Epelit Podcast - Lätinää eSportista ja pelaamisesta

Epelit Podcast

New Member
Pistettiin amatööristatuksella podcast pystyyn. Aiheena pyöritellään eSportia, pelaamista ja lieveilmiöitä sen ympärillä, kuten elämäksi kutsumamme simulaatio.

Tällä hetkellä olemme Spotifyssä, Google Podcastissä ja Speakerissä.

Pistäkää seurantaan ja tiputtakaa palautetta sekä toiveita: kuunnellaan kaikkea. Haukkua saa heti kun maksaa meille palkkaa.

Kysyttäviin vastataan mielellämme ja olisi mukava saada kanssapelaajien kontribuutio.

Kiitos!
 
Uusi, kolmas jakso 'Pelien löyhä evoluution on ulkona.

Jaksossa käsitellään pelikonsoleiden ja pelaamisen sukupolvia, käsitellään intohimoisesti nallipyssyjä ja käsitellään NESiä SNESsinä. Asiavirheet korjataan henkisesti.

Kuuntele jakso Spotifysta.
 
Jokainen pelaaja raivoaa ja halusimme tehdä oman tribuuttimme tälle lämpöiselle tunteelle: käymme jaksossa läpi raivostuttavimmat pelit sekä tuomme omia, ihan terveitä kokemuksia pelaamisen ja agreamisen parista. Lisäksi analysoimme Valheimin sekä yritämme pysyä poissa ränttäämisestä. Ei onnistunut.

Kuuntele jakso täältä.
 
Vedettiin sukkia ylemmäs ja nappikset jalkaan samalla kun käytiin läpi jalkapallon Veikkausliigakauden kynnyksellä jo alkanutta eFutisliigaa eli FIFA:n avuin pelattavaa esport-sarjaa. Myöskin uusi jingle on päässyt pois yöpöydän laatikosta. Eli käykää Konsolifinläiset kuuntelemassa höpinää digifutiksesta ja vinkkejä mm. kaikkeen.

Jaksoon on haastateltu eFutisliigaa järjestävän organisaation eli Assemblyn Thomas Tontchevia, joten nyt ei mennä ihan houstien sekoilulla.

Täältä kuuntelemaan 8. jakso>>
 
Terve Konsolilaiset! Uusimmassa jaksossa kuulette nopeasti ajateltuna ainoan syyn pestä ja kuivata kynttilöitä keskellä yötä. Lisäksi tutustumme jauhannan lomassa esport-organisaatioihin ja niiden toimintaan. Tai ainakin spekuloimme asialla.

Täältä kuuntelemaan 9. jakso>>
 
Hyvää marraskuuta arvon Konsolistit. Hiukan kiireisenä, melkein keski-ikäisenä interaktio internetin kanssa on jäänyt vähälle ja tässä pieni "patchi" uusia jaksoja.

Jakso 13. Epelit-historian ensimmäinen vieras, Patrik "Zyklon" Tilli kävi kertomassa meille miten tiimipelaamista harrastetaan banterin kautta sekä kuvailemassa motivaatiotemppuja, kuten metodia "pistoolilla pakaralle".

Jakso 14. Pelikoodimarkkinapaikat: hyvä vai paha? Keskustelimme kyseisistä instansseista, kuten G2A; Kinguing; CDKeys, ja teimme pinta-analyysiä niiden roolista sekä vastuista. Mitä mieltä: syökö pelialaa vai onko hyvästä?

Jakso 15. Tomahawkhirvi ja respan Tero. Termitämme sanaa "zettino", käymme Amazonin New World-MMO:ta läpi ja höpöttelemme niitä näitä niistä näistä.

Jakso 16. Molo-raketteja ja koronadebattia. Kantaaottava jakso osaamattomilta harrastepodcastaajilta: eli parasta faktaa tai hauskaa viihdettä, you choose.

Täältä pääsee kuuntelemaan>>
 
KonsoliFIN, huomio! Saatiin vuosi 2022 männäviikolla käyntiin ja samalla tässä kertaus viimeisten jaksojen sisällöstä.

17. Ratkasut nälänhätään keksitty, Forza Horizon 5-horinoita, Elon Muskin rakateista ja poikapainista asiaa.

18. Pelaamisen käyttäminen hoitavassa nuorisotyössä sekä siitä suoraan satanismiin. Peleinä mm. Halo, Steep ja Fablea. Startattiin myös Twitch (EpelitTV).

19. Pelaamisen ja pelialan odotukset vuodelle 2022 sekä totta kai maailman luotettavin politiikkaosuus. Myöskin tämän jakson jälkeen IG:stä löytyy paitakisamme voittaja.

Valitkää täältä kuuntelualusta >>
 
Ylös Bottom