DiRT Rally

Ac3way

Well-Known Member
Vastaus: DiRT Rally

Eipä ollut vastusta Masters-tasosta, ajoin enemmän pohja-aikoja kuin Elite-tasolla. Montessa 11/12 pohja-aikaa ja yli minuutin voitto, vaikka koneella ei edes ollut mitään teknisiä murheita.

No Kreikka ja Wales on varmaan vähän tiukempia. Focus '07 oli kyllä aikamoinen tykki.
 

nikob

Active Member
Vastaus: DiRT Rally

Itse en oo ajanut yhtään pohjaa Elite kaudella, mutta silti toisena pisteissä ennen vikaa kilpailua. Tasaisuudella pärjää aika hyvin, 3 pistettä oon sarjan kärjestä. Jännä nähdä riittääkö vauhti Kreikassa mestariksi saakka, mutta nyt peli tauolla tuon päivityksen vuoksi. Joka kauteen olen lähtenyt uudella autolla ja näin saanut kehittää autoa, elite kausi tuli mentyä Hyundai Wrc:llä. Hieman tekisi mieli aloittaa Master kausi tuolla Focus wrc:llä.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Vastaus: DiRT Rally

Siellä olisi nyt mukava viikkoralli ajettavana! A-ryhmäläisillä autoilla 6 pätkää, 2 pitkää pätkää Kreikasta, Walesista ja Ruotsista. Kolme viimeistä sitten yöajoa.

Oli ihan mukava ajella kyllä. Sai vihdoin syyn ostaa Ford Escort RS Cosworthin, eli kavereiden kesken "Cossu Escon", jolla olin ajellut vain custom eventejä tähän mennessä. Ihan mukavasti meni ja melkein tuli kaikki päivityksetkin siinä viikkorallia ajaessa, pari pätkää piti vielä ajaa sen jälkeenkin. Kultaiset muistot jostain 90-luvulta palasivat mieleen, kun kyseisellä autolla ensimmäistä Colin McRae Rallya ajelin :)
 

Torres

Active Member
Vastaus: DiRT Rally

Onko CM reagoinut jotenkin virallisesti tuohon ongelmaan? Blogissa on päivitykseen laitettu useita kommentteja ongelmista, mutta siellä tai twitterissä ei ainakaan ole mitään mainintaa, koska mahdollisesti on korjausta luvassa. Alkaa jo vähän turhauttaa tämä.

Joku foliohattu voisi jo kysyä, paljonkohan Logitechilta liikahti ruskeassa kirjekuoressa CM:n suuntaan, että paransivat heidän forceja ja rikkoivat TM:n kokonaan...
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Torres: Noin tunti sitten DiRT-pelisarjan omalla Twitter-tilillä vakuuteltiin korjauksen olevan työn alla.

@Izakkiz Hey, we're working on the issues that have come around from the latest patch. You can keep updated on forums.codemasters.com.

Lähde: Twitter (@dirtgame)
 

Torres

Active Member
Vastaus: DiRT Rally

Noniin, julkaistu juuri sen jälkeen, kun kävin siellä katsomassa. Toivon mukaan saavat homman pikaisesti kuntoon.
 

Joblo

Active Member
Vastaus: DiRT Rally

No, mitäs olette jätkät mieltä, onko tässä nyt se the rallipeli, jota on odotettu varmaan 10 vuotta jo Colineiden sun muiden jälkeen? Sain kuulla tästä pelistä vasta eilen ja olen innostunut kyllä todella kovasti. Rahatilanne nyt aika vaikea, joten täytyy vielä pantata.

Osaatteko neuvoa vielä halvempaa paikkaa mistä hommata peli? http://cdon.fi/pelit/dirt_rally_legend_edition-36173681 (48 e posteineen)
 

Fabre#4

Well-Known Member
Vastaus: DiRT Rally

No, mitäs olette jätkät mieltä, onko tässä nyt se the rallipeli, jota on odotettu varmaan 10 vuotta jo Colineiden sun muiden jälkeen?

