Cuisine Royale - Ilmaista Battle Royal ryskettä kaikilla mausteilla!

Gimble

Well-Known Member
Nimi: Cuisine Royale
Alusta: Xbox One, PC
Kehittäjä: Gaijin Entertainment
Pelityyppi: Battle Royal
Maksumalli: free-to-play
Julkaisu: 15.10.2019 (Xbox One Game Preview), 16.06.2018 (Steam early access)
Kotisivu: https://cuisineroyale.com/en/#!/
Muuta: 4K, Xbox One X Enchanced
Steam: Täällä.
PC-version latauslinkki: https://cuisineroyale.com/en/download/launcher/manual
Xbox One: https://www.microsoft.com/fi-fi/p/cuisine-royale-game-preview/c3nnlthw9t9w


Eli tällainen "ei niin vakava" Batlle Royal pläjäys joka ei maksa pesoakaan.

Tämä hiiviskeli ensin Xbox Insideriin alkuvuodesta ja nyt hiljattain siirtyi ison päivityksen saattelemana Xbox One Game Preview osastolle, edelleenkin on kehityksessä mutta ilmeisestikin nyt alkaisi olla jo aika pelattava. Peli on ollut Steamin early accessissa jo reippaasti yli vuoden ja oletus on että kehittynyt reippaasti alkuajoista.

Mites, onkos ketään foorumilainen ottanut tästä outoudesta sauhuja? Näyttää sen verta hyvältä että ajattelin keretä kokeilemaan kunnolla viikonloppuna.

Wanha traileri:


Uudempaa videota aiheesta:

 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Yllättävän hyvä ja matsit sopivan lyhyitä, 4K grafiikat on mukavaa katsella. Pelissä on grafiikka ja performance moodi erikseen, molemmat pyörii omalle silmälle riittävän hyvin tämän tyyppiseen peliin mutta täytyy sanoa että perf moodi on todella smooth. Toisaalta taas kaukaisuudesta vihollisen bongaaminen on ehkäpä helpompaa grafiikka moodissa. Täytyy vekslata noita ja katsoa mikä sitten jää päälle. Ei ole ehkä kovin ilmeistä, mutta asetuksiin pääsee kesken pelinkin tätä asetusta ronkkimaan pitämällä ohjaimen oikeanpuoleista keskinappia pohjassa.

Näköjään tämä peli tehtiin alunperin siis läpällä joksikin "Enlistment" pelin sivutuotteeksi, sitten kävikin niin että porukka tykkäsinkin ja en tiedä onko se Enlistment projekti enää edes hengissä? Siirrettiinkö resurssit tähän? No oli miten oli erittäin hyvässä jamassa,jos nyt vaikka verrataan mitä PUBG oli tässä iässä Previkassa. No se oli siinä jamassa etten pystynyt pelaamaan sitä kun tuli hedari, frame rate oli kaamea.

Saa nähdä nyt sitten mitä tästä tulee ja lähteekö lentoon, oli miten oli mitään ei maksa niin kannattaa ilman muuta koittaa jos BR-pelit kolisee. Jos ei muuta niin todella tervetullutta vaihtelua PUBGin totisempaan ja pitkäkestoisempiin rundeihin.

Tässä vielä loppuun hyvää niksipirkkavideota.

 

Gimble

Well-Known Member
Aloittelijavinkki jota ei käsitelty em. videossa. On aika pirun kovia nuo kiinteät KK joita on mapeissa siellätäällä.

 

Gimble

Well-Known Member
End game meni aika pieneksi, siinä tapauksessa ratkaisu PUBGin opeilla pannulla.

 

Pirate fin

Well-Known Member
Tämä tulee pleikkarille 3 joulukuuta.

Löytyy nyt jo storesta maksullisena betana, mutta tulee ilmaispelinä joulukuun alussa.
 

Kirai

Toimitus
Tuli kokeiltua, mutta ei ihan vielä tarpeeksi vakuuttanut. Ainakin hahmon ohjaaminen tuntui oudolta, samoin tähtääminen. Vaatinee totuttelua. Samoin maahan putoava loottikasa oli suht hirveää ja vaikka inventorysta saapi kaiken katsottua, niin ei ollut ihan se vahvin osa. Toisaalta PUBGiin verrattaen tosi sulava ja ihan hyvän näköinen peli kyseessä. Aseista plussaa.

Kykyjä en vielä päässyt käyttämään (tai ehkä en osannut) mutta ne tuo ihan kivaa vaihtelua selviytymiseen. Äänimaailma ok omaan korvaan, mutta tuntuu että kaikki pauke ja räiskintä kuuluu tosi kovalla, ihan kuin vieressä olisi vaikka matkaa on enemmän.

Kalsareissa tuli täälläkin mentyä kun ei tietoa oliko niitä ilmaisena missään auki. :D Maksumuurin takana oli ainakin vaikka ja mitä.
 

HerraNenä

Active Member
Heh, harvoin pääsee käymään näin, että pelin ladattuani (ps4) voitin heti ensimmäisen pelin, tapettuani ensimmäisen näkemäni vihollisen, ensimmäisellä ampumallani laukauksella. :D

ihan hauskalta peliltähän tämä vaikuttaa, verraten hiziin/fortniteen.
 
Ylös Bottom