Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 19 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Komeita nostoja! Itsellä tuo POTM Auba ja on se törkeen kova kortti. Itselle player pickeistä Werner ja MM-kisoissa tiensä sydämeeni pelannut Domagoj Vida. Erittäin tyytyväinen kerrankin noihin. Rivalseista untradeja Otamendi, Casemiro ja Mertens.
 
No huhhuh Tuulis. :p

Oma paras pakoista IF Fahrmann ja sekin untradeable. Voi tuo mennä hyötykäyttöön Reussin uuteen POTM:ään. Jos siihen sais laitettua ton reward punasen Reussin ja sais tehtyä sen halvalla.
 
Tuo tuuliksen pakka tuuri... huh huh.


Täällä ei tullut kun myytävä 88 Seedorf divari 5:sen rankki kakkosesta.
 
Jaahas huomenna näköjään jo TOTGS. Ois pitäny säästää rewardi pakat, mut en oikee jaksanu uskoo et julkasevat sen jo enneku lohkovaihe on päättyny.
 
Mitä helvettiä @Tuulis

Tästä tuli mieleen. Mikähän mahtaa olla paras pakka koko Fifan historiassa, joka todistetusti näytetty somessa? NHL-pelisarjassa joku joskus aikanaan kiskaisi Crosbyn ja Ovechkinin samasta pakasta ja tää oli siis silloin, kun pelaajilla oli vielä jotain arvoakin myynneissä.
 
Vaan 88?

Kai discardasit sellasen roskan?
:p:D

Meinasin kyllä kun tuolle ei käyttöä ole... Maksoivat kuitenkin 1,7M niin piti laittaa myyntiin.

Korttina varmasti tuo 88 ihan mahtava. Prime Seedorf ollu kahdessa draftissa ja tykkäsin.

Kuitenkin tässä kohtaa piti saada prime Lampard tiimiin ja jäi pelimerkkejä seuraavaan hankintaan.
 
Ei ole mitään ärsyttävämpää kuin se et on hyvä putki päällä ja handicapskeida hyppää peliin.. Huvittavaa kuinka läpinäkyvää sen päälle meneminen on. Ei yksinkertaisesti pysty edes valitsemaan oikeita pelaajia. Jessuksen perse
 
PAROLO WEEKLYIS OOÄMGEE!!!

SMS tippu sopivasti " edarista" ku pogba ja neymar tupsahti pakasta ni nyt saa noiden keskikentän poikien ympärille tehä uuden fitnessin
 
6x125k pakkaa auki ja ensimmäisestä pogba. lopuista viidestä ei ees walkoutia :D sen jälkeen 15x25k ja 10x35k pakat auki ja parhaana nostona casemiro.
 
Yhden ultimate-pakan riskeerasin ja 80k tappiot. En ole varmaan koskaan saanut mitään varteenotettavaa noista promopakoista. Jotkut vielä maksaa itsensä kipeäksi noista...
 
Pitkästä aikaa pelaan WLää, 8 matsia, 4-4 tilanne, kaikki tappiot 1 maalilla, 1 pilkuilla. Yhdelläkään vastuksella ei oo ollu kunnollista tiimiä? Ja vaan 1 osas selkeesti pelata... joku ELO juttu vissiin?

Vähän jännä et tiimillä on arvoo muutama miljoona, mut lempikortti, ja paras superSubi on 800 kolikon Giovinco edelleen.... aina maalaa kun irti pääsee. Sille kun sais spessukorttia
 
Ne ketkä noita pakkoja ostaa ni ei varmaan ollenkaan kato noita pack probability prosentteja. Ihan täyttä kusetusta noitten ostaminen.

Mut toisaalta ihan hyvä et jotkut noita ostaa ni saa jauhettua helposti treidiä free to play pelaajat. :D
 
Ne ketkä noita pakkoja ostaa ni ei varmaan ollenkaan kato noita pack probability prosentteja. Ihan täyttä kusetusta noitten ostaminen.

Mut toisaalta ihan hyvä et jotkut noita ostaa ni saa jauhettua helposti treidiä free to play pelaajat. :D
Olihan tossa 125k pakassa 9.6 %( tms) todennäkösyys saada TOTGS, ihan reilua musta. En kyllä ostais pointseil tai kolikoilla, mut niinku periaatteessa :D
 
Ylös Bottom