Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 15 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Minä voin ottaa tuon viestin rakentamisen kontolleni, ja voidaanhan sitä alustavasti vaikka puida täällä että siitä saadaan rakentava, kunhan sen aika on. Ihan asiallinen ehdotushan tuo on. Kyllä siihen aloitusviestiin voidaan panostaa, vaikka ei se näin kokeneemman käyttäjän näkökulmasta niin tärkeä olekaan. Toisaalta onhan se ihan siisti juttu jos siinä aloitusviestissä olisi kaikki mitä tarvitaan. Esim. HFBoardsien NHL HUT ketjussa on todella hyviä linkkejä siihen liittyen ja itse hyödynsin niitä aika paljonkin NHL14:sta aikoihin joka oli mun eka HUT kauteni, niin kyllähän siitä varmasti olisi jollekkin sitten hyötyä myös täällä.

DPK voi aloittaa viestin rakentelun myös, voihan se olla että kerkeät kasaamaan tässä tämän version loppupuolella semmoisen infopaketin että ei ole kuin se lätkäistä vaan siihen.

Tuuliksella ja Saxonilla on varmasti annettavaa sekä muillakin käyttäjillä. Katotaan mimmoinen sillisalaatti saadaan aikaiseksi. Kyllähän tämä alkaa aika iso juttu loppupeleissä olemaan KFIN akselilla, kun miettii että tähän ketjuun tulee viisi sivua tekstiä päivän aikana.

Noniin... eli minulla menee FUTin opiskeluun varmaan koko kesä, se onkin ihan ok, mutta olen kiinnostunut tekemään aloittelijanoppaan / infopaketin. Tuota, tuota... ehkä yksi tapa voisi olla aloittaa ihan vain ideoimalla. Aloitusviestissä voisi olla osioita tähän tyyliin:

Yleistä
- pelin idea pähkinänkuoressa
- usein kysytyt kysymykset (k: miksi pelin tempo vaihtelee? v: syy lagi)
- tärkeimmät linkit (futhead, EA-forums jne.)
- youtube-kanava (fut)
- youtube-kanava (EA-fifa)

FUT
- mikä on fut
- lyhenteet

SQUADS
- 6 ominaisuutta jotka määrittelevät kokonaispistemäärän
- formaatiot (hyväksi havaittu, puolusta, hyökkää)
- 23-pelaajaa (avauksessa 11 <-> vaihdossa/reservissä 12)
- kemia, mikä ero 7 verrattuna 10
- kemia, mikä ero basic verratuna sentinel
- erikoistilanteet
- sopimukset, loukkaantumiset, kortit, energiataso, jne. jne.

CONCEPT SQUADS
- idea lyhyesti
- hybridi
- viikon joukkue, vuoden joukkue, mikä idea ja miksi

STORE
- oikea raha / kultakolikot
- korttipakat

TRANSFERS
- mikä idea ja miten toimii
- listaaminen, etsiminen, arvo (miksi Silva on 8,000 kolikkoa, mutta Luiz 4,000), miksi joku on harvinainen ja miksi joku on yleinen, täydellinen selitys koko jutun idealle

MY CLUB
- idea (itselläni esim. klubi nimeltä SOCCER ACADEMY ja sen sisällä joukkueet CHELSEA ja BRAZIL, logot, kaikki peliasut, stadion, päävalmentaja jne.)
- omat tilastot (fut nexus)

OPPAAT
- linkkejä valmiisiin fut oppaisiin

KONSOLIFIN FUT-PELAAJAT
- DPK (jo vuodesta 1996 tai jotain pelannut sitä sun tätä, voimakkaat mielipiteet, suosikkijoukkue Juventus 1996-98 jne.)
- pelaajatunnukset + koneet

KONSOLIFIN TURNAUS
- ...

KONSOLIFIN LIIGA
- ...


