FIFA 19 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Tuulis

Well-Known Member
Onhan noiden aika nopealla tahdilla tultava kun voi tehdä kahteen kertaan. Tässä kohtaa peliä palkinto korteistakin on jotain iloa.

Ittellä kerättynä isojen liigojen tarvittavat silverit ja pronssit sekä mls kokonaan. Muut voikin tehdä sitä mukaa kun päkeistä tarvittavia nousee.
Sää se jaksat, kyllä itekkin pitäis vaivautua kiina ja mls keräämään

IMG_20181010_171602.jpg
Ei varmaan oo paljon ylihintanen toi Hulk...
 

Saxon_747

Well-Known Member
Onhan tuossa ihan hyviä kortteja...

Tonelli tuli jo ostettua.Barkley menee hankintaan kunhan hinta tippuu sinne 20k paikkeille. Ei näytä statsit kovin kummoisilta ja stamina 69.

Nyt löytyi aika hyvät säädöt ja formaatiot vaihtuu näppärästi tilanteen mukaan. 3 viimeistä matsia päättyny rage quittiin. Rivalsista nousu vitoseen ja palkintoina tulee kutosen rankki 2. Otan myytävät pakat kun nuo muut aika tylsiä vaihtoehtoja.
 

Tuulis

Well-Known Member
Nousin kans Vitoseen ja Kutosen Rank 2, oisin ehtiny hinkkaa Rank 1 mut en tahtonu riskeeraa Vitosen palkintoja ku nousin ihan lopussa. Pakoista Tottenhamin Dembele ja Bellerin. Siivosin parit jämäIFfit klubista ostin 88 Matthausin testiin

Alotan 5212 jolla tulee täydet kempat ja vaihdan Attackingiin jossa odottaa toi:
( Nainggo on ihan kingi, maalipörssin kärki, Inzaghi syöttöpörssin keulilla)
Screenshot_20181011-104911.png
 

peeze

Member
Division 5, Rank 1. Otin untradeable pakat:
Alex Sandro, Jonas, 5x83 overall

Sandrosta ihan tyytyväinen. Nyt ei oo käyttöä, kun Jordi Alba hoitaa vasemman pakin tonttia. Tulevaisuudessa voisi kyllä kokeilla.
 

Superfly7

Member
Division 5 Rank 1. Tradeable palkinnot: 2x 15k pakka, 1x 35k pakka ja 1x 50k pakka. Niistä paras Mane, joka mahdollisti DDG:n hankinnan. Tiimi näyttää tältä. IG 4231 Kante-Matic pohjalla LAM Mbappe CAM Pogba RAM Fekir ST Griezy.Screenshot_20181011-133252.jpg
 

Saxon_747

Well-Known Member
Divari 6, rankki 2.

Milincovic ja if Alcazer eli aika samat olisin saanu ottamalla kolikot. SMS menee sopivasti tiimiin Brozon tilalle ja Alcazer olkoon klubissa siihen asti kun joku sbc sitä tarvii.
 

lake79

Well-Known Member
Majumarkut tulilla. Ei nyt kauhean houkuttelevat pakat, mutta hopeisista voi äkkiä tulla sbc-korttia.
 

Saxon_747

Well-Known Member
Markuista ultimate trolli.. Nacho. En tienny että on 83:nen. 25k pakasta Azpi ja if De Ligt.

Azpi omaan tiimiin ja De Ligt olkoon klubissa.
 

Alvar97

Member
Player pickeistä Sabitzer ja Hulk. Kai nuo ihan ok on. Itse pakoista Kondogbia ja Promes joten ihan kelvollisestihan tuo meni.
 

lake79

Well-Known Member
Mistä ihmeen pickeistä te puhutte?

Edit: Markuista Kostas Manolos, joten kelpasi oikein kivasti.
 
Viimeksi muokattu:

Pablito

Active Member
Onko hinnat ollu aina näin korkeella torstai iltaisin vai onks jotain spessua tulossa?
Porukka saa lisää kolikoita päivittää tiimejään niin hinnat nousee, sama oli viime fifan alussa. Itse tekisin nyt baby Socratesilla 200k voittoo jos pistäisin myyntiin.
 

SKIM

Member
Porukka saa lisää kolikoita päivittää tiimejään niin hinnat nousee, sama oli viime fifan alussa. Itse tekisin nyt baby Socratesilla 200k voittoo jos pistäisin myyntiin.
Ei tässä oikee tiiä mitä pitäs tehä tolle 300k kolikolle mikä oottelee tos tilillä. Oottelen varmaa maanantaihin josko hinnat vähän wl jälkee tippuis.
 
Ylös Bottom