Devil May Cry 5

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Genre: Action, Hack and Slash
Alustat: PC, PS4, XOne
Kehittäjä: Capcom
Julkaisija: Capcom
Julkaisupäivä: 8.3.2019

Final Trailer (sisältää spoilereita)

Julkistus traileri

Tuskin tämä peli sen enempää esittelyjä kaipaa, demoa voi kokeilla PS4 ja Xbox.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Alle viikko enää niin päästään jatkamaan Neron ja Danten mähinöitä. Onkos täällä paljon sarjan faneja? Itse en laske DmC-peliä tähän sarjaan - se oli aikamoista syöpää ja ei ikinä tapahtunut.

EDIT: pistetään vielä sarjan historiasta kertova video jos ei ole jollekkin tuttua mitä matkan varrella on tapahtunut.

 

Ananas

Member
DmCssä oli kyllä helposti paras combat verrattuna muihin osiin. Bossitkin oli loistavia. Tarina huttua.

Tämän demoa pelasin ja bossia lukuunottamatta jätti kylmäksi.
 

Miika_-

Well-Known Member
Vähän tylsäkkö demo oli, en tiedä vaikuttiko se kun ei ollutkaan enää kunnon laumaa vihuja vastassa kun vertaa devil May cry 4:n special editioniin.. Demon bossi tuntui myös suoralta kopiolta berialista, Komialta peli silti näytti.
 
Juuri luin Neogafista että Pleikkaversiota on taas länkkärijulkaisussa sensuroitu. On kyllä taas ihme pelleilyä Sonylta.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Juuri luin Neogafista että Pleikkaversiota on taas länkkärijulkaisussa sensuroitu. On kyllä taas ihme pelleilyä Sonylta.
Joo lukenu saman aikaisemmin tänään, ei sillä että se itse koskisi mutta onhan se silti perseestä. Mutta onko se vain yksi kohtaus josta olen kuullut, vai onko niitä enemmänkin ?
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tuli alotettuu peliä ja vedin demon kenttään asti, kuvittelenko vain vai oliko demo versio pätkitty? Mutta peli vaikuttaa ihan huikealta, 4K/60 FPS HDR luovat sellaisia kuvia ruudulle että huh. Ääniraita on todella mahtipontinen ja bassot on käännetty täysille, dialogi on mestariluokkaa, varsinkin Nico on loistava uusi hahmo. Pelaaminen myös ehtaa DMCtä ja yhtä hauskanpitoa. Alun perusteella kaiken ylistyksen arvoinen tekele.
 

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
Devil May Cry ykkönen oli aikoinaan itselleni legendaarisen kova. Peli oli pakko läpäistä kaikilla vaikeustasoilla ja hahmoilla. Jos tuohon aikaan olisi trophyja ollut, niin itsestäänselvyytenä olisin harjoitellut niin kauan, että saisin siitä platinaa. Kertakaikkisen mahtava toimintapeli.

Kakkososaa näin striimistä joskus ja kolmosta en pelannut tai nähnyt ollenkaan, nelosta kokeilin demon verran. Odotukset ovat korkealla viitosen suhteen.

Devil May Cry 5 on yksi äänestettävistä striimipeleistä ensi viikon perjantaille. Vaihtoehdot tästä ketjusta.
 
Joo lukenu saman aikaisemmin tänään, ei sillä että se itse koskisi mutta onhan se silti perseestä. Mutta onko se vain yksi kohtaus josta olen kuullut, vai onko niitä enemmänkin ?
Yhdestä kohtauksesta ainakin siinä puhuttiin minkä luin. Eihän tuo varmasti iso asia ole eikä itse peliin vaikuta millään tavalla, mutta jäisi ainakin itseltä hankkimatta ihan vaan periaatteesta; Play-Asian mukaan kuitenkin aasia-versiosta löytyy äänet ja puheet englanniksi, joten ei mitään syytä hankkia paskempaa versiota (Paitsi jos on jotain DLC:tä odotettavissa niin sitten toki vaatii säätämistä tehdä oikean regionin tili ja hankkia krediittejä storeen).

Itse kuitenkin varmaan tämänkin lainailen sitten joskus kirjastosta, ei mitään kiirettä kun vasta ensimmäisen Devil May Cryn olen pelannut. :D
 

Barca11910

Well-Known Member
Eilen tuli tästä vähän katottua Youtuben kautta. Esim Metacriticin sivuilla ei ole ainuttakaan negatiivista arviota.

Okei se on vaan yks sivu mut tuo on aina kova temppu ettei negatiivisia löydy.

Edellinen sarjan peli oli tuo DMC 4 Special edition.

Miten hyvin tuo Demo kuvaa peliä? Demoja ei useimmiten enään tehdä.
 
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Kyllä se demo kuvaa peliä hyvin, aika samanalista menoa koko peli.

Itsellä jäi tämä peli kesken johkin chapter 12 paikkeille, oli vaan niin uskomattoman tylsää menoa ja ympäristöt ja vihut niin itseääntoistavia. Tarina ja hahmot oli loistavia, harmi että pelattavuus puoli kompastelee kun ei se tarjoa tarpeeksi vaihtelua.
 

OMI3R

Well-Known Member
Viimeisin Devil May Cry elämys mulla oli Devil May Cry 2 (PS2) josta tykkäsin tosi paljon, sit vähä jotenki unohti koko sarjan, sit tuli se DmC joka oli ihan ok hack'n slash. Nyt hommasin tän kun halvalla sai, ei voi muuta sanoa kun että peli on "badass". Todella viihdyttävää ja näyttävää mättöä. Tarina ja hahmot vedetty ronskisti ja hauskalla hyvällä tavalla överiks. Kyllä tämä taas herätti ne muistot miksi tämä sarja on vaan niin kova. Napit alkuun tietenkin hukassa, mutta kun edes ne perus jutut alkaa olee siel takaraivos niin aikaseks saa vaikka millaisia överikomboja, pelkästää nappeja hakkaamallaki pärjää mutta mitä hauskaa siinä nyt on?!

Peli myös pyörii PS4Prolla kun unelma.

Mahtava peli!
 

MAINOS

Ylös Bottom