Hmm.. tässä malli josta voisi ottaa jotain oppia - tuollainen esipuhe mitä saa kysyä ja mitä ei. Kuvitellaan että tulee FIFA 16 ja DPK:n pojan poika haluaa oppia FUTin niin -> mene viestiin #1 -> säästyy 5-6 sivun tappelulta. Tässä tosiaan malli: http://fifaforums.easports.com/en/discussion/79/list-of-guides-lounges-and-key-information









- - - - - - - - -

TAVOITE
- "KONSOLIFIN FIFA 16 FUT" -ketju olisi Suomen luetuin, suosituin ja luotettavin mitä tulee pelin faktoihin. Sana kiertämään ja kaikki Suomen FUT pelaajat tänne samaan paikkaan, se olisi paras. Huom! Koneet: PS4, XO, PC? Xbox 360 / PS3 ?? HUOM!!! Voisimme käyttää tuota nimeä jos ylläpito antaa siihen virallisen suostumuksen, ehkä osa teistä FUT tyypeistä saisi toimia ketjun moderaattoreina, esim. 5 sivua päivässä niin onhan se hyvä että on apujoukkoja, huom!!!!! nämä ovat vain keltanokan ideoita, ja lisää kyllä keksii helposti.

Jokatapauksessa

- peli
- turnaus
- liiga
- ohjeet / info-paketti

----> tulisi olla samassa paikassa foorumilla ei eri paikoissa (Konsolifin ylläpito, please lukekaa ja miettikää mitä mieltä).
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Toinen asia, miksi FUT-käyttöliittymässä ei ole TEAM MANAGEMENT -osiota. Tämäkö kaikki jää pois FUT:ssa vai pitääkö ennen joka peliä laittaa???

Before you create the custom tactic, here are some guidelines:

- Think for yourself: Which football style suits me the best? Fast Build up play or Short build up play? Do you like to take long shots often? Or would you rather pass your way to the goal? Do you want to play aggresively? Or more passive?

- I recommend you to use Free Form for creation, this way your team doesn't stay in one place when you're attacking and allows players to move freely to open channels, increasing the chances of getting a good goal scoring oppurtunity

- Don't overdo the values, I would use 15 as a minimum and 85 as a maximum, overdoing is never good and you will just bring yourself in more trouble than you want during the game.

- Don't blame the tactics when you lose, the tactics are merely a tool to help you improve the way you play, you still have to play well for yourself in order to win

MOST IMPORTANTLY:

- Play the way you designed your tactic to be, If you create a slow build up tactic, with safe passing and little crossing. You actually have to play that way, If you go on and Contain/Teammate contain, play lob balls and cross a lot. It will not work I can guarantee you.
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Tässä ois Nepenthezin video tuosta fifan matchmakingistä: https://www.youtube.com/watch?v=d6UXW9yPIXY
Elikkäs tuo ELO on aika isossa roolissa. Tietenkin mitä enempi pelaa matseja ja voittaa niitä, sitä enempi tuo elorating nousee -> tulee parempia vastustajia. Mitään erityistä matsimäärää minkä jälkeen tulee kovempaa vastusta ei tässä kyl minun mielestäni ole. Testailin joskus tammikuussa toisellä käyttäjällä ja tietyn matsimäärän jälkeen voittoprosentti oli suunnilleen sama kuin pääkäyttäjällä vaikka matseja pelattuna paljon vähemmän. Tuntuu myös että tuon ELOn merkitystä on nostettu, kun nykyään tosiaan voi vitosdivarissakin tulla todella hyviä pelaajia vastaan, kun taas pari vuotta sitten (FIFA 13) ykkösdivarissa onnistui voittamaan suurimman osan peleistä. Toivottavasti tästä oli apua :cool:

Nyt puhuu toveri, jonka väitteet voin täysin allekirjoittaa.

