Dead by Daylight

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Gimble, 17.09.2017.

Tags:
 1. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Nimi: Dead by Daylight
  Alustat: Xbox One, PlayStation 4, PC
  Genre: Moninpeli kauhu
  Kehittäjä: Behaviour Interactive
  Julkaisija: Starbreeze Studios
  Julkaisupäivä: 14.6.2016 (PC) 23.6.2017 (Xbox One & PS4)
  Moninpeli PvP: Kyllä (4 vs 1)
  Kotisivu: http://www.deadbydaylight.com//
  Steam sivu: http://store.steampowered.com/app/381210/Dead_by_Daylight/

  Miten on mahdollista että tälle helmelle ei ollut vielä ketjua? Noh korjataan virhe, pelihän on vähän tavallaan jäänyt F13 Gamen varjoon jonka ympärillä oli varsin kova ja hyvä pöhinä aiemmin. Ainakin omat Jason seikkailut jäi kuitenkin konsolilla verrattain vähälle pelin ollessa julkkarissa anteeksiantamattoman raakile laadultaan, sääli.

  Tosiaan hieman samantyylinen idea mutta kuitenkin täysin erilainen. Ihan uniikkeja molemmat. Itsekin jostain syystä vähän ylenkatsonut tätä joskin koko ajan ollut sellainen "semisti kiinnostaisi" viitteellä mielessä F13 pettymyksen jälkimainigeissa. No nyt sitten_onneksi laittoivat ilmaisviikonlopun tulille ja avautui mahdollisuus ottaa veloituksetta selvää mistä on kyse. No nyt on tiedossa ja näin molempia pelanneena oma arvio että tämä on selvästi kokonaisuutena hauskempi ja toimivampi paketti kuin F13 Game. Kamalan vaikeahan peliä on kuvailla, melkein pakko vaan ohjata joko kokeilemaan itse tai katsella Youtubesta. Nyt kuitenkin kun ilmaiseksi vielä vähän aikaa voi, suosittelen ehdottomasti sitä tapaa.

  Kaupat tuli omalla kohdalla nyt alkuun PC-versiosta jonka perusversio maksaa vielä vähän aikaa vain kympin. Hieman yllättäen toimii täydellisesti jopa omalla "teksinkäsittely tietokoneella" Xbox One ohjaimellahan tätä silti pelataan vaikka tietsikkaversio onkin alla, kokemus on siis tutun turvallinen koneen ollessa samaan telkkariin kytkettynä kuin XOne. PS4 versio on myös todella hyvässä 50% rabatissa, mutta harmillisesti Xbox One versio ei vielä päässyt tähän alennuskerhoon. Ajatus olisi ehkä laittaa myös Xbox One versio myöhemin jos ja kun tulee alennukseen. Tekisi todella hyvää populaatiollekin joka lienee aika matala. XOnella joutuu vähän aikaan matseja odottelemaan kun PC versiossa populaatio lasketaan kymmenissä tuhansissa, matsi alkaa yleensä siis melkolailla välittömästi.

  [video=youtube;ZhXXU0efIEQ]https://www.youtube.com/watch?v=ZhXXU0efIEQ[/video]
   
 2. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Vastaus: Dead by Daylight [PC, Xbox One, PS4]

  Jos täältä löytyy muistakin DBD tulokkaita suosittelen vilasemaan tämän videon. Ei ollut todellakaan aivan ilmiseltää tämä vaihtoehtoinen tapa paeta mikäli muut on tapettu ja jää kahdestaan mappiin killerin kanssa.

  [video=youtube;eTlNrIS5mk0]https://www.youtube.com/watch?v=eTlNrIS5mk0&t=623s[/video]
   
 3. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Vastaus: Dead by Daylight [PC, Xbox One, PS4]

  Leatherface gameplaytä hauskalla selostuksella, paskanen nauru downeissa LOL. Ei voi ainakaan syyttää ettei olisi messissä!

