Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Disintegration - strategiaa räiskeen keskellä

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Disintegration

Julkaisu: 16.6.2020
Alustat: PS4, Xbox One ja PC
Kehittäjä: V1 Interactive
Kotisivu: https://www.disintegrationgame.com/

Tiimipohjainen verkkopeli joka yhdistää strategiaa ja räiskintää. Pelin takana on Halon "isänä" tunnettu Marcus Lehto. Sisältää myös täyden yksinpelin.

Käskytät kiiturin päältä tiimiäsi. Merkitset kohteita ja osallistut suoraan taisteluihin. Yksinpelistä löytyy kykypuu ja pelattavaa 15 tunnille.

 
Viimeksi muokattu:
Itse Marcus Lehdon haastattelu. Mitä kuullut peliä testanneilta, on siellä tullut mieleen Titanfall ja pelinälkää on jäänyt.

 
Beettailua tarjolla ensi viikolla:

Voi ilmottautua halukkaaksi kokeilemaan täällä:


Oli näköjään eilen jo tullut Beta koodi sähköpostiin, voi ladata jo valmiiksi ja pelata tutoriaalin niin pääsee huomenna sitten suoraan asiaan! (klo 19 suomen aikaa pitäisi mennä serverit tulille)

Tutorial oli vartin juttu ja kyllähän tuo sen perusteella ihan hyvältä näppiin tuntui, suurella mielenkiinnolla lähdetään huomenna koittamaan tätä outoa lintua!
 
Kappas siellä olikin jo Youtubessa myös ihan raakaa gameplay viteota. Kyllähän tuo ihan hyvältä näyttää tulee hieman Hawken viboja joka ei ole huono asia! Pitää katsoa jos huomena ottaisi tätä myös itse vähän purkkiin ja jakoon. Taikka sitten striimi päälle.

 
Hei, kävi niin, että onkin yksi ylimääräinen beta-koodi Xbox Onelle. Jos kiinnostaa, niin tästä saa:

QQ37C-32J6H-3MVG4-GMT93-XVJ9Z
 
En pääse Xbox Onella etenemään. Ajattelin, että sen tutoriaalin olisin voinut pelata, mutta lukee vain "Press Menu to start", mutta mitään ei tapahdu.
 
En pääse Xbox Onella etenemään. Ajattelin, että sen tutoriaalin olisin voinut pelata, mutta lukee vain "Press Menu to start", mutta mitään ei tapahdu.

Ihan normaalisti toimii, varmista että sulla on oikea ohjain käytössä. Quittaa peli, hard resettaa konsoli jne. pitäs lähteä tulille noilla eväillä.
 
Ihan normaalisti toimii, varmista että sulla on oikea ohjain käytössä. Quittaa peli, hard resettaa konsoli jne. pitäs lähteä tulille noilla eväillä.

Olikin jännä juttu. Oli originaali boxin ohjain käytössä, samaan aikaan Elite latauksessa boxissa kiinni. Originaali toimi muuten, mutta ei tuossa pelissä. Eliteä kokeilin, toimi heti.
 
Eilen kun tutorial kokeilin, nin mietin "mitenköhän tässä sormet mahtaa riittää" Tänään oikeaa matsia pelatessa tuli vahvistus, että ei riitä. Ei pysty samaan aikaan taisteleen ja paapoon AI ukkoja järkevästi. Ei nyt ihan hirveesti vakuuttanut, oikeastaan harmittaa ehkä maailman tylsin ja maailman nähdyin pelimuoto jossa hallitaan pisteitä ja rampataan ABC väliä? Why? Tämä johtaa siihen että 75% kartasta on aivan turhana jouten ja pisteillä sitten hirvee mylly ja sormet ei todellakaan riitä. Lisäksi peli vähän tökki maailman tehokkaimmalla pelikonsolilla. Toisessa pelimuodossa haettiin joku juttu ja vietiin pisteelle, no eipä siinäkään muodossa hirveesti taistelu hajaudu vaan puolustajat kämppii drop pointissa.

