Dreams - Luo unelmasi

Ac3way

Well-Known Member
PSVR-tuki tulee sitten viralliseen julkaisuun ja Online Multiplayer joskus myöhemmin. Local Multiplayer on jo Betassa, Co-Opista en tiedä.

Oli kyllä hauskaa viihdettä katsoa Giant Bombin sekä Game Informerin streamit pelistä. Voisi kuvitella, että peli on aika hauska "party-peli". Hauska kokeilla, nauraa ja ihmetellä yhdessä muiden luomuksia.

Toivottavasti peli välttää isot ongelmat ja onnistuu saamaan ison käyttäjämäärän. Luulisi, että Twitterissä ja YouTubessa (= Internetissä) peli tulee myös samaan näkyvyyttä sekä huomiota hassuista/oudoista peleistä ja taiteesta.

Odotan mielenkiinnolla, jospa Dreams olisi se peli joka tekisi kaikista luovia. Dream on...
 

Jogi

Well-Known Member
No jos psvr tuki tulee niin sitten joo... normitilassa movella tai ds:llä on todella hankalaa vääntää tuossa mitään. Yllätyin todella siitä miten vaikeaa oli vs. esittelyvideot. Hienoja tuotoksia monet on silti saaneet..
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Yllättävän monipuolinen on kirjo pelejä, joita betatestaajat ovat jo ehtineet tekemään. On Super Mariota, fps-räiskintää ja kaahailua ym. Perinteiset genret hyvin edustettuna. Huikeaa on tuo, miten luovuuden voi tässä päästää irti ja saada aikaiseksi konkreettista pelisisältöä. Joku tulevaisuuden Game Jam voidaan rakentaa hyvin jo pelkästään tämän varaan.

 

OMI3R

Well-Known Member
Eli tämä on niin sanotusti Next Gen LittleBigPlanet, jossa aikoinaan (ja vieläkin) tehään omia kenttiä. Super Mariot ja FPS räiskinnät nähtiin jo LBP aikana. Tässä se viedään ihan uudelle tasolle. LBP tavoin tässäkin pelissä varmasti parhaat kentät tullaan palkitsemaan "Team Pick" tai mikä oli aikoinaan "MM Picked" leimalla, joka on siis sitä että kentät pääsevät Hall Of Fame listalle, jossa kentät saavat huikeita pelaajamääriä. Aikoinaan jopa parhaan kentän tekijät saivat ihan oikeita töitä Media Moleculelta. Itse aikoinaan onnistuin 2 kenttää saamaan LBP "Team Pick" valituksi. Kyllä tämä tulee varmasti olemaan mulla hankintalistalla.

Siinä missä LittleBigPlanetissa tehtiin omia kenttiä, tässä pystyy tekemään jo ihan omia "pelejä".
 

Gunslinger

Well-Known Member
Tulee varmasti hankittua, vr-aspekti kiinostaa tässä paljon. Pääsee tekee ja testaa monenlaisia ideoita sillä. Onkohan ihan omat kentät VR:lle?
 

Jogi

Well-Known Member
Vr puolella ainakin sculpt nimisellä ohjelmalla voi oikeasti tehdä helposti 3d objekteja.. jos toimii edes lähes yhtähyvin niin hienoja pelejä on tulossa Dreamsin kautta.
 

Ac3way

Well-Known Member
Tämä on jo 3kk vanha video, mutta todella hyvää tietoa pelistä, sen kehityksestä ja mitä mahdollisesti tulevaisuus tuo tullessaan. Kehittäjät vastailevat paljon ihmisten lähettämiin kysymyksiin.- Dreamsissa tulee olemaan myös valmiita malleja/pohjia mistä aloittaa oman projektin tekeminen.
- Osa niistä on suoraan pelin tarinamuodosta ja osa muuten vaan tehty pelaajien iloksi.
- Kuten Betassa nähty niin voit toki myös aloittaa/jatkaa projektin toisen tekemästä pelistä tai käyttää muiden tekemiä assetteja (mm. hahmoja) niin ei tarvitse aloittaa ihan tyhjästä.
 

OK

Well-Known Member
Dreams julkaistaan Early Access -versiona lähikuukausina. Valitettavasti Pohjoismaissa ei ole mahdollista päästä kehittämään omia pelejä etuajassa.

Dreams’ Creator Early Access launches this spring – here’s everything you need to know
Early Access won’t have everything that the full version of Dreams will, but you’ll get 100% of the same Dreams tools that we have used every day at MM to make our content. As well as fun, deep interactive tutorials catering for all skill sets and levels and Mm crafted arcade games ready to play and remix. If you joined us during the beta period, you’ll also have your beta creations to return to. Along the way, we’ll be adding more features, tutorials, arcade levels and assets during the Early Access period as we build towards the full slate of launch content.

...

Early Access is for creators who want to be part of the Dreams experience from the beginning. People who will create, play others creations, get involved in the social features of Dreams and give us feedback. If you are a creator – this is definitely for you – the Dreamiverse needs curators, tastemakers, testers – it’s a great time to carve out your niche.

...

When released, Dreams Early Access will be available digitally through the PlayStation Store and priced at €29.99. Early Access will be available in UK, USA, Australia, Austria, Benelux, New Zealand, France, Switzerland, Italy, Germany and Spain.

Sonylta ja Media Moleculelta fiksu veto, sillä näin varsinainen julkaisuversio tarjoaa heti valmiiksi yhteisön kehittämiä teoksia.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Kuuden viikon beta-vaiheen aikana saatiin aikaiseksi mitä erillaisempia pelejä. Jälki on lupaava, ehdottomasti yksi vuoden mielenkiintoisempia pelejä.

 

Ac3way

Well-Known Member
Tuli nyt sitten hankittua, vaikka ei tähän olisi niin hirveästi aikaa juuri nyt laittaa.

Vaikuttaa todella upealta alun perusteella, testasin pari tuttua peliä striimeistä ja muutama uusikin tuli vastaan. Lisäksi ihmisten luomat taide-hommat oli kyllä upeita.

Pelin presentaatio on kyllä erittäin laadukas ja viehättävä. Se on tärkeä asia, kun pelkät työkalut ei jaksaisi kiinnostaa. Täytyy ajan kanssa perehtyä luomiseen, pikkaisen jo herätti mielenkiintoa siihenkin suuntaan, vaikka olen yleensä huono luomaan peleissä jotain omasta päästä.

Vaikuttaa mestariteokselta, joka viimeistään virallisen julkaisun aikana tulee saamaan sen ansaitsemansa huomion.
 

OK

Well-Known Member
Enkku teksteillä mennään vielä tässä vaiheessa, mutta eiköhän suomi tekstit (ja mahdollisesti ääninäyttely) saada lisättyä viimeistään 1.0 versioon.
 

Gunslinger

Well-Known Member
Lähti lataukseen, jos ehtis vielä tänään tyyppaa. Tässä ei taida vielä olla VR-puoli auki?
 
Ylös Bottom