Erikoisohjaimet: lasit, pyssyt, stickit ja multitapit

  • Viestiketjun aloittaja anaalirankaisia
  • Aloituspäivämäärä
A

anaalirankaisia

Guest
Valopistooli vai mikä ?

Ajattelin että jos teillä on kokemusta ps2:hteen yhteensopivista valopistooleista.Hommasin juuri time crisis 2:hden ja tatilla ohjaaminen tuntuu aika kököltä pistoolla riehumisen sijaan, myöskin jos tiedätte mistä sellasen tykin saa ostettua niin pastettakaa osoite tai jotain...
 
Siis Time Crisiksen kanssa samaan aikaan julkaistiin Gun Con (vai onko se Gun Gon ?) 2 valopisooli, joka tietenkin on yhteensopiva pelin kanssa. Myös alkuperäisen Gun Conin pitäisi toimia tuon kanssa.
 
Joo, kannattaa hankkia se Guncon 2, tuota virallisen huhun mukaan tulevat ps2:n valopistoolipelit tukemaan.

Alkuperäinen Guncon ei kuulemma toimisi tulevissa peleissä enää, vaikka Time Crisis 2:ssa toimiikin, vaan tarvitaan USB-liitäntäinen valopistooli (esim. Guncon 2). PC:lle mahdollisesti myytävistä USB-valopistooleista ei ole tietoa toimivatko. Saattaisivat jopa toimiakin.

Eiköhän niitä Guncon 2:ia saa www.konsolinet.fi tai www.vpd.fi esim.

Hauskaa on valopistoolilla :)
 
valopistoolista

Saatan olla väärässä mutta ilmeisesti valopistoolin liitännän joutuu toteuttamaan peruskaapelin kanssa siten että ei ole mahdollista käyttää RGB kaapelia valopistooli peleissä.

Pitääkö paikkansa sillä siinä tapauksessa hiukan hankalampi asia kun ei aina jaksaisi vaihdella kaapelia...

t: Pete
 
Tiedoksi, että Gun Con 2:sta ei saa Suomesta. Gun Con2 julkaistiin samaan aikaan, mutta vain jenkeissä. Suomessahan ei sellaista pakettia myydä, jossa olisi Time Crisis 2 ja Gun Con 2. Eikä asetta saa erikseenkään. GC2:n pitäisi tulla tännekin, mutta julkaisua kuulemma on lykätty jo pariin otteeseen. Gun Con 1 toimii TC2:n kanssa.

RGB toimivuutta en muista, mutta kannattaa tietysti kokeilla. Kotona muistaakseni (99% varmuudella) GC1 toimii RGB-kaapelin kanssa.. en muista tarkkaan kun en ole Point Blankeja tai TC1:stä pelannut vähään aikaan. Mutta luulisin että kunhan RGB-kaapelissa on ne liitokset tai mitä lienee, mihin ne valopistoolin piuhat tökätään, niin hommahan toimii :). Yritän muistaa tarkistaa asiaa, kunhan kotiin pääsen.
 
Gunconin mukana pitäisi tulla adapteri joka kytketään PS2:n multi-av liittimeen, jossa on rca-liitin valopistoolille ja tähän sitten kytketään myös RGB-johto joka menee televisiolle.

Eikös noita ole konsolinetissä ollut?
 
GC1 toimii ainakin sellaisella RGB-piuhalla, missä on nuo erilliset video liitännät...

3 n k ! n E
 
Valopyssy, joka toimii varmasti 100hz TV:ssä ?

kertokaapa valopyssyjä, jotka toimivat 100hz TV:ssä varmasti, ilmeisesti GunGon2 ainakin?
ja suositelkaa samalla.
 
Eikös toi testattu Tilt:ssä tai jossain? Joku suomalainen karatenainen veti kierrepotkuja ja hakkas sitä mutta se oli hel***in kömpelö laite ja sillä oli vaikeuksia voittaa ekat vastukset helpoimmalla... Peliä jota pelas en muista.
 
