Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dead by Daylight - Piinaavaa 1 vs 4 PvP selviytymistä

Vihdoinkin toi strugle muutettiin järkevämmäksi. Viel kun ton wigglen sais balanssiin tai muutettua vaikka vaikeiks skill chekeiksi, tai sit vaan pistäis noi pc pelaajat pelaamaan keskenään macroineen. Killeri vois myös saada myös jonkun pirullisen sanktion jos on 4 survia kentällä ja koukuttaa saman pelaajan 2x peräkkäin, lähtis vaikka puolet koukuista loppupeliks tai killerin aura näkyis seuraavat 5min kaikille.
 
Taas on jokunen kuutio Tammerkoskessa vesi virrannut viime viestien jälkeen! Piti koittaa, että toimiiko tämä millä tavalla nykyään ja toimiihan se ainakin Solo Killeri peluu ihan nätisti. Toisin siis kuin viime kerralla kun yritin joskus vuosi sitten...

Tässä on nyt sitten näköjään tullut muutoksia, joista suurimpana crossplay kaikkien alustojen kesken. Ilmeisesti voi jopa sekapartyllä joinata peleille jos oikein käsitin? Olisin toivonut kuitenkin, että olisi crossplay päälle/pois lisäksi valinta "console crossplay" sillä se PC-maailma on vähän eri maailma...noh, eipä tuo nyt kai niin vakavaa ole pääasia, että löytyy matsia nopsakkaan ja uudistunut rankkihommeli ilmeisesti pitää paremmin huolen, että matsit pysyy tasaisina.

Jos joku on pelaillut tätä viime aikoina vakkariin, olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia? Miten DbD makaa nykyään? Ainakin se on pirun suosittu....kaikkialla muualla paitsi mun frendilistalla ja KFIN forkalla. Peli on Twitchissäkin ottanut kohtalaiset asemat 20. eniten katsotuimman pelin joukossa. Se on ihan ok suoritus tällaiselle hieman oudolle linnulle.

Viimeksi kun yritettiin tätä ottaa isompaan peluuseen oli matchmaking nimenomaan nelisteen ihan rikki, se tuhosi aika tehokkaasti peli-ilon kun se kallisarvoinen peliaika tuhrautui lobbysäätämiseen ja yrittelyyn. Kahdestaan kyllä toimi, mutta heti kun neljän partyllä koitti niin tuli issukoita jotka esti pelaamisen nelisteen. Olisikohan nuo jutut nykyään korjattu? Semisti kiinnostaisi ottaa selvää. Täytyy katsoa, jos saisi jostain raavittua pari rohkeaa kaveriksi pakenemaan ölliäisiä.
 
Olipas huikean jännittävää DbD pitkästä aikaa. Päästiin kolmisteen kokeileen. Matchmaking kanssa oli vieläkin haasteita kunnes tehtiin niin, että jokainen käynnisti pelin uudelleen. Sen jälkeen lähti ykkösellä hakemaan, kaikkiin peleihin joinasi järkevä random pelaaja ja päästiin jopa karkuun kerran...taino, minä pääsin toisenkin kerran, mutta sitä ei oikein voi laskea kun Killeri heitti armosta luukusta sisään_sen jälkeen kun ensin leikki meillä hetkisen. Ilman muuta lisää piinaa jatkossakin, on kyllä aivan omalla levelillä kuumotus tuossa pelissä. :eek: En muistanutkaan, että se on noin hauskaa!

Teknisesti itse peli myös näyttää toki paremmalta kuin ikinä 4K@60 Series X koneella ja varmastikin PS5 sama juttu. Xbox One X ainakin viime näkemällä oli myös ihan ok 60 fps pöhinää, toivottavasti eivät ole hajottaneet mitään ja toimii edelleen hyvin siläkin. Ihan mielenkiinnosta voisin jossain välissä testata miten nykyinen versio taittuu Xbox One S koneella.
 
Ihan mielenkiinnosta voisin jossain välissä testata miten nykyinen versio taittuu Xbox One S koneella.

Kokeilin ässällä yhden pelin, ei mitään ongelmaa. Ei se tietenkään samaa loistoa ole graafisesti ja tuntumaltaan kuin huippunapakka Series X versio, mutta ihan pelattava kyllä. Suosittelen vanhemmallakin raudalla käydä koittaa, jos tämä kultakimpale on vielä kokematta. Jos taas TV tasoa koristaa uudemman Genin kone, niin sitten varsinkin. Aivan törkeen hyvin toimii peli tänäpä, Game Passista löytyy!
 
