Crackdown 3

SeveriS

Well-Known Member
Kehittäjät: Reagent Games, Sumo Digital, Cloudgine
Julkaisija: Microsoft Studios
Julkaisupäivä: 15. helmikuuta 2019
Alustat: Xbox One, Microsoft Windows
Moninpeli: Kyllä
Lisätietoa: Crackdown 3 , Play Anywhere, Crossplay ja peli ilmestyy myös Xbox Gamepassille!


Virallista pelikuvaa (Microsoft E3 2018)


Crackdown 3 Wrecking Zone -pelikuvaa
 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Oliskohan aika ottaa tämä keskusteluun?

Voiko olla totta että tämä kai oikeasti julkaistaan nyt sitten nyt viimeinkin :oops: Runsaan kuukauden päästä. En oikein tiedä mitä tältä voisi tai pitäisi odottaa. Ykköstä en (ainakaan vielä) ole pelannut enkä myöskään kakkosta, ygönen jaettiin taannoin veloituksetta Gold tilaajille joten ehkä siitä voisi sauhut ottaa edes.

Tähän vielä legendaarinen E3 2014 (LOL) Traileri. On tuostakin jo aikaa, suattaapi olla ettei traikun sisällöllä ole hirveesti tekemistä pelin sisällön kanssa, saa nähdä mutta hyvät musiikit siinä ainakin on!

 

Pirate fin

Well-Known Member
Ykkösestä tykkäsin, kakkosesta en ja tämä kolmonen kiinnosti aluksi, mutta sitten lykättiin jatkuvasti, niin meni odotuksen nollaan.
 

Huliulikopteri

Active Member
Ykkönen oli yks lempipeleistä 360:llä, kakkosta taas en muista testanneeni varmaan siksi koska kuulin siitä niin paljon huonoa. Mielenkiinnolla odotan tätä kyllä
 

Enemy

Well-Known Member
Täytyy ottaa vähintään testiin, kun tämänkin saa Game Passin kautta heti julkaisussa. Aikaisempia osia en ole pelannut, mutta ne ainakin ilmeisesti suosittuja tekeleitä.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Ykkönen oli ihan huippu silloin aikoinaan. Kakkonen jäikin sitten silloisessa pelisumassa pintaraapaisuksi, mutta nyt odotellaan kovasti kolmosta. Jos saadaan sama vapauden ja rellestämisen tuntu kuin ykkösessä ja siihen päälle mahdollisimman laajasti hajoavat ympäristöt niin ollaan hyvien juttujen äärellä.
 

cobalos

Well-Known Member
Itselläni ei ole oikeastaan minkäänlaisia odotuksia kolmosesta. Olen jopa yllättynyt, miten pian julkaisu on ja miten vähän siitä on pidetty lähiaikoina meteliä. Kuten Enemy tuossa totesi, Game Passin kautta pääsee kätevästi kokeilemaan.

Olen näköjään pelannut viimeksi ykkös-Crackdownia lähes kaksitoista vuotta sitten. :D Vieläkin harmittaa, että en saanut kaikkia vihreitä agility orbeja kerättyä. Nyt kun peli on taaksepäinyhteensopiva, onko mitään helppoa keinoa saada vanha Xbox360-tallennus käyttöön Onella? Voisi vähän lämmitellä kolmosta varten.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Olen näköjään pelannut viimeksi ykkös-Crackdownia lähes kaksitoista vuotta sitten. :D Vieläkin harmittaa, että en saanut kaikkia vihreitä agility orbeja kerättyä. Nyt kun peli on taaksepäinyhteensopiva, onko mitään helppoa keinoa saada vanha Xbox360-tallennus käyttöön Onella? Voisi vähän lämmitellä kolmosta varten.
Onko vanha Xbox 360 vielä tallessa? Tällöin voit käynnistää konsolin ja siirtää tallennuksen pilveen jolloin se on käytettävissä myös Xbox Onella. Tai jos olet jo joskus aikoinaan siirtänyt tallennuksia pilveen, niin siellä ovat edelleen ja suoraan Xbox Onen käytettävissä.