Itellä täysin samat kokemukset FIFA13:sta vrt nykyiseen. Silloin tuli helposti ykkösdivaria voitettua, mutta tässä 15:ssa en oo päässy kakkosta korkeammalle. 14:sta en oikein osaa tarkempia kokemuksia sanoa, kun siinä jäi ultimate teamin pelailut todella vähille. En jotenki usko tuohon 500 ottelun maagiseen rajaan, vaikka sillähän sitä voisi kanssa koittaa selittää, sillä tulihan se varmaan siinä 13:n loppupuolella vastaan.

Elämä olis vaan nautinnollisempaa jos palattais tuohon 5 divariin kymmenen sijasta, ja vastustajat oikeasti tulisikin samasta sarjasta. Silloin luulis, että ei tarvitisisi kauaa odotella peliseuraa, mikäli se on syy tuommoisen elo ratingin olemassaololle.
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Hollantilainen Gamer.nl-sivuston mukaan PES 2016 -peli julkistettaisiin virallisesti perjantaina 12. kesäkuuta, kuusi päivää Mestareiden liigan fnaalin jälkeen.

Sivuston mukan Konamin markkinointipäällikkö Stéphanie Hattenberger on kertonut, että PES-sarjan uusin osa tulee PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle sekä mobiilialustoille.

Viime vuoden PES-versio oli valtava loikka eteenpäin edellisistä. Toivotaan, että noususuhdanne jatkuu, ja FIFA saisi kovan kilaplijan Konamin aikoinana futisvaltikkaa pitäneestä jalkapallopelisarjasta.
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Kyllä ainakin YouTube-videoiden perusteella PES on ikiajoiksi tuhoon tuomittu. Tähän kun lisää KONAMIn nykyiset sotkut, niin tulevaisuus suorastaan hirvittää.

----------------------------------------------------

Viime vuoden PES-versio oli valtava loikka eteenpäin edellisistä. Toivotaan, että noususuhdanne jatkuu, ja FIFA saisi kovan kilaplijan Konamin aikoinana futisvaltikkaa pitäneestä jalkapallopelisarjasta.

Niin että mitenkä se asianlaita nyt olikaan?
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Rangeja on päivitelty.

Huomasin, boxilla mennään usealla kortilla jo aivan liian halvoilla hinnoilla, esim paremmat legendat, IF Alaba ja uudet TOTSit edelleen hukassa., KDB löytyy muutama. Messiä ei oo marketissa mitään korttia. Ihan kun pleikalla vähän aikaa sitten..
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Niin että mitenkä se asianlaita nyt olikaan?

Kilpailu tekee futispeleille hyvää. Nyt PES 2016 julkaistaan jo tässä kuussa, FIFA:n on ennen pitkään reagoitava PESsin nousuun, PES kuulemma parempi vuosi vuodelta. Itse olen kuitenkin nyt FIFA FUT -leirissä ja tähän PES Master League ei pysty vastaamaan. Parhaassa tapauksessa syksyyn mennessä EA on ottanut PESsin hyvät jutut FIFA 16 peliin. Katsotaan nyt PES 2016 arvostelut ensin.

...

Hetkinen, hetkinen....???

"Viime vuoden PES-versio oli valtava loikka eteenpäin edellisistä. Toivotaan, että noususuhdanne jatkuu, ja FIFA saisi kovan kilaplijan Konamin aikoinana futisvaltikkaa pitäneestä jalkapallopelisarjasta."

Tämä ei ole käsialaani.
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Huomasin, boxilla mennään usealla kortilla jo aivan liian halvoilla hinnoilla, esim paremmat legendat, IF Alaba ja uudet TOTSit edelleen hukassa., KDB löytyy muutama. Messiä ei oo marketissa mitään korttia. Ihan kun pleikalla vähän aikaa sitten..
On ihan kiikun kaakun että ottaisinko sen edellisen tilanteen ennemmin kuin tämän nykyisen jossa mikään ei myy, paitsi väsyneet alle 3k arvoiset kortit.

