Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Doom: Eternal

Tässä tapauksessa yksinpelin takia peli tulee hankituksi myös tänne. Ollut sitä aina DOOM:in kohdalla.
 
Yksinpelin takia tulee täälläkin hommattua. Edellisen osan moninpeliä tuli testattua vain trophyyn vaadittava verran ja se oli kyllä ihan tarpeeksi. Sinällään tuo sinkohippa olisi tosiaan ihan virkistävää mutta omasta mielestä se oli huonosti toteutettu tuossa edellisessä osassa. Eikä oikeen mitään houkutusta ollut minkä takia sitä olisi jaksanut mättää peli toisensa jälkeen.
 
Ovatkohan panostaneet entistä enemmän yksinpeliin jos normaali moninpeli jäi pois.

Tullut tuota edellistä Doomia pelattua taas ja onhan se täyttä nautintoa, kun saa hyvän vauhdin päälle :D
 
Laitetaan nyt tänne kun jaksa kaivaa mitään vanhoja keskusteluja.

Eli Doom 1,2 ja 3 saivat uudelleen julkaisut PS4, Xone ja Switchille.

Digital Foundry on tehtynyt testejä joka versiolla ja Doom 1 ja 2 eivät ole kovin hyviä versioita. Mutta Doom 3 on todella hyvin tehdyt käännökset, varsinkin X ja Pro tarjoavat 4K ja silkinsulavan 60 FPS. Switchilläkin pyörii oikeen hyvin varsinkin käsikonsoli tilassa, jonka takia voisi ostaa sen sekä Prolle että Switchille.

 
Pelannut tuota Doom 3:sta Prolla joku neljä tuntia ja on se edelleen hyvä peli. Vähän oli vaan vaikea tottua tuohon hitaampaan menoon :)

Maksaakin vain 10€ niin kyllä siinä saa rahoilleen vastinetta, kun molemmat lisärit tulee myös mukana.
 


Kattava katsaus uuteen(ja ainoaan) monipelimuotoon Battlemodeen.

Olin silloin alussa tuota ideaa vastaan kun sen ilmoitettiin olevan ainut MP-mode, mutta nyt alan jo lämmetä tuolle, näyttää ihan hauskalle jo. Toivottavasti tulisi beta/demo ennen julkaisua.
 
Loppuvuosi 2019 on entistä kuivempi, sillä seuraava Doom julkaistaan 20.3.2020.

1570543836300.png

Alkuvuosi 2020 on kyllä aivan naurettavan täynnä isoja julkaisuja :D
 
No Doom jää nyt auttamatta niiden isojen pelien jalkoihin jotka julkaistaan samaan aikaan, surkea päätös julkaisuajalle, täytyy ostaa sitten joskus ensi kesänä aikaisintaan.
 
No Doom jää nyt auttamatta niiden isojen pelien jalkoihin jotka julkaistaan samaan aikaan, surkea päätös julkaisuajalle, täytyy ostaa sitten joskus ensi kesänä aikaisintaan.
Joo vähän kummallinen ajankohta. Kyllä sieltä on varmasti tulossa hyvä peli, mutta tässä pitäisi jäädä työttömäksi jotta löytyisi aikaa myös Doomille.
 
No Doom jää nyt auttamatta niiden isojen pelien jalkoihin jotka julkaistaan samaan aikaan, surkea päätös julkaisuajalle, täytyy ostaa sitten joskus ensi kesänä aikaisintaan.
Hmm. En itse kyllä koe lainkaan niin, että tuossa jotain kovaa ruuhkaa huippupelien osalta olisi. Final Fantasy VII Remake on toki kiinnostava, mutta se on silti vain remake. Saatan siksi sen ostamista siirtää ensimmäisiin aleisiin asti. Pääosa juonesta on kuitenkin jo koettu moneenkin kertaan, niin ei ole suurta kiinnostusta alkaa täyttä hintaa pelistä maksamaan. Ja tämänkin julkaisu siirtyi sitten myöhemmäksi - yllätys, yllätys.

