Crash Team Racing: Nitro Fueled

Miika_-

Well-Known Member
Pelimuoto: yksinpeli & moninpeli
Alustat: PS4, Xbox one, Switch
Julkaisu: 21.6.2019

Crash Team Racing palaa!

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ei mikään yllätys mutta kiva saada virallinen vahvistus asialle, varmaan menee ostoon jossain vaiheessa.
 

kopolanpoika

Active Member
Pakko ostos, mutta toivottavasti mukana olisi aimokasa kenttiä myös Nitrokartista ja tag team racingistä, koska CTR kenttiin on upotettu niin järkyttävä kasa tunteja junnuna, että ähky tuli pelkästä trailerin katsomisesta :D
 
Pakko ostos, mutta toivottavasti mukana olisi aimokasa kenttiä myös Nitrokartista ja tag team racingistä, koska CTR kenttiin on upotettu niin järkyttävä kasa tunteja junnuna, että ähky tuli pelkästä trailerin katsomisesta :D
Sama homma ja tuli vedettyä 100% vielä ps3:lla storesta ostettuna :D

Täytyyhän tämä ostaa. Toivottavasti tässä pystyy muokkaamaan itse noita cup kisoja, lisäämällä tai vaihtamalla ratoja. Pienempänä alkoi tympimään kun ei ollut kuin 4 eri variaatiota jota hakata kavereiden kanssa.
 
Odotettu on siitä asti kun edellinen Crash-remake julkistettiin.
+1

Ainoa ongelma itselleni on oikeastaan se ettei kenelläkään vanhasta CTR-porukasta ole mitään tämän genin konetta, ja tätä varten pitäisi nyt sitten lähteä hankkimaan nippu lisäohjaimia. Kuitenkin niin harvoin varmaan päästäisiin porukalla pelaamaan että tuntuu aika luvattoman kalliilta. Toivottavasti PS5 sitten aikanaan käyttäisi tai ainakin tukisi myös näitä nykyisiä ohjaimia.

Itse peliin saa puolestani lisätä kaikkea uutta hahmoista ratoihin, aseisiin, uusiin ohjaustapoihin ja cupeihin ja mitä vaan ikinä keksivät lisäillä, kunhan säilyttävät mahdollisuuden pelata peliä myös sellaisena kun se aikanaan oli.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Pleikkarille on luvassa yksinoikeussisältöä.

Crash Team Racing Nitro-Fueled is revving up with exclusive retro content for PS4 players: Retro skins for Crash, Coco, & Cortex, Retro karts, and a Retro track.

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
10 hahmoa ja jokaisella 2 eri skiniö, saa nähdä myyvätkö lisänahkoja erikseen. Muutenkin tilaa riittäisi uusille hahmoille vaikka kuinka paljon, oudosti tehty valikot jos jätetty tyhjää tilaa noin paljon.
 

kopolanpoika

Active Member
Nostellaas tätä ketjua, GS ja Verkkis lupailee julkaisua jo huomiselle vaikka virallinen julkaisu onkin 21.6.

Onks kukaan löytänyt mestaa mistä saisi tuon Oxide version ennakkotilattua? Erikoista, että joka paikassa lukee, että ennakkotilaustuote, mutta ei pysty vain varaamaan tuotetta.
 

kopolanpoika

Active Member
Kyllä näköjään gigantistakin sai pelin mukaan kun mainitsi ohimennen että kilpailijoilla on jo myynnissä

"START YOUR ENGINES!!"


Edit: veljelle ei oltu suostuttu myymään Tampereen Gigus vielä tänään
 
Viimeksi muokattu:

Nepa

Active Member
Switch versio näyttää yllättävän hyvältä joten tästä saa hyvän korvikkeen Mario Kartille kun se on hinkattu melko puhki.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Arvosteluja lukiessani olen tullut siihen tulokseen että kauppaan jää, vaikea ja lyhyt kampanja sekä 30 FPS on ajopeleissä eiei.
 

kopolanpoika

Active Member
Oma peliharrastus lapsena kulminoituu tähän peliin, eli sivuluisut ja salarit tulee vieläkin selkärangasta. Vedän adventurea mediumilla ja haaste on sopiva (=voitto ei ole itsestään selvyys).

Medium vaatii jo sivuluisun hallinnan, mutta easyllä pärjää vielä pelkällä turbomattojen kiertelylläkin, joten en ihan ymmärrä tuota vaikea käsitettä, josta useammassa arvostelussa on mainittu. Tuntuu enemmänkin siltä, että ei ylpeys ole kestänyt valita oikeaa vaikeusastetta ;) Adventurea on vielä helpotettu alkuperäisestä, koska hahmoa voi vaihtaa koska vain, eli voit valkata ominaisuuksiltaan sopivimman hahmon joka kenttään halutessasi.

Uutena ominaisuutena kampanjaan on tullut autojen ja hahmojen "tuunaus", mutta muutokset on vain kosmeettisia eli niillä ei ole vaikutusta mihinkään, sääli. Tämä olisi ollut erinomainen (ja toivottu) lisä.

Muuten uudistukset näyttäisi jääneenkin siihen kamppiksen (adventure moden) osalta. Olisin toivonut mukaan paria uutta maailmaa kun kerran peli tuotiin (lähes) 2020- luvulle. Kampanja on auttamatta liian lyhyt nykypäivän mittarilla, maailmoja taitaa olla neljä ja yhteen maailmaan itsellä mennyt 1-1.5h. Olisi toivonut, että tuota kamppista olisi jatkettu parilla Nitro Kartin radalla niin ei olisi mennyt pelkäksi nostalgian muisteluksi.

Mutta voi pojat on tämä ehtaa CTR! Okei, luisuun saamista on alkuperäiseen verrattuna aavistus "vaikeutettu" ja auto ei (ainakaan omasta mielestä) lähde ihan yhtä kivuttomasti luisuun kun '99 versiossa, mutta nyt kun 4.5h tahkonnut niin tatsi alkaa taas löytymään.

Peli on ihan käsittämättömän värikäs ja kaunis ja vilisee hauskoja yksityiskohtia, joita ei kyllä tosin ole aikaa jäädä ihastelemaan. Voi olla, että pyörii vain 30 FPS, mutta ainakaan itsellä ei ole ollut minkäänlaista nykimistä/jumitusta missään tilanteessa toistaiseksi. Muutamassa kentässä on tullut teräviä kulmia vastaan, joihin on jäänyt "kiinni", mutta näihin varmasti tulee korjaus ajan kanssa. Muutama uusia hahmokin näkyy rosterissa, mutta ei ole vielä saatavilla mun pelipisteillä.

Uusia ratojakin (= nitro kartista) on mukana jonkun verran yksin tai kaverin kanssa tahkotessa, mutta niitä en ole vielä kerennyt testaamaan, jätän suosiolla kaverin kanssa mätettäväksi, mutta sen vain sanon, että ketutus on vieläkin ihan armottoman kova kun olet kakkossijalla ja edessä aukeaa viimeinen suora ja viimeisestä toivon rippeestä eli wumpa-laatikosta tuleekin TNT.

Omasta mielestä taas 37e hintaan pakollinen ostos. Vaikka sisältöä ja muutoksia olisi voinut olla aavistuksen rohkeammalla kädellä, kerran nimi ei ole remaster vaan Nitro-Fueled niin siitä huolimatta täydellinen uusintapainos kyseessä ja vielä täydellisempi riidankylväjä samalta sohvalta pelatessa kaverin kanssa (tai onlinena). "No tottakai oli pakko minua just ampua" ;)
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom