Captain Toad: Treasure Tracker

Peli nimi: Captain Toad: Treasure Tracker.

Pelityyppi: Puzzle seikkailu.

Julkaisija/kehittäjä: Nintendo

Julkaisu: Julkaistaan Japanissa ja USA:sa tämän vuoden marraskuussa. EU julkaisu on vasta 2015 tammikuussa.

Videokuvaa pelistä: http://www.youtube.com/watch?v=pKldkz4slj0.

Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=m91qkP5ZaN8.Elikkäs pelissä selvitellään erillaisia mini 3D tasoja jotka ovat täynnä erillaisia puzzleja, joiden selvittämiseen käytetään gamepadia. Gamepadilla voi siirellä kentissä olevia esineitä, häiritä vihollisia ja tasoja voi tarkkailla kääntälemällä kameraa kallistelemalla gamepadia. Eräässä kaivoskärrytasossa gamepadilla ammuttiin nauriita vihollisiin siten, että gamepad toimi tähtäimenä.

Vihollisina häärivät tutut Shygait, goombat, piraijakasvit ja muut tutut Bowserin kätyrit.

Päätavoite tasoissa on tähden löytäminen. Kenttiin on myös piilotettu 3 timanttia joiden etsiminen on vapaaehtoista.
 

pelle

Well-Known Member
Vastaus: Captain Toad: Treasure Tracker (HYPE)

Juu kyllä tämä ostettua tulee ehdottomasti ja ainakin jenkeissä hinta on 40$ eli kai se täällä on sitten 40e ja kyllä tästä jo tuon maksaa kun peli näyttää hauskalta ja kenttiäkin on ainakin 70.
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Captain Toad: Treasure Tracker (HYPE)

Uusin traileri:

Ilmestyy 2.1.2015.
 

xevious

New Member
Vastaus: Captain Toad: Treasure Tracker (HYPE)

Voisipa sitä pistää ennakkotilaukseen vaikka saman tien. Ainoa, mikä arvelluttaa, että uskaltaako Nintendo oikeasti pistää haastetta tuohon peliin. Voisin kuvitella, että se olisi suurin kompastuskivi tässä....
 

xevious

New Member
Vastaus: Captain Toad: Treasure Tracker (HYPE)

Varsin positiivisia arvioita tämä peli on saanut osakseen muutamia mörököllejä lukuunottamatta, nyt kun se on julkaistu jenkeissä, eli laatupelihän tämä näyttäisi olevan, niinkuin oli syytä odottaa. Tämä näyttäisi olevan myös niitä harvoja Wii U-pelejä, jossa Gamepadia hyödynnetään luovasti. Ostoonhan tämä melko suurella varmuudella menee; jospa sitä vain saisi Wii U:n ja 3DS:n laatupelien suman hoidettua pois alta ennen Captain Toadin julkaisua!
 
Vastaus: Captain Toad: Treasure Tracker

Tuosta fyysisestä versiosta veloitetaan lähes kaikkialta lähes täyden pelin hintaa, niin päädyin digitaaliseen lataukseen. Säästyi tuollatavalla kymppi.
 

T4iZuuni

New Member
Vastaus: Captain Toad: Treasure Tracker

Tuli tuo verkkiksen kopio jo viimeisenä vuoden 2014 päivänä, mutta nyt oli aikaa testailla. 10 rataa + bossi takana ja fiilikset positiivisia. Olin aluksi skeptinen kun peli julistettiin sillä SM3DW:ssä nämä captain toadin tehtävät olivat ihan kivoja, mutta ei mitenkään haastavia joten kokonainen peli niistä pisti askarruttamaan. Noh onneksi peli näytti jo heti ensi metreillä että haastetta/mielenkiintoa on pistetty ratoihin. Mukavasti heti näytettiin uusia ominaisuuksia ja gamepad toimintoja. Ja graafisestihan tämä on heti yksi tämän/viime vuoden näyttävämpiä omaan makuuni.

Ainoat viat mitä keksin on että gamepadin gyroa ei voi ottaa pois päältä jos haluat vain käyttää oikeaa tattia kameran ohjaukseen. Välillä kun joutuu ottamaan tuon gamepadin yhdelle kädelle jotta voi näyttöä kosketella niin tulee helposti liikutettua kameraa vahingossa. Ja toinen negatiivinen asia koskee juoneen. Vaikka Mario pelit eivät olekaan juonellisesti kummoisia niin jotain pientä tarinankerrontaa tämä kaipaisi.
 

Seether

Member
Vastaus: Captain Toad: Treasure Tracker

Eilen meni läpi, timanttien keräily oli koukuttavaa puuhaa ja pelimekaniikka toimi komeesti. Kentät oli mukavan lyhkäsiä ja näin perheellisen kannalta suurta plussaa oli että sai pelailla jälkikasvun kanssa muutaman kentän yhdessäkin ihan ihmisten aikaan :)

Suosittelen ehdottomasti mario peleistä pitäville, tunnelma ja pelattavuus oli napakymppi vaikka kummempaa stooria ei tässä nyt ollutkaa :D
 

JTahti

Well-Known Member
Peli ilmestyy 13.7.2018 Switchille ja 3DS:lle. Switchille ja 3DS:lle on demo saatavilla.
 

pelle

Well-Known Member
Switch versiossa on vissiin vain neljä super mario odysseyyn perustuvaa kenttää.
Jos olisi ollut vaikka 10-15 niin tämä olisi ollut aika pakko hankinta vaikka WiiU:lla on jo tullut pelattua.
Erittäin hyvä peli kyllä ja voisi vaikka sanoa, että tämä on puzzle peli sellaisille jotka ei yleensä tykkää puzzle peleistä.
 

kopolanpoika

Active Member
Hankintaan menee, tämänkaltaista peliä odotettukin Switchille. 13.7 tuleekin kallis päivä kun Octopath Traveler julkaistaan samana päivänä :D
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Kokeilin demoa, vaikutti todella hyvältä ja grafiikat taas ihan hävyttömän hienot niinku oli Kirbyssä, sekin vielä ostamatta. Miks elämä on niin kallista :(
 

Subi

Member
Ei tullut tätä WiiU:lla koskaan kokeiltua niin pakko ostos Switchille! Kattelin hetken Switchin demo gameplayta ja vaikutti todella viihdyttävältä :D
 
Ylös Bottom