Elektroninen urheilu | e-sports

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

Ei tule rahasta pulaa ihan heti kaverilla.
[h=1][/h]

Näitä rohkaisevia esimerkkejä tarvitaan innostamaan kahden vaiheilla olevia lajin pariin.

Urpalaisen osuus palkintopotista on oletettavasti noin viidennes eli reilut kaksi miljoonaa dollaria. Urpalaisen uran turnausvoitot ovat tuoreen mestaruuden myötä nyt reilut 2,6 miljoonaa dollaria eli noin 2,2 miljoonaa euroa.

Lähde: http://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000005324249.html
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

Mainio henkilökuva tuoreesta e-Sports tähdestä. Merikapteenin opinnot jäivät toiseksi.

Muutettuaan takaisin vanhempiensa luokse kertoivat he pojalleen eräänä päivänä, että joko pelaaminen vähenee tai etsit itsellesi asunnon. Lasse päätti jatkaa pelaamista ja muutti yhteen tyttöystävänsä kanssa.

– Kun katsoin hänen ensimmäistä turnausta suorana, tiesin että tämä on iso juttu. Nykyisin katsomme koko perhe hänen pelejään, kertoo Lassen veli Hannu.

– Olen todella ylpeä Lassesta, koska hän voi olla yksi maailman parhaimmista pelaajista, kommentoi Lassen isä Jouni kesällä 2016 poikansa taivalta esittelyvideolla.

Lähde: http://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000005325926.html
 

Jogi

Well-Known Member
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

Näitä rohkaisevia esimerkkejä tarvitaan innostamaan kahden vaiheilla olevia lajin pariin.

Päinvastoin, tuon pitäisi auttaa tajuamaan että rahantulo on niin pienelle kärjelle että lotossa pääpotin voittaminenkin on paremmin saavutettavissa.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

Harkimot mukaan elektroniseen urheiluun. Laji alkaa meilläkin kasvaa jo siihen mittaan, jotta areena-tason turnauksia voidaan järjestää? Yhdysvalloissa nuoret miehet katsovat jo enemmän eSportsia kuin perinteisiä urheilulajeja.

Iso julkistus tulossa: Hjallis ja Joel Harkimo mukaan uuteen hittibisnekseen

Hjallis ja Joel Harkimo kertovat suunnitelmistaan kilpapelaamisen parissa maanantaina Turussa.

Harkimoilla on jo suora yhteys kilpapelaamiseen Hjalliksen perustaman Starsquad-yrityksen kautta. Firma on toinen järjestäjä lokakuussa järjestettävässä Grail Quest -pelitapahtumassa, jossa ratkotaan osa tämän vuoden kilpapelaamisen Suomen mestareista.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Harkimoiden Starsquad ja Grail Group valmistelevat parhaillaan omaa kilpapelaamiseen pääasiassa keskittyvää tapahtumaa. Suomeen on suunnitteilla myös toisen toimijan areenalla järjestettävä kilpapelitapahtuma, johon Harkimot eivät liity.


Lähde: http://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000005367076.html
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

Harkimot pitivät tänään lehdistötilaisuuden liittyen e-Urheiluun.

Harkimot kertoivat Turun Gatorade-areenalla, että he haluavat järjestää ensi vuonna Suomessa kansainvälisesti merkittävän kilpapelitapahtuman.

– Areena, tiimejä ulkomailta ja satojen tuhansien palkintorahat, kuvaili Hjallis Harkimo ensi vuodelle suunnitteilla olevaa tapahtumaa Ilta-Sanomille.


Harkimoiden ensimmäinen kilpapelaamiseen liittyvä tapahtuma on lokakuussa Gatorade-areenalla järjestettävä Grail Quest -pelitapahtuma. Turussa pelataan SM-titteleistä kuudessa pelissä, mutta kilpapelaaminen on kokonaisuutta tarkastellen vain osa tapahtumaa.

Joel Harkimon mukaan Turun tapahtumasta on tarkoitus tehdä vuosittainen, mutta sen rinnalle on tarkoitus tuoda muita tapahtumia. Suunnitteilla oleva areenatapahtuma keskittyisi puhtaasti kilpapelaamiseen.

DJ_1DOtXkAA067m.jpg


Lähde: http://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000005372633.html
Lähde: https://twitter.com/jussiluoto/status/909715105939673088
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

”Maailma kehittyy yhä digitaalisemmaksi. E-urheilussa on mukana paljon nuoria, ja yritykset ovat tosi kiinnostuneita siitä. Tavoitteena on tehdä tästä iso laji, joka voi kilpailla jääkiekon kanssa. Tämä on urheilua, koska siinä kilpaillaan kansainvälisesti ja joka laji vaatii erilaisia taitoja.”

