Deliver Us The Moon - Maailman pelastaminen alkaa Kuusta

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
Deliver%20Us%20The%20Moon%20Hero.jpg


Nimi: Deliver Us The Moon
Kehittäjä: KeokeN Interactive
Julkaisija: Wired Productions
Alustat: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series
Lajityyppi: Scifi-seikkailu
Julkaisu: Lokakuu 2019 / Remaster 23.06.2022
Kotisivut: https://www.deliverusthemoon.com/
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/peli/deliver-us-moonDeliver Us The Moon on apokalyptiseen lähitulevaisuuteen sijoittuva scifi-trilleri, jossa Maan luonnonvarat ovat ehtyneet. Energiakriisin ratkaisemiseksi maailman valtiot perustavat World Space Agency -nimisen viraston, jonka tehtävänä on valjastaa Kuun energiavarat maan kansalaisten käyttöön.

WSA suoritti operaatiotaan Kuussa, kunnes yhtenä kohtalokkaana yönä yhteys Maahan katkesi ja energiavirrat tyrehtyivät. Nyt, vuosia myöhemmin, sinä astut Maan viimeisen astronautin saappaisiin. Viimeisenä oljenkortena tehtäväsi on lähteä tutkimaan, mitä tapahtui, ja pelastaa ihmiskunta.

Seikkailussa ainoana kumppaninasi on pikkurobotti ASE. Yhdessä kuljette halki Kuun hylättyjen rakennelmien, keräten johtolankoja ja lopulta paljastaen kätketyt salaisuudet.

Pystytkö pelastamaan maailman, vai katoatko ikuisiksi ajoiksi avaruuden syvyyksiin?Jotenkin päässyt ihan kokonaan lipsahtamaan ohi huomiokentän tällainen peli. Jostain syystä (no okei, ihan vain siksi kun tässä on Kuu) tulee mieleen tv-sarja For All Mankind, jonka pitäisi kuulua jokaisen itseään kunnioittavan avaruusnörtin katselulistalle. Vaikka oikeasti tässä ei varmaan ole mitään muuta yhteistä kuin se, että yhtenä tapahtumapaikkana on Kuu.

Eniveis, pelin Deluxe-versio on juuri tällä hetkellä PSplus-jäsenille hyvässä tarjouksessa (kiitti vain, Tontsa, kun vihjasit), joten menin ostamaan. Nykysukupolven versio päivittyy ilmaiseksi PS5:lle, joten en aloita pelaamista ihan vielä.
 
PS5- ja Series X|S -versiot julkaistiin tänään. Ja kun Jyrppä tossa kiitti tarjousvinkistä, niin vähän hukkaan meni nekin rahat, koska peli on nyt myös uudistuneen PlayStation Plussan Game catalogissa PS5-versiota myöten. :p
 
PS5- ja Series X|S -versiot julkaistiin tänään. Ja kun Jyrppä tossa kiitti tarjousvinkistä, niin vähän hukkaan meni nekin rahat, koska peli on nyt myös uudistuneen PlayStation Plussan Game catalogissa PS5-versiota myöten. :p
Sori kevyt offtopic, mutta onko tästä siis myös PS5-versio tyrkyllä Plus Extra -tilaajille? Listoilla näkyy vain PS4-versio. Jappasen Essentialin päivittämistä Extraan niin siksikin kiinnostaa :)
 
Sori kevyt offtopic, mutta onko tästä siis myös PS5-versio tyrkyllä Plus Extra -tilaajille? Listoilla näkyy vain PS4-versio.
PS5:n kautta itekin päivällä löysin vain PS4-version, mutta PS App -mobiilisovelluksella löytyi se ilmainen PS5-päivityskin.
 
Mulla ei kyllä näy ps catalogissa mutta haun ku tekee niin pääsee lataamaan suoraan PS5 version! Mistä tämänkin olis voinu taas tietää ELLEI täältä.

Edit: Hetken kokeiltuani täähän pyörii suht hyvin performancella ja toimii samalla köyhän miehen Starfieldinä! Jatkoon!
 
Viimeksi muokattu:
Tuli tämä Deliver Us the Moon ostettua ja nyt tuli vielä arvosteluun jatko-osa:


Lyhyesti tämä on pelipari, josta haluaisin tykätä enemmän, mutta tekniset ongelmat tekevät siitä todella vaikeaa. Ehkä silti otan ohjelmaan näiden molempien platinoinnin.
 
Ylös Bottom