Onhan tämä vasta Beta, mutta julkaisu kaiketi on tässä aika piakkoin jolloin mitään massiivisia muutoksia ei sovi enää odottaa. Toivottavasti olen ihan väärässä, mutta ei tästä ikävä kyllä hyvät vibat jäänyt. Mutta mielenkiinnolla odotellaan viikonloppua ja open Betaa, näkee mitä muut tuumaa aiheesta!
 
Nonni, nyt pääse sitten kaikki koittaan.

Harada V1 | HaradaCartoonsToday at 8:01 PM
Hey @everyone

The Open Technical Beta is now live!

We hope you all enjoy yourselves, and everyone here at V1 Interactive is very excited to see your feedback!

If you have not yet installed the game, please search for “Disintegration” on XB1, PS4, and Steams store page.
 
Tällä näytöllä ei jatkoon. Tuosta tulisi heti taktisempaa kun olisi useampi joukkue jota pitäisi johtaa. Nyt turhan yksiulotteista.
 
Tämä tuntuu olleen aiempien kommenttien perusteella sellainen "ihan kiva, mutta kiitos ei tällä kertaa", tai ehkä neljän Idols-tuomarin joukosta joku toteaa "sulla on kiva saundi" ja antaa yhden puoltoäänen.

Moninpelin vuoksi tämä kyllä kiinnostaa, tiimipohjaisia ampumapelejä kaivataan aina. Meno tuntuu taistelukentällä aika hitaalta, mutta se on sitäkin taktisempaa. Maajoukkojen tyypit saa aika helposti lahdattua, mutta toisaalta ne ovat oikein käytettynä varsin huomaamattomia vihollisen näkökulmasta. Maajoukkoja voi aina lähettää häiriköimään selustaan ja sitten pääsee itse iskemään vihollisen kylkeen. Kontrollit vaativat melkoisesti totuttelua, beetan aikaväli ei millään riittänyt opettelemaan niitä selkäydintasolla.

Tempo on ehkä se suurin ongelma, tuntuu kovin hitaalta. Toisaalta se antaa pienemmille apureille enemmän aikaa operoida taistelukentällä. Mapit tuntuivat ihan hyviltä, sillä ne ovat tarpeeksi pieniä – eli lue: enemmän yhteenottoja vihollisten kanssa.

Ei tämä mikään uusi Warhawk tai Titanfall 2 (online) ole, vaikka sellaista hieman pyörittelin mielessäni ennen beetan testaamista, mutta siitäpä tärppi jollekin pelitalolle tulevaisuutta ajatellen. Yhdistäkää nämä kaksi esim. Disintegrate 2:een ja tehkää omien ideoittenne pohjalta loistava peli! Tämä menettelee siihen asti pienenä välipalana.
 
Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta tekeleeltä, tässä vielä tuore traileri. Mechapelit on aina tarkkailussa ja oliskohan tästä ihan ostoskoriin asti.

 
Ei tarvi tähän koskea, sen verran heikot arviot.

 
Ei tarvi tähän koskea, sen verran heikot arviot.


Valitettavaa, olisi kyllä NIIIIN paljon maistunut tämän tyylinen peli järkevästi tehtynä. :( Rohkea veto yrittää "jotain muuta" ja ehkä meni sitten ohi sektorille tällä kertaa. Pieni oljenkorsi nyt vielä on, että pelissä on joku "koukku" jota 9 arvostelijaa kymmenestä ei osaa nähdä ja kokea lyhyellä peliajalla, siitä sitten paskat scoret. Ei olisi 1. kerta kun niin käy. Mutta ei tämä nyt hyvältä näytä...pidetään tutkalla kuitenkin, mutta tuolla hintaa ei taida tulla kauppoja. Parilla kympillä ehkä olisin antanut mahdollisuuden huonoista arvioista huolimatta.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom