Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

E3 12.-14. kesäkuuta Los Angelesissa

Mitä odotat eniten tämän vuoden E3?

  • Uusia laitejulkistuksia

    Äänet: 11 19,3%
  • Uusia pelejä

    Äänet: 32 56,1%
  • Suoria lehdistötilaisuuksia

    Äänet: 9 15,8%
  • Jälkilähetyksiä

    Äänet: 1 1,8%
  • Yhteisön tapahtumasta luomia .GIF-animaatioita

    Äänet: 4 7,0%

  • Äänestäjiä yhteensä
    57
Kyllä oli heikkoa settiä Sonyltä, vaikka siellä oli Last of Us 2 ja Ghost of whatever, RE2, Nioh 2, Death Stranding ja mitä vielä niin ei siitä silti jäänyt oikeen mitään käteen. TLoU II, Death Stranding ja Ghost of Tsushima olivat ne jotka varmasti lähtee ostoon, muut menee katsotaan linjalle.
 
Ei ihan nappiratkaisu Sonylta toi ensimmäisen pelin esittely ja sitä heti seurannut kiusallisen pitkä tauko tilasta toiseen siirryttäessä. Tauoltakin kun viimein palattiin, niin ensin oli vuorossa taas musisointia. Taide-esitykset tilaisuuden ohessa on ihan jees, mutta nyt toteutus petti.
 
Laitetaan tämä osastolle E3-giffit, vaikka ei sitä ihan ole. DrDisrespectin reaktio Sonyn huiluosioon:

 
Microsoftin pressi oli parempi, mutta täytyy nähdä sen taakse. Sonyn näyttämistä peleistä suurin osa on niitä jotka tulee vain ja ainoastaan pleikkarille. Microsoft on laittanut rahaa palamaan että saanut noita multiplattojen markkinointi diilejä. Olihan siellä tietysti gears, halo, forza, mutta yhtäkään uutta IP:tä ei nähty. Toteutukseltaan Microsoftin pressi oli 9,5 ja Sonyn 8/10.
 
Sonyn pressi jäi kovin vaisuksi. Ei ole varmaan koskaan tullut noin paljoa "tässäkö tää nyt oli?"-fiilis. Death Stranding, RE2 ja TLOU2 mustbuy kamaa, mutta muuten meh. Lisäksi shown toteutustapa oli kovin erikoinen, ilmeisesti meni vähän vihkoon kun Laydenikin empi ja arpoi lavalla. Mikkisofta wins this round.
 
Viimeksi muokattu:
Days gone ja Resident evil 2 Remake heti alkuvuodesta niin kyllä kelpaa! Sony alkanut vähän laiskaksi näiden E3 messujen aikana mutta mikäs siinä kun konsolit ja pelit menee kaupaksi ilman mitää suurempaa hypeä toisinko eräällä joten alettu vähän lepsuileen esittelyjen kanssa. Mutta mulle ainaki kelpasi yksinoikeuksien puolesta todellakin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Sony alkanut vähän laiskaksi näiden E3 messujen takia mutta mikäs siinä kun konsolit ja pelit menee kaupaksi ilman mitää suurempaa hypeä toisinko eräällä joten alettu vähän lepsuileen esittelyjen kanssa. Mutta mulle ainaki kelpasi yksinoikeuksien puolesta todellakin.

Tässäpä tämä aikalailla pähkinänkuoressa. Miinusta voi antaa esityksen toteutuksesta ja jäsentelystä, mutta esitellyt pelit itsessään olivat järjestäen niin kovaa tasoa, ettei niiden puolesta ole kyllä valittamista. Parempi se niin päin on, että jäsentelyssä on sanomisen varaa kuin peleissä.

Kyllähän Sonyn yksinoikeuspelit veivät tämän kilvan. Tuli "jokaiselle jotain" ja uusia nimikkeitä. Microsoftin puolella oli sitten ne samat tutut Halot, Gearsit ja Forzat ties kuinka monetta vuotta putkeen. Tietysti niillekin omat faninsa on, eikä siinä mitään, mutta kyllä uusia nimikkeitä on keskimäärin mukavampi saada, kuin saman pelisarjan ties kuinka mones jatko-osa tai vuosipäivitys.
 
Microsoftilta huikea pressi. Hyvät fiilikset jäi näytetyistä peleistä ja panostuksesta tulevaan. Uusien studioiden hankinta ehkä tärkeimpänä pointtina pelien lisäksi. Pelejä tulee niin paljon ettei kaikkia kiinnostavia ehdi millään pelata. Xbox One X jatkaa edelleen konsolien kuninkaana ja mukavasti tuntuu pelinkehittäjät panostavan X Enhanced ehostuksiin. Näin uuden 4k Oled telkkarin omistajana ei meinaa sukat pysyä jalassa. Nättiä, nättiä.
 