Noniin, nyt on tullut comebackin jälkeen jo aika reippahasti tunteja ja voi laittaa pari sanaa miten pöhisee Xbox Series X koneella. No kyllähän itse peli on todella mukava näppiin nyt, kyllä on aika eri peli mitä silloin back in the days tähän 1. kerran koskin konsolilla, tai edes tieesikallakaan. Pitkälle ollaan tultu niistä ajoista. Ei ole mikään ihme, että pelin suosio on tässä vuosien varrella kasvanut ja tämä alunperin marginaalipeli makaa tuolla about TOP 20 suosituimman nettipelin joukossa samanaikaisten pelaajamäärien ja Twitch katselija datan perusteella. Matchmaking ei vieläkään pelaa täydellisesti, välillä saattaa joutua käynnistämään pelin uudelleen jos Party menee "perätilaan" ja uusi pelaaja ei pääse liittymään.

Crossplaytä tuli myös jo kokeiltua, kaveri joinasi tietsikalla ja kaikki toimi täydellisesti. Hieno homma tuokin ja varsinkin se, että myös mahdollisten Plese tai Switch kavereiden kanssa voi mennä yhdessä hiipparoimaan. Voicet onnistuu kohtuullisen pienellä kikkailulla käyttämällä Xbox Live appia tietsikalla, puhelimella tai tabletilla. Tässä vaiheessa voisi melkein mainita, että jos kiinnostaa mennä yhdessä pakenemaan, niin voipi lähestyä esim. privaviestillä niin katotaan. Frendilistalla todellakin tilaa DbD pelaajille. Jostain syystä todella harva on tätä koskaan uskaltanut pelata.

Tuossa on kaveritkin taas kysellyt, että mikäs peli tommonen on? Asiahan on niin, että todella vaikea pukea sanoiksi ja on hieman salaisuus kuinka hyvä peli. Videoistakin kovin helposti saa aika väärän kuvan, mutta huomasin että pelin omalla kannulla oli uudehkot videot. Näistä minusta aika hyvin referoitu mikä homma.

Siitä apua, jos on itsellä tiedonnälkää millainen peli. Tai jos vaikka kaverit kyselee.




 
Että voi olla pahasti sananmukaisesti koukussa peliin! Tullut pelailtua paljon, toimii teknisesti kyllä huippuhyvin nykyään tämä. Erityishuomio pelin suorituskykyyn liittyen siitä kun tuossa kun viikonloppuna vähän vedettiin kahdella koneella samassa tilassa, niin toinen veti "One S vieraskoneella" Todella hyvin toimii silläkin nykyään, paljon paremmin kuin back in the days.

Mutta yhden bugin huomasin, josta en ole erityisen pahoillani. Jokaisesta matsista tulee "First match of the day" 300 bonus XP. Eli pitäisi kai toimia kerran molemmilla puolilla päivässä, nyt bonusta pöhisee joka pelistä loputtomiin. Nopeuttaa huomattavasti levuttamista, joka tässä pelissä ei normaalisti kovin tuulennopeaa ole. Kannattaa hyödentää, bugi vissiin koskee kaikkia alustoja. En tie onko tuo nyt sitten vahingossa, vaiko esim. tahallaan pelaajien houkuttelemiseksi? Oletan kyllä, että bugi ja ehkä sitten seuraavassa päivityksessä palataan normiin. Nyt ei muuta kuin kovaa grindiä ja nautitaan tästä! :cool:
 
Tuli Tohtorilla tehtävä päivähaaste, olin unohtanut miten Tohtorilla pelataan kun viime kerrasta pari vuotta, joten ei muuta kuin Youtube tulille: No sieltähän löysin nätisti hyvät kikat vyölle ja nyt tiedän miten edetä asiassa. Ja ei kun pelille pitkästä aikaa lääkärillä antamaan Selviytyjille hieman hoitoa. :eek:

...mutta siis voi moro!? En ollut tähän heppuun aiemmin törmännytkään Youtubessa. 7 TUNNIN "Basic Tips" video Killereistä LOL, kaveri on ihan kohtalaisesti panostanut. Aivan törkeen hyvää duunia pelkästään jo tuo video, vielä timestampit ja kaikki. Ja katsaus kaverin videokollaasiin osoittaa, että siellä on paljon muutakin hyvännäköistä settiä. En ole kyllä hetkiseen, tai ehkä ikinä törmännyt näin omistautuneeseen "peliyhteisön Tutoriin" Tuosta pitäisi melkki saada jo palkkaa.