Mulla on tasan 3764 coinsia ja vaihtopakassa roipetta 400k edestä jotka ei myy.

Näillä puheilla tästä alkaa mun matka kohti TOTS Kevin De Bruyne korttia.

Katotaan mihin miehestä on, rajallisella ajalla ja rajallisella valuutalla. Ekaks tarvii aloittaa myymällä kaikki saksalaiset pois ja sit soppari rynkytystä. Hendersonin tai RicRodin myynti ei olisi siinä sivussa pahitteeksi.

Pahintahan tässä on se että kortti on extinct ja EA hyvin todennäköisesti nostaa sen hintaa vielä tässä.
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Nyt tulee tajunnan räjäyttävä kysymys teille arvon potkupallon pelaajat.

Itselleni tuntuu edelleen olevan vaikea hahmottaa tuota vedon tähtäystä.
Jos pelaan esim. oikeaan maaliin päin ja haluan vedon kohdistuvan oikeaan yläkulmaan, mihin tattia kuuluisi kääntää?
Tuntuu vedot toisinaan lähtevän täysin virheelliseen suuntaa ja olen toki tuota harjoitusmoodiakin pelannut, mutta jotenkin tuntuu vaikealta hahmottaa sitä logiikkaa.
Eli jos joku viitsisi pikaisesti selvittää minne sitä tattia väännetään kun halutaan tähdätä tiettyyn kulmaan.
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Kilpailu tekee futispeleille hyvää. Nyt PES 2016 julkaistaan jo tässä kuussa, FIFA:n on ennen pitkään reagoitava PESsin nousuun, PES kuulemma parempi vuosi vuodelta. Itse olen kuitenkin nyt FIFA FUT -leirissä ja tähän PES Master League ei pysty vastaamaan. Parhaassa tapauksessa syksyyn mennessä EA on ottanut PESsin hyvät jutut FIFA 16 peliin. Katsotaan nyt PES 2016 arvostelut ensin.

...

Hetkinen, hetkinen....???

"Viime vuoden PES-versio oli valtava loikka eteenpäin edellisistä. Toivotaan, että noususuhdanne jatkuu, ja FIFA saisi kovan kilaplijan Konamin aikoinana futisvaltikkaa pitäneestä jalkapallopelisarjasta."

Tämä ei ole käsialaani.

Ainakin se postauksessasi luki, olisit laittanut lähteen sitten... Ja FUT tulee sanoista Fifa Ultimate Team, joten jos sanot FIFA FUT -leirissä, sanot Fifa Fifa Ultimate Team -leirissä —> turha toisto. Se on FUT-leirissä tai Fifa UT -leirissä.

Hyvä, että ranget tippuivat... Nyt ehkä ostan La Liga squadin, täytyy katsoa, joko coinssit riittävät.. Sitten olisi ostoslistalla vielä TOTS Matic, Yaya, mahd. Robben...
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Ylemmän lainauksen linkki vie viestin luo. Alempi lainaus ei toimi ja yritin sitä etsiä, se ei ole minun kirjoittama ja siksi ihmettelen tällaista menoa...



Onko tämä sinusta hauska juttu tällaisia kehitellä...

Tämän ketjun viesti 7032, se on sinun viestisi. Mitäpä jos vastaisuudessa lukisit mitä tänne muualta kopioit?
 
Vastaus: FIFA 15 - Ultimate Team (Kolikkokauppa kielletty)

Tämän ketjun viesti 7032, se on sinun viestisi. Mitäpä jos vastaisuudessa lukisit mitä tänne muualta kopioit?

Kyllä tuo on uutinen.

Nyt puhutaan kuitenkin tuosta toisesta lainauksesta, haluaisin tietää missä olen kirjoittanut noin? En tunnista tuossa itseäni ja toiseksi lainauksen linkki ei toimi?
 
Ylös Bottom