Itse olen käyttänyt tätä ominaisuutta nyt paljonkin kun taaksepäin yhteensopivia pelejä putkahtelee kokoajan lisää.
 

cobalos

Well-Known Member
Kyllä vanha boksi löytyy vielä. Joskus yritin vastaavaa tehdä Mass Effectin saveilla, mutta One ei jostain syystä löytänyt niitä. Siksi kyselin tuota toimintoa. Pitääpä kokeilla tänään illalla.
 

Gimble

Well-Known Member
Kaivoin tänään Ygösen ketjun haudasta, voidaan siis jatkaa sen tiimoilta asianmukaisessa paikassa. Olin aika yllättynyt kuinka hieno peli se onkaan ja nyt kun viimeksi näin kuinka hyvää settiä ollut yli 10 vuotta sitten niin kieltämttä odotukset kolmosta kohtaan nousi muutamalla kliksulla...

Niin sitten aiheeseen eli tuosta Wrecking modesta aika vähän infoa ja videota toistaiseksi jaossa. Onko kukaan spotannut sellaista tiedonjyvästä että pelaako PC ja Xbox pelaajat omissa laareissa PvP vaiko samoissa matseissa Day 1? Kontrolli on tosi erilainen kuin muissa kun tavallaan "lukitutaan" vihollisiin Phantom Dust tyyppisesti joten hiirellä ja näppiksellä ei vältsisti taida saada hirveesti etua tässä.

Gears 4 crossplay taitaa nykyään olla päällä PC ja Xbox kanssa, mutta muistaakseni Day 1 siinä oli Crossplaynä ainoastaan co-op mahdollista.
 

janneus

Active Member
Gears 4 crossplay taitaa nykyään olla päällä PC ja Xbox kanssa, mutta muistaakseni Day 1 siinä oli Crossplaynä ainoastaan co-op mahdollista.
Toimii crossplay ihan pvp:ssäkin. Boxilla pelaajien ainakin pitää asetuksista vain ruksittaa kohta että hakee myös pc pelaajia samoilla servuille, mikäli näin haluaa pelata.
 

Gimble

Well-Known Member
Ykkönen otettu tälleen hippasen viiveellä työstöön ja rakastuin siihen instana! Se on muuten harva yksinpeli johon rakastun tällä tavalla. Ykkönen jostain syystä kolisee ja lujaa enkä oikein osaa edes selittää että miksi, voi olla että olisi alunperinkin napannut jos olisi vain tajunnut perehtyä. Mikä lienee syynä että skippasin aikoinaan, PvP moninpelin puuttuminen varmaankin osasyy mutta myös se että videoiden perusteella varmaankin saanut vähän huonon kuvan. Mutta tämä Xbox One X Enchanced versio varsinkin maistuu niin perhanan hyvältä nyt ja sitä myöden tämän Crackdown 3 pelin dotusarvo omissa silmissä nousee melkolailla olemattomasta ihan kattoon. Nyt ymmärrän mistä ne Cräkkis fanit puhuu!

Aiheeseen nyt tarkemmin perehtyneenä vaikuttaa että peli nimenomaan vaikuttaa olevan tosi uskollinen esikuvalleen eli ykköselle, käyttää samaa hyväksi havaittua reseptiä. Aika paljon on tullut kuraakin niskaan tässä vuosien varrella tottakai, onhan tuo aikataulu ja E3 2014 julkistus aika legendaarista. Mutta osa kritiikistä menee kyllä täysin ohi meikäläiseltä sillä kaikkihan vaikuttaa käytettävissä olevan tiedon perusteelta nimenomaan siltä mitä aiempi Crackdown pelaaja voisi janota. Ja jos tuo ihanuus saadaan todella pyörähtämään 4k@60 fps HDR niin eihän tästä kertakaikkiaan voi olla pitämättä jos se ykkönen kolisi. Toivottavasti on yhtä haastava kuin esikuva sekä huumori, tunnelma ja tietenkin hyvä musiikki edelleenkin mukana kelkassa.

