Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 19 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Kiitos näistä, täytyy testata!

"En tiedä minkä buustin nuo pelaajat saavat mutta hyvin tuntuvat iskevän vastustajaan. Samalla tuossa älyttömässä prässissä tuntuu vastustaja menevän ohjaimen takana ihan sekaisin" Mä olen pari kertaa pelannut ilmeisesti tuota vastaan ja ihmetellyt, mitä oikein on tapahtumassa, kun joka puolelta tulee äijää päälle :)


En laita koskaan sitä alussa päälle vaan katson miten peli etenee normi prässillä. Hyvin on kyllä toiminut kun on sitten lennosta vaihtanu.

------------------

Onnea vaan ikoni nostosta ja muista high rating korteista!

Ittelle div5, r2 toi if Chilwellin ja Thauvinin. Siihen vielä milan ja porto sbceet niin tuli sveitsiläinen roska iffi ja Pepe. Eli nyt on 8 viikkoa putkeen kuitenki päkätty iffi..
 
Tämmösel porukalla tämän viikon WL pelejä pelaamaan. Formaatioina pelissä tulee olemaan 4-2-3-1 ja 4-1-2-1-2 (2).

https://www.futbin.com/19/squad/1669664

Pakko oli saada Werner avaukseen ni tein sit sillee et myin Shearerin pois ja ostin ton Rivaldon kokeiluun. Saas nähdä mimmone ukko on. Ainut heikkous näyttää olevan 2* WF mut saa nähdä haittaako miten paljon. Vähän harmitti kyl myydä Shearer ku on ollut niin loistava mut voihan sen ostaa sit joskus takasi.
 
Itse lähden tälläisellä joukkueella tällä kertaa WL kimppuun. Tähän asti maksimi on ollut 28 voittoa, mutta katsotaans mentäisiinkö täälä kertaa loppuun asti. Larsson aivan maaginen, mutta feikki Ronaldoa huutaisi vielä kuitenkin kärkeen.. Formation vaihtelee 442, 4222 ja 433(2) välillä
 

Liitetiedostot

  • 1BC92051-2651-4E46-AEE8-7E76AB2F60B3.png
    1BC92051-2651-4E46-AEE8-7E76AB2F60B3.png
    939,9 KB · Lukukerrat: 45
Alkaa taas muodostua jonkinlainen viha/rakkaus suhde tähän peliin kun pelit ei kulje ja pallot pomppii miten sattuu. Ei voi ymmärtää miten tätä voi pelata kilpailullisessa mielessä. Tämä wl kokeillaan bundes jengillä ja havitellaan gold3 tasoa
 
Tuo UCL Live kortti Fabinhosta kyl kiinnostaa. Vähän riskiä tuos on et jos Pooli sattuu jäämään lohkoonsa jo heti mut jos pääsis lohkosta jatkoon ja etenis kierroksen pari edes ni tuosta tulee älytön kortti.
 
Tuo UCL Live kortti Fabinhosta kyl kiinnostaa. Vähän riskiä tuos on et jos Pooli sattuu jäämään lohkoonsa jo heti mut jos pääsis lohkosta jatkoon ja etenis kierroksen pari edes ni tuosta tulee älytön kortti.

Myös Eurooppa liigaan "pääsevien" joukkueiden pelaajat saavat jatkossa uppia mikäli menevät pitkälle torstailiigassa.
 
Alkaa taas muodostua jonkinlainen viha/rakkaus suhde tähän peliin kun pelit ei kulje ja pallot pomppii miten sattuu. Ei voi ymmärtää miten tätä voi pelata kilpailullisessa mielessä. Tämä wl kokeillaan bundes jengillä ja havitellaan gold3 tasoa

Hyvä, jos muillakin samanlaisia fiiliksiä. Tuntuu, että joka toinen matsi keskimäärin on täysin toivoton. Vastuksen pelaajat juoksevat vasemmalta ja oikealta ohi ja omat pelaajat on kuin tervassa. Helpot syötökään ei onnistu vaan pomppivat joko ulos tai vastustalle. Törmäsin jopa päivän selvään vastuksen paitsiomaaliin, joka tuli vielä komesti uusintana heti perään ja josta näki, ettei tilanne ollut edes tiukka.

Ymmärrän, että jotkut vastustajat ovat vaan parempia kuin itse mutta se että pelaaminen tökkii näin pahasti nostattaa verenpainetta. Täällä on juuri vakavasti harkinnassa, että WL jää omalta osalta kesken, jos en jotain syytä näihin ongelmiin keksi. Onko joku asetus väärin itsellä, joka näitä aiheuttaa...
 
Uskooko jengi että noista tulis jotain sbc mihin vaadittais yks tommoinen ucl live pelaaja? Mietin että vois olla kannattavaa ostaa tagliafigoa, kun maksaa vain 24k. Toki tossa on erittäin iso riskikin.
 
Ymmärrän, että jotkut vastustajat ovat vaan parempia kuin itse mutta se että pelaaminen tökkii näin pahasti nostattaa verenpainetta.
Häviöt ennen ensimmäisiä patcheja olikin helppo hyväksyä koska silloin saattoi vain hyväksyä sen että vastustaja on parempia.. Nyt on taas hypännyt mukaan klassiset ea handicapit jne mikä tekee peleistä liian randomia sähellystä.
 
3 pelii putkeen kävi nii että kaveri tuli tasoihin 88-90min. Ei mitään järkee että omat ei osaa syöttää voittotilanteessa 85 peliminuutin jälkeen ja hyytyvät täysin kun taas vastustajan jokaisesta pelaajasta tulee Ronaldo. 16 rajalla pusku ylänurkkaan. Normi häviön hyväksyn, mut ei täs touhus mitää järkeä ole.
 
Prime Rivaldo heittämällä paras ikoni millä oon tässä pelannut. Toimii laidassa, kärjessä tai cammina. Fysiikan puolesta tulee mieleen CR7, driblaa kuin Messi. Vaparit menee kovalla prosentilla sisään jos pääsee vasenjalkasen puolelta laukomaan. Mikä on ehkä vielä tän lisäks eniten yllättäny et Rivaldo iskee kulmapotkuista kovemmalla prosentilla puskumaaleja kuin Shearer.

Kelpaa itselle hyvin et tälläsen taikurin saa noinkin "halvalla" ku statseissa lukee 2* WF. Vasenjalka aivan jäätävä kanuuna ja ei tuo oikea jalkakaan ole boksissa pettänyt.
 
En kans ymmärrä mitä adhdpalloa tästä väännettiin, pelaajien kunto loppuu täysin 50min kohdalla ja yksikään syöttö ei pysy jalassa. On siellä modric ja griezman tai akinfenwa ja bender syöttelemässä.
 
Ylös Bottom