  [video=youtube;Uygc3ytRM_M]https://www.youtube.com/watch?v=Uygc3ytRM_M[/video]
   
 4. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
 5. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Uusi killeri taas sekä uusi mappi. Ilmeisesti tällä kertaa tuli konsoleillekin samaan aikaan kuin PC, eli sikanaama ollut saatavilla boksille ja Plesellekin jo parisen viikkoa. Pitää nyt miettiä haluaako pelata tätä sikana. Tuli sitten ostettua tämä toiseen kertaan eli siis boksille PC lisäksi. Sai fyysisen halvalla!

  Kiva nähdä että peliä kehitetään näin pitkäjänteisesti, mutta mikäs siinä jos kerta pelikansa tykkää ja janoaa lisää!

   
 6. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Ja peukkua Gigantille nopeasta toimituksesta. Eli viimeksi koskenut boksilla tähän kun oli se ilmainen vkl. Se oli viime syyskuussa ja alla oli tuolloin Xbox One S. Vaikka tykkäsin pelistä jo yhden illan kuolemise talkoiden perusteella todella paljon niin ostopäätöstä si silloin syntynyt kahdesta syystä:

  1) Frame Rate ongelmat, eritoten Halloween mapissa.
  2) Hieman rouheahko hinta siihen nähden että pelissä oli vähän vikaa (kohta 1) Samaan aikaan muistaakseni PC-versio oli tarjouksessa paljon halvemmalla. Ostin sitten sen PC-version alkuun, se ihme kyllä pyöri jopa omalla "tektinkäsittelytietokoneella" selvästi paremmin kuin Xbox Onella.

  Mutta silloin oli silloin ja nyt on nyt: Xbox One X alla ja peli toimii ihanan sulavasti. Tässä vaikuttaa X lisämuskelien ohella varmaankin myös kehitystiimin optimoinnit, onhan peliin tullut monta päivitystä sitten viime näkemän ja versio on saavuttanut PC-veljensä molempien ollessa nyt v1.9.1. Kokeilen yhden pelin myös yläkerran koneella (Xbox One S) Ei tullut Halloween mappia = pahinta mahdollista stressitestiä, mutta "maissipelto mappi" kyllä pyörähti ihan sulavasti myös Xbox One S tällä kertaa. Ei valittamista!

  Hieman mietitytti onko Xboxilla pelaajapopulaatio ongelmaa? Kun omallakin 350 hlö frendilistalla pelaa ikävä kyllä tätä yleensä nolla ihmistä. No vaikuttaa että ei ole, heti tuossa neljän jälkeen kun koitin pari peliä moelmmat matsit alkoi aikalailla heti. Ehkä joku max minuutti meni. Kyllä tätä nyt tässä kunnossa ja tällä hinnalla uskaltaa tosiaankin suositella jos kauhu ja selvitymisteema vain kiinnostaa. Ja jos pelailet tätä boksilla ja haluat selvitytyä joskus porukalla laitahan vaikka Xboxin kautta viestiä tulemaan. Karkailu on kyllä hauskempaa kun porukalla tekee yhteistyötä sen eteen että kaikki selviytyy yhdessä.
   
 7. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Aiai tämä on kyllä namia X kanss pelattuna. Tässä yksi ensimmäisestä matseista Xbox comebackin jälkeen.

   
 8. Tuulis

  Tuulis Well-Known Member

  XBL:
  PopulousLyric2, SonicElephant62
  Tosta Match result-screenistä tulee Winner winner Chicken spinner-mieleen?
   
 9. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Eilen alkoi uusi Season ja kaikki rankit nollattiin, ei paljon itselle vaikutusta kiitos nobouden.

  Nyt vasta muuten tällä viikolla sen käsitin kaverin avustuksella, jutun jota en itsekään tullut ajatelleetksi mutta näin jälkikäteen ajatellenhan ihan selvä homma. Siis miksi tämä kolisee ja mikä oli se edellinen peli jossa oli tämä vastaava kuumotus ja kissahiiri leikki läsnä. Näitä ei ikävä kyllä kovin alvariinsa tule. Tarvii mennä yli 10 vuotta taaksepäin ihan mustan boksin aikoihin, peli(t) jossa oli "samaa DNA" kuin tässä vaikka olivatkin kaikinpuolin ihan erilaisia on Splinter Cell: Pandora Tomorrow/Chaos Theory Versus mode.

