Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 19 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Taidatte pojat pelata karvan verran ylempänä ku Vitosessa? ( Lake excluded)
Mulle ei esim. juurikaan tuu timed finessen osaajia vastaan, toki itsekin unohdan sen useimmiten, täysiä palloa potkastaan :D:p

Itse sahannut kakkos ja nelosdivarin väliä, tällä hetkellä kolmosessa. Itselle tullut rivalseissa erittäin paljon vastaan noita Mourinhon bussilla pelaavia, koko tiimi törkeän alhaalla ja kyttäävät vain vastahyökkäyksiä. Pelaan aikalailla jokaisen pelin erittäin hyökkäysvoittoisella taktiikalla niin välillä on hermo erittäin pinnassa noita kyttääjiä vastaan. Eritoten alkaa kyllästyttämään kun jokaisella jonnella samanlaiset premi tiimit. Hyvä puoli tässä on se, että Van Dijkit ja Sanchezit ovat niin pökkelöitä että on löytynyt jo keinot päästä niistä ohi.
 
Viimeksi muokattu:
Itse sahannut kakkos ja nelosdivarin väliä, tällä hetkellä kolmosessa. Itselle tullut rivalseissa erittäin paljon vastaan noita Mourinhon bussilla pelaavia, koko tiimi törkeän alhaalla ja kyttäävät vain vastahyökkäyksiä. Pelaan aikalailla jokaisen pelin erittäin hyökkäysvoittoisella taktiikalla niin välillä on hermo erittäin pinnassa noita kyttääjiä vastaan. Eritoten alkaa kyllästyttämään kun jokaisella jonnella samanlaiset premi tiimit. Hyvä puoli tässä on se, että Van Dijkit ja Sanchezit ovat niin pökkelöitä että on löytynyt jo keinot päästä niistä ohi.

90% apinoi tyylinsä tubesta niin tuossa on lopputulos. Joulun kunniaksi kun ea palautti ai puolustuksen täysille niin kylläpä on mukava pelata kun jokainen tiimi on ihan samanlainen ja vielä samalla taktiikalla. Ihan sama pelaako online/offline... yhtä puuduttavaa.

Mulla noita timed finesse kavereita tulee aika reippaasti vastaan. Saan kyllä puolustettua ne pois aika hyvin mutta aina sieltä joku selkä maalin suuntaan veto menee maaliin.


Uusi promo on ihan turhake joka pilaa vaan entisestään peliä...
 
Tuo uusi promo on varmaan sitä mitä moni on kaivannut peliin. Eli pelaamalla voit parantaa omia pelaajakortteja.

Noi Future Stars kortit saa varmaan alkuun, jonkun +1 tai +2 upgraden ja sitten tekemällä viikottaisia taskeja saat päivitettyä niitä.
 
Tuo uusi promo on varmaan sitä mitä moni on kaivannut peliin. Eli pelaamalla voit parantaa omia pelaajakortteja.

Noi Future Stars kortit saa varmaan alkuun, jonkun +1 tai +2 upgraden ja sitten tekemällä viikottaisia taskeja saat päivitettyä niitä.

Jos noin toimii niin sitten on ihan ok.. jos taas kentällä vilistää suoraan 92 Vinicusta niin ihan perseestä.


20 päkkiä pitää huomenna kuitenkin aukaista.

Eilen totwin julkaisulla avasin 45 pakkaa.. Handanovic, Paulinho, If Djanini ja joku 81 iffi.

Tuo Djanini kunnon FU trolli... innostut kun on totw walkoutti ja sitten ruutuun lävähtää lippu jota et ole koskaan nähnykään.
 
Kieltämättä Fifassa on puolensa. Harvassa ne tosin ovat, mutta joskus niitä on kuitenkin. Eilen tuossa illalla sivusilmällä ja sivukorvalla katselin ja kuuntelin yhtä suomalaista fifailijaa, kun hän availi palkintojaan. Tuli ihan rehellisesti sanottuna lämpöinen mieli, kun hän sai toisesta punakorttivalinnastaan 93 rated Luis Suarezin. Sitä yllättynyttä iloa oli ihan mukava seurata. Yllättynyttä iloa siksi, että eihän noista käytännössä koskaan mitään tule, joten kaverilla kesti hetken aikaa tajuta, että nyt tuli ihan oikeasti jotain isoa, eikä niitä perinteisiä 84-85 reitattuja puoliturhuuksia.

