Epelit Podcast - Lätinää eSportista ja pelaamisesta

Epelit Podcast

New Member
Pistettiin amatööristatuksella podcast pystyyn. Aiheena pyöritellään eSportia, pelaamista ja lieveilmiöitä sen ympärillä, kuten elämäksi kutsumamme simulaatio.

Tällä hetkellä olemme Spotifyssä, Google Podcastissä ja Speakerissä.

Pistäkää seurantaan ja tiputtakaa palautetta sekä toiveita: kuunnellaan kaikkea. Haukkua saa heti kun maksaa meille palkkaa.

Kysyttäviin vastataan mielellämme ja olisi mukava saada kanssapelaajien kontribuutio.

Kiitos!
 

Epelit Podcast

New Member
Uusi, kolmas jakso 'Pelien löyhä evoluution on ulkona.

Jaksossa käsitellään pelikonsoleiden ja pelaamisen sukupolvia, käsitellään intohimoisesti nallipyssyjä ja käsitellään NESiä SNESsinä. Asiavirheet korjataan henkisesti.

Kuuntele jakso Spotifysta.
 

Epelit Podcast

New Member
Jokainen pelaaja raivoaa ja halusimme tehdä oman tribuuttimme tälle lämpöiselle tunteelle: käymme jaksossa läpi raivostuttavimmat pelit sekä tuomme omia, ihan terveitä kokemuksia pelaamisen ja agreamisen parista. Lisäksi analysoimme Valheimin sekä yritämme pysyä poissa ränttäämisestä. Ei onnistunut.

Kuuntele jakso täältä.
 

Epelit Podcast

New Member
Vedettiin sukkia ylemmäs ja nappikset jalkaan samalla kun käytiin läpi jalkapallon Veikkausliigakauden kynnyksellä jo alkanutta eFutisliigaa eli FIFA:n avuin pelattavaa esport-sarjaa. Myöskin uusi jingle on päässyt pois yöpöydän laatikosta. Eli käykää Konsolifinläiset kuuntelemassa höpinää digifutiksesta ja vinkkejä mm. kaikkeen.

Jaksoon on haastateltu eFutisliigaa järjestävän organisaation eli Assemblyn Thomas Tontchevia, joten nyt ei mennä ihan houstien sekoilulla.

Täältä kuuntelemaan 8. jakso>>
 

Epelit Podcast

New Member
Terve Konsolilaiset! Uusimmassa jaksossa kuulette nopeasti ajateltuna ainoan syyn pestä ja kuivata kynttilöitä keskellä yötä. Lisäksi tutustumme jauhannan lomassa esport-organisaatioihin ja niiden toimintaan. Tai ainakin spekuloimme asialla.

Täältä kuuntelemaan 9. jakso>>
 
Ylös Bottom