Tämä video ei tainnutkaan olla vielä täällä siitä näkee vähän miltä näyttää ja varsinkin jos löytyy joku 4K matskun näyttävä Youtube toistin kuten 4K television oma Youtube appis niin kyllähän se aika ihanalta namimätöltä näyttää hei. Juu ihan pakko-ostos täällä, tai sitten jos on passi päällä niin sen kautta. Ilman muuta tavalla tai toisella tämä omaan pelikirjastoon päätyy heti Day 1!

 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Ei ole ihan katossa odotukset PvP moninpelin suhteen tämän pelin kohdalla vaan nimenomaan yksinpeli himottaa poikkeuksellisesti enemmän. Omalle kohdalle vähän erikoinen tilanne sillä vietän peliajasta tyyliin 90% nimenomaan PvP osastossa pelaten ajattelevien ihmisten kanssa ja vastaan.

Jotenkin vähän simppeliltä vaikuttaa tuo konsepti, noh voihan se toki yllättää mistäs sen tietää. Joskus yksinkertainen on kaunista, kuten mm. Rocket Leaque kohdalla. Saa nähdä, ennakkoluulottomasti lähdetään testaamaan moninpeliäkin sitten runsaan KK päästä.

Windows Centralissa ovat vähän avanneet aihetta moninpelin osalta, tosin tiedot perustuu jo vähän wanhaan koodiin sieltä saattaa tulla jotain yllätyksiä.

https://www.windowscentral.com/crackdown-3-multiplayer-preview-cloud-combat-and-concerns

 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Moninpelinkin puoli tuntuisi olevan kunnossa, kiitos Azure datakeskusten. Tämä on oikeasti jotain, mitä muidenkin pelien olisi syytä hyödyntää. Siellä nimittäin olisi aika paljon laskentatehoa tarjolla. Toki esim. uudet Forzat ja Halo 5 ovat pilvipalvelua hyödyntäneet, mutta huomattavasti pienemmässä mittakaavassa.

It's an incredible take on high-octane multiplayer action where victory is never guaranteed, nor is the shape of the city after a few frantic minutes of combat – the landscape a smouldering wreckage of bullet-ridden buildings and fractured intentions. It’s pretty radical, in every sense of the word.
By using its established cloud infrastructure – a bank of data-centres made up, effectively, of interlaced Xbox One units – Microsoft’s engineering team has been able to offload all of the advanced physics calculations necessary to power something as revolutionary as Crackdown 3’s awe-inspiring destruction. And it can do it without taking anything at all away from the game’s gorgeous graphics, silky smooth framerate or its heart- pounding moment-to-moment action – if anything it enhances it entirely.

That’s because Ruffian Games – the team responsible for both Crackdown 2 and the multiplayer side to Crackdown 3 – effectively has up to 12 times the processing power of the Xbox One X (or 30 times the original base Xbox One) to play with. The hard work is handled behind-the-scenes, up there in the cloud, so all you need to worry about is tracking Agents through the chaos and keeping your mind focused on the objective at hand as the world crumbles down around you.
This is, however, the first time we’ve seen Azure used to calculate something as complex as game physics across a shared- experience in real-time. And believe us, the results really are something to behold.
https://www.gamesradar.com/crackdown-3-wrecking-zone-multiplayer-hands-on/
 

Gimble

Well-Known Member
....Aiheeseen nyt tarkemmin perehtyneenä vaikuttaa että peli nimenomaan vaikuttaa olevan tosi uskollinen esikuvalleen eli ykköselle, käyttää samaa hyväksi havaittua reseptiä...
Osui silmään ihan tuoretta, vielä lämminä uutta matskua yksinpelistä ja vilkasin vaan ja totesin että UIUIUI todellakin mennään ykkösen eväillä ja näyttää Youtuben suttulaadulla FullHD resollakin jo ihan näppärältä. No miltäs sitten omalla töllöllä kuukauden päästä 4K-> No voi moro sehän tulee näyttämään ihanalta tottakai! :eek:

Jos et halua spoilata mitään älä katso, itsekin ajattelin jättää yksinpeliin liittyvän matskun pääasiassa katsomatta. Uusi tiedonjyvä osui korvaan videosta eli 4 pelaajan co-op, olin siinä uskossa että olisi vain kahdelle mutta jos 4 niin hyvä!

