Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 19 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Jännä kun porukka vertaa aina "pariin baari-iltaan" näitä ostojaan. 50k maksaa 411 euroa, itse en laita edes kahdessa kuukaudessa tuollaisia summia baareihin, puhumattakaan jostain virtuaalipakoista.

Mietin ihan samaa. 411 euroa virtuaalipakkoihin on ainakin omasta mielestäni aika tajuton raha. Vertaukset baari-iltoihin ymmärrän jossain määrin, mutta ne ovat silti aika huonoja ja rankkoja yleistyksiä, koska kaikki eivät käy baareissa. Itse en esim. käy. Kaikki eivät edes käytä alkoholia, kuten esim. minä en käytä.

Kukin saa toki käyttää rahansa, kuten haluaa, mutta silti pidän tuota hulluna ja osin jopa "sairaana" menona. Tuollaisten rahamäärien käyttö ainakin omasta mielestäni vähintään vihjaa, että käyttäjällä saattaisi olla uhkapeliongelma.

Nyt on aika pitkälle alku tiimi kasassa...
O
Näytä liitetiedosto 629

Näyttää ihan kivalta. Päällimmäisenä heräsi kuitenkin ajatus, että tuo kolmen keskikenttä Xhaka-Matic-Fabregas ei ainakaan ole sieltä nopeimmasta päästä :D
 
Miksi tuhlata rahaa, kun voit tehdä SBC:t useilla eri tileillä. Viime vuonna siirsin onnistuneesti yli 2M coinsia päätilille. :p
 
Ois pitänyt olla testaamatta Fifaa EA Accessissa. Nyt tää on PAKKO ostaa.

Riittää kyl tosin se perjantaina tuleva ennakkotilattu versio, mutta joo... huoh.
 
Ois pitänyt olla testaamatta Fifaa EA Accessissa. Nyt tää on PAKKO ostaa.

Riittää kyl tosin se perjantaina tuleva ennakkotilattu versio, mutta joo... huoh.

Ei minunkaan pitäny ostaa mut 29,95 hintaan kun saa ni meneehän se perjantaina noutoon..
 
Lähemmäs 100 ottelua paukutin demoa. Legendary alkoi viimein saamaan parilla maalilla turpaan kun löysin SEN formaation ja taktiikan. Ennakkoon lähti juuri äsken ausseista. 20e halvempi hinta ja 7h aiempi julkaisu on timanttia!

Katselin aamusti tubepätkän missä kaveri nosti Ronaldon draft palkintopakoista. Eikä edes voittanut draftin viimeistä ottelua!

Tulisikohan tänä vuonna se ensimmäinen ikoni. Ihan sama vaikka joku Van der Saar! Olis se niin komiaa..
 
Viimeksi muokattu:
Screenshot_20180923-220236.png
Tässä ns starter squad, odotan jokaisen pelaajan nostavan arvoaan pelin julkaisun jälkeen. Sijoituksia aivan jäätävä kasa, tuli snaipattua Lucas hintaan 6,6k. Hinta nyt jo PSllä 13k ja luulisi nousevan enemmän mikäli vaaditaan POTM sbchen... esimerkiksi viime vuonnahan Mane oli extinct kummallakin konsolilla kun tuli heti alkuun tuo POTM sbc.
 
Näyttää ihan kivalta. Päällimmäisenä heräsi kuitenkin ajatus, että tuo kolmen keskikenttä Xhaka-Matic-Fabregas ei ainakaan ole sieltä nopeimmasta päästä :D

Vähän on kyllä hitaahko keskikenttä mutta näin alkuun ovat enemmänkin sijoituksia. Toisaalta tuossa taitaa olla lähes kaikki sellaisia pelaajia joita en ole muutamaan vuoteen käyttänyt niin ihan mukavaa vaihtelua.
 
Tolla mennää, Gold 3 Battleista ja nyt Rank 1 Rivalsin Kutoses, Giovinco on kingi.
Screenshot_20180924-140622.png
Ps. Access-aikaa kulunut alle tunti Pe-illan jälkeen, vaiks oon mättänyt n. 15 tuntia FIFAa täs välis ;)
 
Mites muuten viime vuonna meni boksilla, nousko kaikki julkkarissa Accessista huolimatta?

Siirtolista täynnä sekalaisia kortteja 1-10k, mut pitäis vähän miättiä et satsaako OTWn saaviin kortteihin esim... ja toi Lucas on kans mielenkiintonen
 
Onneksi tänään pääsee klo 00 konsolille fifaan. Alkanut ärsyttämään jo tuon web appin kanssa pelleily. Pari sbc:tä tehnyt league and nationsista ja paras nosto 83 laporte, joten aika samalla pakkatuurilla mennään mitä fifa 18 oli. Kateellisena katsonut kun porukkaa vetelee starttipakoista kovia nostoja. About 20k alotusjengi tehty kiinan ja buli hybridi. 5k fitness jengi löytyy valioliigasta. 8k coinseilla lähdetään kartuttamaan pottia kunhan pääsee konsolille treidailemaan.
 
Tuli haettua 55€ Fifa Gigantin synttäreiden loppumyynnistä. Perjantaina pelailemaan sitten.
 
Ylös Bottom