Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 19 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Eli Fifan "bugiranne".
Erittäin hyvin sanottu. Varsinkin jos finessen pääsee timedilla vihreäksi lyömään niin siellä soi. Pelin alussa tuo "uudistus" oli vähän niin ja näin, mutta nyt kun lähes jokainen vastustaja tuon handlaa niin peli on lähes pelkkää vihreää välkettä, ja finesse paikkojen hakua.
 
Futmas Matuidi, joko joku lähteny kokeileen? Ensimmäinen houkutteleva vaihtoehto ja ehkä sais sovitettua jengiin tuomaan rollelle kemioita ja mahdolliselle tulevalle pogballe tai kantelle myös.
 
Ei ole varsinaista kokemusta kortista, mutta ainakin itse meinasin ehdottomasti tehdä. Kannattaa mielestäni tehdä, jos tulee oikeasti käytettyä korttia (koska untradeble). Loistava kortti Serie A / Ranska hybridiin ja tasokin riittä kevyesti fut championsiin.

(86)UCL kortti maksaa n.120k , niin kortin vaatimukset ovat myöskin varsin kohtuulliset.
 
Help! Täs olis tän hetken ykköstiimi, ja nyt mietin mitä lähtis parantaan tohon? .. +500k olis hilloa ja periaattees hiukoilis säästellä ensimmäiseen iconiin, mutta mietin myös noita uel yedderia ja kondogbiaa (ei varmaan arvokaan laske heti). Isoimmat heikkoudet tuntuu olevan Lucas ja Florenzi mutta laitapakki ei ole koskaan prioriteetti koska yleensä niillä ei niin isoa virkaa ole.
IMG_20181223_235740.jpg

Tässä sit hassuttelu bundesporukka vähemmän vakavaan pelailuun. Guilagovui, Zakaria ja Tah kyllä ihan päällikkö trio. Boateng jotenkin vaisu omasta mielestä. Futmas Bruma myös vaikuttanut varsin pätevältä.
IMG_20181223_235758.jpg
 
Itse ostaisin Lucasin tilalle Salahin. Milinkovic-Savicia ei taida tuohon jengiin saada oikein mitenkään järkevästi täydelle kemialle. Bundeshassutteluun kokeilisin UCL-Sulea Boatengin tilalle. Itsellä ollut pitkän aikaa Boateng-Sule toppariparina ja Jerome on kyllä se joka nuista lähtee vaihtoon, jos joku. Lewandowski on ollu kans loistava jokaisena versiona.C1F71DF8-F27D-4886-876A-F242711656F7.png
Itsellä olisi nyt tarkoituksena tehdä parempi Reus ja muokata alakerta varmaankin La ligasta rttf-Kondogbian ja jonkun legendan kautta.
 
Pääsi tekeen pari joulukorttia. If chiellini pitää ostaa ja ottaa if kane punaselta takas penkille. En vaan jaksanu kännykkällä enempää säätää.
 

Liitetiedostot

  • 4E51A34E-2DD1-45C8-BB21-BDC08FDD41F2.jpeg
    4E51A34E-2DD1-45C8-BB21-BDC08FDD41F2.jpeg
    1,8 MB · Lukukerrat: 35
Pakko myöntää, että tuo 93 De Bruyne näyttää mukavalta kortilta. Yksi omista tämän hetken suosikkipelaajista. Puheiden mukaan noin 500k hinta, joka esim. iconeihin suhteutettuna on "halpa".
 
Pitihän tuo kdb nyt tehdä kun ei tarvinnut kuin 250k panostaa.. Samalla bundesjengistä lähti neuer, ucl boatenk ja if kramaric kävelemään.. Nyt porukka tuonnäköinen ja fernandinhon tilalle sit penkiltä joku tai sit Gabriel Jesus vetämään eka puoliaika.
IMG_20181225_130800.jpg
 
Miks musta tuntuu että kun kukaan ei nää, Fabrellakin luikahtaa FIFA19 päälle PESsin sijaan?

Äläpäs puhele räävittömiä siellä! Kyllä tuo tieto tulee ihan puhtaasti siitä, että YouTube tykkää työntää etusivulle noita videoita, joita tulee joskus sitten katseltua, jos otsikko on edes jotenkin mielenkiintoinen. Lähinnä tietysti niitä fifa rage-videoita, koska ne nyt vaan ovat hauskimpia.
 