  Oi niitä aikoja, mutta mahtavaa että meillä on tässä saatavilla edes etäisesti vähän vastaavaa settiä. Parempaa jopa_odotetusti kyllähän tässä ajassa pelit kehittyy. Mutta edelleen välillä sitä joskus haaveilee: kuinka mahtava peli voisikaan olla nykyteknologialla tehty Spline Versus?
   
 10. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Päivitys kaikilla alustoilla tänään.

  Patch notes 1.9.2 | Howling Grounds
  HOWLING GROUNDS - EVENT OBJECTIVE
  • Acquire a Red Envelope Offering in the Bloodweb and play it in a trial
  • Each Red Envelope Offering played will generate 1 Lunar Hook and 1 Lunar Generator
  • As a Killer, hook a Survivor on a Lunar Hook for the first time to gain 1 Burnt Coin
  • As a Survivor, complete repairs on a Lunar Generator to grant all Survivors 1 Golden Coin
  • If you played a Red Envelope, you will also score bonus Bloodpoints when the above conditions are met
  • Once you have enough Burnt Coins, you will unlock a customization item for The Huntress
  • Once you have enough Golden Coins, you will unlock a customization item for David King
  • Keep collecting coins - even if you have unlocked the customizations - they all contribute to the community challenge!
  • The Red Envelope Offering is only playable during the Lunar event

  FEATURES & CONTENT
  • Content - Added new menu and lobby aesthetics for the Lunar New Year event
  • Content - Added support for the Howling Grounds event (see the details in the event objective section)
  • Feature - Added a Difficulty Rating for all Survivors and Killers and updated the character descriptions to better help our newer players
  • Feature - Added a tutorial pop-up when entering a new menu for the first time. For expert players, these can be easily dismissed using the 'Hide All Tutorials' checkbox.
  • Feature - Added additional help text, tool tips, and improvements to various menus such as the Bloodweb, Daily Rituals, Character Info, Currencies, Shrine of Secrets, etc.
  • Feature - Players now receive a notification the first time they are affected by another player's perks. This currently applies to the perks Leader, Streetwise, Dying Light, Thanatophobia and Unnerving Presence.

  BALANCE

  Killer Changes
  • Adjusted the sound of the static when shocked by The Doctor
  • Fixed an issue that allowed Survivor to use the Map item while in Madness Tier III. This was a design change made back in Doctor Cube (1.6.2), and was only applied to the healing/repairing interactions. Now all items cannot be used (auras reading, firecrackers, flashlights, healing, repairing/sabotaging) when needing to Snap Out Of It.
  • Fixed an issue that made it impossible to rescue a dying survivor with a pallet/flashlight save while being picked up or dropped mid animation. Now, the pick up/drop animation will play fully, followed by the flashlight/pallet stun.
  • Fixed an issue that prevented The Nurse from getting stunned by a pallet during her blink. If a pallet is pulled on her, she will get stunned after her blink is complete.
  • Reworked the Pig's Rite of the Ungrateful Daily Ritual: It now requires to land 4 successful
  • Dash attacks with the Pig for 30 000 Bloodpoints.
  • Reworked the values of three Score Events for the Pig:
   • A Successful Hit after an Ambush Dash gives 250 Bloodpoints (instead of 200).
   • Starting an Ambush Dash gives 50 Bloodpoints (instead of 100)

  Perk Changes
  • Borrowed Time modification: Only the survivor being unhooked will be protected by Borrowed Time and Borrowed Time is no longer a single use perk. We will monitor the usage of this perk and its function before doing further changes to Borrowed Time. Text change is currently only updated in English.