Kyllä ehdottomasti on! Valovuosia edellä jotain WRC-sarjan räpellyksiä ja käsittääkseni Loeb-rallyssakin on omat murheensa, joka saa sen häviämään tälle.

6 erilaista maata, joiden pätkät eroavat toisistaan aivan täysin. Tarkoittaen siis sitä, että "vähäisestä määrästä" huolimatta jokainen lokaatio eroaa muista ja tarjoaa erilaisen haasteen. Saksan asfalttiralli metsiköissä tarjoaa "ratamaisen" kokemuksen. Monten sekametelisoppa lunta, jäätä ja asfalttia on mielenkiintoinen. Ruotsin lumikouruissa joutuu vetämään ihan kieli keskellä suuta, kun auto mahtuu parhaimmillaan juuri ja juuri tielle. Walesin metsätiet hyppyineen ja tiukkoine mutkineen ovat elämys samoin kuin kovavauhtiset Suomen hyppyrit. Kreikka on sitten taas ihan oma lukunsa ja sitä voi oikeasti sanoa Akropolis-rallin tapaiseksi selviytymistaisteluksi, kun tiet ovat kapeita ja reunat kiviä täynnä.

Autoja löytyy pelistä enemmän kuin riittävästi ja kaikki eroavat toisistaan. 1960-80-lukujen takavetoiset ovat oma haasteensa, joiden kanssa kokeneempikin virtuaalikuski on enemmän tai vähemmän ihmeissään. Nelivetoisissakin on ihan selkeät erot jopa saman ikäluokan autoissa: viime vuosikymmenen Impreza ja Focus ovat ihan erilaisia ajettavia. Puhumattakaan esim. 90-luvun A-ryhmäläisistä tai 500 heppaisista B-ryhmän tappolaitteista 80-luvulta.

Jos ralli edes jollain asteella kiinnostaa, niin tämä on pakkohankinta. Itse olin rallipeleistä poissa viitisen vuotta johtuen WRC-sarjan heikosta laadusta, mutta tähän jäin koukkuun saman tien...
 

spydeZ6

Valetoimittaja
Ylläpitäjä
Vastaus: DiRT Rally

No, mitäs olette jätkät mieltä, onko tässä nyt se the rallipeli, jota on odotettu varmaan 10 vuotta jo Colineiden sun muiden jälkeen? Sain kuulla tästä pelistä vasta eilen ja olen innostunut kyllä todella kovasti. Rahatilanne nyt aika vaikea, joten täytyy vielä pantata.

Ei tälle tällä hetkellä ole haastajaa. Loebbi ja WRC jää kauas taakse. Ajaminen on erittäin hauskaa ja palkitsevaa, kun onnistuu. Epäonnistuessakin opettavaista. Rallin lisäksi myös Rallicross pitää otteessaan, kun siihen pääsee sisälle. Kylki kyljessä ajaminen tuo mukavasti hien pintaan.
 

Joku jostain

New Member
Vastaus: DiRT Rally

Mikähän maksaa ? Ei toimi vieläkään ! Luulis ettei ois kohtuutoman vaikee tehdä korjaus päivitystä !
 

Omenanraato

Well-Known Member
Vastaus: DiRT Rally

Vaikka päivitys olisikin, taitaa se kiertää Sonyn tarkastusten läpi useamman viikon.
 
Vastaus: DiRT Rally

Kyllähän se jonkun päivityksen latasi eilen, mutta en kokeillut itse oliko sillä mitään vaikutusta noihin ongelmiin.
 

payjay83

Well-Known Member
Vastaus: DiRT Rally

Nyt ois Thrustmastereihin takas säädöt. toivottavasti lisää tulee edellisen kaltaisia päivityksiä. Pelien suola on se että et ikinä tiedä miten toimii.
 

