadaan uusi Halo ja uusi Battlefield kaikki samaan aikaikkunaan. Taitaa olla ensimmäinen vuosi kun omalla kohdalla Cod jää ihan vaan ajanpuutteen vuoksi ostamatta julkaisussa. Ehkä sitten joskus keväällä alennuksista.
 

Doctor Pepper

Well-Known Member
Minua toinen maailmansota viehättää enemmän kuin tulevaisuuden sotiminen tai scifi, joten onnistuessaan CoD tulee ehkä hankittua. En kuitenkaan pidä CoD:ien moninpelien refleksiräiskinnästä, joten yksinpeli pitää olla kunnollinen. Zombiekampanja ei enää riitä, koska niitä on jo niin monta hyllyssä. Tuskin sitä konseptia saa enää kovin paljoa hiottua.
 
Ylös Bottom