 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Tässä on muuten ihan hyvä Crackdown historiikki ainakin itse näin noobiena pääsin siitä aika hyvin kartalle että mikä meininki. Haasteita on ollut kolmosen kehityksen aikana enemmän kuin lääkäri määrää mutta runsaan kolmen viikon päästä viimeinkin pääsee taas Orbeille ja myöskin mähisemään "uuden sukupolven" moninpelikokemusta jollaista ei kai ole ennen nähty? Saapi nähdä onko vain teknologiademo vai olisiko jopa hauska ja pelattavakin kaiken lisäksi?

Ykkönen pitäisi kyllä taputella loppuun ennen kuin kolkki saapuu, mutta X konsoli pajalla ja S kanssa kieltäydyn sitä pelaamasta kun ei se näytä eikä tunnu yhtään samalta kuin X kanssa pelattuna! :confused:

 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Crackdown 3:n achievementit ovat olleet julki jo muutaman päivän. Tässä listaa:
Campaign Achievements

Name Description Gamerscore
Sleeper Cells Activated - Advance any Skill to Level 3. 10g
Feeling O.P. Yet? - Advance any Skill to Level 4. 20g
Force To Be Reckoned With - Advance any Skill to Level 5. 20g
All The Kills, All The Skills - Advance all Skills to Level 5. 30g
Secondhand Shrapnel - Use a Deadeye head shot on a Logistics robot to kill another enemy with the resulting explosion. 10g
Watching The World Burn - Terminate Katala Vargas, head of TerraNova’s Industry division. 20g
Cut Off At The Source - Terminate Reza Khan, TerraNova’s Manufacturing boss. 10g
Toxic Wasteland - Terminate Djimon Keita, TerraNova’s Chemical boss. 20g
Zen And The Art of Payback - Terminate Kuli Ngata, head of TerraNova’s Security division. 20g
Specialist Agent - Advance any Skill to Maximum Level. 20g
Overkill 101 - Terminate Liv Sorensen, TerraNova’s Enforcer boss. 20g
Systematic Deconstruction - Terminate Alois Quist, head of TerraNova’s Logistics division. 20g
Permanent Pink Slip - Terminate Wilhelm Berg, TerraNova’s Manpower boss. 10g
Humanity FTW - Terminate ROXY, TerraNova’s Monorail boss. 10g
Hostile Takeover - Terminate Elizabeth Niemand in a game world set at any difficulty level. 25g
#AgentsFightBack - Clear out your first enemy asset. 5g
Justice Has Been Served - Neutralize every enemy asset in New Providence in a single world. 40g
Urban Mountaineer - Reach the top of Elizabeth Niemand’s tower. 10g
Lockdown Legend - Survive Elizabeth Niemand’s final Lockdown. 10g
That The Best You Got? - Defeat an enemy retaliation. 10g
Power To The People - Mobilize a Civilian Militia. 10g
Rooftop Master - Successfully complete all Rooftop Races with a single Agent. 20g
Road Master - Successfully complete all Road Races with a single Agent. 20g
The Ringer - Drive through every Stunt Ring in New Providence with a single Agent. 20g
Killer Cure for a Pounding Headache - Demolish 5 enemies with a single Ground Pound. 10g
Bull In A China Shop - Devastate 5 enemies with a single Flying Fist. 10g
Demolition Derby - Blow up 5 cars within 5 seconds. 5g
Fists Of BOOM - Use Melee to kill 5 enemies within 5 seconds. 10g
Shot-Put Show-Off - Hurl an object other than a grenade at least 330 feet. 5g
Orb Curious - Collect 100 Orbs of any type with a single Agent. 10g
Orb Obsessed - Collect 500 Orbs of any type with a single Agent. 20g
Orb Hunter - Collect every Agility Orb in New Providence with a single Agent. 30g
Orb Master - Collect every Hidden Orb in New Providence with a single Agent. 30g
Riding In Style - Obtain the Agency Vehicle. 10g
Foot In The Door - Unlock your first Supply Point. 5g
High Roller - Execute a 4 second jump in a vehicle. 10g
Flirting With Disaster - Drive faster than 100mph for 5 seconds without hitting a wall or another car. 5g
Roads? What Roads? - Drive the Agency Vehicle Spider Form on a wall above 3300 feet. 10g
Drifting The Night Away - Sideswipe 10 enemy vehicles using the Agency Vehicle Lightning Form with a single Agent. 10g
Dance, Fools! - Electrocute 3 enemies at once using the Arc Rifle. 10g
Fun With Gravity - Catch 3 enemies with the Oblivion or Singularity Grenade. 10g
Just Making Sure - Unload an entire magazine of Decimator missiles on a single enemy. 10g
Circle Of Life - Collect all Agent DNA Orbs. 20g
Ignition Point Precision - Blow up a car by shooting or hitting its gas cap. 5g
Come On, Walk It Off! - Incapacitate an enemy using Deadeye. 5g
Just Getting Started - Advance any Skill to Level 2. 5g
Corporate Raider - Terminate Elizabeth Niemand in a game world always set at Legendary difficulty. 25g
Proof Of Life - Collect your first Agent DNA Orb. 5g
Statues Of Liberty - Capture all Propaganda Towers in a single world. 20g
Decommissioner - Complete all Manufacturing Objectives in a single world. 10g
Eco Warrior - Complete all Chemical Objectives in a single world. 20g
Freerunner - Complete all Rooftop Races at Silver Level or higher with a single Agent. 20g
Gadget Freak - Unlock 10 gadgets with a single Agent. 10g
Gold Medalist - Earn your first Gold Road or Rooftop Race medal. 10g
Gun Collector - Unlock 10 weapons with a single Agent. 10g
Gun Enthusiast - Unlock 20 weapons with a single Agent. 10g
Jailbreaker - Complete a Prisoner Hardpoint. 5g
Liberator - Complete all Prisoner Hardpoints in a single world. 20g
Party Foul - Destroy a Monkey Moonshine Kiosk. 5g
Peacemaker - Complete all Enforcer Objectives in a single world. 20g
Party Police - Destroy all Monkey Moonshine Kiosks in a single world. 20g
Monomania - Complete all Monorail Objectives in a single world. 20g
Road Rockstar - Complete all Road Races at Gold Level with a single Agent. 25g
Road Racer - Complete your first Road Race at Bronze or higher. 5g
Rooftop Rockstar - Complete all Rooftop Races at Gold Level with a single Agent. 25g
Rooftop Racer - Complete your first Rooftop Race at Bronze or higher 5g
Secret Agent - Hack a Surveillance Cache. 5g
Silver Medalist - Earn your first Silver Road or Rooftop Race medal. 10g
Super Sleuth - Hack all Surveillance Caches in a single world. 20g
Wheelman - Complete all Road Races at Silver Level or higher with a single Agent. 20g