Btw. Tohtori ihan kohtalainen Killer, sitä vastaan Looppaaminen voi johtaa odottamattomiin hoitotoimenpiteisiin. Ihmeen vähän Tohtoriin törmää peleillä. Taidan ottaa Docin hetkeksi peluuseen, tämä just niin hauska juttu pelissä kun jokainen killeri on vähän kuin oma "alapeli" pelin sisässä. Paljon opeteltavaa which is nice.

 
Jatketaampa yksinpuhelua, ilmennyt mielenkiintoisia asioita taas eilisen jälkeen...

Iso päivitys: Siellä on myös Beta sisältöä mahdollista koittaa ja siitä saa Bloodpointseja palkaksi. Settings valikosta saa päälle. Nyt testataan rajoitetun ajan uutta Wiggle-skillcheck ominaisuutta, joka tulee korvaamaan sen raskaan renkutuksen kun Killeri vie suo koukkuun. Aivan törkeesti parempi tämä uusi implementaatio, oikeastaan tuo renkutus ollut yksi harvoja asoita joka on orastavasti ärsyttänyt pelissä ja nyt siitäkin päästään eroonYEY! 200k Bloodpointsit on mahdollista kotiuttaa laittamalla Beta päälle ja pelaamalla 10 peliä Survilla.


Lisäksi "Kiinalainen uusivuosi" Eventti, siellä on vähän ilotulitusta ja muuta extraa kehissä. Bloodwebbiin tulee Offeringia, jolla voi laittaa kirjekuoria mappiin ja niitä kun availee pelin aikana tulee sitten välillä aika rouheastikin Bloodpointseja.



...Mutta yhden bugin huomasin, josta en ole erityisen pahoillani. Jokaisesta matsista tulee "First match of the day" 300 bonus XP. Eli pitäisi kai toimia kerran molemmilla puolilla päivässä, nyt bonusta pöhisee joka pelistä loputtomiin. Nopeuttaa huomattavasti levuttamista, joka tässä pelissä ei normaalisti kovin tuulennopeaa ole. Kannattaa hyödentää, bugi vissiin koskee kaikkia alustoja. En tie onko tuo nyt sitten vahingossa, vaiko esim. tahallaan pelaajien houkuttelemiseksi? Oletan kyllä, että bugi ja ehkä sitten seuraavassa päivityksessä palataan normiin. Nyt ei muuta kuin kovaa grindiä ja nautitaan tästä! :cool:

Hämmentävää, että tämä kuitenkin toistuu edelleen päivityksen jälkeenkin. Tosin Rellut tulevat varmaankin ainakin tyyliin KK viiveellä tuotantoon ja koska bugi ei ole kovin vanha, ehkä sen korjaus ei kerennyt tähän mukaan vielä. Hullut päivät siis jatkuu, kannattaa rohmuta expat himaan. Nyt tulee aivan huonostikin menneestä pelistä aina ihan kohtuu XP saldot tuon takia ja saa nopeammin uusia hahmoja auki ilman VISA-apupyöriä. Lisäksi tuon Eventin takia tulee Bloodpointseja ovista ja ikkunoista, joten hahmonkehitys tia Prestigeen pyrkiminen on mukavan nopsakkaa. Nyt on hyvä hetki hypätä DbD kelkkaan ja saada kohtuu jump starttia.
 
Pelin sisäisessä Storessa koodilla "VK130UP" saa kotiutettua 130 000 Bloodpointsia. Lisäksi tuosta Eventistä huomasin, että 8.2. jatkuu, siihen asti aikaa tykittää. Bloodpointseja tulee pelaamisesta paljon ja saa hahmoille nopeasti Perkkejä auki ja kamaa.

Sitten on joku tämmönen "Saw" killerin uudelleenlämmittelyjuttu kai myös päällä, josta en oikein tiedä mikä juttu. Whatever...

 
Tulispa se uus killeri jo! Ei noi riftit oikeen enää kiinnosta niin paljoo et niitten takia jaksais vääntää. Beta wiggle on kyllä taivaallinen uudistus loppu se ohjainten rikki raiskaaminen vihdoinkin, nyt raaskii jopa yrittää wiglata ittensä irti.
 
Laitetaampa tännekin headsuppia, hieman yllättäen mielenkiintoinen DbD aiheinen Halloween Event laskeutunut PUBGiin. Kannattaa kokeilla selviytimistä sielläkin, ihan hauska! DbD:n omista eventeistä ei nyt tähän lähtöön ole tietoa kun ei ole revennyt pelaamaan sitä viime aikoina. Halloween aika voisi kyllä olla ihan hyvä hetki käydä ihan oikeankin DbD:n äärellä.

 
Ylös Bottom