Olipas surkea futmas. Ylihintaisia turhake kortteja ja pakka buildit oli tyystin poissa. En myöskään suosittele kenellekään nousua vitosesta ylemmäksi. Pelit pelkkää timed finesseä puolesta kentästä. Palkinnotkin ihan perseestä vitoseen verrattuna. Vitosessa sentään pelaajien kirjo on sen verran vaihtelevaa että väliin tulee hyvääkin matsia.
 
@Saxon_747 Myöskään daily giftejä ei ymmärtääkseni web appissa/siinä puhelinsoftassa näkynyt.

EA se vaan tuntuu tulevan entistä laiskemmaksi vuosi toisen perään. FIfa 20-pelin annan mahkua vielä, jos lupaukset lunastetaan ja peli oikeasti on uusi offlinesta alkaen, niin ostoon menee. Jos ei, niin kiitos hei ja PES:n pariin pysyvästi, kunnes on.
 
Viimeksi muokattu:
@Saxon_747 Myöskään daily giftejä ei ymmärtääkseni web appissa/siinä puhelinsoftassa näkynyt.

EA se vaan tuntuu tulevan entistä ahneemmaksi/laiskemmaksi vuosi toisen perään. FIfa 20-pelin annan mahkua vielä, jos lupaukset lunastetaan ja peli oikeasti on uusi offlinesta alkaen, niin ostoon menee. Jos ei, niin kiitos hei ja PES:n pariin pysyvästi, kunnes on.

Juu ei näkynyt daily giftejäkään. Onhan se nyt aika kallista jakaa pronssi sopimuspäkkejä. Tai kuten viime versiossa 50 kolikkoa.

Pelinä tämä on fifa tasolla aika hyvä. Ainoa vitutuksen aihe on timed finesse joka toimii pelkästään surkean ohjelmoinin takia. Mitä taas tulee buildeihin ja pakkoihin niin tämä versio on ahneuden huipentuma. Ymmärrän kyllä että treidaaminen vituttaa €a:ta mutta kun näissä buildeissa ei ole mitään hauskaa.. siis markut sun muut voisi lopettaa vaikka saman tien.
 
Viimeksi muokattu:
@Saxon_747 Itse kyllästyin ihan kenttäpelinäkin jo, liikaa tuntui edelleen samanlaista kaavaa onlinessa, vaikka erilainen peli olikin.

Toivottavasti vuoden päästä kellossa eri ääni, mutta en vaan voi pidätellä hengitystä sitä odotellessa. Ois vaan niin kiva nauttia sekä futiksen, että jääkiekon pelaamisesta, mutta vissiin se on vaan liikaa pyydetty EA:lta.
 
...YouTube tykkää työntää etusivulle noita videoita, joita tulee joskus sitten katseltua, jos otsikko on edes jotenkin mielenkiintoinen. Lähinnä tietysti niitä fifa rage-videoita, koska ne nyt vaan ovat hauskimpia.

Vähän niin kuin tähän malliin :D EA Sports, It's in the game and everything is possible! Eihän näitä nyt todeksi voisi uskoa, jos ei videolta omin silmin näkisi! :D

 
Eikä mitään kivaa tänäänkään..

Tein kuitenkin 3 mls tiimiä joista pikku pakat.. eka pakka if Perrin, toinen Walker ja kolmannesta Radja.
 
Hienoa että on tunnin välein aikaa pommittaa uutta promoa, mutta millään ei saada aikaiseksi uutta league sbc:tä. Niin, tuostahan ei ole EA:lle mitään taloudellista hyötyä. Päinvastoin, ihmiset saisivat ilmaisia pakkoja. EIhän tuollainen vetele. Eiköhän keskitytä mielummin ottamaan ihmisiltä rahat pois. Onhan sentään täysin ylimitoitettu futmas meneillään. Vtut sisällöstä kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Hyvää joulua.

Ainiin, promojen pommitus jatkuu vielä lähes viikon. Vtun hienoa.
 
Ylös Bottom