Wrecking Zone Achievements

Name Description Gamerscore
That’s One! - Win a match 35g
Demolition Man - Deal a large amount damage to buildings in a single match 30g
Finding your Rhythm - Win 20 matches 40g
Team Slayer - Kill an entire team in a single match 50g
A ton weight - Reach 100 Kills 50g
Arms Dealer - Get a kill with every weapon in a single match 50g
Hidden or Dangerous - Complete a match without dying 50g
Smackdown - Get a melee kill 25g
Apex Hunter - Get MVP in Agent Hunter 45g
Hunter Gatherer - Collect 100 Badges 40g
The Landlord - Capture 100 Territories 40g
It’s my Island - Get MVP in Territories 45g

Lähde: https://news.xbox.com/en-us/2019/02/05/crackdown-3-achievements-revealed/
 

Miika_-

Well-Known Member
Metacriticissä arvosanoja: https://www.metacritic.com/game/xbox-one/crackdown-3

Keksiarvosana: 66

Jatkuu aikalailla tällä Microsoftin yksinoikeuksien surullisen kuuluisilla 60-70 arvosanan kategoriassa :rolleyes: pelin kyllä itse laitan game passin kautta huomena lataukseen testiksi mutta mikäli arvostelut pelin pitkäveteisyydestä ja vanhanaikaisuudesta pitävät paikkansa niin ei tuu peli kauaa maistumaan.
 
Ylös Bottom