Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

E3 2019 11.-13. kesäkuuta Los Angelesissa

Blair Witch olis aika kuumottavaa kamaa PSVR:lle... Onko se vaan XBOXille?

Muuta tietoa ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta puolalaisstudio Blooberg Teamin aiemmat pelit ovat olleet järjestäen multiplattareita pl. yksi Switchille tehty peli. PSVRn osalta en kuitenkin pidättäisi hengitystäni.
 
Ihan pikkaisen jäi laimeat fiilikset pressistä. Ei ollut oikein mitään sellaista isoa uutta, originaalia peliä tulossa, joka kiinnostaisi. Paljon kyllä lupaavia jatko-osia, pikkupelejä ja multiplattareita, joka on kyllä ihan jees, mutta silti...

GamePassista on pikavauhtia tulossa itselleni se ainoa pelien lähde. On tullut jopa vähän sellainen fiilis, ettei edes "uskalla" ostaa mitään pelejä täydellä hintaa, koska ei ikinä tiedä, milloin se pamahtaa Passiin.

Toivottavasti Double Finen seuraava peli Psychonautsin jälkeen olisi Brutal Legend 2. Koskaan ei voi olla liikaa heviä pelissä.
 
Katsoin nyt tuon bethesdan tilaisuuden kokonaisuudessaan ja voi hemmetti mitä sontaa ja sitä oli kamala katsella, jaa miksikö ? Koska siellä oli joku kiljukaula joukko joka huusi kurkku suorana joka ikiselle asialle mitä joku sanoi lavalla, rupes ihan hävettään niiden puolesta millasia tyyppejä siellä on katsomassa. Mikkisoftan pressissä sentään jos peli ei suuremmin napannut niin ei sieltä paljoa ääniä kuulunut, Elder Scrolls Blades tulossa Switchille ja järkyttävä kiljuminen ihan kuin sitä oikeasti kukaan haluaisi pelata millään alustalla.
 
Tälläisenä etäfanina kyllä ihan pystyi nauttimaan pressistä (loppu lässähti). Se johtuu siitä, että en omista tällä hetkellä Xboxia ja en odota pressistä itselleni mitään konkreettista pelattavaa. Voi vaan katsella 1,5h pelien videoita.

Game Pass oli ainut asia Microsoftin leiristä, joka saa innostumaan sekä herättämään mielenkiintoa. Omista peleistä ei näytetty mitään mielenkiintoista tai oikein edes pelikuvaa (Halon musiikki, Flight Simulator ja Forza Lego olivat parasta). Moni muu mielenkiintoinen peli tulee kuitenkin myös muille alustoille. X-Cloud jäi vielä mysteeriksi ja Project Scarlettin tapaus oli vastaava, jonka Sony hoiti lehtihaastattelussa.

Aika tyypillinen Microsoftin tilaisuus viime vuosilta. Sitä on ihan kiva katsoa, mutta siinä ei ole mitään yllättävää (paitsi Keanu Reeves!) ja konkreettiset lippulaivapelit on vähän kadoksissa.

Kiva, että joku oli messuilla paikalla pitämässä tapahtumaa yllä, mutta eivät onnistuneet hyötymään mitenkään Sonyn poissaolosta ja se on pettymys. Entistä enemmän vaan vahvistuu se, että oli hyvä asia ettei Sony ole paikalla. Voivat sitten pienen hiljaiselon jälkeen räväytellä, kun on jotain näytettävää. Oli se sitten joku PSX-tapahtuma, konsolin julkaisutilaisuus tai E3 ensi vuonna.
 
Oliko muuten 2017 E3:ssa esitellystä "The Last Night" indie-pelistä mitään mainintaa? se on ollut odotuslistalla siitä asti, mutta sittemmin ei ole kuulunut oikein mitään.
 
D8r9qYMXsAAt4qq.jpg:large

Katso #NintendoDirect | #E32019 huomenna klo 19:00. Noin 40 minuuttia kestävässä lähetyksessä paljastetaan tietoja tulevista #NintendoSwitch-peleistä, jotka julkaistaan vuonna 2019!
Nintendo Suomi Twitter

Tuo on vasta huomenna mutta pannaan tähän väliin tuo Bergsalan laittama muistutus.
 
Oliko muuten 2017 E3:ssa esitellystä "The Last Night" indie-pelistä mitään mainintaa? se on ollut odotuslistalla siitä asti, mutta sittemmin ei ole kuulunut oikein mitään.
Ei. Se joutui aikaisemmin ongelmiin rahoituksen ja lain kanssa. Ovat koittaneet kerätä lisää rahoitusta ja selvitä laki sekä yritysongelmista.

Oli kyllä kiinnostavan oloinen peli.

