Diablo 2 Resurrected

Eliminaattori

Kielinatsimoderaattori
Ylläpitäjä
Oikein mukavat pelit tänään. Eilen jumiutumiseen asti kehittämäni tason 3 hahmo on tämänpäiväisten pelien jälkeen tasolla 20. Pelailin aluksi soolona ja pelikavereiden tultua mukaan neljän porukalla eteenpäin. Tasohaarukkamme oli aluksi varsin iso, mutta pelintekijät ovat mielestäni ottaneet eroavaisuudet hyvin haltuun. Level capin saa toki säädettyä haluamalleen tasolle, mutta päivän päätteeksi kaikki ryhmän neljä hahmoa olivat kolmen tason sisällä (19-21). Act 2 juuri nyt työn alla, arviolta puolessa välissä.

Porukastamme vain minulla peli kaatui kerran noin viiden tunnin session jälkeen, takaisin pääsi kuitenkin vaivattomasti. Toinen erikoinen juttu koski teleporttaamista (kyseessä on vain noin 10 metrin mittainen harppaus), jolla onnistuin loikkaamaan mustalle alueelle eli kartan ulkopuolelle. Sinne ei olisi siis pitänyt olla mitään asiaa. Pääsin kuitenkin teleportilla takaisin.

Ahtaissa tiloissa on muuten harvinaisen rasittavaa liikkua isolla porukalla, koska ihmispelaajien läpi kulkeminen ei ole mahdollista. Juuri tuosta syystä otinkin teleporttauksen käyttöön velholleni. Tämä korostui etenkin
Maggot lairissa, jossa ahtaissa käytävissä joutuu menemään taisteluun yksi kerrallaan, eikä ohitus ole mahdollista kuin tienristeyksissä. Erittäin rasittava paikka.

Voin vain kuvitella, jos tätä menee vääntämään joidenkin randomien kanssa ja kuoleman korjatessa on taatusti joukossa joku ahne älykääpiö, joka ryövää kaikki pudonneet rahat ja pullot. Hyvähenkisessä porukassa tavaroita jaetaan sopuisasti myös muille, eikä kuolleen tavaroihin kosketa. Päin vastoin, kuolinpaikalta siivotaan viholliset huitsin nevadaan ja tehdään portaali kaverille, joka pääsee noutamaan tarvikkeensa kaikessa rauhassa. Toki pientä kilpailua on hyvä olla esimerkiksi runeista, keltaisista tavaroista ja setti-itemeistä, mutta muuten noudatetaan tasajakoa edes joskus.

Pieniä teknisiä viilauksia olisi ollut tarpeen tehdä, kuten oman hahmon pieniä nykäyksiä karsimalla, mutta muuten meno on vaikuttanut hyvältä. Hieman silti ikävöin Diablo 3:n pelillistä virheettömyyttä, ja esimerkiksi turhan lootin karsimista valikoista sekä Horadric Cubella operoimisen yksinkertaistamista. Tässä joutuu aidosti valikoimaan, mitä poimii ylös, mutta kaiken romun keräävälle hamstraajalle (minulle) se ei ole kovin mieluisa vaihtoehto. Muuten town portalia saa aktivoida jatkuvalla syötöllä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tuohon ettei kaikkea voi lootata niin tottuu kyllä suht nopeasti, se oli itselle iso kynnys miksi en tykännyt PoE:sta aluksi ollenkaan mutta kun antoi mahdollisuuden niin nyt se on jopa itselle se mieluisampi tyyli pelata. Toki PoEssa hyvä puoli on se että voit filtteröidä kaiken turhan pois ja peli ei anna edes poimia niitä.
 

Mathael

Active Member
Nyt se monipelikin alko jo pelittää paremmin, eilen illasta heitti pari kertaa dashboardille, mut hahmoja ei hukannu tai muuta. Assasiinia levutellu KickSini buildia rakennetaan, joka nyt toki on vie alku tekiöissään. Assasiinilla on mukava kyl pelata Drackon Taloniin, Claw marsteryyn ja Burst of Speediin näin alkuun laitan pointseja, sitten myöhemmin trap osastolle kun saa kerättyä enemmän skillpointseja. Burst of Speed on loistava antaa juoksu nopeutta paljon ja myöskin Attack speediä. Dragon Taloni on myös todella tehokas skilli, assiini vetää upeita kääntö potkuja ;) Sen verran nyt pelannut ettei pelin vanhahtava pelattavuus oikein enään haittaa rupee tottuun. Eiköhän tämän pelin kanssa saa meneen pelitunteja roimasti eli eiköhän se 39.90 maksa aika äkkiä ittensä takasin.
 

DestiZ

Well-Known Member
täällä mennään Blizz Sorcilla, hyvältä kyllä maistuu nyt launchi päivän jälkeen, ja perjantai aamusta asti toiminut hienosti, ite tosin se mun hahmo ei palautunut sinne act2:lla vaan jouduin vetää puolet act1:sta uusiksi, nyt tosiaan mennään nightmare act 2 :),

Resurrectedin yksi parhaita uudistuksia on se että nyt voit tappaa cow kingin cow worldissa etkä menetä Accesia, kun taas Vanilla Diablossa 2:ssa jos tapoit vahingossa sen esim normalilla et päässy enää ollenkaan cow worldiin sillä kyseisellä hamolla kyseisellä difficultyllä, nyt tuo cow world farming on huomattavasti mukavampaa kun ei tarvitse enää välittää cow kingistä.
 
Viimeksi muokattu:

Huttu

Well-Known Member
Mites toi lehmätaso sit käytännös? Jääkö wirtin jalka sul vai mite sen pääsyn saa uusiks?
 

Mathael

Active Member
Mulla on aina ollu ARPG peleissä et ei malta sitä yhtä classia pelkästään levutella. 3 eri classia nyt levuttelen Assasin , Amatzon ja Paladin. Toki kun keskittyy alkuun siihen yhteen niin noi farmailut ja muut auttaa sit niitä classeja joita sit alottaa alusta. On saanut kyl pelitunteja kertyyn tässä muutamassa päivässä ihan älyttömästi. Kai se pitää Switch Lite hommata et voi vaikka vessa reissullakin pelata :D, kun kerran peli pyörii kyseiselläkin laitteella todella hyvin.

 

Mathael

Active Member
Peli on maistunut aivan loistavalle. On pelissä kyllä tietyt rakenteet vaan edelleen täyttä rautaa classien monimuotoisuus, itemit, runet jne. Pelin uudelleenpelattavuusarvo on aivan huippu, siis peli ei tartte mitään liigoja/seasoneita et pysyy "tuoreena". Harmi vaan kun ei fyysistä versiota ole.

Laaman mietteitä pelistä noin viikon pelaamisen jälkeen.

 
Ylös Bottom