Dirt Rally 2.0

Gunslinger

Well-Known Member
Jos joinaan jonkun tekemään clubiin ja alkaisin vaikka ajamaan sitä sarjaa, pääsenkö ajamaan myös kisoihin joiden DLC:tä en ole hommannut?

Et, klubi-kisoissa pitää olla itsellä tarvittavat dlc:eet, mutta jos joinaat lobbyyn, niin taitaa päästä ajamaan dlc-ratoja kunhan hostilla ne, vaikka ei itse olisi hommannut niitä. Näin lueskelin pelin omalta foorumilta.
 

Viltro

New Member
Miten noi Codemastersin serverit voi olla taas alhaalla?? Oli nähtävästi viisasta julkaista peli ilmaiseksi vaikka servukapasuteettia ei ole nostettu..

Muilla sama ongelma?
Timeout lykkää kokoaja kun serverit kyyykkää,en olisikaan halunnut testata.. Takaisin WRC8 pariin siis
 

Barca11910

Well-Known Member
Näköjään muillakin ongelmia.

Eihän näin laadukasta peliä kuulu heittää vuoden jälkeen ilmaseks jakoon

Oisin halunnu jatkaa tuota pelin sisäistä MM-Sarjaa kun on Skotlannin ralli kesken.
 

luchadore

Member
Täälläkään ei ole tarvinnut ajaa eilisestä lähtien. Oli pitkä ja tuskainen taistelu että sain edes haasteiden palkintorahat lunastettua pois, senkin tein kolmesti ennenkun ne jäi tilille asti.
 

Subi

Active Member
No niin tuleepahan tuolle jokunen aika takaperin ostetulle t150 vihdosta viimein käyttöä :D Project Carsin kanssa sitä hieman testailin, mutta se ei pelinä oikein ikinä napannut ja jäi vähän ajamiset sitten siihen. Tätä on pitänyt PC:lle ostaa julkaisusta asti, mutta kun on nuuka ja kiireitä niin ilmeisesti pelataan sitten pleikkarilla. Yövuorojen jälkeen vois ottaa rallirännit :D
 

Fabre#4

Well-Known Member
Itse pääsin tänään aamulla vähän ennen klo 9 ihan näppärästi servereille PS4:llä ja sain ajettua "eiliset" päivähaasteet ja Puolan viikkohaasteen ihan ilman ongelmia. Peliä käynnistäessä taisi kirjautuminen kestää henkäyksen tai kaksi pidempään, mutta sen jälkeen kaikki toimi ihan normaalisti. Siellä ei vaan taida ruuhkaisimpaan aikaan vuorokaudesta CM:n purkkaviritysserverit kestää kuormaa...
 

Aksu

Well-Known Member
Todella typerä päätös codeilta tuo että pelin pitää olla yhteydessä nettiin että yksinpeliä voi pelata, muutenkin pelin uratila on todella surkea, siinä on kyllä ison parannuksen paikka jos 3.0 joskus tulee.

Pelin valikot on myös omasta mielestä jotenkin todella sekavat, sama vika oli 1 osassa, korostuu siinä kun yrittää valkata erikoiskokeita, ei saa semmoista selkeää kuvaa niistä.
 
Viimeksi muokattu:

Kipe_

Member
Onko tässä jokin bugi vai saako rallin voitosta normaalisti 2 400 000 cr? Ajoin ensimmäisen rallin (mk2 Golf) ja voitin sen niin nyt tilillä älytön kasa rahaa..
 

tommiu

New Member
Pelaako täällä porukka millaisilla asetuksilla tuota dirt 2.0 peliä. Itsellä pc ja logitech G29 ratti ja polkimet. Parina iltana koittanut pelata ja ei oikein tunnu asetuksia löytyvän vai onko se vaan käsien puutetta
 

Viltro

New Member
Parin päivän odottelun jälkeen serverit näemmä toimivat jo paremmin.

On kyllä loistava peli,oli pakko ostaa tuo 1 year pass parilla kympillä että sai kaikki setit mukaan :) Onko edelleen aktiivisia klubeja? Mielellään sellaiset joissa olisi automaati laatikko käytössä mahdollisesti... Uusi padi kuski niin tarpeeksi tekemistä ilman vaihteiden vaihtamista myös
Onko tässä jokin bugi vai saako rallin voitosta normaalisti 2 400 000 cr? Ajoin ensimmäisen rallin (mk2 Golf) ja voitin sen niin nyt tilillä älytön kasa rahaa..
Olet ilmeisesti ostanut myös tuon vuosi passin,aloitin uran ennen ostoa ja oston jälkeen tuli tilille myös +2 400 000 cr
 
Viimeksi muokattu:

rap

Well-Known Member
:) Onko edelleen aktiivisia klubeja? Mielellään sellaiset joissa olisi automaati laatikko käytössä mahdollisesti... Uusi padi kuski niin tarpeeksi tekemistä ilman vaihteiden vaihtamista myös
Edellisellä sivulla on Gunslingerin viesti, jossa linkit klubiin rekisteröitymiseen. On automaatti mukana ja pääset vielä hyvin alusta asti mukaan kun ensimmäinen kisa auki vielä 13 päivää.
 

80nrc

Member
Tuli latailtua tämä, kun kerta ilmaseksi sai. Ettei, tarvis koko ketjua kahlata, niin onko FFB:hen tullu parannuksia? Jäi ostamatta tuo aikanaan, kun porukka piti tuntumaa huomonpana kuin mitä ykkös osassa. Toisekseen onko hyviä säätöä löytynyt jolla saa parhaimman tuntuman. Itselllä t500rs.
 

cob84

Active Member
Onko joku onnistunut tekemään omia clubeja tässä pelissä? Jos on niin kertoisitteko millaisia poppakonsteja käytitte sillä ei ainakaan tuolta virallisilta sivuilta onnistu tehdä kun sivu jumittaa aina kun yrittää tehdä clubin ja painaa "all done" nappulaa niin mitään ei tapahdu.
 

ollli

Member
miten pleikkarille saapi tuon vaihekepin kässäriksi siten että vaihteet vaihtuu viiksistä? automaatti vaihteilla kässärin saa kepille. rattina thrustmasterin t150 ja keppi se th8a
 

luchadore

Member
Oletettavasti et saa, ellei pleikka tunnista keppiä kepin omalla usb-johdolla suoraan pleikkariin, sillonkaan en ole varma.
 
Ylös Bottom