Sen verran kun noita katsonut niin Ghost of Tsushima ja Death stranding näyttävät liian hyvältä ollakseen ps4 pelejä, edes last of us ei säväyttänyt läheskään samalla tavalla graafisesti. Katseltiinko tässä ensimmäisiä ps5 pelejä vai onko Sucker Punch ja Kojima Productions taikonut jotain todella maagista. Pelit varmasti tulevat myös ps4 mutta katseltiinko nyt niitä versioita.
 
Sen verran kun noita katsonut niin Ghost of Tsushima ja Death stranding näyttävät liian hyvältä ollakseen ps4 pelejä, edes last of us ei säväyttänyt läheskään samalla tavalla graafisesti. Katseltiinko tässä ensimmäisiä ps5 pelejä vai onko Sucker Punch ja Kojima Productions taikonut jotain todella maagista. Pelit varmasti tulevat myös ps4 mutta katseltiinko nyt niitä versioita.

Ghost of Tsushiman trailerin alussa taisi olla maininta "captured on PS4 Pro".
 
Jokos sakki tämän näki (vähän gameplaytäki seassa)?



Huhhellettä, ku näytti upeelta! :D
 
Ghost of Tsushima näyttää aivan uskomattoman hyvältä. Grafiikat ja animaatiot on aivan käsittämättömällä tasolla.

Tuo menee jo CGI-grafiikasta :eek:


Spider Man ei vakuuttanut yhtään, Peter heitti todella paskaa ja lapsellista läppää, rupes heti ärsyttämään. Seitillä liikkuminen vaikutti todella yksinkertaiselta, senkun rämpyttää nappia. Jos siinä ei ole yhtään haastetta niin se käy äkkiä tylsäksi, ja samalla tuosta avoimestamaailmasta tulee rasite, menee siihen että kunhan pääsee äkkiä paikasta A paikkaan B.
 
Viimeksi muokattu:
Ghost of Tsushima näyttää aivan uskomattoman hyvältä. Grafiikat ja animaatiot on aivan käsittämättömällä tasolla.
Aika jännä. Omasta mielestäni animaatiot nimenomaan näyttää pelin muuta toteusta heikommalta annilta ja se syö immersiota. Onhan tässä toki vielä aikaa niitä hiota paremmaksi. Muuten kyllä erittäin mielenkiintoinen peli, ehkä hahmot sekä ääninäyttely ei ollut ihan napakymppi. Mutta voi olla, että Witcher 3 ja Rockstar on vain pilannut muut pelit nostamalla riman erittäin korkealle.

Sonyn tilaisuus oli odotettu peleiltään, yllätyksiä ei hirveästi luvassa ja keskittyivät noihin neljään isoon peliin. Kokoajan kuitenkin kiinnosti katsoa showta, vaikka siirtymä ja välijuonto tuntuikin omituiselta. Hyvä esityksiä nähtiin kaikilta paitsi EA:lta, mutta se nyt toistuu joka vuosi. Ubisoftin show selvästi kaikkista viihdyttävin ja mieleenpainuvin, Sonylta parhaat pelit ja Microsoftin show oli todella laaja. Bethesdan tilaisuus hyvä välimalli noista kaikista muista ja aika kattava esitys yhdeltä julkaisijalta, Squarelta jäi odottamaan jotain lisää.

Tänään sitten vielä Nintendoa luvassa. Varmasti ihan hyvä direct luvassa, vaikka ei mitään isoja Zeldoja sekä Marioita ei lienekään mukana.
 
Aika jännä. Omasta mielestäni animaatiot nimenomaan näyttää pelin muuta toteusta heikommalta annilta ja se syö immersiota.

Vihollisten animaatiota varmasti vielä parannetaan, peli tulee ulos vasta joskus ens vuonna.
Pelattavan hahmon animaatiot on jo nyt ihan huikealla tasolla, ei oo ainakaan ite nähnyt missään pelissä parempaa, varsinkaan avoimen maailman pelissä, mikä tämä ilmeisesti on.

 
Viimeksi muokattu:
On tuo Phil Spencer hieno mies. Puhuu taas viisaita:

"The biggest challenge I feel now is gamers’ desire to continue to divide our industry,” says Spencer. “The mentality is that somebody must fail in order for someone else to succeed …"

"The more we work together as an industry, better things happen. You have an Android and I have an iPhone; I can still call you. That would be my hope: that we still compete, but we compete on creative and quality."

Lähde: https://www.theguardian.com/games/2...maker-suggest-streaming-will-replace-consoles

Hyvä haastis muutenkin, jossa Spencer juttelee videopelialan ja Boksin tulevaisuudesta.
 
Väkisin herää kysymys ja ajatus, että puhuisiko hän noin mukavia ja "voi kun kaikilla olisi vaan kivaa yhdessä"-tyylisiä asioita, jos myyntiluvut näyttäisivät toista. Väkisin herää ajatus, että onko hän oikeasti tuota mieltä, vai onko tämä vain "damage controllia", kun luvut ovat mitä ovat.
 
Microsoft tosi kova setti.
Ubisoft hyvät pelit tulossa.
ps4 last of us 2
Parhaat pelit dying light 2 ja gears of war5
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom