Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 19 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Eihän EA noita myöntänyt ole, kuten ei ole myöntänyt mitään handicap-tasoituksiakaan. Virallista todistusaineistoa ei kummastakaan ole tavallisella tallaajalla olemassa.
Eikös handicappeihin liittyen jonkin fifan suhteen ollut joku kaivanut koodeista todisteita scriptauksesta, vai muistanko aivan väärin?
Red listiin en jaksa uskoa, mutta en kyllä yhtään ihmettelisi vaikka tuollainen olisi olemassa. Tubettajat vaan lataa nikn järkyttävät määrät massia kortteihin et pakko sieltä on osua kohdalle välillä hyviä pahveja.
Mikä onkin hassua kun ladataan peliin satoja, jopa tuhansia euroja rahaa mutta silti osa valittaa pelistä :D oh irony..
 
Ite en usko et pelissä varsinaisesti on handicappia mut se vaan tuntuu siltä ku pallo pomppii itelle epäsuosiollisesti ja ratkoo pelejä altavastaajan hyväksi. Loppujen lopuksi pitkässä juoksussa menee varmaan aika tasan kaikkien pelaajien kesken ja se on vaan kestettävä.

Sit oman mausteensa peliin tekee nuo epätasasesti toimivat servut. Se on ihan sama vaikka ohjaat Messiä ni se ei tunnu todellakaan siltä jos sitä viivettä on yhtään enemmän ku normaalisti.
 
Tuli tuossa joulupäivänä aloitettua Serie A ja Bundesliiga SBC:et. Lähtötilanne oli että klubissa joku 800 pelaaja, kolikoita oli n. 250k ja joku 60-70 pelaaja löytyi varastosta molemmista liigoista.

Ensimmäisen illan aikana tuli tehtyä kaljapäissään joku 10 Serie A:ta ja 5 Bundesliiga joukkuetta joista ei tullut mitään mainittavaa. Ainut walkout tuli viikonloppuna kun Morenon Road to Final käveli pakasta ulos ja myin sen saman tien. Muuten tuli Miranda, Alisson ja joku belgian liigan TOTW ja sen verran Ligue 1 ja Portugalin liigan pelaajia, että olen muutamalla täydennys ostolla saanut tehtyä 6 joukkueen verran noita liiga SBC:etä pois.

Viimeisestä Serie A joukkueen pakasta tuli sentään Fabinho joka vaikuttaa hyvälle muutaman pelin jälkeen, eli ainut hyvä nosto 38:sta + 6 pakasta!!! Jeeeee, kyllä kannatti.

Nyt olisi taas kolikoita melkein 6k ja klubista löytyy yli tuhat pelaajaa, joista n. 260 valioliigaa ja n.120 La Ligaa että sais hiljalleen ilmaantua noiden liigojen SBC:et.
 
Oho! Uutta promopakkaa pukkaa. Oli jo aikakin! Onneksi uudet liiga sbc:t loistavat edelleen poissaolollaan.
 
Oho! Uutta promopakkaa pukkaa. Oli jo aikakin! Onneksi uudet liiga sbc:t loistavat edelleen poissaolollaan.
Täällä on Valioliiga, La Liga ja Eredivisie ostettuna miltei kokonaan. Ajan kanssa naputtelin kortit kyytiin. Ei toki kalliita kortteja tai harvinaisia hopeisia, mutta joka joukkueelle tarvittavat + plussaukot. Ei sillä että mä niillä periaatteessa mitään tee, mut onpahan hauska availla enemmän pakkoja sitten TOTY:n aikaan Web Apilla.
 
Ai sai?

Uudessa FUT Swapissa näemmä kuudella kortilla OTW Promes, tuo nyt on kai varsin ok nosto. Saa yhdenkin upin, niin pitäs kai olla ok kortti.

Enpä tiiä onko ok. Marketista voi ostaa OTW Promesin 37k.

Dembele ois ihan kiva mut 14 tokenia todennäkösesti semmosen vaivan takana et turha yrittää hankkia.
 
Fut 18 sai kuitenki 4 ilmaista legendaa.
Ai siis nyt tuli näemmä 4 Primea. EA:lla on kyllä kovin erikoinen käsitys kiitoksien antamisesta, taas meni tääkin lahjotus rahareikä edellä. Ei vaan voinut antaa jotain untradeable pakkaa kaikille uusimpaan Fifaan.
 
Ai siis nyt tuli näemmä 4 Primea. EA:lla on kyllä kovin erikoinen käsitys kiitoksien antamisesta, taas meni tääkin lahjotus rahareikä edellä. Ei vaan voinut antaa jotain untradeable pakkaa kaikille uusimpaan Fifaan.

Tämäkin oli 18 pelaavien mielestä sellainen liike millä peli pilattiin. Eli nyt joka tiimi mikä vastaan tulee sisältää nuo neljä legendaa.
 
Menee nyt vähän ohi mitä näillä 4 ilmaisella legendalla meinataan?

FIFA 18 lahjoitti uuden vuoden aattona 4 prime legendaa käsittääkseni jokaiselle. Kyseessä Edwin Van Der Sar, Marcel Desailly, Michael Laudrup ja Andrei Shevchenko.
 
Tämäkin oli 18 pelaavien mielestä sellainen liike millä peli pilattiin. Eli nyt joka tiimi mikä vastaan tulee sisältää nuo neljä legendaa.
No onko tuo nyt ihme? Samoinhan mm. NHL-pelisarjassa pilattiin pelit itselleni, kun esim jaettiin 99 John Scott kaikille. Oli alkuun hauska ajatus, mutta kun sitten kymmenennessä pelissä putkeen tuli samainen John Scott jokaisella vastaan, tuo menetti nopeasti makunsa.
 
Lloriksen avaukset on olleet melkoisia hasardeja joten harkitsin De Gean hankkimista. Nakuttelin totw julkaisun jälkeen pari halpaa pro league tiimiä ja jumbo pakasta käveli ulos..

.15464574582141840117615.jpg
 
Aamulla hyppäsi hieman sydän kurkkuun kun ruutuun hyppäsi tälläinen yllätys
IMG_20190103_100642.jpg
Väitti että olin päässyt vain silver tasolle mut kyl sieltä sit kuitenkin viel oikeat palkinnot löytyi, mikä lie bugi oli. Itsellä alkaa olla vahva aavistus että oon kans jollain red listillä koska taas punaisena nostona hyvä kortti, felipe anderson Ei kai tosta parempi olisi ollut enään kuin hazardi. Pakat säästöön toty varten.
 
Vissiin kaikille tuli tommonen bugi. donnarumma & skriniar pickeistä, donnarumma oikein hyvä kun de geaan ei oo luottamista
 
Gomez. Toinen yli 84 pelaaja koskaan ja joka WL tullut pelattua. Viime viikollakin gold1 pickeistä molempiin valintoihin 81 paras. Hohhoijaa,ensi viikonlopulle keksin parempaa tekemistä.
 
Jollain täällä oli Cannvarosta kokemusta... onko hyvä? Pitäisi saada joku legenda cb jotta saan Tellesin, De Gean ja Davinsonin kemioille.
 
Ylös Bottom