Piti siinä sitten itsekin istahtaa hetkeksi ihan alas katsomaan sitä, kun alettiin yhdessä pohtimaan, kuinka se uusi Suarez saataisiin linkitettyä hänen joukkueeseensa ja siinä menikin ihan kivasti aikaa, kun kimpassa striimaajan ja sätin kanssa pohdittiin, mitä tehdä. Sai laittaa omaakin jalkapallotietämystä käyttöön, kun sitä joukkuetta siinä rakenneltiin. Oli ihan mukavaa :)

Itselläkin ollut viime aikoina erittäin hyvä tuuri nostoissa tuolla toisen futispelin puolella, joka lämmittää mukavasti. Mietin, että tuosta tuurista pitäisi kai jollain perverssillä tavalla kiittää jopa fifailijoitakin. Konamihan toi tälle kaudelle uusia tapoja saada parempia ja erikoisempia pelaajia mukaan, eräänlaisia TOTW-agentteja, lisätäkseen oman pelinsä suosiota, kiittääkseen pelinsä pitkäaikaisia faneja ja varmaan hankkiakseen uusiakin. Fifan suuri markkinaosuus varmaan sai Konamin tekemään ratkaisuja, joilla se pyrkii kasvattamaan omaansa, jolloin me pääsemme nauttimaan hedelmistä huippupelaajien muodossa! Hienointa tässä on tietenkin se, ettei noiden pelaajien eteen tarvitse treidailla tai väkisin grindata 30 matsia per viikonloppu, vaan ne tulevat siinä mukavasti pelaamisen ohessa pakottamatta. Eräällä tavalla fifailijat tekevät sen työn ja me PESsin puolella voidaan sitten vain nauttia hedelmistä huippupelaajien ja paremman gameplayn muodossa.
 
95 pakkaa odottamassa avaamista jälleen varastossa. Sunnuntaina auki.

Tuli vedeltyä Valioliiga ja osa Eredivisiestä + noita muita Liiga-SBC:iden pakkoja joita sain. Pääasiassa pakat ovat niitä kultahopeapronssi yhteispakkoja ja suurin osa taisi olla Premium Electrum-pakkoja ja todella moni myös vain hopeisia pelaajapakkoja. Ainoa tarkoitus enää on saada joku keskikentän Icon jossain välissä ihan hittoillakseen, mutta olisihan se hauska nostaa joku noista hopeakortin Youth janareista hopeapakasta, olettaen että ne siellä siis ovat.
 
@Fabre#4 Itse vaan en ymmärrä näitä jotka haukkuvat peliä, mutta sitten kuitenkin pistävät järjettömiä summia rahaa peliin ja EA:lle. Grindauksenkin EA tekee parhaansa tappaakseen, kun mm. Marquee Matchupit on vedetty täysin nolliin voittojen teossa ja League SBC-pakatkin alkaa olla osittain taas sitä laatua, että voittoja ei paljoa sijoituskorteilla tee. Gameplay on perseestä, Offlinen puoli on perseestä koska sitä ei olla uudistettu kongreettisesti yhtään ja EA pitäisi tästä hyvästä palkita kaikella muulla paitsi rahalla. Mutta kun yksi pelimuoto on näin järjettömissä mittasuhteissa koukuttamisen suhteen, niin minkäs teet. Sama homma tosin PES:n puolella, emmä sielläkään huomaa esim Managerissa mitään radikaalia uudistusta tapahtuneen vuosiin, tuntuu pikemminkin että tuo pelimuoto on mennyt vain alaspäin kehityksessä, siinä missä EA nyt edes jotain pientä viilausta tehnyt omaansa.

Mutta siis toki sitten grindaus ja pakkojen haaliminen pelaamalla tuottaa reilusti suuremman ilontunteen, kun se on vaikeampaa ja haastavampaa tehdä. Lisäksi toki jos nauttii gameplaysta, muuten tuntuu vähän hassulta jos itse nostoilla ei pelaaminen huvita yhtään.
 
@Fabre#4 Itse vaan en ymmärrä näitä jotka haukkuvat peliä, mutta sitten kuitenkin pistävät järjettömiä summia rahaa peliin ja EA:lle.