-Harry Harkimo


Suomen seuratuimpia urheilulajeja selvittävän Sponsor Navigator 2017 -tutkimuksen perusteella täysi-ikäisistä suomalaisista 415 000 on kiinnostunut e-urheilusta ja 18–29-vuotiaiden miesten joukossa laji oli toiseksi suosituin jääkiekon jälkeen.

Lähde: http://www.hs.fi/urheilu/art-2000005373159.html
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

Turussa järjestävät pelitapahtuman GrailQuestin, ajalla 19.-21.10.2017.

Konepaikkoja 540 kpl, joista 24 kpl VIP-statuksella aivan tapahtumalavan edessä. Myös päivävieraille lippuja myynnissä. Kyseessä on Assembly Wintterin kaltainen lanin ja messutapahtuma yhdistelmä, vahvalla elektronisen urheilun panoksella.

Tapahtuman ohjelmassa on muun muassa uutuuspelien ja -teknologioiden esittelyjä, kilpailuja, messutoimintaa, lavaohjelmaa sekä elektronisen urheilun SM-kilpailuja. Tapahtuma sopii kaikille pelaamisesta ja pelialasta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta

eSM-taistot käydään seuraavissa peleissä:

* Dota 2 (Valve) (PC)

* League of Legends (Riot Games) (PC)

* NHL (EA) (PS4)

* FIFA (EA) (PS4)

* Tekken 7 (Bandai Namco) (PS4)

* Dancemania (arcade)


Lisätietoja: http://www.grailquest.fi/liput

lava_0.png
 

Zousi

Member
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

Scenessä tulee seurattua aika ajoin vaan tuota Overwatchissa hyvin pärjännyttä suomitiimiä, eli Team Giganttia (maailmanlistalla tällä hetkellä viidentenä). Peli tuli itse jätettyä jo aikaa sitten, mutta tuon jengin turnauskestävyyttä tässä kyseisessä pelissä on ihan mielenkiintoista seurata. Kyseessä siis NiP:n tuhkista koottu uusi kokoonpano, jossa näyttäisi olevan ihan potentiaalia. Varmistivat äskettäin paikan mm. Overwatch Contenders matsien jatkopeleihin. Pudotuspelit ja finaalit käydään jenkkilässä tuossa lokakuussa (7-8.10.).
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

Suomalaisen e-urheilijan matka kohti Dota 2-mestaruutta. Dokumentti kahdessa osassa:

1/2


2/2
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Elektroninen urheilu | eSports

Elektroninen urheilu hyväksyttiin Puolustusvoimien Urheilukoulun lajeihin - http://seul.fi/elektroninen-urheilu-hyvaksyttiin-puolustusvoimien-urheilukoulun-lajeihin/

Jokaiselle koulutukseen valitulle varusmiehelle tehdään henkilökohtainen suunnitelma palveluksen toteuttamisesta. Urheilukouluun valitsematta jääneiden urheilijoiden osalta joukko-osastot voivat muiden urheilulajien tavoin tukea elektronisen urheilun valmentautumista ja kilpailemista varusmiespalveluksen aikana Puolustusvoimien voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Urheilukoulutukseen valittujen sotilaskoulutus on fyysisesti ja henkisesti vaativaa tiedustelualan koulutusta ja Urheilukouluun hakijoita on paljon. Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu normaalisti erikoisjoukkohaussa 31.12. ja 1.6. mennessä. Palvelusaika Urheilukoulussa on 165 tai 347 vuorokautta. Hakemus erikoisjoukkoihin on osoitteessa:
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Yli 380 000 euroa strategiapelillä, alle 260 000 euroa jääkiekolla – e-urheilijoiden kärjellä muhkeat tulot

Dota 2 -pelin suomalaisammattilaiset tienasivat verotietojen perusteella viime vuonna selvästi enemmän kuin esimerkiksi kovapalkkaisimmat liigakiekkoilijat, maastohiihtäjistä puhumattakaan.

Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-9910773
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Arttu tienasi 10 000 euroa kotoa ajamalla – näin virtuaalikuskien SM-sarja päättyi

Autourheilun kansallisen keskusliiton eli AKK:n alla ajettava virallinen sim racingin SM-sarja on päättynyt.

Sim racing -termiä käytetään ajosimulaattoripeleistä virtuaalisessa autourheilussa. AKK:n SM-sarjan järjestää Circuit eMotorsports, ja simulaattoripelinä toimii ilmainen Live for Speed.

Ylöstalo tienasi SM-tittelistä 10 000 euroa, Katila hopeasijasta 6000 euroa ja Lähteenmäki pronssista 4000 euroa. Kaudella jaettiin lisäksi kisakohtaisia palkintosummia nopeimmasta paalupaikasta ja palkintokorokesijoista.Lähde: https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000005475031.html
 
Ylös Bottom