FIFA 19 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Onhan noiden aika nopealla tahdilla tultava kun voi tehdä kahteen kertaan. Tässä kohtaa peliä palkinto korteistakin on jotain iloa.

Ittellä kerättynä isojen liigojen tarvittavat silverit ja pronssit sekä mls kokonaan. Muut voikin tehdä sitä mukaa kun päkeistä tarvittavia nousee.
Sää se jaksat, kyllä itekkin pitäis vaivautua kiina ja mls keräämään

IMG_20181010_171602.jpg
Ei varmaan oo paljon ylihintanen toi Hulk...
 
Onhan tuossa ihan hyviä kortteja...

Tonelli tuli jo ostettua.Barkley menee hankintaan kunhan hinta tippuu sinne 20k paikkeille. Ei näytä statsit kovin kummoisilta ja stamina 69.

Nyt löytyi aika hyvät säädöt ja formaatiot vaihtuu näppärästi tilanteen mukaan. 3 viimeistä matsia päättyny rage quittiin. Rivalsista nousu vitoseen ja palkintoina tulee kutosen rankki 2. Otan myytävät pakat kun nuo muut aika tylsiä vaihtoehtoja.
 

Tuulis

Well-Known Member
Nousin kans Vitoseen ja Kutosen Rank 2, oisin ehtiny hinkkaa Rank 1 mut en tahtonu riskeeraa Vitosen palkintoja ku nousin ihan lopussa. Pakoista Tottenhamin Dembele ja Bellerin. Siivosin parit jämäIFfit klubista ostin 88 Matthausin testiin

Alotan 5212 jolla tulee täydet kempat ja vaihdan Attackingiin jossa odottaa toi:
( Nainggo on ihan kingi, maalipörssin kärki, Inzaghi syöttöpörssin keulilla)
Screenshot_20181011-104911.png
 
Division 5, Rank 1. Otin untradeable pakat:
Alex Sandro, Jonas, 5x83 overall

Sandrosta ihan tyytyväinen. Nyt ei oo käyttöä, kun Jordi Alba hoitaa vasemman pakin tonttia. Tulevaisuudessa voisi kyllä kokeilla.
 
Division 5 Rank 1. Tradeable palkinnot: 2x 15k pakka, 1x 35k pakka ja 1x 50k pakka. Niistä paras Mane, joka mahdollisti DDG:n hankinnan. Tiimi näyttää tältä. IG 4231 Kante-Matic pohjalla LAM Mbappe CAM Pogba RAM Fekir ST Griezy. Screenshot_20181011-133252.jpg
 
Divari 6, rankki 2.

Milincovic ja if Alcazer eli aika samat olisin saanu ottamalla kolikot. SMS menee sopivasti tiimiin Brozon tilalle ja Alcazer olkoon klubissa siihen asti kun joku sbc sitä tarvii.
 
Porukka saa lisää kolikoita päivittää tiimejään niin hinnat nousee, sama oli viime fifan alussa. Itse tekisin nyt baby Socratesilla 200k voittoo jos pistäisin myyntiin.
Ei tässä oikee tiiä mitä pitäs tehä tolle 300k kolikolle mikä oottelee tos tilillä. Oottelen varmaa maanantaihin josko hinnat vähän wl jälkee tippuis.
 
Ylös Bottom