E. Peli näyttäisi olevan edelleen kehityksessä ongelmista huolimatta.
 
Odotin kyllä että ne olisivat julkistaneet the evil within 3 mutta ei sittenkään ehkä sitten joskus tekevät sen.
 
Ohoh, mitäs ongelmia lain kanssa tuli?
Eivät ainakaan aikaisemmin suostuneet kertomaan. Joten en tiedä. Nyt ovat twitterin perusteella laajentaneet studiota ja ilmeisesti loppuvuodesta pitäisi olla tiimi kasassa viimeistelemään peli. Tulisikohan The Last Night ensi vuoden aikana? Saa nähdä.
 
Ei helvetti millainen myötähäpeä tuli noista maksetuista huutajista Bethesdan pressissä eturivissä. Seisten ja kädet pystyssä kiljuttiin tosiaan jokaiselle lavalle tulijalle ja jokaiselle lauseelle, jotka siellä sanottiin. En tiedä yrittivätkö jotenkin pelastaa huonoa mainetta joka vaivannut viimeaikoina, mutta ainakaan noin sitä nyt ei missään nimessä kuulu hoitaa. En siis usko vähää alusta että oli aitoja faneja ja reaktioita siinä edessä. Niistä puhujien reagoinneistakin oikein huomasi feikkiyden "juu heh heh kiitos" vaikeana. Xbox oli ihan kiva, mutta ei silti oikein herättänyt mitään intoa. Keanu Reeves nyt tottakai nosti kulmakarvat pystyyn ja sai odottamaan Cyber Punkkia vieläkin enemmän. Saa nähdä onko 2020 Huhtikuu sitten oikeasti julkaisupäivä, vai siirtyykö syystä a tai b.
 
Erityisesti meille VR-pelaajille, Upload’s The E3 VR Showcase, klo 19.00.

Luvassa on tietoja 35 tulevasta VR-pelistä. Pelikuvaa ja trailereita.

 
klo 20 alkaa PC gaming show missä odottelen josko saatais pieni vilaus siitä miltä Baldurs Gate 3 näyttää, muuten vaan odottelen josko jotain yllättävää tulis vastaan. Toki Half-Life 3 on siellä kanssa ;)

Klo 23 sitten Ubisoftilta Splinter Cell ja Micheal Ironside lavalle olis huikea veto, myös jostain Far Cry 5.5 on ollut huhuja kuten myös Far Cry 6 joten saapi nähdä.
 
klo 20 alkaa PC gaming show missä odottelen josko saatais pieni vilaus siitä miltä Baldurs Gate 3 näyttää, muuten vaan odottelen josko jotain yllättävää tulis vastaan. Toki Half-Life 3 on siellä kanssa ;)

Kovasti toivon pc:lle jotain uutta RTS:ää tyyllin command & conquer. tämähön ei tule toteutumaan, mutta saapi sitä haaveilla :)
 
Miten olis alkuperäinen Command & Conquer ja Red Alert remasterit, itse toivoisin että kuultais niistä jotain. Toki voi olla ettei ne ole vielä kauhean pitkällä kehityksesä.
:eek: Tämmösiäki tulossa! On menny aivan täysin ohi. Nämähän tosiaan olisi aika jymypaukku tämän vuoden e3:een, mutta näkyy olevan vielä aika alkutekijöissään, mitä uutisia kattelin äsken. Kiitti vinkistä :)
 
Miten olis alkuperäinen Command & Conquer ja Red Alert remasterit, itse toivoisin että kuultais niistä jotain. Toki voi olla ettei ne ole vielä kauhean pitkällä kehityksesä.
Age of empires ja vanhat kunnon red alertit niin hyviä pelejä.
 
Sieltä tuli illan striimistä VR-uutispommi. Aiemmin PlayStation VR:llä Firewall Zero Hourin tekijänä tunnetuksi tullut First Contact Entertainment on tuomassa Oculuksen laseille taistelupelin Solaris Offworld Combat. Oletettavasti taktista nettiräiskintää luvassa, pelikuvaa eivät esittäneet vielä laisinkaan. Potenttiaalinen killer appsi fps-räiskintäpelien ystäville. Aseohjainta PCVR:lle hitsaamaan ->

Muuten mielenkiintoisinta antia tarjosi Sairento (ninjailua), Low-Fi (Blade Runner -henkinen maailma), Meat Fortress (esikuvana Team Fortress), Battlewake (merirosvopeli, lainaa Black Flagilta, coopi löytyy ja todennäköisesti myös verkkopeli), Pistol Whip (pistooli- ja rytmipelin yhdistelmä).

Pelikenttä VR:llä on hyvässä vaiheessa. Kaikki oppivat toisiltaan ja kukaan ei oikeasti tiedä vielä mitään.









 
Ylös Bottom