G-con 2

Onko kellään kokemuksia G-con 2:sta ja Sonyn 36FS70 yhteensopivuudesta? Muuten hyvä, mutta tähtäin menee vasemmalta oikealle hitaasti säädön jälkeen.

Telkku on 50 Hz moodissa ja aseet toimii hyvin kakkostelkussa..
 
EyeToy ????

Onko kukaan kuullut vielä mitään Sonyn tulevasta EyeToy PS2 laittesta?

Se on kai jonkinlainen ohjain mitä käytetään ilman käsiä.

Uusimmassa OPM2 lehdessä oli maininta että seuraavassa numerossa olisi siitä esittely.

Voisiko se olla jo jonkinaikaa kehitteillä ollut tv:n päällä nököttävään (webbi)kameraan perustuva jossa kamera rekisteröi pelaajan liikkeet ja siirtää ne peliin.
Ei kai kyse ole kuitenkaan mistään silmien liikkeen tunnistavasta laitteesta
 
Re: EyeToy ????

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan juupajaapa
Onko kukaan kuullut vielä mitään Sonyn tulevasta EyeToy PS2 laittesta?

Se on kai jonkinlainen ohjain mitä käytetään ilman käsiä.

Uusimmassa OPM2 lehdessä oli maininta että seuraavassa numerossa olisi siitä esittely.

Voisiko se olla jo jonkinaikaa kehitteillä ollut tv:n päällä nököttävään (webbi)kameraan perustuva jossa kamera rekisteröi pelaajan liikkeet ja siirtää ne peliin.
Ei kai kyse ole kuitenkaan mistään silmien liikkeen tunnistavasta laitteesta

Epäilen että olisi tuollainen kamera tyyppinen. Ajattele nyt, hullun tarkkaa ohjausta vaativa kohta ja joku sattuu kävelemään kameran ohi ja se siitä :D

Se on varmaan nimensä mukaisesti silmälelu. Kato varmaan näitä 3d härveleitä mitkä kytketään ties mihin selkäytimeen ..
 
Kellään rikkaalla kokemuksia videolaseista?

Konsolinet.fi kauppaa näitä eyetrek videolaseja, ja kieltämättä houkuttelis vaikkakin hinta on kova (n.470 euroa) mutta onko kellään kokemuksia vastaavanlaisista videolaseista, tai niillä pelaamisesta. kuulemma pelaamisen mullistava kokemus:)
 
Ainakin TM:n testissä (en ole varma ovatko juuri samat lasit) varoiteltiin, että silmät kipeytyvät ja turhaa varmasti sanoakin, että epileptikot sananmukaisesti hyppivät seinille jos sellaisia käyttävät...
 
Eye-Trek FMD-20P

Onko kellään tuollaisia? Kyse on siis "laseista" jotka laitetaan päähän (yleensä) voi oola että tuo minkä otsikkoon laitoin on vain yksi merkki en tiedä yhtään. :)

Kysyisin niistä tällaisia (kaikista tuollaisista laseista yleensa).

Onko kellään sellaisia?
Mitäs mieltä olette niistä?
Onko turvallisuus riskejä?
Miten ne oikein toimivat? (näkeekö niinstä vain ruudun isompana vai tekeekö se muutakin?)
Myydäänkö niitä suomessa?

Ajatus lähti kun scee.com :n sivuila oi tuollaiset.

EDIT. Ohhoh! tuollaisethan maksavat 470. Ei taidakkaan kovin monella noita olla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
sama kun kattos isoa telkkaria. ei välttämättä kannata ostaa, jos on kämpässä tilaa kunnon TVlle.. isosta töllöstä näkee simpsonitkin isompina, mutta noi lasit ei käy ku pelaamiseen, ja siihenkin vaan yksin... vähän iloa suurella rahalla, ellei sitten virittele ps2:staan kannettavaa versiota ;)
 
Ylös Bottom