  BUG FIXES
  • Fixed an issue that allowed The Nightmare to put Survivor to sleep when they were hiding in a locker
  • Fixed an issue that allowed players to track the hatch with the Rainbow Map or Black Silk Cord add-on prior to meeting the requirements to spawn the hatch
  • Fixed an issue that caused Survivors not to receive Map Scout points for anything tracked by the Detective's Hunch perk
  • Fixed an issue that caused Survivors to be unable to perform certain actions / interactions when the same movement button was bound to Q
  • Fixed an issue that caused audio cues and Survivor groans to be heard map wide from both Killer and Survivor perspectives
  • Fixed an issue that caused improper camera placement when spectating the Killer in a Kill Your Friends lobby
  • Fixed an issue that caused missing audio when The Doctor landed a successful hit
  • Fixed an issue that caused stretched polygons when sacrificing a Survivor on a hook with a RBT on their head
  • Fixed an issue that caused the Map item reading audio to loop indefinitely when spectating a Survivor who depletes the Map charges
  • Fixed an issue that caused the bear trap not to animate when The Trapper stepped in a bear trap while carrying a Survivor
  • Fixed an issue that caused the framerate to drop below 30 FPS in a specific area of The Game map
  • Fixed an issue that caused the incorrect Offering bonus to display when another player uses a bonus Bloodpoint Offering
  • Fixed an issue that caused the item charges to continue to deplete upon failing a skill check
  • Fixed an issue that caused the loud noise indicator not to appear for the Killer when too far away from an unhook
  • Fixed an issue that caused the report icon not to appear immediately after a successful report
  • Fixed an issue that caused the reverse bear trap to continue beeping for other players when a Survivor died at the exit
  • Fixed an issue that caused unknown characters to appear when the host of a Kill Your Friends returned to lobby in Thai, Simplified and Tradition Chinese
  • Fixed an issue that made it impossible to cleanse a totem in the Ironworks of Misery map
  • Fixed an issue that made it nearly impossible to see Survivor auras when using the Wraith's "All Seeing" - Mud add-on
  • Fixed multiple prestige issues that were either generating a level 50 web at level 1, abusing the UI to Prestige low level characters, or characters randomly Prestiging unwantedly
   Minor localization improvements. English only.

  Samalla alkoi myös "Howling Grounds" event. Kestää maaliskuun alkuun asti. Steamissä peli puoleen hintaan kympin, saapi nähdä tuleeko rabattia myös konsoleiden digiversiolle?
   
 11. Murdoc

  Murdoc Active Member

  XBL:
  McMurdoc
  PSN:
  McMurrDog
  Onko muilla ollut kuinka paljon yhteysongelmia tämän pelin kanssa onella? Tuntuu, että itellä on vähintään joka toinen peli loppunut yhteysongelmiin. Netissä ei pitäis olla mitään ongelmaa, kun on 100/100 kuitu.
   
 12. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Ikävä kyllä parhaillaan vikaa on paljon, viimeinen päivitys hajoitti asoioita. Mm. täällä juttua.

  Ei nyt suoranaisesti yhteysongelmaa ole, mutta mulla peli kaatuillut aivan liian usein nyt. Samoin kun suoritin Daily Ritualin piti tulla 30K, tuli nolla. Vähän kaikenlaista vikaa on, tuo special event taisi sekoittaa pakkaa nyt aika pahasti. Kai viimeistään sitten palataan normaaliin kun se loppuu eli tässä voi olla parin viikon kärsimys edessä mutta toivottavasti olen väärässä.
   
 13. Murdoc

  Murdoc Active Member

  XBL:
  McMurdoc
  PSN:
  McMurrDog
  Joo, kaatumisia taisi tänään itellä tulla joku viis noin 4h aikana. Sääli näiden kanssa, kun peli muuten vaikuttaa tosi hauskalta ja erilaiselta.
   
 14. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Uusi pelle hahmo Killeri heittelee yllätyspulloja. Vissiin vain PC puolella nyt ja sielläkin kai jossain testiryhmässä. Mutta ihan mielenkiintoista ja tosi kiva juttu että tämän pelin tukeminen ei näytä loppuvan ikinä. Hattua ylös Ruottalaisille tästä, hyvää duunia!

   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2018
  Ippenator tykkää tästä.

Jaa tämä sivu