Cyberpunk 2077 on ainakin itselleni ehdottomasti samoihin aikoihin ilmestyvistä peleistä kiinnostavin, mutta ei senkään ostaminen heti tarkoita itselleni ainakaan sitä, etteikö kiinnostaisi Doom Eternalkin heti ostaa.

Nioh 2 tulee varmaankin ostettua alehyllystä. Edellinenkin vielä kesken, joten turhaa tuota ainakaan itselleni on täysihintaisena ostaa, vaikka hieman kiinnostaakin. Resident Evil 3 Remake on taas kerran vain remake, joten ei mitään järkeä ainakaan itselleni ostaa sitä kuin vasta joskus sitten alehyllystä. Periaatteenani kun yleensä on, että varsinkin yksinpelinä pelattavat remaket menevät aina armotta alehyllyostoiksi.

The Last of Us part 2 on toki erittäin kiinnostava peli (vaikka itselleni ei ole läheskään niin odotettu kuin esim. Cyberpunk 2077), mutta sekin ilmestyy vasta toukokuun lopulla. Vähänhän tuossa julkaistaan kovia pelejä samoihin aikoihin uuden Doomin kanssa. Ja vaikka jotkut täällä puhuvat siitä, että alkuvuodesta on kovien pelien suma, niin on kyllä todettava, että alkuvuosi on kyllä varsinaisesti tammi-helmikuuta, ja ehkä varauksin voisi ajatella maaliskuunkin siihen kuuluvan, mutta eipä tuolle ajalle ole todellakaan minkäänlaista ruuhkaa kovien julkaisujen osalta. Itselläni menee mitä todennäköisimmin alkuvuoden aikana aika paljon aikaa hulppean backlogini purkamiseen. Sen verran vähän kovia julkaisuja on alkuvuodesta.

Jos alkuvuodella sitten tarkoitetaankin esim. vuoden ensimmäistä puoliskoa (mihin alkuvuosi olisi sinänsä harhaanjohtava termi), niin siihenkin olisi todettava, ettei se kovien pelien tarjonta lisäänny kuin Cyberpunk 2077:n ja TLOU 2:n verran. Ok, nyt myös FFVII remake, mutta ei tuo nyt miltään järisyttävältä huippupelien kattaukselta ainakaan itselleni vaikuta. Ihan ok, mutta ei kyllä missään tapauksessa mitään ruuhkaa ole.
 
Viimeksi muokattu:
Itseasissa nyt kun pelejä on lykätty myöhemmäksi Doom onkin ostoslistalla ensimmäinen alkuvuoden isoista peleistä, siinä jää 3 viikkoa aikaa final fantasyyn ja nyt cyberpunk on se joka kärsii ja jää sitten myöhemmälle. Toki asiat voi vielä muuttua jos tulee lisää lykkäyksiä. On nämä aikataulut mielenkiintoisia asioita, toivoisin itseasissa että cyberpunk lykkääntyisi pari kuukautta niin ei tarvis valita mitä pelaa.
 
Itseasissa nyt kun pelejä on lykätty myöhemmäksi Doom onkin ostoslistalla ensimmäinen alkuvuoden isoista peleistä

Joo, tuossahan on lähes kuukausi esim. Cyberpunkkiin. Hyvin ehtii paukuttaa Doomin läpi. Mulle ainakin peliruuhka tarkoittaa saman tai vierekkäisten viikkojen aikana julkaisuja pelejä.

Ja hyvä niin, koska kaiken Eternalista kuullun perusteella luvassa on edellistä Doomiakin parempaa menoa. Tosin henkilökohtaisesti Cyberpunkin ohi ei menisi mikään peli, vaikka ilmestyisi samalla sekunnilla.
 
Itelle varmaan tämän vuoden odotetuin peli ja tuo uus traileri kyllä nosti hypen kattoon =)... Tämä on ainut peli miksi haluisin Pc:n. Olihan toi 2016 Doom aika nuoralla kävelemistä ohjaimella.
 
Digital Foundryn fiiliksiä



Omalla kohdalla hype vähän laski, kun tämä myöhästyi ja nyt julkaisun lähestyessä en tiedä tuleeko ostettua julkaisussa.
 
Ylös Bottom