Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Cyberpunk 2077 sai lukuisia uusia videoita – esittelyssä hahmokohtalot, asevalikoima ja jymäkästi rokkaava ääniraita

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
CD Projekt RED esitteli järjettömän odotettua Cyberpunk 2077:ää toisessa Night City Wire -episodissaan.

Tällä kertaa parrasvaloihin nostettiin erityisesti protagonistina toimivan V:n taustatarinat, joita on peräti kolmin kappalein. Nomadin, Street Kidin ja Corpon kohtalot myös avautuvat pelaajalle eri tavalla, joten tämä tuo taatusti kelloon runsaasti lisää pelitunteja. Oman videonsa sai myös Cyberpunk 2077:n monipuolinen asevalikoima, mistä jokainen löytää taatusti suosikkinsa.

Cyberpunk 2077:n ääniraidalla pauhaa muun muassa ruotsalainen Refused-bändi – tai oikeastaan tämän pelissä kuultava fiktiivinen versio SAMURAI. A Like Supreme -kappale heitettiin kuunneltavaksi esimerkiksi Spotify-suoratoistopalveluun, tänne.

Cyberpunk 2077 julkaistaan 19. marraskuuta PC:lle, Stadialle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle.

Kaikki videot sekä koko Night City Wire -lähetyksen voi katsastaa alta:










Lue juttu sivustolla...
 
Ja hype sen kuin KASVAA. Ainoa, mistä en noissa pätkissä pitänyt, on se että "laulaja" rääkyy kitarisat pihalle. Pidän enemmän melodisesta meiningistä. Kuitenkin kun katsoo videoiden visuaalista puolta, tuo musiikki kuitenkin tukee sitä oikein hyvin. Toisaalta voisihan sitä kontrastiakin etsiä, mutta siihen sitten tarvittaisiin oikein hyvää melodista musiikkia. Ehkäpä kaikkea pelin musiikkipuolesta ei kuitenkaan ole paljastettu. Tosin teen päätelmäni aina näkemäni perusteella jättäen huhut fanipoikien hoitoon.
Nyt Red Dead Redemption 2:n ja Red Dead Onlinen lukuisista bugeista ja muista outouksista edelleen ärsyyntyneenä, kun muuta parempaa kuin Last of Us Part 2 ei ole ja GTA 5:kin on jo alkanut tympiä, niin olen erittäin tyytyväinen, että pelin tekijät ottavat aikaa pelissä olevien bugien korjaamiseen, sillä en todellakaan halua taas pelata rikkinäistä tuotetta. Toivottavasti se aika riittää niiden fiksaamiseen ja sitten ensi talvena saamme hyvän bugittoman pelin. Tarvittaessa olen valmis odottamaan vaikka jouluun asti!
 
Ylös Bottom