Sisällön tuottaminen, se on se pääasiallinen syy. Jos edes vähän tosissaan tekee jotain fifa-tubettamista tai fifa-striimailua, niin käytännössä pakkohan noita pakkojen avauksia on tehdä. Ei niitä katsojia muuten ole sellaista määrää, että se "täyspäiväinen fifa-striimaaminen" kannattaisi. Lisäksi ihmismieli vaan on heikko! Kun se oma suosikkipelaaja saa jonkun uuden erikoiskortin, niin pakkohan se on fifailijan saada! Sitten ostetaan pointseja ja avataan pakkoja. Jos se suosikki ei sieltä nouse, niin saadaan ainakin myytyä marketissa niitä muita nostoja ja sillä rahalla päästään edes lähemmäs sitä uudenväristä suosikkipelaajan korttia, joka on 1-2 pistettä kovempi. Tuolla logiikallahan EA rahaa tekee, kun parin viikon välein korttien overall nousee pisteen ja heikkomielisten on se uusin Suarez tai Alex Sandro saatava.

Tuo gameplay-pointtisi on myös hyvä, jota olen itsekin miettinyt usein. Vaikka porukka niitä huippunostoja jonkun verran saakin, niin silti samat naamat kritisoivat peliä kentällä. Edelleen niistä huippunostoista huolimatta porukka valittaa vioista ja kertoo, kuinka se viikonlopun 30 peliä on tuskaista grindausta. Miksi tosiaan tuhlata rahansa, tai vastaavasti aikansa treidaamiseen, jos se gameplay on niin kuraa, että niillä suurella rahalla tai vaivalla ansaituilla korteilla pelaaminen tuntuu tuskastuttavalta työltä tai grindaukselta? En keksi muuta syytä tähän hätään kuin riippuvuus tai omiin tapoihinsa kangistuminen! Kun on joka viikonloppu ties kuinka monta kertaa peräkkäin tehnyt juuri sitä samaa, niin ei osaa enää tehdä muuta, vaikka se tekeminen olisikin puuduttavaa, eikä edes mukavaa.
 
Haiskahtaa kyllä kunnolla rahastus näis promo korteissa, kaksikin toppari 90 pacella :D Toivon paskaa pakka onnea kaikille jotka pakkoihin rahaa lykkäävät. Itsellä n. 10 pakkaa säästöissä valju sbc:istä ja eilisistä rewardeista, tuskin tarvii odotella siis ainuttakaan walkouttia.
 
Onhan nuo hyvännäköisiä lappuja, mutta hinnat lienee aika korkealla. Hakimi ja Sancho menisi nätisti meikäläisen tiimiin, mutta varsinkin tuo engelsmanni tulee olemaan täysin ylihintainen. Kolmen tähden wf ja onneton composure ovat ainoat asiat mitkä tuossa mietityttävät.
 
Ensimmäinen WL peli ja hyvin alko. Johdin puoliajalle mentäessä 4-0 ja loppujen lopuksi hävisin 4-5. Kaiken kruunasi 90+ voittomaali joka kimposi oman topparin perseen kautta maaliin. :D

En kyl muista, että ikinä olisin hävinnyt peliä jos oon neljällä maalilla johtanut.
 
Tuli myös väännettyä tuo Eredivisie sbc tässä viikon aikana ja nyt pakat auki. Ei tullut nuoria tähtiä, mutta eipä haittaa...
Eredvisiessa ei ole kuin Ajaxin pakka mistä voi tuollaisen vonkaleen käytännössä nostaa. :) Olikohan foorumin neljäs vai viides ikoni. Harvinaista herkkua.

Grindasin kans tänään parille sivutilille 43 pakkaa. Yhteensä n. 1,5M arvoinen setti siis odottelemassa. Populaa taas niin älyttömästi servulla että jätän avaamisen vaihteeksi yölle.
 
Viimeksi muokattu:
Tulipas draftin voitosta kovat palkinnot kerrankin. 45k coinseja + Jumbo Premium Gold Pack + Rare Players Pack josta tämä veijari
 

Liitetiedostot

  • 3FB91473-8FDA-40DA-AFF4-8438869B3087.jpeg
    3FB91473-8FDA-40DA-AFF4-8438869B3087.jpeg
    222,5 KB · Lukukerrat: 41
IMG_20190118_235634.jpg
Tällä hetkellä tollanen jengi itellä. Kyselisinki nyt parannusehdotuksia tuohon porukkaan? 800k tällä hetkellä plakkarissa koska sai tehtyä bpl silvereillä hyvät hillot. Jotain iconia hiukoilis kokeilla ehkäpä.

Mitä mieltä porukka tuosta Baresi sbc:stä? Suht halpa tehdä mutta mietin pitäiskö säästää jengis olevia pahveja johonkin parempaan sbc:hen.

Tuo Doucoure ollut kyl hyvä ku vertaa fabinhoon, suosittelen.
 
Ylös Bottom