Ac3way

Well-Known Member
Vastaus: DiRT Rally

Tänään aukesi vihdoin crew chief lvl 6 sekä boss saavutus. Tuli ihan randomilla, mutta internetin mukaan niin ne tuleekin. Piti vain uratilassa ajaa paljon kilometrejä sen lisäksi, että on parhaat mahdolliset mekaanikot. Itse olen enemmän ajanut vain custom eventiä ja online eventtejä niin sen takia oli niiden saamisessa kestänyt, mutta onneksi nuokin ehdot Google kertoi. 196h takana, kohta ylittyy merkkipaalu pelin parissa!
 

Simo911

Active Member
Vastaus: DiRT Rally

Pitkästä aikaa tuli tällä viikolla Dirt Rallya ajettua. Ensin vähän Pikes Peakea, ja kylläpäs maistu. Tuli opeteltua ulkoa rata, niin hiukan helpompi ajaa. Jostain syystä ajelin koko pätkän kovempaa täyssoralla verrattuna täysasvalttiin. 405 taipuu kyllä hyvin soralla, mutta asvaltilla melko hankala. Nostin itteni Masters-tasolle.

Sitten urakaks vetästä Masters-tasolla rallikausi. Joskus aikoinaan tullu ajettua mastersilla läpi, kun oli vähemmän ralleja ja sen jälkeen tahallaan tiputtautunu alimpaan divariin niin sai ihan jäätävät rahat. Enää sitä bugia ei kai voi hyödyntää. Samalla tuli jotenkin uudelleenkoettua Ruotsi ihan erilailla kuin ennen. Joskus enemmän vaan vitutti ajaa sitä, mutta nyt se maistuu todella hyvältä ja meni heti kakkoseks Suomen jälkeen suosikkirallilistalla. Varsinkin pitkistä pätkistä toinen eli Hamra/Lysvik ja sen lyhyet versiot ovat todella loistavia ja kovavauhtisia. Toinen pätkä ei niinkään hauska, mutta menettelee. Wales taas tipahti ränkingissä viimeseks. En tiedä miten joskus ennen, kuin ei ollu vielä Suomen rallia pelissä, niin tuo oli suosikki. Ihan uskomattoman kamala kaikilta osin. Sweet Lambin alku ihan jees, mutta muuten vaan huono, varsinkin kun Suomeen tai Ruotsiin vertaa.

Huomasin muuten, että autoa saman luokan sisällä voi vaihtaa kesken kauden, jos rallin jälkeen painaa main menuun. Ajelin ekan rallin Impreza 01:llä ja kaks seuraavaa Focus 07:lla. Täytyy varmaan kokeilla vielä C4 ja Focus 01 saman kauden aikana. Täytyy vaan käydä kehittämässä toisessa pelimuodossa autot oikeaan kuntoonsa. Hyvä kun on 4:llä mekaanikolla 3 perk-slottia, niin yhdellä Custom Championshipin pätkällä saa helposti kehitettyä auton kuntoon.

Tuo 12 "eri" pätkän systeemi on kyllä jotenkin vaan älyttömän typerä. En haluais ajaa yhtään pätkää väärään suuntaan saman rallin aikana. Enkä samaa mutkaa samaan suuntaan kahden eri pätkän myötä. Mieluummin vaikka kaks kertaa tismalleen samoja pätkiä rallin aikana, kuten oikeastikin, sillon voi aina verrata menikö ekalla kierroksella paremmin kuin toisella. Vaikka niin, että oikeaan suuntaan ajetaan kaikki lyhyenä ja tuplana. Väärään suuntaan pitkät vaan kertaalleen. Tulis yhteensä 12 pätkää.

Toinen vaihtoehto on, että ajettais vaan kaikki pitkät tuplana. Tulis 8 pätkää, mutta kilometrejä varmaan enemmän.
 
Ylös Bottom