Call of Duty: Vanguard

rap

Well-Known Member
Tarina läpi ja oli kyllä hyvä.

Pelasin normaalilla tarinan ja aikaa meni 10 tuntia. Tämä Vanguard on vaikeampi kuin viime vuoden Cold War. Cold Warin pelasin melkein kaikki tarinasta vaikeimmalla ja olivat suht helppoja, kun taas tässä Vanguardissa normaalikin tuotti paikoitellen vaikeuksia. Mutta grafiikaltaan huikeaa katsottavaa varsinkin välivideot. Aavikko kentissä huvitti kun sotilaat painattaa menemään shortseissa:p

Eipä tästä oikein muuta kun että todella hyvä peli kaikilta osa-alueilta zombeja ja multiplayeria myöten. Kyllä tälle 8.5/10 antaisin.
 

jermu88

Member
Hitto ja armageddon muoto poistui, oli jotenkin hauskempaa pelata kun taivas ei ollut täynnä pommareita sekä liitopommeja ja koirat ei kuseskellut kintuille koko aikaa.

Harmi kun tässä pelissä on tuo killstreak campfest, scorestreak on niin paljon parempi ja kannustaa myös objektiivi pelamiiseen.
 

veltsu73

Active Member
Hc tdm..eipä juuri mapit vaihdu!
On kokeiltu vaihtaa vaikka mihin suuntaan valikosta..alkaa vituttamaan ku shipmenttiä tarjoilee vähän väliä ..esim berliniä ei ole näkyny päiväkausiin ..joka minusta mukava kenttä olisi.
 

timpe

Active Member
Milläs aseella porukka tässä räiskii netissä, tuntuu et nää mitä ite on valinnu on aivan hernepyssyjä
 

opelmanta71

Member
Ite otin HC pelimuodot käyttöön just tuon takia kun aseet tuntu niin tehottomilta, ei osaa enää kaivata sitä näytön informaatiotakaan joka HC:stä puuttuu.
 
Ylös Bottom